kıslarr bugünün konusu doğunca bebişe ne giydirmek lasım oda sıcaklığı kaç derece olcak ne örtülcek bunlar olsun mu??? bebişler genelde şubat sonu mart başı olcak....
benim kafam çok karışık hastane çıkışları hep penye ben bile penyeyle üşürüm, ama bazıları da kadife sağlıklı değil diyor....
üşütmeyelim de bebişleri
iri bebek rahat doğsada dikişleri çok fazla oluyor canm.2 ay önce bi arkadaşım 4100 gr 55 cm normal doğurdu bebeğini.çok dikişi oldu kızın.hem içte hem dışta
ayyy evet ya kırkımız çıktığında havada misss olucak çiçekler açacak güneş ısıtmaya başlıcak harika olucak inşallah...Bence bizim bebişlerimiz çok güzel zamanda doğmuş olacak inşallah.. Yani çok planlı yapmasakta hep bahar bebeği olsun isterdim çocuğumun.. Çünkü doğduğunda soğuk olucak belki ama 40 çıkıcak sıcaklar başlıcak yaz gelcek bizde rahat etcez :)
Bende kadife sağlıksız diye duydum.. Hastane çıkışları penye ama içinde zıbını olucak dışında battaniyesi şapkası falan üşümezler inşallah..
merak etme canım usumez, benim ilk oglum da martta dogmustu, kar falan yagıyordu hatta, ama penye giydirdik, cıkısta onu battanyelerini sariyorsun zatn.. gerekirse 2 kat penye giydirirsin ama cok fazla giydirmek bebekleri iyi değil..
Bence bizim bebişlerimiz çok güzel zamanda doğmuş olacak inşallah.. Yani çok planlı yapmasakta hep bahar bebeği olsun isterdim çocuğumun.. Çünkü doğduğunda soğuk olucak belki ama 40 çıkıcak sıcaklar başlıcak yaz gelcek bizde rahat etcez :)
ayyy evet ya kırkımız çıktığında havada misss olucak çiçekler açacak güneş ısıtmaya başlıcak harika olucak inşallah...
anladım kıslar peki sizce polar yelek ceket gerekli mi????
Yazın olması da o kadar iyi değil canım. Benim kızım Mayıs'ta doğdu. Emzirirken yada biberonla beslerken resmen birbirimize temas ettiğimiz bölgelerden terler yerlere damlıyordu. Hem anne bunalıyor hem bebek. Bir yandan da isilik olma durumu falan var.
Bence Mart ve Ekim bebek doğurmak için en ideal dönemler
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
mart annelerine nazar değdi valla bende korkmaya başladım:18:Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Çok dua edicem sana içini ferah tutmaya çalış herşey senin ve bebeğin için çok iyi olacak inşallah bizi habersiz bırakmaSabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
aynı mesajı kopyalayıp bana da atarmısın emelcim
kıslarr bugünün konusu doğunca bebişe ne giydirmek lasım oda sıcaklığı kaç derece olcak ne örtülcek bunlar olsun mu??? bebişler genelde şubat sonu mart başı olcak....
benim kafam çok karışık hastane çıkışları hep penye ben bile penyeyle üşürüm, ama bazıları da kadife sağlıklı değil diyor....
üşütmeyelim de bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?