AMİNNN İNŞALLAHHHHH BELKI KARSILASIRIZ KIZLAR DOGUM YAPARKEN:d:d
İnşallah canım tanışmayı isterim sizinle ve tatlı bebişlerinizle:)))
Canım acil gidersen nöbetçi olan Dr yaptırıyor doğumu diye biliyorum, ben gitmeden önce aklıma gelen her soruyu yazıyorum muayenede çıkarıyorum kağıdı tek tek soruyorum sende not al bence, doğum tarihini sordum ben normal olursa şöyle sezeryansa böyle diye konuşmuştuk doktorla, telefonu iste cnm mutlaka ama verir mi bilmiyorum hepsi vermiyormuş çünkü...BEN ÇOK IYI DUYDUM HASTANEYI :)BENDE BULENT BEYE GIDIYORUM ILK GITTIM DAHA IYI BIRINE BENZIO COK ILGILENDI ONDA DEVAM INŞALLAH.....AMA DOKTORUMLA YENI TANISTIK TELEFON FALAN ISTEMEDIM DOGUM HAKKINDA BIŞEYDE KONUSMADIM 2 HAFTA SONRA YENIDEN GIDECEGIM SENCE NELER KONUSMM LAZIM DOĞUMLA ILGILI FILAN YANI DOGUMA O MU GIRIO O OLMAZSA NE OLUYO BU GBI SORULAR SORAYIMMI:):)YAADA TELEFONUNU ISTESEMMI BIDE BIZ SEFERIHISAR SIĞACIKTAN GIDIORUZ ORAYA YOLUMUZDA UZAK ..IZMIR YABANCI OF OF ILK DOGUM YOLDA DOGURMAM INŞALLAH:d:d:d
Olur mu cnm hiç bir sorunun yoksa normal yapasın... Benim etrafımdakilerin denk gelmedi, bir arkadaşım 40 haftayı bekledi ama son gün yine bebek yukarı çıkmış olmadı, bana hep sezeryanlar denk gelmiş..AAA INANMIYUORUM NORMAL ISTEYENE YAPTIRMIYOLARMI:d:d:d
Anladım cnm hayırlısıyla olur inşallah bizimde bebişlerimiz..Balkaymakçım doğum için gittiğinde muayeneden sonra oda veriyorlar doğumu beklerken.. Arkadaşıma öyle yapmışardı... Öğlen yattı akşamüzeri 6 da doğurdu ertesi gün de çıktı ... Bakalım bizlerinki nasıl olucakzamanında,sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıinşallah
Aynen ne güzel olur hastaneye gittiğimiz günler haberimiz olsun belki karşılaşırızİnşallah canım tanışmayı isterim sizinle ve tatlı bebişlerinizle:)))
hoşgeldiiiiinnnnn
işin için üzüldüm ama evde rahat raht geçireceksin artık zamanını.sıkılıyorsun çok iyi anlıyorum.gündüz çalışırken hep meşguldün şimdi gündüzlerin boş tabi.ben de ilk işten ayrıldığımda evde canım sıkımıştı.kısa süre sonra alıştım.kendini oyalayacak şeyler bulman lazım.süper int siteleri var,kitap,müzik,temizlik,yemek derken gün geçiveriyor işte.artık bebişinle de daha rahat ilgilenebileceksin :)
Hoşgeldin canım ben de yeni okumaya başladım sayfaları ben de dün seni merak edip sormuştum arkadaşlara. İyi olduğuna sevindim.
Kızlar bunu konuşmak için henüz erken ama merak ettim oyüzden sormak istedim.. Kaçıncı haftada bebekler normal doğum pozisyonuna döner.. Ben 30+ 1de gittim kafası yukarda ayaklar aşşağıda duruyor.. Gerçi daha tam olarak doğum şekline karar vermiş değilim.. Hakkımızda hangisi hayırlı olycaksa o olsun..
Canım acil gidersen nöbetçi olan Dr yaptırıyor doğumu diye biliyorum, ben gitmeden önce aklıma gelen her soruyu yazıyorum muayenede çıkarıyorum kağıdı tek tek soruyorum sende not al bence, doğum tarihini sordum ben normal olursa şöyle sezeryansa böyle diye konuşmuştuk doktorla, telefonu iste cnm mutlaka ama verir mi bilmiyorum hepsi vermiyormuş çünkü...
