2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Offf ya benim canim sikilio boskukdan ew bile temizleyesim gelmio of yapikcak cok sey war 6 aylikken bebegimin cantasini hazirlicak olan ben 7 bucuk aylik olduk simdi elimi kaldirasim gelmio bebegimin iki uc eksikleri kaldi onlari bile alasim gelmio esim gidelim dio gidesim gelmio offf kafayi yicem dusunmekten ev temizlencek waliz hazirlancak ama bende tik yok

Kızlar arkadaşım bana doğum için hediye yapmış size de fikir olsun istedim

Düzeltmedim resmi ya

Son düzenleme:
canım seni korkutmak istemem ama idrarda protein çıkması ciddi bir sorun olabilir. doktorunun haberi var mı? Haberi varsa ne diyor ?

idrarda enfeksiyonda cıktı.proteinle birlikte.vajinada akıntıda vardı.acaba enfeksiyonlar dan dolayımı protein pozitif verdi diye idrar için toz bir ilac vajina içinde fitil verdi.ve magnezyum diye bir ilac verdi.tamamen tuzu kestik.tansiyon kontrolü yapıyoruz.protein cıkması bebekte gelişim geriliği, erken doğum,ölü dogum riskleri var.haftaya tekrar idrar testi bakılcak.ben önlemimi almaya calışıyorum.taktir rabbimin...

''sabun yapımına başlıcam'' dediğin an aklıma şu sahne geldi çok eğlendim

www.youtube.com/watch?v=8F05wkbYBXs

tansiyon yüksekliği yok dimi ? eğer yüksek değilse dedikleri gibi inşallah enfeksiyondan kaynaklıdır. evet yazmaya dilim bile varmıyor ama protein çıkması yazdıklarına neden oluyor. Hep tetikte olmak lazım tansiyon için.

sen önlemini al dediğin gibi gerisini de Allah bilir canım. Tevekkülden başka birşey yapamayız maalesef şu hayatta.

Bebeğinin hareketlerini kesinlikle takip et olur mu canım?

Son 1 haftadır ne kadar riskli durumlarla karşılaştı burası. o kadar tedirginim ki hepimiz için. Allahım hepimizin bebeğini bağışlasın bize.

Kızlar göğsünden süt gelen oldumu?ben sol göğsümü sıkıca mercimek tanesi kadar sarı bir sıvı çıkıyor.ama sağ göğsÜmde yok:26:

canım, çamaşırıma bulaşıyor benim de sarı akıntı şeklinde arada. ama göğsünü sıkma sakın o bebiş için lazım çok kıymetli annesi, sıkıp da boşa gönderme:))

Kızlar arkadaşım bana doğum için hediye yapmış size de fikir olsun istedim
Eki Görüntüle 927637
Düzeltmedim resmi ya

çok güzelmiş yaa, ne düşünceli arkadaşın varmış, emelin dediği gibi bi şöyle arkadaşımız yok:)) güle güle kullan canm

çok geçmiş olsun canm ya, aman dikkat et gözünü seveyim...inşallah hepsini atlatırsın hayırlısıyla..
bu aralar gerçekten mart anneleri sıkıntılı süreçlerden geçiyo Allahım yardımcımız olsun. sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla alalım yavrularımız kucağımıza, güzel günlerini görelim inşallah

cnm geçmiş olsun.bendede idrarda iltihap varmış antibiyotik verdi.kullanıyorum inş. bişey olmaz.senin kullandığın ilacın adı neydi?
sağol canm ilacın adı klomaks bid idi hamlelikten önce de benzer bi ilaç kullanmıştım ağır gelmişti oda yani ilaç kullanırken dikkatli olmak gerek nelere duyarlı olduğumuzu iyi belirlemeliyiz

fotoğraf çerçevesi mi bu canım rengini falan çok beğendim :)))
ellerine sağlık. Ahh bir benim böyle arkadaşlarım yok yaw(

Evet canım çerçeve benim en sevdiğim renktir. Sağolsun arkadaşım şanslıyım da bu resim ekleme niye böyle oluyo bazen düz bazen ters anlamadım yahu

Offfff yaaaa kızımdan bana geçti galiba hastalık boğazım acıyo ve burnum akıyo ateşim çıkmasa bari allahım hemen içtim bi minoset napayım ıhlamur da içtim bol su içiyorum. Bal limon tarçın karışımı yaptım. Yatarken de sirkeli su ile gargara yaparım e daha napayım ben

cnm fotosunu bende nette bulamamıştm, mina bebedekiler yeni modeli olduğunu söylemişlerdi, 7 yaşındaki yeğenim test etmiş bizden gizli, baya sağlam anlaycağın
bende yandaki demirleri kraftın diğer modellerine göre daha kalın die tercih etmiştim....

çok çok geçmiş olsun.. Rabbim bebeğinizi sağlık bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..

Güle güle kullanın cnm benimde çok eğilip kalktığımda sancım oluyor dinleniyorum genelde evdeyim zaten tabletle bütünleştiğim yattığım yerden
Yarın kontrolümüz var bakalım bir aydır görmedim bebişimi özledim...

Cnm bende bugün biraz baktım da bi yorumda kimyasal kokusundan bahsediyordu, sen daha çok araştırmışsındır mutlaka bir zararı var mıdırki???? Dikkatli ol cnm olmasa maske tak eritirken... Tabi kullanılan malzeme ile de alakalıdır...

Cnm benim şeker keselerim sadece içlerinde şekerleri eksik onları da taze taze koyarım dedim...

İlhamı da nette gördüğüm aşağıdaki resimden almıştım

herkese iyi geceler..

barbie 2010 Allah yardımcın olsun canım, evladına da sana da sağlık sıhhat versin, dualarımızdasın içini ferah tut inşallah her şey güzel olacak..

bu arada dünden beri boğazım çok ağrıyor, dün gece de burnum tıkalıydı hiç uyuyamadım, sabah okula gitmek çok zor geldi
boğaz ağrısına ne iyi gelir ya, salep içiyorum, ılık su limon yapıyorum başka ne yapılabilir acaba ??

Of iddia, gaz vs ile hiç çalışmıyorum ben :)
Benim tek ihtiyacım düzenli motivasyon.
Her güne ilk gün gibi bakmam lazım.
Ya da son gün gibi.
Yani "ooo daha 1 sene var" dersem, biter motivasyon :)

schagacım, ben senin bahsettiğin işbir babybed e baktım da lateks diyo malzemesine. Lateksi pek önermiyolar diye biliyodum da bebek yapım bakım onarım da bu yatak öneriliyor sanırım. Ayrıca yıkanabilir kılıf olması da çok iyiymiş. Ben bu modeli beğendim. eğer lateks sağlıklı ise sanırım bunu alıcam :)))

Yardımın için teşekkür ederim ..

selam herkese bende gece uyuyamama sorunu yaşayan tek benım sanıyordum sızı gordum ıyı oldu demek bende sorun yokmuş
gece uyuyamıyorum ya:SBIZIMDE DOGUM TARIHIMIZ 27 MART İNŞALLAH BAKALIM HAYIRLI DOGUMLAR HEPIMIZE

İZMİRDE EGEPOL HASTANESINE GIDEN DUYAN VARMI ACABA:)

Ben gidiyorum cnm hatta yarın 9 da kontrolüm var orda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…