özel hastaneler hep bebekleri yatırıyorlar bakalım ne olacak özel adana hastanesi kardeş hastaeymiş metroyla özel adanada akrabamız var olmadı devreye sokarız onu bir sıkıntı olursa
gida muhendisligi ve dis ticaret okumus tum kalite sistenlerinde bas denetci unvanina sahip ameleyim canim...
http://doulaanne.blogspot.com/2011/12/iri-bebekler-dar-catlar.htmlmerhaba hanımlar bir kaç gün geriden takip ediyorum sizleri merak ediyorum sayfa atlamayım istiyorum.doğum konusunu konuşmak için erken değil mi ?doğal akısına bırakılan bir hamilelikte son güne hatta son ana kadar doğum bu belli olmaz.normal istersin sezaryen olur sezaryen beklersin normal olur. doktorların şimdiden ters sezaryen demelerini anlamıyorum.son kontrolde bebeğin başı aşağıda mı dedim evet ama daha erken dönebilir cevabını aldım son gün dönen bebekler var.hatta işin ehli ebe ve doktorlar isterse bebeği döndürür kısa bir Google araması ile nasıl döndürüldüğüne bakabilirsiniz.bazen iri bebek deniliyor ki 4.5 üzeri bebekler için denilir. bebek 3.750 doguyor ultrason da yanılma payı var.bir ara sezaryen kötüleniyor diye tartışma çıkmıştı şimdide farkındamısınız normal doğum hakkında o kadar olumsuz yazıyorsunuz ki burayı üye olmayanlarda dahil bir çok anne okuyor hamileliği normal giden bir çok anne sırf korkusundan sezaryene dönüyor.herkesin dogumu farklıdır pozitif doğum hikayelerini okumanızı tavsiye ederim.sezaryen bir ameliyat ve kesinlikle sanıldığı gibi kolay değil.kolay olsa ilk doğumu sezaryen olan annelerin hiçbiri normal doğum yapmak istemezdi ki %1 bile olsa rüptür riskine rağmen doktor kontrolünde normal doğum yapanlar var .ilk bebeği olacak anneler bir kez daha düşünsün derim çünkü ülkemizde ilki sezaryense hepsi sezaryen mantığı var. tabiki gerekirse sezaryen olacağız ama herşey normalken bir kaç hafta erken olmamalı. sanırım doktor seçimide önemli ben doğuma 20 gün kala doktorumu değiştirdim iyikide öyle yapmışım.doktorunuz bze en ufak bir olumsuzluk söylese etkileniyoruz.doktorlar açısından bakarsak sezaryen 20-25dk sürüyor planlı bir saatte.ama normal doğum ne zaman olur belli olmaz belkide gece yarısı sıcak yatağından kalkıp gelmesi gerekecek ki ortalama 10-12 saatlik bir süreç.ve aldığı ücret aynı siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
http://doulaanne.blogspot.com/2011/12/iri-bebekler-dar-catlar.html
uyudum uyandım ahaaaaaaa boğazım ağırıyor hemen yağ içmeliyimmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
30 HAFTANIN ICINDEYIM HIC DOKTORLARINIZA SORDUNUZMU SORANLARA KAÇ AYLIK DEMELIYIM HEP AY SORUYOLAR KAFAM BASMIYO BI TURLU:s:s:s:s:sUF
Kızlar göğsünden süt gelen oldumu?ben sol göğsümü sıkıca mercimek tanesi kadar sarı bir sıvı çıkıyor.ama sağ göğsÜmde yok:26:
slm kızlar sizleden uzak olsun bu haftayı griple geçirdim,Allahım doğuma kadar bir daha yaşatmaz inşallah
canım benim parmaklarım bu hafta hafiften şişmeye başladı tuzlu da yemiyorum aslında sakıncalı mı bilmiyorum bir de benim bel ağrılarım arttı doktor kontrolüme de daha var:26:
bugün annem de aynı şeyden bahstetti özellikle yüzün çok şişmiş dedi, ben fazla şişşlik hissetmiyordum normal her zamanki yediğim ayarda tuz yiyioum ve suz azlığım nedeni ile günde 3*4 lt arası su d aiçiyorum, ama yine de şişilik olmuş, normal mi bilmyiorum ki
Sabah saat 6 da suyum geldi apar topar hastaneye geldik bebeğin durumu çok şükür iyi ama suyum çok az doğumu durdurmaya çalışıyor doktorlar erken doğum olacağı kesinleşti 5 hafta daha beklemek gerek doğum gerçekleşene kadar yatıcam gelişme olursa yazıcam moral anlamında çöktüm suyum hala geliyor dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bebeğim ve benim için...