Olur mu cnm hiç bir sorunun yoksa normal yapasın... Benim etrafımdakilerin denk gelmedi, bir arkadaşım 40 haftayı bekledi ama son gün yine bebek yukarı çıkmış olmadı, bana hep sezeryanlar denk gelmiş..
Anladım cnm hayırlısıyla olur inşallah bizimde bebişlerimiz..
Aynen ne güzel olur hastaneye gittiğimiz günler haberimiz olsun belki karşılaşırız
evet bende yazıyorum iyi oldu soledıgın çekınıyodum cıkarıp sormaya :) bıdahakıne sorcam lıstemdekılerı.. sağol
ınsallah denk gelır gıtcem zaman haberdar ederım burdan ::)):)
cnm ne zaman pozisyona geçmeli bilmiyorum ama ben en son kontrole gittiğimde dr doğum pozisyonuna geçmiş dedi ve dediği anda benim yumurcağım hoppp ters döndü. Dr gözleri açıldı afalladı nasıl ya normalde doğuma kadar artık böyle kalması gerekirdi dedi. Şimdi dinlenebildiğin kadar dinlen seni zor günler bekliyor dedi :) yani bilemiyorum acaba geçermi doğum pozisyonuna ...
Valla canım ben bugün yeni girdim. Kızımı bekledim bütün gece ateşi hiç düşmedi.uykusuzluk vurdu tabi gün boyu dinlendim yemek falan derken anca . Geç te olsa hoş geldin
Canımm beniimm. Seni ben de çok merak ettim sordum ama kimse cevap vermedi. Okudum yazdığını. Yazacaktım da yoğunluk olunca unutuverdim:$ hoşgeldin canım. Niye bu kadar sra verdin
zaman geçirmek için bişeylerle uğraşmak çok iyi gelecek sana. Ben mesela sabun yapımına başlıcam yarından itibaren. Gerçi ben hala çalışmaya devam ediyorum ama 3 haftalık iznimde zaman geçirmek için bişeyler planlamaya başladım bile.
bir kursa git mesela 1 aylığına böyle fobi kurslarına falan gitsen ne güzel olur.
Cnm benim şeker keselerim sadece içlerinde şekerleri eksik onları da taze taze koyarım dedim...
Eki Görüntüle 927774
İlhamı da nette gördüğüm aşağıdaki resimden almıştım
Eki Görüntüle 927775
bana da dr kafası aşa donmuş normal dedı gecen gecen hafta ama okuduklarımdan bıldıgım kadaryla donmeyenlerde oluyomu doguma yakın donermış oda normalmış..
schagacım, ben senin bahsettiğin işbir babybed e baktım da lateks diyo malzemesine. Lateksi pek önermiyolar diye biliyodum da bebek yapım bakım onarım da bu yatak öneriliyor sanırım. Ayrıca yıkanabilir kılıf olması da çok iyiymiş. Ben bu modeli beğendim. eğer lateks sağlıklı ise sanırım bunu alıcam :)))
Yardımın için teşekkür ederim ..
Doktor bebeğin suyunun azaldığını söyledi bana çalışabilir raporu veremiyceni izne ayrılmam getektiğini söyledi daha çok var doğuma ne yapacağım bilmiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı
mart anneleri çantalarınızı kaçıncı haftada hazırlıyosunuz?bırde yıkamaya başladınızmı bebışlerın cıcılerını:)
codulucum ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama çok üzülüyorum ben sana. soğukta hamiş hamiş çalışıyorsun Allah yardımcın olsun. bir de koltuk takımını götürmüşler ya belki daha güzeli gelir kendini öyle motve et. ben evleneli 2.5 sene oldu koltuklarımdan sıkıldım değiştirebilcek gücüm olsa değiştiridim :))) sen de üzme tatlı canını.
hoşgeldin alev. hepimiz yokluğunu farkettik. neyseki sağlık problemin yok. canının sıkıntısı biraz da hamişlikten olabilir. hormonlar fazlasıyla etkiliyor. benim de 2 haftam kaldı ipe çekiyorum öğretmenim. hergün korkuyorum 1000 kişilik okul. çocuklar itiş kapış hareket ediyorlar. 2 defa da karnıma çarptılar. kazasız belasız bir bitseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?