2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
herkese merhaba... hepinizi çok özledik oğlumla, umarım herkes iyidir.
Geçmiş okumak günlerimi alıcak sanırım. Okudukça güzel haberlerinizi alırım umarım...

iri bebek rahat doğsada dikişleri çok fazla oluyor canm.2 ay önce bi arkadaşım 4100 gr 55 cm normal doğurdu bebeğini.çok dikişi oldu kızın.hem içte hem dışta

dün kayınvalidem de aynı şeyi söyledi. İri bebek ama doğumu kolay oluyor. Benim eşimi 4.100 gr doğurmuş. onla bağlantılı mıdır bilmiyorum ama kayınvalidem 35 yaşındayken de rahmini almışlar kocaman bir miyom oluşmuş.
Doktorlar 4 kilo üzeri doğumların hem riskli hem de çok fazla dikiş içeren doğumlar olduğunu söylüyolar.Çünkü diyor ki baş çıksa omuzlar takılıyor diyor. ben zaten sezeryan düşünüyorum ama normal düşünüp 4 kilo üstü olsa asla normal yapmaz fikrimi değiştirirdim.

canımm beniimmmm.. yaa son zamanlarda nedir senin bu çektiğin sıkıntılar ((
hastanede mi yatacaksın peki ? Ayrıca suyunun gelmesini engelleyecek ilaçlar yöntemler yok mu? Yani öyle beklicek misin suyunun kesilmesini ? çok tedirgin oldum şimdi (
Allahım sağlıkla sıhhatle ve zamanında dünyaya gelmesini nasip etsin bebeğini canım.

canım böyle durumlarda tedbirini al:nazar değeceğini düşündüğün ortama girdinmi 4 gülleri içinden oku üfle.ihlas kafirun nas ve felak surelerini
ben çok faydasını görüyorum
yapın bunu kızlar korkmayın hiiç bir şey olmuyor
ama artık nazar değmişse bir avuç tuzu al bir fatiha 7 ihlas ve 7 salavat oku üfle tuza
o tuzu da ocağın üstüne dök ve yak nazarın çıkacaktır inşaallah

Cnm çok geçmiş olsun ikimizin de doğumu aynı zamanlara geliyor normalde korktum ben de şimdi daha bebeğe hiçbişey almadım bile..İnşallah bekler bebişin zamanını..

!!! kızlar yaa yardıma ihtiyacım var???

kaçar tane hastane çıkışı aldınız ??? ben 1 tane 10 lu 1 tane 5 li aldım annem 5 6 takım daha al bu ne böyle dedi..

bide 1 numara kıyafetler 1 aylıkken giydirilmez mii???

İdeal oda sıcaklığı bebekler için 19 derece deniyor.
Bizim ev genelde 22 derece.
Tshirt ile oturulacak şekilde oluyor.

Bebeklerimize biz ne giyiyorsak onun bir kat fazlası yeterli.
Tshirt ile oturulacak bir mekanda, içine zıbın üstünde penye tulumu yeterli olacaktır.

Bebekleri üşütmekten korkma.
Anladığım kadarıyla onlar bizden biraz daha soğuk bir ortama ihtiyaç duyuyor.

Hastane çıkışı için de; zıbın, penye body, penye tulum, üstüne de battaniye düşünüyorum. (şapka eldiven dahil)

Canım bebişinin iriliğine bağlı.. Bende bi 10lu bi 5 li aldım, daha alıcaktım ama dr um bebeğin iri doğsun sonra alırsın dedi..
Annemde çok hediye gelir zaten alma şimdilik dedi. Bence alma yani yetmezse en kötü 2-3 takım alırsın sonradan..

Canım hepsinin takım olmasına gerek yok. Bebekler ilk doğduklarında kusma vs. nedeniyle çok üst değiştirmek gerekebiliyor. Ama illa hastane çıkışına gerek yok. 2 takım yeter zaten. Ben iki takım hastane çıkış aldım. Onun dışındakiler öyle takım filan değil. Beğendiğim alt üst kıyafetleri birleştireceğim, tekli tulumlarda var. Aynı beden şeyden o kadar çok şey almaya gerek yok. Çok çabuk büyüyorlar.

bende penyenin yeterli geleceğini düşünüyorum.zaten içine yeni doğan içliği zıbınıda giydireceğiz daha
hem bebeği sıcağa alıştırmamak en iyisi
bu arada Barbie 2010 çok geçmiş olssun
inşallah bi sorun olmaz korkma canım nerden baksan bebek doğsa bile yaşar bizim akrabamız 29 haftalık doğum yaptı
bebbek normalde ocak 20 de doğaacaktı düşün artık
yaşıyor nmaaşallah
korkma canım her ağızda bir dua var
ederiz allah eelbet birini kabul eder
okuyan olabilirse allahın ya berr ismini 7 defa okuyalım inşaallah

Bizimki 36. haftadan itibaren nst dedi.
Ultrasonla bebeği kontrol ediyor. O kadar.

cnm bnm cok geçmiş olsun.. Dualarımız seninle. Sende bebişinde mutlu döneceksiniz evinize. Güzel haberlerinizi bekliyoruuz. Lütfen enerjinin yüksek tutmaya çalış. Ben ne düşünürsen o olur düşüncesine çok inanıyorum. Herşey iyi olacak inanıyorum ...

Barbie, moralini yine de yüksek tut.
Allah'a çok şükür bebişlerimiz bu günlere geldi.
Doktorlar ne diyorsa harfi harfine yap.
Mümkün oldukça da bizi haberdar et.
Geçmiş olsun canım.

Hastane çıkışı 2-3 takım aldık ve herkes yeter dedi.
Hastane çıkışı derken yeni doğan bedeni diye söylüyorum.
O da bazı bebekler 2 hafta içinde toparlayıp bir sonraki bedene geçirmek gerekiyormuş.

Vericez Emel kiloları inanıyorum ben..

Canım moralini yüksek tut lütfen sağlıkla doğacak inşallah dualarımız seninle
İlk bebeğimiz geliyor

geçmiş olsun barbie allah yardımcınız olsun moralini yüksek tut canım.

Ümraniyede ya da yakın oturanlar kumaşcılar çarşısında keçeden tüle şeker malzemesine süslemeye birçok şey var ben yeni keşfettim öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…