Vericez Emel kiloları inanıyorum ben..
kimse olmasa bile biz birbirimize destek verelim schagacıımm. Hatta iddiaya girelim ne dersin :))))
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...[/QUOTE
cnm okuyunca çok tedrigin oldum bende, umarım herşey yolunda gider, dualarımız seninle emin ol
Of iddia, gaz vs ile hiç çalışmıyorum ben :)
Benim tek ihtiyacım düzenli motivasyon.
Her güne ilk gün gibi bakmam lazım.
Ya da son gün gibi.
Yani "ooo daha 1 sene var" dersem, biter motivasyon :)
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
eml_84 sabun kalıplarını hangi siteden aldın öğrenebilir miyim?
kıslarr bugünün konusu doğunca bebişe ne giydirmek lasım oda sıcaklığı kaç derece olcak ne örtülcek bunlar olsun mu??? bebişler genelde şubat sonu mart başı olcak....
benim kafam çok karışık hastane çıkışları hep penye ben bile penyeyle üşürüm, ama bazıları da kadife sağlıklı değil diyor....
üşütmeyelim de bebişleri
barbiem canım benim çok geçmiş olsun moralini bozma inşallah herşey yolunda gidecek dualarım senin bebeğinle canımSabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Kızlar göğüs uçlarınıza krem sürüyormusunuz ?
Yaa bikaç arkadaşım şimdiden sürmeye başla rahat edersin dedi, ama nette bikaç yerde de erken doğumu tetikliyor diye okudum
çok kararsız kaldım.
bende başlıcaktım ma dediğin gibi erken dogumu tetikliyor die korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?