2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canım acil gidersen nöbetçi olan Dr yaptırıyor doğumu diye biliyorum, ben gitmeden önce aklıma gelen her soruyu yazıyorum muayenede çıkarıyorum kağıdı tek tek soruyorum sende not al bence, doğum tarihini sordum ben normal olursa şöyle sezeryansa böyle diye konuşmuştuk doktorla, telefonu iste cnm mutlaka ama verir mi bilmiyorum hepsi vermiyormuş çünkü...

hoşbulduk cnmm... ya sorma hala adapte olmaya çalışıyorum cnm. Uzaydan gelmiş gibiyim aynı habire eşimi arayıp taciz ediyom :) napim canımda sıkılmasaymış ozaman :) bakalım bu hafta program yapıcam kendime bu şekilde devam edemez...

cnm ne zaman pozisyona geçmeli bilmiyorum ama ben en son kontrole gittiğimde dr doğum pozisyonuna geçmiş dedi ve dediği anda benim yumurcağım hoppp ters döndü. Dr gözleri açıldı afalladı nasıl ya normalde doğuma kadar artık böyle kalması gerekirdi dedi. Şimdi dinlenebildiğin kadar dinlen seni zor günler bekliyor dedi :) yani bilemiyorum acaba geçermi doğum pozisyonuna ...

bana da dr kafası aşa donmuş normal dedı gecen gecen hafta ama okuduklarımdan bıldıgım kadaryla donmeyenlerde oluyomu doguma yakın donermış oda normalmış..

Valla canım ben bugün yeni girdim. Kızımı bekledim bütün gece ateşi hiç düşmedi.uykusuzluk vurdu tabi gün boyu dinlendim yemek falan derken anca . Geç te olsa hoş geldin

cnm cok geçmiş olsun nasıl oldu kızın. İyidir umarım. fena salgın varya kaç tane arkadasım varsa hepsinin cocukları yüksek ateslendi. Sonrasında da vucut ısıları düştü. Onu yükseltmeye çalıştılar. Nasıl bir salgın anlayamadım ya...

mart anneleri çantalarınızı kaçıncı haftada hazırlıyosunuz?bırde yıkamaya başladınızmı bebışlerın cıcılerını:)

Canımm beniimm. Seni ben de çok merak ettim sordum ama kimse cevap vermedi. Okudum yazdığını. Yazacaktım da yoğunluk olunca unutuverdim:$ hoşgeldin canım. Niye bu kadar sra verdin

cnm hamileyim kaprisliyim alınganım :) hiç kimse yazmayınca üzüldüm napim :) cnm işten atıldım ya eve alısmaya calısıyorum bocaladım baya. Kendimi ordan oraya atıyorum olmuyor. KK sanki iş hayatımın bir parçası gibiydi küstüm kendi kendime elim gitmedi girmeye

ben tembel oldum :) akşam markete gitmek için eşimi bekledim yürümem ben arabayla götür beni dedim. Annem aramış talimat vermiş Alevi akşamları en az 45 dk yürüt diye. Ne yaptıysam kar etmedi yürüyerek gittik... Kurs zor gelir ama bebiş için bende evde bişeyler yapmak istiyorum. Yastıktan bahsetmiş arkadaslar bende keçe aldım. Kendi yastıgımı kendim yapim dedim. Şimdi arastırmalardayım

http://doulaanne.blogspot.com/2011/12/iri-bebekler-dar-catlar.htmlmerhaba hanımlar bir kaç gün geriden takip ediyorum sizleri merak ediyorum sayfa atlamayım istiyorum.doğum konusunu konuşmak için erken değil mi ?doğal akısına bırakılan bir hamilelikte son güne hatta son ana kadar doğum bu belli olmaz.normal istersin sezaryen olur sezaryen beklersin normal olur. doktorların şimdiden ters sezaryen demelerini anlamıyorum.son kontrolde bebeğin başı aşağıda mı dedim evet ama daha erken dönebilir cevabını aldım son gün dönen bebekler var.hatta işin ehli ebe ve doktorlar isterse bebeği döndürür kısa bir Google araması ile nasıl döndürüldüğüne bakabilirsiniz.bazen iri bebek deniliyor ki 4.5 üzeri bebekler için denilir. bebek 3.750 doguyor ultrason da yanılma payı var.bir ara sezaryen kötüleniyor diye tartışma çıkmıştı şimdide farkındamısınız normal doğum hakkında o kadar olumsuz yazıyorsunuz ki burayı üye olmayanlarda dahil bir çok anne okuyor hamileliği normal giden bir çok anne sırf korkusundan sezaryene dönüyor.herkesin dogumu farklıdır pozitif doğum hikayelerini okumanızı tavsiye ederim.sezaryen bir ameliyat ve kesinlikle sanıldığı gibi kolay değil.kolay olsa ilk doğumu sezaryen olan annelerin hiçbiri normal doğum yapmak istemezdi ki %1 bile olsa rüptür riskine rağmen doktor kontrolünde normal doğum yapanlar var .ilk bebeği olacak anneler bir kez daha düşünsün derim çünkü ülkemizde ilki sezaryense hepsi sezaryen mantığı var. tabiki gerekirse sezaryen olacağız ama herşey normalken bir kaç hafta erken olmamalı. sanırım doktor seçimide önemli ben doğuma 20 gün kala doktorumu değiştirdim iyikide öyle yapmışım.doktorunuz bze en ufak bir olumsuzluk söylese etkileniyoruz.doktorlar açısından bakarsak sezaryen 20-25dk sürüyor planlı bir saatte.ama normal doğum ne zaman olur belli olmaz belkide gece yarısı sıcak yatağından kalkıp gelmesi gerekecek ki ortalama 10-12 saatlik bir süreç.ve aldığı ücret aynı siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

http://doulaanne.blogspot.com/2011/12/iri-bebekler-dar-catlar.html

Son düzenleme:

Dogrudur canim benim. Bebek yatagi icin lateks oneriyorlar. Bizimki de lateks.
Alin gule gule kullanin :)

Doktor bebeğin suyunun azaldığını söyledi bana çalışabilir raporu veremiyceni izne ayrılmam getektiğini söyledi daha çok var doğuma ne yapacağım bilmiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı

ebru sen kendınde böyle bı degısıklık hıssedıyomusun bebegın suyu azalınca hanııı sadece dokttorada mı anlaılıyo bu durum

slm kızlar sizleden uzak olsun bu haftayı griple geçirdim,Allahım doğuma kadar bir daha yaşatmaz inşallah

mart anneleri çantalarınızı kaçıncı haftada hazırlıyosunuz?bırde yıkamaya başladınızmı bebışlerın cıcılerını:)

yıkadım ütüledim beyaz bezlere sarıp kaldırdım
çantasını, kendi pijamalarımı falanda yıkayıp ütüleyip öyle hazırlamayı düşünüyorum

gida muhendisligi ve dis ticaret okumus tum kalite sistenlerinde bas denetci unvanina sahip ameleyim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…