selam herkese bende gece uyuyamama sorunu yaşayan tek benım sanıyordum sızı gordum ıyı oldu demek bende sorun yokmuş
gece uyuyamıyorum ya:SBIZIMDE DOGUM TARIHIMIZ 27 MART İNŞALLAH BAKALIM HAYIRLI DOGUMLAR HEPIMIZE
İZMİRDE EGEPOL HASTANESINE GIDEN DUYAN VARMI ACABA:)
ben gidiyorum cnm hatta yarın 9 da kontrolüm var orda...
30 HAFTANIN ICINDEYIM HIC DOKTORLARINIZA SORDUNUZMU SORANLARA KAÇ AYLIK DEMELIYIM HEP AY SORUYOLAR KAFAM BASMIYO BI TURLU:s:s:s:s:sUF
Ben de egepole gidiyorum :)[
SANADA MERABA:) AYNI SORULARIMI SANADA SORUYORUM:)BILDIKLERINI PAYLAŞIRSAN SEVINIRIM:)
sormadım ama şu an 7.5 aylık oluyoruz aslında... Doğum 40 haftayı doldurunca oluyor... Yani dokuz ayı doldurduğunda onuncu ayda.... Ben böylebiliyorum:)
Ben de egepole gidiyorum :)[
SANADA MERABA:) AYNI SORULARIMI SANADA SORUYORUM:)BILDIKLERINI PAYLAŞIRSAN SEVINIRIM:)
Egepolde doğum yapan bir kaç tanıdığım var...gereksiz yere hastanede yatırmıyorlar ve kesinlikle bebeği de küveze falan almıyorlar diye biliyorum... Ben gökalp beye gidiyorumevetçok yoğun hastane ama çok ilgileniyorlar birde yenidoğan yoğun bakımının olması da çok önemli... Kendi hastalarına öncelik tanıyor... İnşallah hiçbirimiz böyle birşeye mecbur kalmayız ama işte önlem almakta fayda var... Arkadaşım doğum yaptı sezeryan ile akşam altıdadoğurdu ertesi gün öğlene çıkardılar...o çok memnundukimi duyduysam memnun anlayacağın ... umarım biz de memnun kalırız.... Senin için de hayırlısı olur inşallah
meraba bal kaymak çok sevındım cunku ben ızmıre yenı tasındım normalde doktorum ıst daydı ama burda dogum yapıcam gbı gozukuo egepolu tavsıye ettıler ama hastane hakkında kararsızım herkes ıyı dıyo doğum ıcın ılknur hanımdan bılgı aldım ama cok kalabalıktı pek bışey anlatmadı 1 gece yatış varmış sezeryan normal fark etmıyomuş ucrette 1 refakatcı varmış....başka duydugun seler varmı acaba yanı para ıcın cok yatırıolarmı?yada bebegı kuveze gereksız koyarlarmı?yanı onceden onlem almam gereken bışey varmı bıldıgklerını paylaşırsan cok sevınırım:)
Eki Görüntüle 927764
cnm fotosunu bende nette bulamamıştm, mina bebedekiler yeni modeli olduğunu söylemişlerdi, 7 yaşındaki yeğenim test etmiş bizden gizli, baya sağlam anlaycağın
bende yandaki demirleri kraftın diğer modellerine göre daha kalın die tercih etmiştim....
Beğen butonuna noldu gene yaa:26:
çok teşekkür ederim canım.çok güzelmiş,ben de beğendim.size de Allah güzel güzel kullanmayı nasip etsin inşallah :)
mesajların sol alt köşesinde küçük bi yıldız var.orası canım.
Egepolde doğum yapan bir kaç tanıdığım var...gereksiz yere hastanede yatırmıyorlar ve kesinlikle bebeği de küveze falan almıyorlar diye biliyorum... Ben gökalp beye gidiyorumevetçok yoğun hastane ama çok ilgileniyorlar birde yenidoğan yoğun bakımının olması da çok önemli... Kendi hastalarına öncelik tanıyor... İnşallah hiçbirimiz böyle birşeye mecbur kalmayız ama işte önlem almakta fayda var... Arkadaşım doğum yaptı sezeryan ile akşam altıdadoğurdu ertesi gün öğlene çıkardılar...o çok memnundukimi duyduysam memnun anlayacağın ... umarım biz de memnun kalırız.... Senin için de hayırlısı olur inşallah
BANADA GOKALP BEYI TAVSIYE ETTILER HERKES COK IYI DIYO AMA 28 HAFTADAN SONRA KABUL ETMIYOMUŞ..ONCE BASKA DOKTORA RANDEVU ALIN DEDILER BI SONRAKI RANDEVUYU GOKALP BEYLE DEVAM EDIN DEDILER TAMAM DEDIM AMA TESADUF BULENT BEYE RANDEVU VERDILER ONUDA COK BEGENDIM COK ILGILIYDI SAGOLSUN IST DOKTORUMU FILANDA TANIYIOMUŞ ONA DEVAM ETMEYE KARAR VERDIM ..
