ohh be en sonunda soran oldu :) cnm ya beni işten cıkarttıılar ya ben bunalıma girdim ev hanımlığı cok zormus yataktan hiç kalkmadan hep yattımbaya bi bunaldım hala daha alışamadım evde vakit geçmiyor yapacak hiçbirşey bulamıyorum. yemek yapmaya verdim kendimi dolabı doldurdum oda biyere kadar... ne yapsam bilemedim valla... sen nasılsın geçmişi okumaya çalışıyorum. ama maşallah yetişmek mümkün değil...
valla özel hastane yapar mı yaparrrrr
derim valla ama canım sıkılıyor işte kendi dr girse kendimi rahat hissedicem o da metro ya da ortadoğuda doğum yaptırıyor ama 4000 istiyor diye doğumu başkasında yapcam kontrollerime devam edeceğim
cnm hoşgeldin ben bir sabah girdim bide şimdi bu topikte bişeyler oluyo allah korusun bebişlerimizi
cadulu amargi pek girmiyolar emelde fazla girmedi ondandır görseler mutlaka yazarlardı emin ol
şimdi onlardan öyle duyunca seni bilgilendirmek istedim ferhat erolun hastalarından tanıdıklarım var çok memnunlar
ameliyatları güzelmiş
aa öyle mi? üzüldüm adına ama hayırlsıı olsun sen üzme kendini... ben genelde okuyorum yazmaya pek fırsat olmuyor da..ama takipteyim hepinizi... forum çok hızlı ilerliyor okuya okuya bitmiyor ki bi de
Hoşgeldin cnm bende 7 aydır evdeyim vakit Zor geçiyor evde, kendi bebek şekerini yapmayı denesene vakit geçer hem
kızlar elleri ayakları şişen varmı ben gibi.idrarda protein cıktı bende
tam benden bahsedilirken girmişim kızlarr hehehebu hafta hiç hoş başlamadı oylede devam ediyro. Butun bir hafta boyunca hayatımda hiç varlığından haberdar olmadıgım pubik kemiği ağrısı çekiyorum. Baş dönmelerişm artttı. Kendimi yorgun hissediyoprum cok. Dun oyle cok sancım vardı ki işe de gelemedim. Doktrada gitmedim şimdi gitsem acılma varmı diye bakacaklar. O muayenenin adı bile tansiyonumu dusuruyo. Göz göre göre gidemem kesinlikle. Umarım bişey yoktur ama bebeğimin ahreketlerinin maasallahı var. Hİç akıntımda olmadı. Rahatlıgım o yuzden ama dunki çektiğim ağrıda kolay bişşey değildi. İş yerimdede bu haftaki halim ve dun işe gelememem göze battı. Bugun müdürle konustuk. Bu ayın sonunda rapor alacagımı söyledim. Yerime birini allacaklarını swoyledi. ERken gidiyo olmama trip yaptı biraz. Nasıl nerden bulacagız dedi. Bende rapor alsam bile eğitmeye soz verdim. Umarım erkenden bulurlarda iki haftada öğretirim rahatlarım.Sonrada imza gerektikçe gelir giderim. Ama bu agrıda dusunduryo beni. Gitsemiydim doktora bilemedim.
Sevgili kocamda oturma grubumuzu aldıgımız firmayla tartısmıs.Maası bu ay geç aldık. 2 gunluk odeme gecikmesi sorun oldu. Eşimde Zaten duzgun mal vermediniz deyince neyse hatamız duzeltelim demişler. Bizimki almış gelmiş adamları eve. Koltukları gösterdi. Kasanın tamamında sorun oldugu goruldu ve koltujklarım gitti. Tum ev talaş pislik oldu. Oturma odamda oturacak sey yok. Salonumda soguk oluyo petek yetersiz. Yerde kaldık yani..Yaa benim agrım sancım hiç bitmiyo. Surekli ayaktayım ondan mı.. Surekli sogukta calışıyorum ondan mı??? Ben mi cok hassasım.. Beceremiyo muyumm??? Nie olmuyo yaa..Offf sevgili müdürümde gerizekalı sanki uzerine vazifeymiş gibi karnınız cok sıvrı kesn erkek.. İyice baktırdınız mı nasıl kız olur..Yok sezeryan dusunmeyin kadın için en iyisi normla dogum.. Manyak erkek dedğin konusmaz< bu tarz ayrıntılara gırmez. Bayanda girmez ama erkek dusunmez bile.. Offf su sancım gecseydi duzgun dusunemiyorum bile bazen..
