nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz
hoşgeldin alev. hepimiz yokluğunu farkettik. neyseki sağlık problemin yok. canının sıkıntısı biraz da hamişlikten olabilir. hormonlar fazlasıyla etkiliyor. benim de 2 haftam kaldı ipe çekiyorum öğretmenim. hergün korkuyorum 1000 kişilik okul. çocuklar itiş kapış hareket ediyorlar. 2 defa da karnıma çarptılar. kazasız belasız bir bitseydi.
nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz
kızlar bu hamileligimde saglık ocagı beni hic aramadi, acaba ben mi arasam onları, dogum sonrası ihtiyacımız olcak, yenidogan topuk kanı vs için..
canım yeni yılın ilk günleri bizde yaşadık inan seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun arkadaşım yalnız dinlenmesi lazım kızının
sen de lütfen dikkat et ardından hemen bana da bulaştı bende atlattım 3 gün yattım kalkmadan
şimdi de eşim hasta onunda 4. günü ilaç kullanmasına rağmen atlatamadı.
canım sen sağlıklı beslendiğin için bebeğin çok daha sağlıklı besleniyordur bu yüzden gönlünü ferah tut.
rodimood lütfen moral olarak kendini bırakma herşey yolunda gidecek bebeğin tam zamanında gelecek.
sağol canım evet idrar yolu enfeksiyon ilacı
kızlar bu hamileligimde saglık ocagı beni hic aramadi, acaba ben mi arasam onları, dogum sonrası ihtiyacımız olcak, yenidogan topuk kanı vs için..
varis çorabı vermediler mi bana verdiler onu giyiyorum şimdi
benim çanta 4 yıllık yıkadım hehehhe abiden kalma kullanamadım büyük geliyordu ağırdı bi de şimdi iki çocuk olunca bavul misalikullanacağım
golkan ferat eroldan randevu aldım bakalım ne olacak
şimdi nasıl ağrın sızın cvar mııı
barbim benim yaaaaa allah yardımcın olsun inşallah bebişin bekleyecek seni hastanedesindir tahminimce duam seninle ve hepimizle canım haber verebildiğin an ver bize olur mu
codulu nerde
amargiiii nerde:18::18:
golkan ferat eroldan randevu aldım bakalım ne olacak
sen sadece doğum için gidceksin galiba sana tavsiyem ortadoğunun doğumunu çok beğeniyolar her anlamda
metro hast. ilgili pek iyi şey duymadım iyice araştır derim doğumu yaptırcaklarda önemli sonuçta benim dr
doğumuna güveniyorum oyüzden bırakmadım
şimdi nasıl ağrın sızın cvar mııı
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
23 ocakta 3.30 da olacak keşke karşılaşsak ne güzell olurduuuuuuhayırlısı olsun cnm, ferat bey iyi bi dr. , ben son gittiğimde azcık gıcık oldum ona ama tamamen bizim aramızda olan bişi demiştim ya önceden de benim herşeyi biliyo olabileceğim gibi bi kanısı var galiba garip bi ilişkimiz var işte :) ama dr.luğuna diyeceğim yok iyi bi dr.daha yeni yakın bi arkadaşımın doğumunu yaptırdı, gayet memnunlar ben bi ara eski dr.uma geri mi dönsem dedim ama vazgeçtim şurda bir iki defa daha görcem ferat beyi :) neyse cnm umarım sende memnun kalırsınbu arada ne zamana aldın randevuyu ben 21 ocakta gidiyorum sabah 9.30 da randevum
aaa sende mi gideceksin ferat bey'e :) loveli'ye de yazdım zaten iyi bi dr. diye ben en son ki randevudan sonra eski dr.uma dönsem mi diye epey bi düşündüm ama vazgeçtim sonradevam etcem ferat bey'e :) ortadoğuyu bende duymultum evet ama metroda yeni yakın bir kaç tanıdım doğum yaptı onlar orayı önerince bende metroyu tercih etmiştim, ziyarete de gitmiştim arkadaşı odalarda güzeldi, memnundular gayet umarım bende öyle olurum, tabi birazda şans oluyo bu işler neyse hakkımızda hayırlısı artık sen ne zamana aldın randevuyu? karşılaşırız belki orda loveli sen ve ben
yok dr iyi hastane anlamında dedim ben gereksiz yere bebekleri küveze katıyolar çocuk dr ları öyle duydum
2 kişiden biri komşumuzun torunu pek iyi şeyler demediler sen yinede araştır dr iyice konuş böyle böyle
duydum dersin
23 ocakta 3.30 da olacak keşke karşılaşsak ne güzell olurduuuuuu
süper olurduuuuuu yaaaaaaa 23 ocaktan sonra randevunu söyle ona göre aayım karşılaşalımmmgolkannn
Kızlar göğüs uçlarınıza krem sürüyormusunuz ?
Yaa bikaç arkadaşım şimdiden sürmeye başla rahat edersin dedi, ama nette bikaç yerde de erken doğumu tetikliyor diye okudum
çok kararsız kaldım.
Bugun doktor kontrolumuz vardi bebegim normal pozisyondaymis ama ben sormasam soylemeyecekti doktor çünkü daha cok döner dedi. Tam hafta olarak bilmiyorum ama son haftalarda netlesir pozisyonu dedi endiselenme canimKızlar bunu konuşmak için henüz erken ama merak ettim oyüzden sormak istedim.. Kaçıncı haftada bebekler normal doğum pozisyonuna döner.. Ben 30+ 1de gittim kafası yukarda ayaklar aşşağıda duruyor.. Gerçi daha tam olarak doğum şekline karar vermiş değilim.. Hakkımızda hangisi hayırlı olycaksa o olsun..
canım benim parmaklarım bu hafta hafiften şişmeye başladı tuzlu da yemiyorum aslında sakıncalı mı bilmiyorum bir de benim bel ağrılarım arttı doktor kontrolüme de daha var:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?