2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz

hoşgeldiiiiinnnnn

işin için üzüldüm ama evde rahat raht geçireceksin artık zamanını.sıkılıyorsun çok iyi anlıyorum.gündüz çalışırken hep meşguldün şimdi gündüzlerin boş tabi.ben de ilk işten ayrıldığımda evde canım sıkımıştı.kısa süre sonra alıştım.kendini oyalayacak şeyler bulman lazım.süper int siteleri var,kitap,müzik,temizlik,yemek derken gün geçiveriyor işte.artık bebişinle de daha rahat ilgilenebileceksin :)

balkaymakçım
sen kraft park beşik almıştın test ettin mi sallanırken ses çıkarıyor mu?nerden almıştın mağaza mı netten mi?

cnm inş dilediğğin zamanda ccıkarrsın izne. Benim işim cok yorucu değildi. bide tahminimden önce cıkırılınca bir anda sudan cıkmıs balıga döndüm. aman sen dikkat et. ufaklıklar cok haylaz. sağlıkla izne ayrıl inş cnm

kızlar bu hamileligimde saglık ocagı beni hic aramadi, acaba ben mi arasam onları, dogum sonrası ihtiyacımız olcak, yenidogan topuk kanı vs için..

kızlar bu hamileligimde saglık ocagı beni hic aramadi, acaba ben mi arasam onları, dogum sonrası ihtiyacımız olcak, yenidogan topuk kanı vs için..

büyük oğlumda sık sık aradılar ilglendiler hamilelikten itibaren çok özenliydiler
ama bu yeni sağlık ocağında hiç aramadılar onu geçtim hergidişimde bir daha bilgimi aldılar aynı bilgileri o yüzden aramazlarsa aramasınlar

zaten sağlık ocağımı değiştiriyorum oğlumu ve eşimin kaydını aldık ben doğumdan sonra geçiyorum

Sağol canım haklısın çünkü önceki kontrollerde bebeğin karın çevresi iri gidiyordu hep Buda şekerden kaynaklanıyormuş.. Ama işte burda aynı haftalarda olan arkadaşlardan bayağı zayıf gibi geldi bana..

canım sağlık ocağı her ay gebelik izlem yapıyor.hamile olduğunu bildirdin mi?
hatta bana son gebelik izlem için 29 ocağa gün verdiler

Kızlar bunu konuşmak için henüz erken ama merak ettim oyüzden sormak istedim.. Kaçıncı haftada bebekler normal doğum pozisyonuna döner.. Ben 30+ 1de gittim kafası yukarda ayaklar aşşağıda duruyor.. Gerçi daha tam olarak doğum şekline karar vermiş değilim.. Hakkımızda hangisi hayırlı olycaksa o olsun..

hayırlısı olsun cnm, ferat bey iyi bi dr. , ben son gittiğimde azcık gıcık oldum ona ama tamamen bizim aramızda olan bişi demiştim ya önceden de benim herşeyi biliyo olabileceğim gibi bi kanısı var galiba garip bi ilişkimiz var işte :) ama dr.luğuna diyeceğim yok iyi bi dr.daha yeni yakın bi arkadaşımın doğumunu yaptırdı, gayet memnunlar ben bi ara eski dr.uma geri mi dönsem dedim ama vazgeçtim şurda bir iki defa daha görcem ferat beyi :) neyse cnm umarım sende memnun kalırsın bu arada ne zamana aldın randevuyu ben 21 ocakta gidiyorum sabah 9.30 da randevum

aaa sende mi gideceksin ferat bey'e :) loveli'ye de yazdım zaten iyi bi dr. diye ben en son ki randevudan sonra eski dr.uma dönsem mi diye epey bi düşündüm ama vazgeçtim sonra devam etcem ferat bey'e :) ortadoğuyu bende duymultum evet ama metroda yeni yakın bir kaç tanıdım doğum yaptı onlar orayı önerince bende metroyu tercih etmiştim, ziyarete de gitmiştim arkadaşı odalarda güzeldi, memnundular gayet umarım bende öyle olurum, tabi birazda şans oluyo bu işler neyse hakkımızda hayırlısı artık sen ne zamana aldın randevuyu? karşılaşırız belki orda loveli sen ve ben

Canım benim lütfen kendini toparlamaya çalış şu anda bu kolay değil belki ama kendini bırakma . İnşallah bebişin bekler biraz daha ama benim arkadaşım 28. Haftada doğum yaptı ve bebeği gayet sağlıklı. Lütfen olumlu düşünmeye çalış dualarımız seninile

23 ocakta 3.30 da olacak keşke karşılaşsak ne güzell olurduuuuuu

süper olurduuuuuu yaaaaaaa 23 ocaktan sonra randevunu söyle ona göre aayım karşılaşalımmm golkannn

cnm ben duymamıştım hiç bunu,doğum yapan arkadaşlarda da böyle bişi olmadı, ama dikkate etmek lazım, uyarın için sağol , bu arada ben alıntını yanlış anlamışım lovelinin alıntısını sen zannedip seninde ferat beyden randevu aldığını sanmıştım ahahahah karışıklık olmul

23 ocakta 3.30 da olacak keşke karşılaşsak ne güzell olurduuuuuu

süper olurduuuuuu yaaaaaaa 23 ocaktan sonra randevunu söyle ona göre aayım karşılaşalımmm golkannn

ok o zaman 21 ocaktaki randevudan sonra diğer tarihi yazıyorum hemen buraya

Ben saf zeytinyağı sürüyorum kardeşime aldırmıştım Bodrum'a gittiğinde minik bi şişede. Ben çok çektim göğüs yarası yüzünden emzirmekten nefret ettim hayatımda böyle bi acı görmedim o yüzden 2 aydır süüyorum az az yavaşça. İnşallah bu sefer olmaz:18:

nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz

Valla canım ben bugün yeni girdim. Kızımı bekledim bütün gece ateşi hiç düşmedi.uykusuzluk vurdu tabi gün boyu dinlendim yemek falan derken anca . Geç te olsa hoş geldin

Bugun doktor kontrolumuz vardi bebegim normal pozisyondaymis ama ben sormasam soylemeyecekti doktor çünkü daha cok döner dedi. Tam hafta olarak bilmiyorum ama son haftalarda netlesir pozisyonu dedi endiselenme canim

Barbie'ye çok üzüldüm yaa canım benim Allah yardımcısı olsun bebeği sağlıkla doğar biraz daha sabreder inşallah

canım benim parmaklarım bu hafta hafiften şişmeye başladı tuzlu da yemiyorum aslında sakıncalı mı bilmiyorum bir de benim bel ağrılarım arttı doktor kontrolüme de daha var:26:

Hafif şişmeler normal artık canım , benim de bel ağrım arttı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…