Kızlar bunu konuşmak için henüz erken ama merak ettim oyüzden sormak istedim.. Kaçıncı haftada bebekler normal doğum pozisyonuna döner.. Ben 30+ 1de gittim kafası yukarda ayaklar aşşağıda duruyor.. Gerçi daha tam olarak doğum şekline karar vermiş değilim.. Hakkımızda hangisi hayırlı olycaksa o olsun..
tamammmmm hehehehehehehok o zaman 21 ocaktaki randevudan sonra diğer tarihi yazıyorum hemen buraya
dün lansinoh sordum minicik 10gr bişey 21 lira dedi yuh dedimm almadımBen saf zeytinyağı sürüyorum kardeşime aldırmıştım Bodrum'a gittiğinde minik bi şişede. Ben çok çektim göğüs yarası yüzünden emzirmekten nefret ettim hayatımda böyle bi acı görmedim o yüzden 2 aydır süüyorum az az yavaşça. İnşallah bu sefer olmaz:18:
Benim geçen ay başaşağıydı bu hafta gittim tam tersine dönmüş sağ göğsümün altında kafasını acayip hissediyorum. Ayaklarda solda belimin orda doktor biraz zor döner amaihtiyacımız yok zaten sezeryan dedi
Canim kesinlikle ses cikarmiyor, altinda silikon kaplamışlar sallanma aparatini benimki arena modeli, mina bebeden 300 liraya aldim 50 de hediye ceki verdiler 250 ye geldi, bu arada gorunmuyorsun kac gundur nerlerdesin?? Merak ettim senibalkaymakçım
sen kraft park beşik almıştın test ettin mi sallanırken ses çıkarıyor mu?nerden almıştın mağaza mı netten mi?
Hafif şişmeler normal artık canım , benim de bel ağrım arttı gerçekten
Canim kesinlikle ses cikarmiyor, altinda silikon kaplamışlar sallanma aparatini benimki arena modeli, mina bebeden 300 liraya aldim 50 de hediye ceki verdiler 250 ye geldi, bu arada gorunmuyorsun kac gundur nerlerdesin?? Merak ettim seni
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
yürüyüş değil ama evde yoga yapıyorum yürüyüşe gün içinde mümkün değil vakit yok
ben taşıyıcı akdeniz anemisi olduğum için değerleri görmek adına mecbur yapılıyor
kızzzzzzz sakla içinde
Canımm beniimm. Seni ben de çok merak ettim sordum ama kimse cevap vermedi. Okudum yazdığını. Yazacaktım da yoğunluk olunca unutuverdim:$ hoşgeldin canım. Niye bu kadar sra verdinnerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz
tamammmmm heheheheheheh
dün lansinoh sordum minicik 10gr bişey 21 lira dedi yuh dedimm almadım
benim de sağda vuruyor hepkafası sanırım göğsümü altında heheh nasıl duyor anlamıyorum 2 bebeğim ama hala kafası hangisi kolu bacağı anlamıyorum
KIzlar yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz lavaboya gittim. Taharet alırken elime saydam sümük gibi birşey geldi. ÖYle avuç içi kadar falan değil baş parmağın tırnağı kadar. HAfif kasik ve bel ağrımda var. Aslında bu ağrılar arada oluyor normalde de ama onu görünce korktum
dün lansinoh sordum minicik 10gr bişey 21 lira dedi yuh dedimm almadım
buarada kızlar size kısaca başımdan geçenleri anlatayım geçen sabah her yerimde sivilce çıktı kaşınıyorum demiştim o gün akşama kadar kaşındım vücudum kızarıp şişti bebeğimin hareketlerini de hissetmiyordum baya endişelendim akşam acile gittim tahlil falan yapmadan bana ğine verdi yaptırmadım bende eve geldim gece sabaha kadar kaşındım halsizlik bulantı titreme de cabası sabah yüzüm heryerim balon bi şekilde hatanedeyim tahlillerden sonra cildiyeye gittim kullandığım enfeksiyon ilacı alerji yapmış kurdeşen olmuşum yani iğne ilaç verdi şimdi daha iyiyim ilk defa nst ye girdimkalp atıları yavaş dediler sonra ultrasonda baktı dr um bebeğin gayet iyi olduğunu 1300gr 35cm boyunda ve hareketleri normal dedi enfeksiyon olan arkadaşlara ilaca ağırlık vermektense bol bol su içmelerini öneririm zira ben o ilacı ve benzerlerini hayatım boyunca kullanamayacam sonuç ölümcül olur dedi dr um şimdi sadece su içiyorum enfeksiyon için