canım benim bikaç gundur aklımdaydın benim ama tahm,in ettim. Evde muhtemelen yoktur internet ceptende zor oluyo diye yazmıyordur d,yordum kendi kendime. Nasıl gidiyo iyi misin???
cnm cidden zor bir hafta geçirmişsin. Senin çalıştığın yer çok soğuktu dimiondan da oluyordur ağrıların ama bence bir doktora mutlaka görün. İzne ayrılmak sana iyi gelecek. Ya bu patavatsız kendini bilmez insanlarla ne yapacağız inan bende bilmiyorum ama mutlaka saçmaladığını yüzüne vursaydın bi daha konusmaya cesaret edemesn diye... Ya herkes bizi sınıyormu ne anlamadım gttii !!!
yaaa hoşgeldin alev evde durmak o kadar sıkıcı mıııı gözüm korktu şimdi işten çıkayım bitsin artık derken evde durunca da böyle daralıcam mı ben yaaa((
..
Lovelicim içimizde deneyimli olarak en cool seni gordum. Harikasın....bizdeki panik yok gibi sende. Senin bu tarzın rahatlatıyo beni..
..
Hiç sorma canımm.. Adam bide geçmiş karsıma sisizn gibi deneyimli birini nasıl bulcam bize yardım edin diyo diger taraftandan da cıkısınızı versek nasıl olur acaba diye agzımı arıyo. Bende onu zaten yapamıyosunuz yasak dedim cıktım. Soguk cok soguk daha soguk olacak... Burası gerçekten cok sogukkkkk.....izne ayrılmak galiba iyi gelecek..
Canım ben pembe keseler aldım içine eva süngerinde bebek arabası yaptım badem şekerleri koydum naylonda üstünede bi internet sitesinde bebek motifiyle kızımın adını yazdırıp yapıştırdım birde nazar boncuğu ekledim oldu da bitti maşşallah, şimdi böyle anlatınca garip oldu cnm da telden giriyorum eve gidince resim yüklerim daha bi anlaşılır olur:)hoşbuldum cnm ya sorma çalışan bir insanın sonradan eve adapte olmaya çalışması ciddi anlamda zormuş.
dün biraz cıkıp yürüyeyim hava alim dedim tansiyonum düştü sağlık ocağına zor attım kendimi. Bebek sekerlerimi kendim yapcam zaten cnm ama daha malzemelerimi almadıım. Sen nasıl bişe yaptın fikir versen süper olur ben hala cok kararsızım da
nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz
tam benden bahsedilirken girmişim kızlarr hehehebu hafta hiç hoş başlamadı oylede devam ediyro. Butun bir hafta boyunca hayatımda hiç varlığından haberdar olmadıgım pubik kemiği ağrısı çekiyorum. Baş dönmelerişm artttı. Kendimi yorgun hissediyoprum cok. Dun oyle cok sancım vardı ki işe de gelemedim. Doktrada gitmedim şimdi gitsem acılma varmı diye bakacaklar. O muayenenin adı bile tansiyonumu dusuruyo. Göz göre göre gidemem kesinlikle. Umarım bişey yoktur ama bebeğimin ahreketlerinin maasallahı var. Hİç akıntımda olmadı. Rahatlıgım o yuzden ama dunki çektiğim ağrıda kolay bişşey değildi. İş yerimdede bu haftaki halim ve dun işe gelememem göze battı. Bugun müdürle konustuk. Bu ayın sonunda rapor alacagımı söyledim. Yerime birini allacaklarını swoyledi. ERken gidiyo olmama trip yaptı biraz. Nasıl nerden bulacagız dedi. Bende rapor alsam bile eğitmeye soz verdim. Umarım erkenden bulurlarda iki haftada öğretirim rahatlarım.Sonrada imza gerektikçe gelir giderim. Ama bu agrıda dusunduryo beni. Gitsemiydim doktora bilemedim.
