2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kimse olmasa bile biz birbirimize destek verelim schagacıımm. Hatta iddiaya girelim ne dersin :))))

Of iddia, gaz vs ile hiç çalışmıyorum ben :)
Benim tek ihtiyacım düzenli motivasyon.
Her güne ilk gün gibi bakmam lazım.
Ya da son gün gibi.
Yani "ooo daha 1 sene var" dersem, biter motivasyon :)

Kızlar göğüs uçlarınıza krem sürüyormusunuz ?
Yaa bikaç arkadaşım şimdiden sürmeye başla rahat edersin dedi, ama nette bikaç yerde de erken doğumu tetikliyor diye okudum
çok kararsız kaldım.

Of iddia, gaz vs ile hiç çalışmıyorum ben :)
Benim tek ihtiyacım düzenli motivasyon.
Her güne ilk gün gibi bakmam lazım.
Ya da son gün gibi.
Yani "ooo daha 1 sene var" dersem, biter motivasyon :)

benim eşim vardiyalı çalışmasa onla program yapıp egzersizleri beraber yapardım ama maalesef öyle bir şansımız yok.
Keşke seninle yakın otursaydık sahile iner yürüyüş falan yapardık. Biz yazın eşimin uygun olduğu zamanlarda 10 000 adımı hedefliyoduk. adım sayarı da açıyorduk telefonla ve 10 000 adım bitene kadar yürüyoduk. Müthişti. Seninle de böyle hedefler koyarak düzenli spor yapardık :))

ya cadulu da yok ortalarda inş. kötü bişey yoktur buaralar kara bulutlar dolanıyor allahım bebişlerimize sağlık ver
gününde sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle

canım çok geçmiş olsunnn
inş.. bi kaç hafta daha idare edebilirsiniz bebeğinde sende
ama canını sıma morelini bozmaa gelmesi gerektiği zaman gelecek nasılsa
duacınımm inş. sen yatmana baakk canım

eml_84 sabun kalıplarını hangi siteden aldın öğrenebilir miyim?

silikonkalıpevi diye bir blog var ordan aldım ama blog üzerinden değil.

Bunlar silikon kalıp üretimi yapıyolarmış. o yüzden piyasadaki fiyatlardan çok daha uygun. Ben istanbuldaki sitelerde 40 45'e hatta birinde aynı kalıbı 60 TL'ye buldum. ama bunlar aynı kalıbı 25 TL ye gönderdiler bana.

Eger evler kaloriferli her oda ayni isidaysa alttan citcitli ve citcitlinin alt pijamasi uzerine bi takim kiyafet giydiricem aksamlari yikayinca uzerine bir yelek tamamdir fazla giydirince rahatsiz oluyo bebisler bunaltici sicaga ne gerek var bide terledikce daha cok hastaliga davetiye.hast.cikisim penye uzerine kalinca pattaniye sarip arabaya bincez bisey olmaz allahin izniyle

Kizlar butik bebede isim yazili yastiklar var bayildim bi goz atin isterseniz hemen burak yazili yastigi aldim oglumun odasini suslucek

barbiem canım benim çok geçmiş olsun moralini bozma inşallah herşey yolunda gidecek dualarım senin bebeğinle canım

Çok geçmiş olsun canım.kendine stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah. İnşallah bekler bebeğin 5 hafta daha. Benimde rahminde açılma başlamış bugün 33. Haftaya girdi ocağı bitirseler bari sabırsız yaramazlar...

dr.dan geldim kızlaarr

bebişimin maşallahı varmışşş

1950 gr boyu
44 cm boyu
haftasıyla gayet uyumlu dedi dr.
artık kontrollerimiz 3 hafta da bir olucak
ayın sonuna tekrar çağırdı
çatı muayenesini sordum 37. haftanın bitiminde yapıcam dedi
herşeyi iyiymiş çok şükürrr

Canım benim çok çok geçmiş olsun.Kendine çok dikkat et.Dualarımız seninle.Hayırlısıyla kucağına alıcaksın sağlıkla bebişini

bende başlıcaktım ma dediğin gibi erken dogumu tetikliyor die korktum

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin 5 hafta daha sabreder. Kendine dikkat et dinlenmene bak, dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…