Kizlar dogum fotorafcisi ayarlicakmisiniz
bugün annem de aynı şeyden bahstetti özellikle yüzün çok şişmiş dedi, ben fazla şişşlik hissetmiyordum normal her zamanki yediğim ayarda tuz yiyioum ve suz azlığım nedeni ile günde 3*4 lt arası su d aiçiyorum, ama yine de şişilik olmuş, normal mi bilmyiorum ki
fazla şişlik varsa tansiyon kontrolü öneririrm bebişin suyu nasıl bu arada umarım iyidir...
Normal canım.. Bende artık alyansımı falan takamıyorum.. Şişlik o kadar önemli değilmiş dr umun dediği ödem olmasın yeter dedi.
Ödemi anlamak içinde şiş gördüğün bacak yada koluna parmağınla iyice bastır eğer 2-3 sn bile çukur kalıyorsa ödem var demektir ama parmağını çektiğin gibi normale dönüyorsa ödem yok demektir dedi.
bana göre fazla değil aslında yüzüğüm ayakkabılarım sıkmadan oluyor ama annem yüzün çok şişmiş dedi, annem daha 2 gün oldu da yanıma geleli, benim hikayem çok uzun, bu hafta yaşadıklarımı bir ben bilrim bir Allah, destek olan yanımda olan çok kişi oldu hepsinden Allah bin kere razı olsun ama acıyı derdi yaşayan bilirimiş, ben işin sonunu anlatayım sana kısaca, doğum olacak diye annem apar topar yanıma geldi, güya profesörün dediklerine göre bugün doğum olacaktı, ama çok şükür dünkü kontrolümde mucizevi şekilde bebekte gelişme olduğu görüldü, kilo alımı iyiymiş bu hafta üstelik karın gelişimi 3 hafta gerideydi bu 10 güne düşmüş , duyunca şok olduk, doğuma konsantre olmuşken ilaç gibi bir haber aldık, doktorum 2 hafta daha bekleyelim dedi, haftada 2 gün sıkı takip altında inşallah 2hafta daha geçireceğiz
inanmıyorumbu kadar olur, ben de annem şişilik var sende deyince hemen açtım bacağımı nasıl anlayacağız peki dedim, annem aynen senin kullandığın cümlelerle tarif etti ama çok şükür yok öyle bir şey, yüzümde varmış dudaklarım ve burnum, tansiyonumda da bir sıkıntı yok şimdilk
bana göre fazla değil aslında yüzüğüm ayakkabılarım sıkmadan oluyor ama annem yüzün çok şişmiş dedi, annem daha 2 gün oldu da yanıma geleli, benim hikayem çok uzun, bu hafta yaşadıklarımı bir ben bilrim bir Allah, destek olan yanımda olan çok kişi oldu hepsinden Allah bin kere razı olsun ama acıyı derdi yaşayan bilirimiş, ben işin sonunu anlatayım sana kısaca, doğum olacak diye annem apar topar yanıma geldi, güya profesörün dediklerine göre bugün doğum olacaktı, ama çok şükür dünkü kontrolümde mucizevi şekilde bebekte gelişme olduğu görüldü, kilo alımı iyiymiş bu hafta üstelik karın gelişimi 3 hafta gerideydi bu 10 güne düşmüş , duyunca şok olduk, doğuma konsantre olmuşken ilaç gibi bir haber aldık, doktorum 2 hafta daha bekleyelim dedi, haftada 2 gün sıkı takip altında inşallah 2hafta daha geçireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?