2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bizimki 36. haftadan itibaren nst dedi.
Ultrasonla bebeği kontrol ediyor. O kadar.

Kıslar cevaplar için çooook teşekkürler çok faydalı oldu benim için

Kizlar butik bebede isim yazili yastiklar var bayildim bi goz atin isterseniz hemen burak yazili yastigi aldim oglumun odasini suslucek
Benim kızımın ki yok kendim yazıcam artık...
Canım nişan doğumun başlangıcı diye biliyorum, Allah korusun, iltihap falandır o...

Cnm şok oldum görünce, Allah yardımcın olsun, moralini yüksek tut şimdi bebişe ciğer iğnesinde yaparlar muhakkak, herşeyin yolunda gideceğine inan, bizi de haberdar et, dualarım seninle...

Barbie Allah yardımcın olsun rabbim seni de bebeğinizi de korusun İnşallah.

Selam kizlar dunden beri benim oglan hic durmadi karnimda yaa oynasa bi türlü oynamasa başka türlü :))

varis çorabı vermediler mi bana verdiler onu giyiyorum şimdi
benim çanta 4 yıllık yıkadım hehehhe abiden kalma kullanamadım büyük geliyordu ağırdı bi de şimdi iki çocuk olunca bavul misalikullanacağım
golkan ferat eroldan randevu aldım bakalım ne olacak
şimdi nasıl ağrın sızın cvar mııı

barbim benim yaaaaa allah yardımcın olsun inşallah bebişin bekleyecek seni hastanedesindir tahminimce duam seninle ve hepimizle canım haber verebildiğin an ver bize olur mu

codulu nerde
amargiiii nerde:18::18:

geçmiş olsun canım..Allah şifa versin

maşallah kuzuyaa..büyümeye devamm:))

barbicim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun senin de bebişinin de...inşallah biraz daha sıkar dişini ufaklık..

nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz

çok tatlısın canım.. HOŞGELDİN ... seni soran olmuştu önceki sayfalarda nasılsın canım? 15 gün neden yoktun? o kadar oldu mu ki :44: günler çabuk geçiyor yaa

golkan ferat eroldan randevu aldım bakalım ne olacak
sen sadece doğum için gidceksin galiba sana tavsiyem ortadoğunun doğumunu çok beğeniyolar her anlamda
metro hast. ilgili pek iyi şey duymadım iyice araştır derim doğumu yaptırcaklarda önemli sonuçta benim dr
doğumuna güveniyorum oyüzden bırakmadım
şimdi nasıl ağrın sızın cvar mııı

çok tatlısın canım.. HOŞGELDİN ... seni soran olmuştu önceki sayfalarda nasılsın canım? 15 gün neden yoktun? o kadar oldu mu ki :44: günler çabuk geçiyor yaa

ohh be en sonunda soran oldu :) cnm ya beni işten cıkarttıılar ya ben bunalıma girdim ev hanımlığı cok zormus yataktan hiç kalkmadan hep yattım baya bi bunaldım hala daha alışamadım evde vakit geçmiyor yapacak hiçbirşey bulamıyorum. yemek yapmaya verdim kendimi dolabı doldurdum oda biyere kadar... ne yapsam bilemedim valla... sen nasılsın geçmişi okumaya çalışıyorum. ama maşallah yetişmek mümkün değil...

nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz

cnm hoşgeldin ben bir sabah girdim bide şimdi bu topikte bişeyler oluyo allah korusun bebişlerimizi
cadulu amargi pek girmiyolar emelde fazla girmedi ondandır görseler mutlaka yazarlardı emin ol

aa öyle mi? üzüldüm adına ama hayırlsıı olsun sen üzme kendini... ben genelde okuyorum yazmaya pek fırsat olmuyor da..ama takipteyim hepinizi... forum çok hızlı ilerliyor okuya okuya bitmiyor ki bi de

demeeeee :18::18::18::18::18::18::18fffff keşke dr yapsa offfffffff offfffffff

Hoşgeldin cnm bende 7 aydır evdeyim vakit Zor geçiyor evde, kendi bebek şekerini yapmayı denesene vakit geçer hem

tam benden bahsedilirken girmişim kızlarr hehehe bu hafta hiç hoş başlamadı oylede devam ediyro. Butun bir hafta boyunca hayatımda hiç varlığından haberdar olmadıgım pubik kemiği ağrısı çekiyorum. Baş dönmelerişm artttı. Kendimi yorgun hissediyoprum cok. Dun oyle cok sancım vardı ki işe de gelemedim. Doktrada gitmedim şimdi gitsem acılma varmı diye bakacaklar. O muayenenin adı bile tansiyonumu dusuruyo. Göz göre göre gidemem kesinlikle. Umarım bişey yoktur ama bebeğimin ahreketlerinin maasallahı var. Hİç akıntımda olmadı. Rahatlıgım o yuzden ama dunki çektiğim ağrıda kolay bişşey değildi. İş yerimdede bu haftaki halim ve dun işe gelememem göze battı. Bugun müdürle konustuk. Bu ayın sonunda rapor alacagımı söyledim. Yerime birini allacaklarını swoyledi. ERken gidiyo olmama trip yaptı biraz. Nasıl nerden bulacagız dedi. Bende rapor alsam bile eğitmeye soz verdim. Umarım erkenden bulurlarda iki haftada öğretirim rahatlarım.Sonrada imza gerektikçe gelir giderim. Ama bu agrıda dusunduryo beni. Gitsemiydim doktora bilemedim.

Sevgili kocamda oturma grubumuzu aldıgımız firmayla tartısmıs.Maası bu ay geç aldık. 2 gunluk odeme gecikmesi sorun oldu. Eşimde Zaten duzgun mal vermediniz deyince neyse hatamız duzeltelim demişler. Bizimki almış gelmiş adamları eve. Koltukları gösterdi. Kasanın tamamında sorun oldugu goruldu ve koltujklarım gitti. Tum ev talaş pislik oldu. Oturma odamda oturacak sey yok. Salonumda soguk oluyo petek yetersiz. Yerde kaldık yani..Yaa benim agrım sancım hiç bitmiyo. Surekli ayaktayım ondan mı.. Surekli sogukta calışıyorum ondan mı??? Ben mi cok hassasım.. Beceremiyo muyumm??? Nie olmuyo yaa..Offf sevgili müdürümde gerizekalı sanki uzerine vazifeymiş gibi karnınız cok sıvrı kesn erkek.. İyice baktırdınız mı nasıl kız olur..Yok sezeryan dusunmeyin kadın için en iyisi normla dogum.. Manyak erkek dedğin konusmaz< bu tarz ayrıntılara gırmez. Bayanda girmez ama erkek dusunmez bile.. Offf su sancım gecseydi duzgun dusunemiyorum bile bazen..

demeeeee :18::18::18::18::18::18::18fffff keşke dr yapsa offfffffff offfffffff

yok dr iyi hastane anlamında dedim ben gereksiz yere bebekleri küveze katıyolar çocuk dr ları öyle duydum
2 kişiden biri komşumuzun torunu pek iyi şeyler demediler sen yinede araştır dr iyice konuş böyle böyle
duydum dersin

canım benim bikaç gundur aklımdaydın benim ama tahm,in ettim. Evde muhtemelen yoktur internet ceptende zor oluyo diye yazmıyordur d,yordum kendi kendime. Nasıl gidiyo iyi misin???

valla özel hastane yapar mı yaparrrrr
derim valla ama canım sıkılıyor işte kendi dr girse kendimi rahat hissedicem o da metro ya da ortadoğuda doğum yaptırıyor ama 4000 istiyor diye doğumu başkasında yapcam kontrollerime devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…