Kızlar arkadaşım bana doğum için hediye yapmış size de fikir olsun istedim
Eki Görüntüle 927637
Düzeltmedim resmi ya
canım seni korkutmak istemem ama idrarda protein çıkması ciddi bir sorun olabilir. doktorunun haberi var mı? Haberi varsa ne diyor ?
zaman geçirmek için bişeylerle uğraşmak çok iyi gelecek sana. Ben mesela sabun yapımına başlıcam yarından itibaren. Gerçi ben hala çalışmaya devam ediyorum ama 3 haftalık iznimde zaman geçirmek için bişeyler planlamaya başladım bile.
bir kursa git mesela 1 aylığına böyle fobi kurslarına falan gitsen ne güzel olur.
idrarda enfeksiyonda cıktı.proteinle birlikte.vajinada akıntıda vardı.acaba enfeksiyonlar dan dolayımı protein pozitif verdi diye idrar için toz bir ilac vajina içinde fitil verdi.ve magnezyum diye bir ilac verdi.tamamen tuzu kestik.tansiyon kontrolü yapıyoruz.protein cıkması bebekte gelişim geriliği, erken doğum,ölü dogum riskleri var.haftaya tekrar idrar testi bakılcak.ben önlemimi almaya calışıyorum.taktir rabbimin...
''sabun yapımına başlıcam'' dediğin an aklıma şu sahne geldiçok eğlendim
www.youtube.com/watch?v=8F05wkbYBXs
Kızlar göğsünden süt gelen oldumu?ben sol göğsümü sıkıca mercimek tanesi kadar sarı bir sıvı çıkıyor.ama sağ göğsÜmde yok:26:
Kızlar arkadaşım bana doğum için hediye yapmış size de fikir olsun istedim
Eki Görüntüle 927637
Düzeltmedim resmi ya
idrarda enfeksiyonda cıktı.proteinle birlikte.vajinada akıntıda vardı.acaba enfeksiyonlar dan dolayımı protein pozitif verdi diye idrar için toz bir ilac vajina içinde fitil verdi.ve magnezyum diye bir ilac verdi.tamamen tuzu kestik.tansiyon kontrolü yapıyoruz.protein cıkması bebekte gelişim geriliği, erken doğum,ölü dogum riskleri var.haftaya tekrar idrar testi bakılcak.ben önlemimi almaya calışıyorum.taktir rabbimin...
sağol canm ilacın adı klomaks bid idi hamlelikten önce de benzer bi ilaç kullanmıştım ağır gelmişti oda yani ilaç kullanırken dikkatli olmak gerek nelere duyarlı olduğumuzu iyi belirlemeliyizcnm geçmiş olsun.bendede idrarda iltihap varmış antibiyotik verdi.kullanıyorum inş. bişey olmaz.senin kullandığın ilacın adı neydi?
çok saol emlcm insallah canımçok geçmiş olsun(( bir daha aynı şeyleri yaşamazsın inşallah canım..
fotoğraf çerçevesi mi bu canım rengini falan çok beğendim :)))
ellerine sağlık. Ahh bir benim böyle arkadaşlarım yok yaw(
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Güle güle kullanın cnm benimde çok eğilip kalktığımda sancım oluyor dinleniyorum genelde evdeyim zaten tabletle bütünleştiğim yattığım yerdensağol canım bazılarında sallarken ses yapıyormuş da ondan sordum bende oraya bakim arada telden takip ediyorum sizi telden yazmak zor oluyor belim ağrıyor canım çok fazla oturamıyorum ayakta kalamıyorum şimdi bile notebooktan uzanarak yazıyorum son dönemlerin ağır geççek galiba :26: sen iyisin umarım hım buarada bebeğimin casual travel sistem bebek arabamız geldi
Cnm bende bugün biraz baktım da bi yorumda kimyasal kokusundan bahsediyordu, sen daha çok araştırmışsındır mutlaka bir zararı var mıdırki???? Dikkatli ol cnm olmasa maske tak eritirken... Tabi kullanılan malzeme ile de alakalıdır...zaman geçirmek için bişeylerle uğraşmak çok iyi gelecek sana. Ben mesela sabun yapımına başlıcam yarından itibaren. Gerçi ben hala çalışmaya devam ediyorum ama 3 haftalık iznimde zaman geçirmek için bişeyler planlamaya başladım bile.
bir kursa git mesela 1 aylığına böyle fobi kurslarına falan gitsen ne güzel olur.
Of iddia, gaz vs ile hiç çalışmıyorum ben :)
Benim tek ihtiyacım düzenli motivasyon.
Her güne ilk gün gibi bakmam lazım.
Ya da son gün gibi.
Yani "ooo daha 1 sene var" dersem, biter motivasyon :)
selam herkese bende gece uyuyamama sorunu yaşayan tek benım sanıyordum sızı gordum ıyı oldu demek bende sorun yokmuş
gece uyuyamıyorum ya:SBIZIMDE DOGUM TARIHIMIZ 27 MART İNŞALLAH BAKALIM HAYIRLI DOGUMLAR HEPIMIZE
İZMİRDE EGEPOL HASTANESINE GIDEN DUYAN VARMI ACABA:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?