2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende kadife sağlıksız diye duydum.. Hastane çıkışları penye ama içinde zıbını olucak dışında battaniyesi şapkası falan üşümezler inşallah..

iri bebek rahat doğsada dikişleri çok fazla oluyor canm.2 ay önce bi arkadaşım 4100 gr 55 cm normal doğurdu bebeğini.çok dikişi oldu kızın.hem içte hem dışta

Mutlaka dikiş çok olur ama iri bebekte sezeryanda da dikiş çok oluyor malesef.. Yani öle de bölede dikiş çok olcak..
Ama normal doğumun dkişileri kendini daha çabuk iyileştiriyormuş öle diyolar..

Bence bizim bebişlerimiz çok güzel zamanda doğmuş olacak inşallah.. Yani çok planlı yapmasakta hep bahar bebeği olsun isterdim çocuğumun.. Çünkü doğduğunda soğuk olucak belki ama 40 çıkıcak sıcaklar başlıcak yaz gelcek bizde rahat etcez :)

Basurum oluştu demiştim ya size kızlar. Her gece uyumadan biraz büyükçe zeytinyağlı pamuk koyuyorum basurumun üzerine sabah uyandım lavaboya gittim pamuğu çıkardım ki ne göreyim kan dolmuş:18: nereden geldiğini anlayana kadarvaklım çıktı

kıslar birde son muayeneye gidenler bu haftalarda dr nelere bakıyor, benim yarın kontrolüm var merak ediyorum nst ye yolluyor mu yoksa öyle bebeğin durumuna kilosuna bakıp yolluyor mu?
bir de artık 1 ay sonra çağırmasın yaaaa çatlıyorum meraktan sonra...

ayyy evet ya kırkımız çıktığında havada misss olucak çiçekler açacak güneş ısıtmaya başlıcak harika olucak inşallah...
Bende kadife sağlıksız diye duydum.. Hastane çıkışları penye ama içinde zıbını olucak dışında battaniyesi şapkası falan üşümezler inşallah..
merak etme canım usumez, benim ilk oglum da martta dogmustu, kar falan yagıyordu hatta, ama penye giydirdik, cıkısta onu battanyelerini sariyorsun zatn.. gerekirse 2 kat penye giydirirsin ama cok fazla giydirmek bebekleri iyi değil..

anladım kıslar peki sizce polar yelek ceket gerekli mi????

Yazın olması da o kadar iyi değil canım. Benim kızım Mayıs'ta doğdu. Emzirirken yada biberonla beslerken resmen birbirimize temas ettiğimiz bölgelerden terler yerlere damlıyordu. Hem anne bunalıyor hem bebek. Bir yandan da isilik olma durumu falan var.
Bence Mart ve Ekim bebek doğurmak için en ideal dönemler

Benim arkadaşım benden 1 hafta önde hamile, yani kısmetse mart 4-5 gibi doğum yapacak. Dr u onu artık 15 günde bir çağarmış kontrole nts e de sokmuş geçen hafta, bana dedi sen girmedin mi yok dedim benim dr um daha bişey demedi. 16 sında gittiğimde sorucam bakalım..

ayyy evet ya kırkımız çıktığında havada misss olucak çiçekler açacak güneş ısıtmaya başlıcak harika olucak inşallah...

anladım kıslar peki sizce polar yelek ceket gerekli mi????

Benim annem 3 tane yelek ördü, eskilerin bildikleri yaptıkları daha sağlıklı gibi geliyo bana.. O yüzden polar falan almadım almıycamda sanırım.. Battaniyede bi tane örgü bi tane polar var yeter.. Kaloriferli ev sonuçta çok sıcakta iyi değilmiş bebek için.

Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...

Bencede öle.. Yani sağlıklı olsunlarda her dönem bakılıyordur muhakkak ama işte hem bebek hem anne açısından mart ve ekim ideal gibi.. Tecrübe edicez bakalım inşallah :)

Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah herşey yolunda devam eder ve vaktinde sağlıkla kavuşursun bebeğine, dualarım seninle inan..

mart annelerine nazar değdi valla bende korkmaya başladım:18:
canım benim inşallah bebeğin vakti zamanında sağlıkla doğar duam sana ve d,ğer erken doğum riski olan arkadaşlarıma

Canım geçmiş olsun. Öyle pat diye suyum geldi deyince afalladım resmen. İnşallah sende bebeğinde en iyi ve sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu dönemi. Dualarım senin ve küçük meleğinle.

Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Çok dua edicem sana içini ferah tutmaya çalış herşey senin ve bebeğin için çok iyi olacak inşallah bizi habersiz bırakma

sen takmamaya çalış üzme kendini iyi düşün iyi olsun cnm biz dua edecez sen merak etme tüm dualarımız senin ve bebeşin
için sen içini ferah tut inş. bişey olmicak

Bu arada bu durumda soru sorulur mu çok bilemedim ama, bizlerinde bilgisi olması açısından soruyorum. Normal olmayan herhangi bir şey hissettin mi ? Hiç bir sorun yokken durduk yere mi oldu?

sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumda sayılırım suyum gelmedi ama 32+5 günlük hamileyim rahimde açılmam var bebekte iyice aşagıya inmiş benimde dogumumu igne ve ilaçlarla önlemeye çalışıyorlar

canım hastaneler o kadar sıcak oluyor ki penyenin bence çok ideal ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Dışarı çıkarken de zaten bir iki battaniye ile hallederiz diye düşünüyorum. Yani ben de kadifeyi sevmiyorum. Normalde de kadife kumaşa dokunamam zaten tikim var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…