Çok geçmiş olsun canım.. Dr a falan gittin mi hiç.. Yengemde hamileyken öksürük olmuştu ona dr u kanyak iç demişti. Cep kanyaklarından almıştık bi tatlı kaşığı şurup gibi içmişti 2-3 gün sonra hemen geçmişti. Ama tabii dr na danışmadan içme sakın..
Ben zayıflasam giyerim muhtemelen
Paçalarını bileğim görünecek kadar kıvırır, üstüme mavi bir gömlek, ayağımda düz ten rengi sandalet...
bende teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşım sana
zayıflayınca nedense etraftaki insanlar neden o kadar çok tepki verir bende anlamam
sen zayıfsın ne güzel neden bana da güzel oldun ya da ne bileyim güzel şeyler söylemiyorsun
hayır tamam zayıflayınca yüzünde çökmesi çok kötü ona katılıyorum ama biri de çıkıp çok yakışmış
diyemiyor o tuhaf
ama ne olursa olsun dene beyazı
bende cesaretsizdim sadece bakıp bakıp iç geçirirdim
bir denedim ve üzerimden çıkarmadım
Sağ bacağımın iç kısmı, kasık ile kesişimi çok ağrıyor benim.
Zaman zaman artıyor, zaman zaman azalıyor.
Dün giyinirken zorladım sanırım, bütün gece uyuyamadım...
Merhba kizlar cok kotuyum ne olur dua edin bana 5 gundur gecmedi oksuruk icim disima cikti resmen gece uykumdan uyandiriyor o derece artik bebegm icin endiseleniyrum Allah tan hareket edip varligini hissettiriyor napcm bilmiorum ihlamur iciyorum ama onuda fazla icmemek grek o yzden icemyrum nane limon iciyrum anlik rahtlatyor sonra yine baslio oksuruk off ya(
Ay zor göründü gözüme şimdi bir de ona masraf etmiym ben dha takı yastığı alcamkırdım iyice demi
Üzerine tunik giyersin canım inç bacaklarla tunikler çok hoş oluyor, düşünsene beyaz dar paça pantalon açık mavi merserize tunik beyaz spor ayakkabılar offff inşallah seneye fit anneler oluruz
Yok canim gitmedim dr a sadce dr uma msj attim bahsettim rhtszligimdan oda ihlamur nanae limon zencefl ic yazms bide bogaz pastili kullanabilirsin yazms ama ben almadim bogaz pastili digerleride anlik geciryo napcami sasirdim moralim alt ust durumda
Ben normal tercih ettiğim için 37'de alınacak dikişler, ama sezeryan isteseydim 38'de sezeryan sırasında alıyorlarmış senin de dediğin gibi. Ama benim anlamadığım, hani madem sezeryan için bir hafta daha bekletebiliyorlar; niye 38'de dikişi almıyorlar da 37de alıyorlar.
özel mesaj attım sana canım
Merhba kizlar cok kotuyum ne olur dua edin bana 5 gundur gecmedi oksuruk icim disima cikti resmen gece uykumdan uyandiriyor o derece artik bebegm icin endiseleniyrum Allah tan hareket edip varligini hissettiriyor napcm bilmiorum ihlamur iciyorum ama onuda fazla icmemek grek o yzden icemyrum nane limon iciyrum anlik rahtlatyor sonra yine baslio oksuruk off ya(
Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım 3 gündür. Artık bugün gidemedim okula evde dinleniyorum. Nefes problemi ve tıkanıklık hala devam ediyor malesef. Ben öksürüğümü şöyle hallettim. 1 kaşık balın üzerine karabiber ekiyorum bolca onu yiyorum yedikten sonra bi süre bişi içme ama. Günde 1 defa da 1 çay kaşığı toz zencefille balı karıştırıp yiyorum. Bide keçi boynuzu var ya onu demleyip içiyorum. Bunları yap inşallah sana da iyi gelir
benim kvde aynısını söylüyo anlamadım ben nasıl doğdu diyo bikaç yerden de duydum iri bebek rahat doğuyo diye ama işte bilmiyorum kian iyisi zamana bırakmak heralde ben artık takmıyorum hayırlısı diyorum sadece
kıslarr bugünün konusu doğunca bebişe ne giydirmek lasım oda sıcaklığı kaç derece olcak ne örtülcek bunlar olsun mu??? bebişler genelde şubat sonu mart başı olcak....
benim kafam çok karışık hastane çıkışları hep penye ben bile penyeyle üşürüm, ama bazıları da kadife sağlıklı değil diyor....
üşütmeyelim de bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?