Kizlar bogazim yaniyor ilerlemeden bi tavsiyeniz varmi ihlamur bal alirmi acisini hasta olmak istemiyorumm yaa
iri bebek rahat doğsada dikişleri çok fazla oluyor canm.2 ay önce bi arkadaşım 4100 gr 55 cm normal doğurdu bebeğini.çok dikişi oldu kızın.hem içte hem dışta
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
baş ağrısı mideme vuruyor galiba
hamileliğin ilk aylarına dönüş yaptım
yediğimi çıkarıyorum
nazara inanırmısınız bilmem ben inanıyorum
cenaze vardı oraya gitmiştim
orada birisi, babama, bu kız senin mi, senin kızların bu kadar büyüdü mü falan filan demiş
bunu da babam dedi bi nazar duası falan oku dedi
nasıl baktıysa artık cenazeden beri beynim çatlıyo
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
kıslarr bugünün konusu doğunca bebişe ne giydirmek lasım oda sıcaklığı kaç derece olcak ne örtülcek bunlar olsun mu??? bebişler genelde şubat sonu mart başı olcak....
benim kafam çok karışık hastane çıkışları hep penye ben bile penyeyle üşürüm, ama bazıları da kadife sağlıklı değil diyor....
üşütmeyelim de bebişleri
!!! kızlar yaa yardıma ihtiyacım var???
kaçar tane hastane çıkışı aldınız ??? ben 1 tane 10 lu 1 tane 5 li aldım annem 5 6 takım daha al bu ne böyle dedi..
bide 1 numara kıyafetler 1 aylıkken giydirilmez mii???
kaçar tane hastane çıkışı aldınız ??? ben 1 tane 10 lu 1 tane 5 li aldım annem 5 6 takım daha al bu ne böyle dedi..
canım hastaneler o kadar sıcak oluyor ki penyenin bence çok ideal ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Dışarı çıkarken de zaten bir iki battaniye ile hallederiz diye düşünüyorum. Yani ben de kadifeyi sevmiyorum. Normalde de kadife kumaşa dokunamam zaten tikim var:))
kıslar birde son muayeneye gidenler bu haftalarda dr nelere bakıyor, benim yarın kontrolüm var merak ediyorum nst ye yolluyor mu yoksa öyle bebeğin durumuna kilosuna bakıp yolluyor mu?
bir de artık 1 ay sonra çağırmasın yaaaa çatlıyorum meraktan sonra...
Her ağızda bir dua var.
Ederiz, Allah elbet birini kabul eder.
yaa sorma hiç. Zayıfladığımda nerdeyse 1 elin parmakları kadar kişiden takdir aldım onun dışındaki herkes balık etli emeli seviyordu. Hatta eşim bile 70in altına inme diyor :):):)
gerçi ideal kilom zaten 65 benim 65 in altına inersem hayalet gibi görünebilirim.
ama hamilelikten bu yana vermem gereken kilo 30((
yoğun tempoda umarım halledebilirim bu kilo verme işini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?