Sevgili kocamda oturma grubumuzu aldıgımız firmayla tartısmıs.Maası bu ay geç aldık. 2 gunluk odeme gecikmesi sorun oldu. Eşimde Zaten duzgun mal vermediniz deyince neyse hatamız duzeltelim demişler. Bizimki almış gelmiş adamları eve. Koltukları gösterdi. Kasanın tamamında sorun oldugu goruldu ve koltujklarım gitti. Tum ev talaş pislik oldu. Oturma odamda oturacak sey yok. Salonumda soguk oluyo petek yetersiz. Yerde kaldık yani..Yaa benim agrım sancım hiç bitmiyo. Surekli ayaktayım ondan mı.. Surekli sogukta calışıyorum ondan mı??? Ben mi cok hassasım.. Beceremiyo muyumm??? Nie olmuyo yaa..Offf sevgili müdürümde gerizekalı sanki uzerine vazifeymiş gibi karnınız cok sıvrı kesn erkek.. İyice baktırdınız mı nasıl kız olur..Yok sezeryan dusunmeyin kadın için en iyisi normla dogum.. Manyak erkek dedğin konusmaz< bu tarz ayrıntılara gırmez. Bayanda girmez ama erkek dusunmez bile.. Offf su sancım gecseydi duzgun dusunemiyorum bile bazen..
Canım ben pembe keseler aldım içine eva süngerinde bebek arabası yaptım badem şekerleri koydum naylonda üstünede bi internet sitesinde bebek motifiyle kızımın adını yazdırıp yapıştırdım birde nazar boncuğu ekledim oldu da bitti maşşallah, şimdi böyle anlatınca garip oldu cnm da telden giriyorum eve gidince resim yüklerim daha bi anlaşılır olur:)
codulucum ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama çok üzülüyorum ben sana. soğukta hamiş hamiş çalışıyorsun Allah yardımcın olsun. bir de koltuk takımını götürmüşler ya belki daha güzeli gelir kendini öyle motve et. ben evleneli 2.5 sene oldu koltuklarımdan sıkıldım değiştirebilcek gücüm olsa değiştiridim :))) sen de üzme tatlı canını.tam benden bahsedilirken girmişim kızlarr hehehebu hafta hiç hoş başlamadı oylede devam ediyro. Butun bir hafta boyunca hayatımda hiç varlığından haberdar olmadıgım pubik kemiği ağrısı çekiyorum. Baş dönmelerişm artttı. Kendimi yorgun hissediyoprum cok. Dun oyle cok sancım vardı ki işe de gelemedim. Doktrada gitmedim şimdi gitsem acılma varmı diye bakacaklar. O muayenenin adı bile tansiyonumu dusuruyo. Göz göre göre gidemem kesinlikle. Umarım bişey yoktur ama bebeğimin ahreketlerinin maasallahı var. Hİç akıntımda olmadı. Rahatlıgım o yuzden ama dunki çektiğim ağrıda kolay bişşey değildi. İş yerimdede bu haftaki halim ve dun işe gelememem göze battı. Bugun müdürle konustuk. Bu ayın sonunda rapor alacagımı söyledim. Yerime birini allacaklarını swoyledi. ERken gidiyo olmama trip yaptı biraz. Nasıl nerden bulacagız dedi. Bende rapor alsam bile eğitmeye soz verdim. Umarım erkenden bulurlarda iki haftada öğretirim rahatlarım.Sonrada imza gerektikçe gelir giderim. Ama bu agrıda dusunduryo beni. Gitsemiydim doktora bilemedim.
hoşgeldin alev. hepimiz yokluğunu farkettik. neyseki sağlık problemin yok. canının sıkıntısı biraz da hamişlikten olabilir. hormonlar fazlasıyla etkiliyor. benim de 2 haftam kaldı ipe çekiyorum öğretmenim. hergün korkuyorum 1000 kişilik okul. çocuklar itiş kapış hareket ediyorlar. 2 defa da karnıma çarptılar. kazasız belasız bir bitseydi.nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz
alevcim hoş geldin cnm. ben akşam üzeri girdim canım nete, görmedim..yoksa sana hoş geldin demez miyiz şekerim.. evde bunalmışsın galiba, çalışan bayanların böyle bi sıkıntıları var işte:) bol bol dinlen uyu canım, bebişler doğunca zaten sıkılmaya vaktimiz olmayacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?