2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Üzülmene gerek yok canım hepimizde olan sancılar bunlar ben sadece sıklıgini takip ettim pek de anlamadım da sanki sürekli ağrıyor gibiydi kasıklarim. Kontrol hakkım vardı içim rahat etmedi gittim. Dediğin gibi iyi ki merak edipde gitmisim yoksa kendimi bu denli korumayacaktim.

Ben doktora sordum asla dedi. Göğüs ve göğüs ucu uyarısı erken doğumu tetikliyormuş. Yani okudukların doğru.

Evet ama doğum yapan arkadaşlarımda şimdiden sürmezsen göğüs uçların yara olur, ilk günlerdeki süt en faydalısı onu emziremezsin dedi.. Ay kafam karıştı valla..

ya ama canım o kremle fln etkilenciek bişi değil
aynı çatlak misalii sürsende oluyo yara ablam neler
kullandı neler ama yaralar hiç geçmedii yaa
ama ben kızımdayken göğüs ucum yok diye göğüs kalkanı kullandım
hiiiçç yara olmadı göğüslerim hemde sadece emziriyodum mama yok
sürekli memedeydi kalkan iyi oluyo

iri bebek rahat doğsada dikişleri çok fazla oluyor canm.2 ay önce bi arkadaşım 4100 gr 55 cm normal doğurdu bebeğini.çok dikişi oldu kızın.hem içte hem dışta

Evet o çok korkutucu zaten bazen sezeryanda bile zorlanılıomuş iri bebek olunca :/ ama yinede böle giderse ben riske atmicam 3.5 geçerse sezeryan isticem

Kızlar aklıma ne takıldi. İki gün önce sabah uyandığımda gelen saydam yumurta beyazı gibi sümüksu akıntı nisanmiydi o zaman. Ertesi günü 1 cm açılma olduğunu öğrenince aklıma ilk gelen şey oydu.
Eğer öyleyse nisan saydamda olabiliyor sanırım. Yada nisan gelmeden de rahim açılabiliyor.
Farkındayım kafa karıştırıcı oldu biraz, ilk doğum cahilligi işte

bende başlıcaktım ma dediğin gibi erken dogumu tetikliyor die korktum

Ben kakao yağı sürüyorum bir kaç aydır. Cildiye doktoru tavsiye etmişti. Öyle çok oynamadıkça sorun yok bence. Pamuğu yağa batırıp hafifçe göğüs uçlarına sürüyorum. Bir sorun yok şimdilik.

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim yardıncın olsun.Dualarımız seninle.
Çok tatlı olmuş ellerinize sağlık iyi günlerde kullanın.
Aynı sıkıntıyı ben de paylaşmıştım.Önerin ve ilgin için teşekkürler.
hamileliğin en zor kısmı kıyafet özellikle de kilotlu çorap giyinmek.
Dikkat et kendine schaga giyinmeyi ver bi süre nolcak ev senin dolaş cıbıl cıbıl
Söylemesi ayıp kızlar ama çoraplarımı eşim giydiriyo ben giyemiyorum.

Dualarımız seninle aklına iyi şeyler getirmeye çalış.. Sende bebeğinde çok iyi olacaksınız Allahın izniyle..

Canım kalkan dediği şu biberon ucuna benzeyen koruyucu şeylerden mi acaba ?
Henüz almadım ama bu haftasonu alışverişe çıkıcam alayım ondan..

buarada kızlar size kısaca başımdan geçenleri anlatayım geçen sabah her yerimde sivilce çıktı kaşınıyorum demiştim o gün akşama kadar kaşındım vücudum kızarıp şişti bebeğimin hareketlerini de hissetmiyordum baya endişelendim akşam acile gittim tahlil falan yapmadan bana ğine verdi yaptırmadım bende eve geldim gece sabaha kadar kaşındım halsizlik bulantı titreme de cabası sabah yüzüm heryerim balon bi şekilde hatanedeyim tahlillerden sonra cildiyeye gittim kullandığım enfeksiyon ilacı alerji yapmış kurdeşen olmuşum yani iğne ilaç verdi şimdi daha iyiyim ilk defa nst ye girdimkalp atıları yavaş dediler sonra ultrasonda baktı dr um bebeğin gayet iyi olduğunu 1300gr 35cm boyunda ve hareketleri normal dedi enfeksiyon olan arkadaşlara ilaca ağırlık vermektense bol bol su içmelerini öneririm zira ben o ilacı ve benzerlerini hayatım boyunca kullanamayacam sonuç ölümcül olur dedi dr um şimdi sadece su içiyorum enfeksiyon için

çok şaşkınım canım ..acaba bir nedeni var mı yani ağır mı kaldırdın veya bir belirti hisettin mi önceden...Rabbim yardımcınız olsun ama korkma dularımız seninle...

dualarımız seninle barbiecim.Allah yardımcınız olsun.inşallah herşey yolunda gider,sağlıkla alırsın bebişini kucağına.haberdar et bizi de.

yok canım nişan saydam olmuyo senin açılman olmuş tamam ama
doğum başlaması farklı bişi nişan rahimi tıkayan pıhtı gibi bişi
o atılınca rahim doğuma hazırlıyo kendini demektir
ama açılma nişan gelmeden olabiliyo çünkü ben kızmdayken son ay
hep 2 cm açıkla durdummm nişan fln gelmeden oluyo öyle şeyler
bu gibi durumlarda açılmadan çok rahim uzunluğu ölçümleri daha önemlii
heee şöyle de bi durum var nişan gelince hemen arkasından doğum başlamıo
1 hafta sonrasında da başlayabiliyoo
biraz karışık oldu ama doğum yaptıktan sonra bütün soruların biticek
zherşeye mantıklı cevabı kendin vereceksin zatenn

Canım kalkan dediği şu biberon ucuna benzeyen koruyucu şeylerden mi acaba ?
Henüz almadım ama bu haftasonu alışverişe çıkıcam alayım ondan..

evet canım onlardan valla hiç yara olmadı göğüslerim yine kullanıcam büyük ihtimal
ama onda da şöyle bişi var onunla almaya alıştığı için bebek memeyee
bir daha göğsünü hiç almayabiliyo silikona alışıyo
kızım öyle olduu hepp öyle devam ettikk emzirme bitene kdr
hep onunla dolaştım kalkanı unuttuysam bi yerde
kızım aç kalıyoduu hoobbaa yenisini al fln fln
ama ben alışmıştım nasıl mendili kıyafetini bezini fln yanımda taşıyosam
kalkanıda hep yanımdaydı zor gelmiyodu kullanamyanlar
ayy zor gelmiyomu hep yanında taşıycan dioalrdı kullanmayana zor gelio
çok çene yapıolar bırak şunu fln fln

Ayy bebişlerimiz anne sütü alsında nesi zor gelicek onu taşımanın Allah aşkına..
Yeterki öle yada böle emsinler yani..
Tamam canım çok saol bende alayım o zaman yarın bulunsun ne olur ne olmaz..

diğer malzemeleri nerden aldın canım sabun bazı gibi malzemeleri

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. İdrar yolu enfeksiyonu için kullandığın ilaçlar mı yan etki yaptı?

canım çooook geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun bebeğinin ve senin. dualrımız seninle. sen de oku. çevrendekilere de söyle felak ve nas surelerini bolca okusunlar. içinin ferahlaması için de la havle çek bolca. Allah yardımcın olsun bebişin 5 hafta daha dişini sıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…