PEKI BISEY SORCAM DOGUM ICIN GTTIK BI GECE YATIRDILAR DOGMADI SABAHA KARSI DOGDU MESELA ERTESI GUNDE YATIRIOLARMI YOKSA BI GECE KALDINIZMI DIOLAR:d:d
BANADA GOKALP BEYI TAVSIYE ETTILER HERKES COK IYI DIYO AMA 28 HAFTADAN SONRA KABUL ETMIYOMUŞ..ONCE BASKA DOKTORA RANDEVU ALIN DEDILER BI SONRAKI RANDEVUYU GOKALP BEYLE DEVAM EDIN DEDILER TAMAM DEDIM AMA TESADUF BULENT BEYE RANDEVU VERDILER ONUDA COK BEGENDIM COK ILGILIYDI SAGOLSUN IST DOKTORUMU FILANDA TANIYIOMUŞ ONA DEVAM ETMEYE KARAR VERDIM ..
PEKI BISEY SORCAM DOGUM ICIN GTTIK BI GECE YATIRDILAR DOGMADI SABAHA KARSI DOGDU MESELA ERTESI GUNDE YATIRIOLARMI YOKSA BI GECE KALDINIZMI DIOLAR:d:d
Canım hiç normal doğum yapanı görmedim bu konuda birşey diyemeyeceğimama sanırım bebekle odanıza çıkmanız bir günden sayılıyordur, doğmadan önce oda vermezler acil ya da doğumhane salonu falan vardır diye tahmin ettim şuan...tamamen benim uydurmam da olabilir
Tabi canım, son zamanlar da tanıdığım herkes bu hastanede yapıyor doğumu, memnun kalmayanı duymadım, odaları çok güzel temiz,ücret yılbaşından sonra artıcaktı kaç oldu bilmiyorum, Dr olarak genelde Gökalp beyi istiyor herkes ancak çok yoğun oluyor, ben hamile olduğumu öğrenince ilk onu sordum 2 ay doluydu Ayşen Hanım'a randevu aldım sonra memnun kalınca da değiştirmedim, küveze gereksiz koyma olayını hiç bilmiyorum cnm inşallah yoktur öyle birşey ama zamanında gelirse zaten olmaz diye düşünüyorum, Dr um cebini verdi genelde vermyorlar, mesaj at açamıyorum dedi ama açıyor :) mesajlarda çok kısa sürede cevap veriyor bu benim için rahatlatıcı oldu şimdilik memnunum yani, sende deneyimlerini paylaşırsan sonra sevinirim cnm bu arada Dr olarak hakan bey de iyi diye duymuştum...
O zaman ne yaparlar bilmiyorum ama sabaha karşıdoğarsa eğer sıkıntı olmazsa öğlen gibi çıkarırlar diye düşünüyorum... Çokyoğunbir hastane gereksiz yere para için tutacaklarını zannetmiyorum... Hakkında hep iyi şeyler duyduğum için böyle şeyleri yapmazlar diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz tai herkesin deneyimi farklı olabilir.. Umarım memnun kalırız... Bülent beye giden tanıdığım olmadı ama memnun kaldıysan tabi ki devam etmelisin :) tekrar hayırlı olsun
Canım hiç normal doğum yapanı görmedim bu konuda birşey diyemeyeceğimama sanırım bebekle odanıza çıkmanız bir günden sayılıyordur, doğmadan önce oda vermezler acil ya da doğumhane salonu falan vardır diye tahmin ettim şuan...tamamen benim uydurmam da olabilir
AAA INANMIYUORUM NORMAL ISTEYENE YAPTIRMIYOLARMI:d:d:d
O zaman ne yaparlar bilmiyorum ama sabaha karşıdoğarsa eğer sıkıntı olmazsa öğlen gibi çıkarırlar diye düşünüyorum... Çokyoğunbir hastane gereksiz yere para için tutacaklarını zannetmiyorum... Hakkında hep iyi şeyler duyduğum için böyle şeyleri yapmazlar diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz tai herkesin deneyimi farklı olabilir.. Umarım memnun kalırız... Bülent beye giden tanıdığım olmadı ama memnun kaldıysan tabi ki devam etmelisin :) tekrar hayırlı olsun
YAŞIYIP GORCEZ:d:dTEŞEKKUR EDERIM HAYIRLI DOGUMLARIMIZ OLSUN INŞALLAHHHHHHHHHHH
Balkaymakçım doğum için gittiğinde muayeneden sonra oda veriyorlar doğumu beklerken.. Arkadaşıma öyle yapmışardı... Öğlen yattı akşamüzeri 6 da doğurdu ertesi gün de çıktı ... Bakalım bizlerinki nasıl olucakzamanında,sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıinşallah
Balkaymakçım doğum için gittiğinde muayeneden sonra oda veriyorlar doğumu beklerken.. Arkadaşıma öyle yapmışardı... Öğlen yattı akşamüzeri 6 da doğurdu ertesi gün de çıktı ... Bakalım bizlerinki nasıl olucakzamanında,sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıinşallah
AMİNNN İNŞALLAHHHHH BELKI KARSILASIRIZ KIZLAR DOGUM YAPARKEN:d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?