2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yaaa hoşgeldin alev evde durmak o kadar sıkıcı mıııı gözüm korktu şimdi işten çıkayım bitsin artık derken evde durunca da böyle daralıcam mı ben yaaa ((

şimdi onlardan öyle duyunca seni bilgilendirmek istedim ferhat erolun hastalarından tanıdıklarım var çok memnunlar
ameliyatları güzelmiş

Barbimmmm cooookkkkkkk geçmiş olsun canım. Cok uzuldumm... Bebeğin bekler sabreder umarım.. o yaramaz doğunca mıncırarak cezalandırırz.. ÜZme canım kendini. Dua etcem sana..

Emelim ve schaqa cım benide alın aranıza birlikte kilo verelim.. Ben dogumdan sonra diyet değilsede duzenli beslenmeyle emzirmeyle kilo vermeye baslamayı planlıyorum.. Tatlı abur cubur seyler yemeden bol bol corba sebze yemeği ve yoğurtlu salatalar,bakliyat ve et tuketeceğim.. Ekmekde yemezsem hem sutum azalmadan hemde sağlıklı beslenerek zayıflamaya baslarım umarım. İyuileşince sporlada desteklerim.

rodimood sanada geçmiş olsun kzuzum.. Bu şekilde doguma kadar gidenler var ama sendede oyle olur umarım..

Lovelicim içimizde deneyimli olarak en cool seni gordum. Harikasın....bizdeki panik yok gibi sende. Senin bu tarzın rahatlatıyo beni..

Yarenim naptın kurtuldun mu sen o işten bunalımdan..

cnm hoşgeldin ben bir sabah girdim bide şimdi bu topikte bişeyler oluyo allah korusun bebişlerimizi
cadulu amargi pek girmiyolar emelde fazla girmedi ondandır görseler mutlaka yazarlardı emin ol

bi hevesle geldim ki buraya kimse de yazmayınca üzülmüştüm :) geçti ama hemencik tabiki...

şimdi onlardan öyle duyunca seni bilgilendirmek istedim ferhat erolun hastalarından tanıdıklarım var çok memnunlar
ameliyatları güzelmiş

özel hastaneler hep bebekleri yatırıyorlar bakalım ne olacak özel adana hastanesi kardeş hastaeymiş metroyla özel adanada akrabamız var olmadı devreye sokarız onu bir sıkıntı olursa

aa öyle mi? üzüldüm adına ama hayırlsıı olsun sen üzme kendini... ben genelde okuyorum yazmaya pek fırsat olmuyor da..ama takipteyim hepinizi... forum çok hızlı ilerliyor okuya okuya bitmiyor ki bi de

ben işten ayrıldıgıma üzülmedim de ya cnm evde hiç vakit geçmiyo ama ya cidden bunalıma girdim... gece uyku tutmuyo sabah kalkamıyom bugün öğlene kadar yattım annem aradı kızdı bir ton telefonda o bebek nasıl büyüyecek yemeden yatıyosun dedi sonra da vicdan azabı cektim toparlanmam lazım bu böyle devam edemez... form felaket hızlı cnm ya ben sabahtan beri okuyon 2-3 güne anca biter :)

Hoşgeldin cnm bende 7 aydır evdeyim vakit Zor geçiyor evde, kendi bebek şekerini yapmayı denesene vakit geçer hem

hoşbuldum cnm ya sorma çalışan bir insanın sonradan eve adapte olmaya çalışması ciddi anlamda zormuş.
dün biraz cıkıp yürüyeyim hava alim dedim tansiyonum düştü sağlık ocağına zor attım kendimi. Bebek sekerlerimi kendim yapcam zaten cnm ama daha malzemelerimi almadıım. Sen nasıl bişe yaptın fikir versen süper olur ben hala cok kararsızım da

kızlar elleri ayakları şişen varmı ben gibi.idrarda protein cıktı bende

canım benim parmaklarım bu hafta hafiften şişmeye başladı tuzlu da yemiyorum aslında sakıncalı mı bilmiyorum bir de benim bel ağrılarım arttı doktor kontrolüme de daha var:26:

cnm cidden zor bir hafta geçirmişsin. Senin çalıştığın yer çok soğuktu dimi ondan da oluyordur ağrıların ama bence bir doktora mutlaka görün. İzne ayrılmak sana iyi gelecek. Ya bu patavatsız kendini bilmez insanlarla ne yapacağız inan bende bilmiyorum ama mutlaka saçmaladığını yüzüne vursaydın bi daha konusmaya cesaret edemesn diye... Ya herkes bizi sınıyormu ne anlamadım gttii !!!

Canım ellerde ayaklarda şişme olması normal ama idrarda protein cıkması normal değil. Tansiyonunu kontrol ettir. eger tansiyonunda yuksekse hemen doktoruna git. Preeklaampsi diye bişey var. Bu haftalarda cıkıyo. allah korusun oyle bişey değildir umarım sen tansiyonuna baktır canım. GUn içinde yukseliyorsa hemen doktoraa...

canım benim bikaç gundur aklımdaydın benim ama tahm,in ettim. Evde muhtemelen yoktur internet ceptende zor oluyo diye yazmıyordur d,yordum kendi kendime. Nasıl gidiyo iyi misin???

cnm bnmm :) ya aslında evimde 4 tane bilgisayar 2 tanede internet var yani internet cafe gibi
sorun bende ben eve adapte olamadım ilk bi kaç gün heyecanla hep evde mutlu geçirdim.
mutfakta bol bol yemek yaptım. Kafamdaki herşeyi yaptım anlayacağın. Sonra bebeğim için
alışveriş bile yaptık. Bikaç şey dısında eksiğği kalmadı, ama gel görki ben çok sıkıldım
hep uyumak istiyorum akşam olsun eşim gelsin biran önce diye resmen bunalıma girdim ya
Onun dışında bende bebeğimde iyiyiz. Sağlık açısından bir problemimiz yok çok şükür...

