canım çok üzüldüm şimdi o gün bişi yoktur diye yazdım ama açılma olmuş iyiki dktruna gitmişin bazen yanlış yönlendirme ypabiliyoruz burda inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar stres yapma kendine dinlenmene bak cnm.
Kızlar göğüs uçlarınıza krem sürüyormusunuz ?
Yaa bikaç arkadaşım şimdiden sürmeye başla rahat edersin dedi, ama nette bikaç yerde de erken doğumu tetikliyor diye okudum
çok kararsız kaldım.
Evet ama doğum yapan arkadaşlarımda şimdiden sürmezsen göğüs uçların yara olur, ilk günlerdeki süt en faydalısı onu emziremezsin dedi.. Ay kafam karıştı valla..
iri bebek rahat doğsada dikişleri çok fazla oluyor canm.2 ay önce bi arkadaşım 4100 gr 55 cm normal doğurdu bebeğini.çok dikişi oldu kızın.hem içte hem dışta
bende başlıcaktım ma dediğin gibi erken dogumu tetikliyor die korktum
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim yardıncın olsun.Dualarımız seninle.Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Çok tatlı olmuş ellerinize sağlık iyi günlerde kullanın.
Aynı sıkıntıyı ben de paylaşmıştım.Önerin ve ilgin için teşekkürler.selam herkese
hayırlı cumalar diliyorum
bedia84 mesajını yeni okudum alıntılayamadım ama kusura bakma
arkadaşlar aranızda huzursuz bacak sendromu yaşayanlar varmış:evde kaldığım bigün saraçoğlu buna bir bitki önermişti.at kestanesi diye hatırlıyorum ama eemin değilim.isterseniz İbrahim saraçoğlunaa bi ulaşın atv demi ne programa çıkıyor ya orda söylemişti.çok net konuşuyordu inşallah bulursunuzda sizede faydası dokunur tabi oğluşumun arkkadaşları sağlıkla olsun ondan sonra
Söylemesi ayıp kızlar ama çoraplarımı eşim giydiriyo ben giyemiyorum.hamileliğin en zor kısmı kıyafet özellikle de kilotlu çorap giyinmek.
Dikkat et kendine schaga giyinmeyi ver bi süre nolcak ev senin dolaş cıbıl cıbıl
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Ben doktora sordum asla dedi. Göğüs ve göğüs ucu uyarısı erken doğumu tetikliyormuş. Yani okudukların doğru.
ya ama canım o kremle fln etkilenciek bişi değil
aynı çatlak misalii sürsende oluyo yara ablam neler
kullandı neler ama yaralar hiç geçmedii yaa
ama ben kızımdayken göğüs ucum yok diye göğüs kalkanı kullandım
hiiiçç yara olmadı göğüslerim hemde sadece emziriyodum mama yok
sürekli memedeydi kalkan iyi oluyo
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Kızlar aklıma ne takıldi. İki gün önce sabah uyandığımda gelen saydam yumurta beyazı gibi sümüksu akıntı nisanmiydi o zaman. Ertesi günü 1 cm açılma olduğunu öğrenince aklıma ilk gelen şey oydu.
Eğer öyleyse nisan saydamda olabiliyor sanırım. Yada nisan gelmeden de rahim açılabiliyor.
Farkındayım kafa karıştırıcı oldu biraz, ilk doğum cahilligi işte
Canım kalkan dediği şu biberon ucuna benzeyen koruyucu şeylerden mi acaba ?
Henüz almadım ama bu haftasonu alışverişe çıkıcam alayım ondan..
evet canım onlardan valla hiç yara olmadı göğüslerim yine kullanıcam büyük ihtimal
ama onda da şöyle bişi var onunla almaya alıştığı için bebek memeyee
bir daha göğsünü hiç almayabiliyo silikona alışıyo
kızım öyle olduu hepp öyle devam ettikk emzirme bitene kdr
hep onunla dolaştım kalkanı unuttuysam bi yerde
kızım aç kalıyoduu hoobbaa yenisini al fln fln
ama ben alışmıştım nasıl mendili kıyafetini bezini fln yanımda taşıyosam
kalkanıda hep yanımdaydı zor gelmiyodu kullanamyanlar
ayy zor gelmiyomu hep yanında taşıycan dioalrdı kullanmayana zor gelio
çok çene yapıolar bırak şunu fln fln
silikonkalıpevi diye bir blog var ordan aldım ama blog üzerinden değil.
Bunlar silikon kalıp üretimi yapıyolarmış. o yüzden piyasadaki fiyatlardan çok daha uygun. Ben istanbuldaki sitelerde 40 45'e hatta birinde aynı kalıbı 60 TL'ye buldum. ama bunlar aynı kalıbı 25 TL ye gönderdiler bana.
buarada kızlar size kısaca başımdan geçenleri anlatayım geçen sabah her yerimde sivilce çıktı kaşınıyorum demiştim o gün akşama kadar kaşındım vücudum kızarıp şişti bebeğimin hareketlerini de hissetmiyordum baya endişelendim akşam acile gittim tahlil falan yapmadan bana ğine verdi yaptırmadım bende eve geldim gece sabaha kadar kaşındım halsizlik bulantı titreme de cabası sabah yüzüm heryerim balon bi şekilde hatanedeyim tahlillerden sonra cildiyeye gittim kullandığım enfeksiyon ilacı alerji yapmış kurdeşen olmuşum yani iğne ilaç verdi şimdi daha iyiyim ilk defa nst ye girdimkalp atıları yavaş dediler sonra ultrasonda baktı dr um bebeğin gayet iyi olduğunu 1300gr 35cm boyunda ve hareketleri normal dedi enfeksiyon olan arkadaşlara ilaca ağırlık vermektense bol bol su içmelerini öneririm zira ben o ilacı ve benzerlerini hayatım boyunca kullanamayacam sonuç ölümcül olur dedi dr um şimdi sadece su içiyorum enfeksiyon için
buarada kızlar size kısaca başımdan geçenleri anlatayım geçen sabah her yerimde sivilce çıktı kaşınıyorum demiştim o gün akşama kadar kaşındım vücudum kızarıp şişti bebeğimin hareketlerini de hissetmiyordum baya endişelendim akşam acile gittim tahlil falan yapmadan bana ğine verdi yaptırmadım bende eve geldim gece sabaha kadar kaşındım halsizlik bulantı titreme de cabası sabah yüzüm heryerim balon bi şekilde hatanedeyim tahlillerden sonra cildiyeye gittim kullandığım enfeksiyon ilacı alerji yapmış kurdeşen olmuşum yani iğne ilaç verdi şimdi daha iyiyim ilk defa nst ye girdimkalp atıları yavaş dediler sonra ultrasonda baktı dr um bebeğin gayet iyi olduğunu 1300gr 35cm boyunda ve hareketleri normal dedi enfeksiyon olan arkadaşlara ilaca ağırlık vermektense bol bol su içmelerini öneririm zira ben o ilacı ve benzerlerini hayatım boyunca kullanamayacam sonuç ölümcül olur dedi dr um şimdi sadece su içiyorum enfeksiyon için
sağol canım evet idrar yolu enfeksiyon ilacıÇok geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. İdrar yolu enfeksiyonu için kullandığın ilaçlar mı yan etki yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?