2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim geçen ay başaşağıydı bu hafta gittim tam tersine dönmüş sağ göğsümün altında kafasını acayip hissediyorum. Ayaklarda solda belimin orda doktor biraz zor döner amaihtiyacımız yok zaten sezeryan dedi

ok o zaman 21 ocaktaki randevudan sonra diğer tarihi yazıyorum hemen buraya
tamammmmm heheheheheheh
dün lansinoh sordum minicik 10gr bişey 21 lira dedi yuh dedimm almadım

benim de sağda vuruyor hep kafası sanırım göğsümü altında heheh nasıl duyor anlamıyorum 2 bebeğim ama hala kafası hangisi kolu bacağı anlamıyorum

balkaymakçım
sen kraft park beşik almıştın test ettin mi sallanırken ses çıkarıyor mu?nerden almıştın mağaza mı netten mi?
Canim kesinlikle ses cikarmiyor, altinda silikon kaplamışlar sallanma aparatini benimki arena modeli, mina bebeden 300 liraya aldim 50 de hediye ceki verdiler 250 ye geldi, bu arada gorunmuyorsun kac gundur nerlerdesin?? Merak ettim seni

Bebek şekerini kendi yapmayı düşünen arkadaşlar birmax.com sitesinde baya uygun fiyatlı malzemeler var. İnceleyin isterseniz.

Canim kesinlikle ses cikarmiyor, altinda silikon kaplamışlar sallanma aparatini benimki arena modeli, mina bebeden 300 liraya aldim 50 de hediye ceki verdiler 250 ye geldi, bu arada gorunmuyorsun kac gundur nerlerdesin?? Merak ettim seni

sağol canım bazılarında sallarken ses yapıyormuş da ondan sordum bende oraya bakim arada telden takip ediyorum sizi telden yazmak zor oluyor belim ağrıyor canım çok fazla oturamıyorum ayakta kalamıyorum şimdi bile notebooktan uzanarak yazıyorum son dönemlerin ağır geççek galiba :26: sen iyisin umarım hım buarada bebeğimin casual travel sistem bebek arabamız geldi

canımm çok çok geçmiş olsun senin ve bebişin için hep dua edicezz.. güzel haberlerini bekliyoruzzzz

genic bende taşıyıcıyım ve kan değerlerim normale çıkmıyor sen düzenli kullanıyormusun ferrumu değerlerin nasıl

nerdeyse 15 gündür forma girmedim sabah heyecanla yazdım birinizde hoşgeldin demediniz
Canımm beniimm. Seni ben de çok merak ettim sordum ama kimse cevap vermedi. Okudum yazdığını. Yazacaktım da yoğunluk olunca unutuverdim:$ hoşgeldin canım. Niye bu kadar sra verdin

Ben de 2 gün önce doktordayım oradan biliyorum yoksa anladığımdan değil

canım benim nişanım geldi doktor muayenesinde kanlı bir akıntı

çok geçmiş olsun (( bir daha aynı şeyleri yaşamazsın inşallah canım..

canım ya zahmet olmazsa şu yatağın fotosunu paylaşabilirmisin?internette hiçbi sitede bulamadım fiyatı iyimiş.bir de kendisini görebilsem..!

canım yazdıklarını okuyunca cevap vermek için nereden başlayacağımı bilemedim.Bu aralar işyeri için hem rapor alıp hem de işi öğretme fikrinin eğer samimiyetime güveniyorsan çooooookkkk saçma bir fikir olduğunu söyleyeyim. sen zaten zor şartlar altında çalışıyorsun.ve işten bu sebeple ayrılıyorsun. Madem birini yetiştireceğine söz verdin. Çalışabilir raporu al en azından doğum iznin yanmamış olur. Lütfen kendinden daha fazla ödün verme canım codulum..

evde ki koltuk meselesine gelince o da düzelir sen su torbaları al boyuna onlarla kendini ısıt dur. Yeterince üşüdün zaten canım.
senin o densiz müdürüne de eğer çok biliyorsa kadın doğumcu veya kahin olmasını önerebilirdin :))

Düzelecek herşey. sen ki hepimize birer birer destek olan insansın. neyi beceremeyeceksin bakalım gelir sahiden döverim seni :)))

kiloları yavaş yavaş kalıcı şekilde vereceğiz hepimiz kesinlikle inancım tam buna :))

zaman geçirmek için bişeylerle uğraşmak çok iyi gelecek sana. Ben mesela sabun yapımına başlıcam yarından itibaren. Gerçi ben hala çalışmaya devam ediyorum ama 3 haftalık iznimde zaman geçirmek için bişeyler planlamaya başladım bile.
bir kursa git mesela 1 aylığına böyle fobi kurslarına falan gitsen ne güzel olur.

canım sağlık ocağı her ay gebelik izlem yapıyor.hamile olduğunu bildirdin mi?
hatta bana son gebelik izlem için 29 ocağa gün verdiler

yok canım bildirmedim, ilk hamileligimde zırt pırt ariyolardi, onda da bildirmemiştim.. 2. si dusuktu onda da arailar, hatta kaybımın ustunden 2 ay gectikten sonra da arayip gelin bebegin kontrolunu yapcaz dediler?? simdi hic aramadilar... ben de doguma yakın bildireyim bari.

Kızlar göğsünden süt gelen oldumu?ben sol göğsümü sıkıca mercimek tanesi kadar sarı bir sıvı çıkıyor.ama sağ göğsÜmde yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…