Hiç sorma canımm.. Adam bide geçmiş karsıma sisizn gibi deneyimli birini nasıl bulcam bize yardım edin diyo diger taraftandan da cıkısınızı versek nasıl olur acaba diye agzımı arıyo. Bende onu zaten yapamıyosunuz yasak dedim cıktım. Soguk cok soguk daha soguk olacak... Burası gerçekten cok sogukkkkk.....izne ayrılmak galiba iyi gelecek..

yaaa hoşgeldin alev evde durmak o kadar sıkıcı mıııı gözüm korktu şimdi işten çıkayım bitsin artık derken evde durunca da böyle daralıcam mı ben yaaa ((

ya cnmmm nasıl anlatsam ki. Eğer benim planladıgım gibi şubatta ayrılsaydım işten bütün planlarımı uygularken
sıkılmaya fırsat kalmayacaktı. Ama beni erkenden şutladıkları için bende nerdeyse kafamdaki herşeyi bir çırpıda yaptım
yapacak bişeyde kalmadı doğal olarak Bide benim işim çok yorucu değildi. İyi oluyordu benim için.
Yattığım kalktığım saati biliyordum. Şimdi herşey birbirine karıştı... Sen zamanında cıkarsan izne planlarını yaparsın
sıkılmazsın bebiş gelir ozamana kadarda

..

Lovelicim içimizde deneyimli olarak en cool seni gordum. Harikasın....bizdeki panik yok gibi sende. Senin bu tarzın rahatlatıyo beni..

..

sağol codulucumm benim doğum ya da doğum sonrası endişem yok eninde sonunda çıkacaklar yeter ki sağlıkla bize ve kendilerine bişey olmadan gelsinler tek duam o
tek üzüntüm dr yanımda olmayacak doğumda
eşyalarım hazır ama yıkanmamış bekliyor öyle o da olur diyorum
ailem 2 saat uzaklıkta eşimin ailesi burda etrafımda yardımıma gelecek çok kişi var en önemlisi eşim yanımda

annemin çalııştığı yerde çok soğuuk. Hep elleri burnu soğuktur. Ben çok üüzlüyorum bu duruma ya bide senin minnacıcık
bir kuzun var kendine iyi bakman lazım. HHemen ilk fırsatta cık izne azıcık ev ortamı iyi gelecek sana.
Zaten hamilelğin boyuncada bir sürü aksilik yasadın artık rahat etmek senin hakkın. O müdüre bu sinirimle bir dalarım
varyaaa.... İnsanlar cidden iğrençler yaaa. Benim salak patron ebn çıktıgım gün cıkısımı yapmıs sonra ne olduysa iptal etmiş.
O doğum parasını bir alamim ozaman kendine ölümlerden ölüm beğensin. Allah hepsinİ nasıl biliyoRsa öyle yapsın (AMİNNNN)

Canım ben pembe keseler aldım içine eva süngerinde bebek arabası yaptım badem şekerleri koydum naylonda üstünede bi internet sitesinde bebek motifiyle kızımın adını yazdırıp yapıştırdım birde nazar boncuğu ekledim oldu da bitti maşşallah, şimdi böyle anlatınca garip oldu cnm da telden giriyorum eve gidince resim yüklerim daha bi anlaşılır olur:)

nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz

alevcim hoş geldin cnm. ben akşam üzeri girdim canım nete, görmedim..yoksa sana hoş geldin demez miyiz şekerim.. evde bunalmışsın galiba, çalışan bayanların böyle bi sıkıntıları var işte:) bol bol dinlen uyu canım, bebişler doğunca zaten sıkılmaya vaktimiz olmayacak:))

codulucum sen kendini biraz fazla yoruyorsun galiba canm. işyerinde de zorlanıyorsun, biraz dinlenmek iyi gelecek sana da bebişine de, kendine dikkat et...müdürün de bayağı boşboğazmış yani, lüzumsuz:))

yükle cnm ya seker olayına baya takıldım. Bir türlü karar veremiyorum senden fikir alırım belki...

codulucum ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama çok üzülüyorum ben sana. soğukta hamiş hamiş çalışıyorsun Allah yardımcın olsun. bir de koltuk takımını götürmüşler ya belki daha güzeli gelir kendini öyle motve et. ben evleneli 2.5 sene oldu koltuklarımdan sıkıldım değiştirebilcek gücüm olsa değiştiridim :))) sen de üzme tatlı canını.
nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz
hoşgeldin alev. hepimiz yokluğunu farkettik. neyseki sağlık problemin yok. canının sıkıntısı biraz da hamişlikten olabilir. hormonlar fazlasıyla etkiliyor. benim de 2 haftam kaldı ipe çekiyorum öğretmenim. hergün korkuyorum 1000 kişilik okul. çocuklar itiş kapış hareket ediyorlar. 2 defa da karnıma çarptılar. kazasız belasız bir bitseydi.

cnm hoşbuldum. ya nasılda sevindirik oldum yazınca saol cnm :) hemde cok bunaldım cnm zorla uyumakta işkence gibiymiş cidden. bebişim zamanında sağlıkla gelsinde sonra canım sıkılmayacak inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…