Canim kesinlikle ses cikarmiyor, altinda silikon kaplamışlar sallanma aparatini benimki arena modeli, mina bebeden 300 liraya aldim 50 de hediye ceki verdiler 250 ye geldi, bu arada gorunmuyorsun kac gundur nerlerdesin?? Merak ettim seni
kızlar elleri ayakları şişen varmı ben gibi.idrarda protein cıktı bende
tam benden bahsedilirken girmişim kızlarr hehehebu hafta hiç hoş başlamadı oylede devam ediyro. Butun bir hafta boyunca hayatımda hiç varlığından haberdar olmadıgım pubik kemiği ağrısı çekiyorum. Baş dönmelerişm artttı. Kendimi yorgun hissediyoprum cok. Dun oyle cok sancım vardı ki işe de gelemedim. Doktrada gitmedim şimdi gitsem acılma varmı diye bakacaklar. O muayenenin adı bile tansiyonumu dusuruyo. Göz göre göre gidemem kesinlikle. Umarım bişey yoktur ama bebeğimin ahreketlerinin maasallahı var. Hİç akıntımda olmadı. Rahatlıgım o yuzden ama dunki çektiğim ağrıda kolay bişşey değildi. İş yerimdede bu haftaki halim ve dun işe gelememem göze battı. Bugun müdürle konustuk. Bu ayın sonunda rapor alacagımı söyledim. Yerime birini allacaklarını swoyledi. ERken gidiyo olmama trip yaptı biraz. Nasıl nerden bulacagız dedi. Bende rapor alsam bile eğitmeye soz verdim. Umarım erkenden bulurlarda iki haftada öğretirim rahatlarım.Sonrada imza gerektikçe gelir giderim. Ama bu agrıda dusunduryo beni. Gitsemiydim doktora bilemedim.
Sevgili kocamda oturma grubumuzu aldıgımız firmayla tartısmıs.Maası bu ay geç aldık. 2 gunluk odeme gecikmesi sorun oldu. Eşimde Zaten duzgun mal vermediniz deyince neyse hatamız duzeltelim demişler. Bizimki almış gelmiş adamları eve. Koltukları gösterdi. Kasanın tamamında sorun oldugu goruldu ve koltujklarım gitti. Tum ev talaş pislik oldu. Oturma odamda oturacak sey yok. Salonumda soguk oluyo petek yetersiz. Yerde kaldık yani..Yaa benim agrım sancım hiç bitmiyo. Surekli ayaktayım ondan mı.. Surekli sogukta calışıyorum ondan mı??? Ben mi cok hassasım.. Beceremiyo muyumm??? Nie olmuyo yaa..Offf sevgili müdürümde gerizekalı sanki uzerine vazifeymiş gibi karnınız cok sıvrı kesn erkek.. İyice baktırdınız mı nasıl kız olur..Yok sezeryan dusunmeyin kadın için en iyisi normla dogum.. Manyak erkek dedğin konusmaz< bu tarz ayrıntılara gırmez. Bayanda girmez ama erkek dusunmez bile.. Offf su sancım gecseydi duzgun dusunemiyorum bile bazen..
Barbimmmm cooookkkkkkk geçmiş olsun canım. Cok uzuldumm... Bebeğin bekler sabreder umarım.. o yaramaz doğunca mıncırarak cezalandırırz.. ÜZme canım kendini. Dua etcem sana..
Emelim ve schaqa cım benide alın aranıza birlikte kilo verelim.. Ben dogumdan sonra diyet değilsede duzenli beslenmeyle emzirmeyle kilo vermeye baslamayı planlıyorum.. Tatlı abur cubur seyler yemeden bol bol corba sebze yemeği ve yoğurtlu salatalar,bakliyat ve et tuketeceğim.. Ekmekde yemezsem hem sutum azalmadan hemde sağlıklı beslenerek zayıflamaya baslarım umarım. İyuileşince sporlada desteklerim.
rodimood sanada geçmiş olsun kzuzum.. Bu şekilde doguma kadar gidenler var ama sendede oyle olur umarım..
Lovelicim içimizde deneyimli olarak en cool seni gordum. Harikasın....bizdeki panik yok gibi sende. Senin bu tarzın rahatlatıyo beni..
Yarenim naptın kurtuldun mu sen o işten bunalımdan..
ben işten ayrıldıgıma üzülmedim de ya cnm evde hiç vakit geçmiyo ama ya cidden bunalıma girdim... gece uyku tutmuyo sabah kalkamıyom bugün öğlene kadar yattım annem aradı kızdı bir ton telefonda o bebek nasıl büyüyecek yemeden yatıyosun dedi sonra da vicdan azabı cektimtoparlanmam lazım bu böyle devam edemez... form felaket hızlı cnm ya ben sabahtan beri okuyon 2-3 güne anca biter :)
canım sağlık ocağı her ay gebelik izlem yapıyor.hamile olduğunu bildirdin mi?
hatta bana son gebelik izlem için 29 ocağa gün verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?