2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Yok canim gitmedim dr a sadce dr uma msj attim bahsettim rhtszligimdan oda ihlamur nanae limon zencefl ic yazms bide bogaz pastili kullanabilirsin yazms ama ben almadim bogaz pastili digerleride anlik geciryo napcami sasirdim moralim alt ust durumda

Ben zayıflasam giyerim muhtemelen
Paçalarını bileğim görünecek kadar kıvırır, üstüme mavi bir gömlek, ayağımda düz ten rengi sandalet...

annemden kalma en sevmediğim yerim bacak ve ayak bileklerim. bileklerim o kadar kalın ki bileklerin normal çap aralığı 18-24 cm iken ben ölçtüğümde 28 çıkmıştı düşünün artık:))
O yüzden kapri tarzı şeyler bende hiç güzel durmuyor

Ama bahsettiğin tarzı çok seviyorum. dar para bir pantolonun üstünde salaş gömlek veya tshirtler kesinlikle çok hoş. Ama insan fiziki özelliklerini bilince öyle şeylere pek cesaret edemiyor.

yaa sorma hiç. Zayıfladığımda nerdeyse 1 elin parmakları kadar kişiden takdir aldım onun dışındaki herkes balık etli emeli seviyordu. Hatta eşim bile 70in altına inme diyor :):):)
gerçi ideal kilom zaten 65 benim 65 in altına inersem hayalet gibi görünebilirim.
ama hamilelikten bu yana vermem gereken kilo 30 ((
yoğun tempoda umarım halledebilirim bu kilo verme işini.

Sağ bacağımın iç kısmı, kasık ile kesişimi çok ağrıyor benim.
Zaman zaman artıyor, zaman zaman azalıyor.
Dün giyinirken zorladım sanırım, bütün gece uyuyamadım...

hamileliğin en zor kısmı kıyafet özellikle de kilotlu çorap giyinmek.
Dikkat et kendine schaga giyinmeyi ver bi süre nolcak ev senin dolaş cıbıl cıbıl

geçmiş olsun canım. Bol bol bal ve schaga söylemişti sanırım zeytinyağı içmeye çalış. Zencefil de iyi geliyor ama hamilelikte riski var mı tam bilmiyorum. Öksürüğü engellemeye çalışacak şeyleri araştır mutlaka.

Sabun malzemelerim geldi akşam gidip yapmak için sabırsızlanıyorum:))) Yaa kurabiye daha zor geldi bana niyeyse incik cincık çok sabır gerektiriyor.Sabunda sabun bazını benmari usulü erit. Gerekli olan boyayı ve esansı koy karıştır olabildiğince. Sonra kalıbına dök donsun :))) ilk kez bir el becerisi için bu kadar hevesliyim umarım hevesim kursağımda kalmaz:))

işte ben sizler kadar şanslı değilim o ince bacak ve ince ayak bileği konusunda. Kendi ablamlarda da olmasa fil hastalığına yakalandığımı düşüneceğim o derece yani (((

Yok canim gitmedim dr a sadce dr uma msj attim bahsettim rhtszligimdan oda ihlamur nanae limon zencefl ic yazms bide bogaz pastili kullanabilirsin yazms ama ben almadim bogaz pastili digerleride anlik geciryo napcami sasirdim moralim alt ust durumda

meraba canım geçen hafta 4 gün öksürükten dolayı sabah namazına kadar uyuyamıyordum düşün.. ıhlamur nane bal şu bu derken en son geçmedi dr gittim benim öksürük oldu ağır bronşit.. yani zararın neresinden dönersen kar bir iki ilaç almıyayım dedim 18 igne 6 serum bir şişe şurup içtim... şimdi iyiyim 7 . aya gelince sıkıntı olmuyo uygun ilaçları veriyorlar eve gelen hemşire 3 dr a ayrı ayrı zararı olur mu dedim şimdiki halinden daha fazla zarar vermezler dedi..

ihmal etme bence... dua ilee

evet doğru söylüyorsun. ama dr ların vardır bi bildiği. hayırlısı olsun hakkında schagacım.

selam herkese
hayırlı cumalar diliyorum
bedia84 mesajını yeni okudum alıntılayamadım ama kusura bakma
arkadaşlar aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayanlar varmış:evde kaldığım bigün saraçoğlu buna bir bitki önermişti.at kestanesi diye hatırlıyorum ama eemin değilim.isterseniz İbrahim saraçoğlunaa bi ulaşın atv demi ne programa çıkıyor ya orda söylemişti.çok net konuşuyordu inşallah bulursunuzda sizede faydası dokunur tabi oğluşumun arkkadaşları sağlıkla olsun ondan sonra

Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım 3 gündür. Artık bugün gidemedim okula evde dinleniyorum. Nefes problemi ve tıkanıklık hala devam ediyor malesef. Ben öksürüğümü şöyle hallettim. 1 kaşık balın üzerine karabiber ekiyorum bolca onu yiyorum yedikten sonra bi süre bişi içme ama. Günde 1 defa da 1 çay kaşığı toz zencefille balı karıştırıp yiyorum. Bide keçi boynuzu var ya onu demleyip içiyorum. Bunları yap inşallah sana da iyi gelir

baş ağrısı mideme vuruyor galiba
hamileliğin ilk aylarına dönüş yaptım
yediğimi çıkarıyorum

nazara inanırmısınız bilmem ben inanıyorum
cenaze vardı oraya gitmiştim
orada birisi, babama, bu kız senin mi, senin kızların bu kadar büyüdü mü falan filan demiş
bunu da babam dedi bi nazar duası falan oku dedi
nasıl baktıysa artık cenazeden beri beynim çatlıyo

kıslarr bugünün konusu doğunca bebişe ne giydirmek lasım oda sıcaklığı kaç derece olcak ne örtülcek bunlar olsun mu??? bebişler genelde şubat sonu mart başı olcak....
benim kafam çok karışık hastane çıkışları hep penye ben bile penyeyle üşürüm, ama bazıları da kadife sağlıklı değil diyor....
üşütmeyelim de bebişleri

Cok sagol canim deniycem dediklerini insallah iyi gelir.Sanada cok gecmis olsun..Bu arada dun esim zencefil almis ama toz degil agac gibi varya oyle odun gibi onu da nasi yapcam bilmiyorum yani az yapmak istiorum tozda ayarlaniyorda odunda nasi ayarlanio bilmiorum bugun tozunuda alicak galiba artik o zmn yaparim

iri bebek rahat doğsada dikişleri çok fazla oluyor canm.2 ay önce bi arkadaşım 4100 gr 55 cm normal doğurdu bebeğini.çok dikişi oldu kızın.hem içte hem dışta

merak etme canım usumez, benim ilk oglum da martta dogmustu, kar falan yagıyordu hatta, ama penye giydirdik, cıkısta onu battanyelerini sariyorsun zatn.. gerekirse 2 kat penye giydirirsin ama cok fazla giydirmek bebekleri iyi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…