2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
30 HAFTANIN ICINDEYIM HIC DOKTORLARINIZA SORDUNUZMU SORANLARA KAÇ AYLIK DEMELIYIM HEP AY SORUYOLAR KAFAM BASMIYO BI TURLU:s:s:s:s:sUF

Ben de egepole gidiyorum :)

ben gidiyorum cnm hatta yarın 9 da kontrolüm var orda...

meraba bal kaymak çok sevındım cunku ben ızmıre yenı tasındım normalde doktorum ıst daydı ama burda dogum yapıcam gbı gozukuo egepolu tavsıye ettıler ama hastane hakkında kararsızım herkes ıyı dıyo doğum ıcın ılknur hanımdan bılgı aldım ama cok kalabalıktı pek bışey anlatmadı 1 gece yatış varmış sezeryan normal fark etmıyomuş ucrette 1 refakatcı varmış....başka duydugun seler varmı acaba yanı para ıcın cok yatırıolarmı?yada bebegı kuveze gereksız koyarlarmı?yanı onceden onlem almam gereken bışey varmı bıldıgklerını paylaşırsan cok sevınırım:)

30 HAFTANIN ICINDEYIM HIC DOKTORLARINIZA SORDUNUZMU SORANLARA KAÇ AYLIK DEMELIYIM HEP AY SORUYOLAR KAFAM BASMIYO BI TURLU:s:s:s:s:sUF

Sormadım ama şu an 7.5 aylık oluyoruz aslında... doğum 40 haftayı doldurunca oluyor... Yani dokuz ayı doldurduğunda onuncu ayda.... Ben böylebiliyorum:)

Tabi canım, son zamanlar da tanıdığım herkes bu hastanede yapıyor doğumu, memnun kalmayanı duymadım, odaları çok güzel temiz,ücret yılbaşından sonra artıcaktı kaç oldu bilmiyorum, Dr olarak genelde Gökalp beyi istiyor herkes ancak çok yoğun oluyor, ben hamile olduğumu öğrenince ilk onu sordum 2 ay doluydu Ayşen Hanım'a randevu aldım sonra memnun kalınca da değiştirmedim, küveze gereksiz koyma olayını hiç bilmiyorum cnm inşallah yoktur öyle birşey ama zamanında gelirse zaten olmaz diye düşünüyorum, Dr um cebini verdi genelde vermyorlar, mesaj at açamıyorum dedi ama açıyor :) mesajlarda çok kısa sürede cevap veriyor bu benim için rahatlatıcı oldu şimdilik memnunum yani, sende deneyimlerini paylaşırsan sonra sevinirim cnm bu arada Dr olarak hakan bey de iyi diye duymuştum...

çok teşekkür ederim canım.çok güzelmiş,ben de beğendim.size de Allah güzel güzel kullanmayı nasip etsin inşallah :)

Beğen butonuna noldu gene yaa:26:

mesajların sol alt köşesinde küçük bi yıldız var.orası canım.

çok teşekkür ederim canım.çok güzelmiş,ben de beğendim.size de Allah güzel güzel kullanmayı nasip etsin inşallah :)

mesajların sol alt köşesinde küçük bi yıldız var.orası canım.

Saol canım inşallah, bu arada alırsan mina dan al 50 liralık çeklede başka eksiklerini alırsın

uyudum uyandım ahaaaaaaa boğazım ağırıyor hemen yağ içmeliyimmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

BEN ÇOK IYI DUYDUM HASTANEYI :)BENDE BULENT BEYE GIDIYORUM ILK GITTIM DAHA IYI BIRINE BENZIO COK ILGILENDI ONDA DEVAM INŞALLAH.....AMA DOKTORUMLA YENI TANISTIK TELEFON FALAN ISTEMEDIM DOGUM HAKKINDA BIŞEYDE KONUSMADIM 2 HAFTA SONRA YENIDEN GIDECEGIM SENCE NELER KONUSMM LAZIM DOĞUMLA ILGILI FILAN YANI DOGUMA O MU GIRIO O OLMAZSA NE OLUYO BU GBI SORULAR SORAYIMMI:):)YAADA TELEFONUNU ISTESEMMI BIDE BIZ SEFERIHISAR SIĞACIKTAN GIDIORUZ ORAYA YOLUMUZDA UZAK ..IZMIR YABANCI OF OF ILK DOGUM YOLDA DOGURMAM INŞALLAH:d:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…