2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
özel hastaneler hep bebekleri yatırıyorlar bakalım ne olacak özel adana hastanesi kardeş hastaeymiş metroyla özel adanada akrabamız var olmadı devreye sokarız onu bir sıkıntı olursa

evet karıkoca sahipleri yönetim aynı bende korkuyorum dr iyi olmasa ortadoğu kabul edermi
bilmem son dk değiştiremem benim erken doğumda olabilir biryandanda diyorumki ya bebişi
onlarınki gibi çok yatırırlarsa ne bileyim hakkımızda hayırlısı

ilk kez doğum yapacaklar normal doğumdan korkmamalı bence de, en azından deneme şansı vermeliler kendilerine, kii bu benim ikinci doğumum olacak, mecburi sezeryan oldum, hep derdim ki evt belki nromal doğumu beceremem ama deneyeceğim o sancıları çekmek istiyorum ki bir kadın olarak içimde tühh normal doğum nasıl bir şeydi diye merak kalmasın derdim, dediğim gbii de oldu, sancılandım, gittim, ama doğuramadım, sezeryana alındım, bunu duyanlar yazıııık demek sen iki acıyı da çektin diyorlar ama ben aksine çok mutluyum, iyi ki de normal doğum sürecinden geçmişim ki birisi normal doğumdan bahsettiği zaman ne yaşadığını anlayabiliyorum, şimdi ikinci doğumumda asla normal doğum istemiyorum, bunun temel sebeplernden bir tanesi sezeryandan sonra normal doğum risk düşüncesi bütün doktor ve ebelerde yaygın olduğu için. bulunduğum şehirde bu sorumluluğu üstlenecek hiç bri doktor ve ebe ile karşılaşmadım. ee onlar riske girmiyorsa benim riske girmem komik olur. ikinci sebebi ise zaten olan olmuş, ameliyat olmuşum, bir kez de alttan yırtılmaya hiiç niyetim yok o sebeple istemiyorum.

Günaydın kısçeler :)
Dün gece oğlum hiç uyutmadı beni bugün işte sersem gibiyim valla.. Sağa dönüyorum tekme sola dönüyorum tekme dedim ayakta mı uyuyım oğlum ne istiyosun..

30 HAFTANIN ICINDEYIM HIC DOKTORLARINIZA SORDUNUZMU SORANLARA KAÇ AYLIK DEMELIYIM HEP AY SORUYOLAR KAFAM BASMIYO BI TURLU:s:s:s:s:sUF

30 haftanın içindeysen eğer 7. ayını bitirmişsin. 31. haftan 8. ayın ilk günleri oluyor. bak hespalamak çok basit aslında normalde 7 ay*4hafta=28 hafta eder ki bu da normalde 7. ay bitmiş gibi hesaplanması lazım ama işin mantığı şu yaklaşık 10 gün ya da 2 hafta kadar üzeirne eklemen gerek 7. ayın bitmesi için, çünkü adet başlangıcı baz alınır gebelik hesaplamasında, ama biz adetimiz başladığı gün hamile kalmadığımız ve döllenmenin hangi gün olduğunu net olarak bilemeidğimiz için ve 1 ay her defasında 30 gün sürmediği için üzerine 2 hafta kadar bir süre daha ekliyoruz. bçylece 40 haftada hamileliği tamamlamış oluyoruz. karışık gibi oldu ama aslında anlması çok kolay :111:

canım benim parmaklarım bu hafta hafiften şişmeye başladı tuzlu da yemiyorum aslında sakıncalı mı bilmiyorum bir de benim bel ağrılarım arttı doktor kontrolüme de daha var:26:

bugün annem de aynı şeyden bahstetti özellikle yüzün çok şişmiş dedi, ben fazla şişşlik hissetmiyordum normal her zamanki yediğim ayarda tuz yiyioum ve suz azlığım nedeni ile günde 3*4 lt arası su d aiçiyorum, ama yine de şişilik olmuş, normal mi bilmyiorum ki

fazla şişlik varsa tansiyon kontrolü öneririrm bebişin suyu nasıl bu arada umarım iyidir...

Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğin biraz daha bekler, doğarsa da bir an önce kucağına alırısn inşallah

Normal canım.. Bende artık alyansımı falan takamıyorum.. Şişlik o kadar önemli değilmiş dr umun dediği ödem olmasın yeter dedi.
Ödemi anlamak içinde şiş gördüğün bacak yada koluna parmağınla iyice bastır eğer 2-3 sn bile çukur kalıyorsa ödem var demektir ama parmağını çektiğin gibi normale dönüyorsa ödem yok demektir dedi.

fazla şişlik varsa tansiyon kontrolü öneririrm bebişin suyu nasıl bu arada umarım iyidir...

bana göre fazla değil aslında yüzüğüm ayakkabılarım sıkmadan oluyor ama annem yüzün çok şişmiş dedi, annem daha 2 gün oldu da yanıma geleli, benim hikayem çok uzun, bu hafta yaşadıklarımı bir ben bilrim bir Allah, destek olan yanımda olan çok kişi oldu hepsinden Allah bin kere razı olsun ama acıyı derdi yaşayan bilirimiş, ben işin sonunu anlatayım sana kısaca, doğum olacak diye annem apar topar yanıma geldi, güya profesörün dediklerine göre bugün doğum olacaktı, ama çok şükür dünkü kontrolümde mucizevi şekilde bebekte gelişme olduğu görüldü, kilo alımı iyiymiş bu hafta üstelik karın gelişimi 3 hafta gerideydi bu 10 güne düşmüş, duyunca şok olduk, doğuma konsantre olmuşken ilaç gibi bir haber aldık, doktorum 2 hafta daha bekleyelim dedi, haftada 2 gün sıkı takip altında inşallah 2hafta daha geçireceğiz

inanmıyorum bu kadar olur, ben de annem şişilik var sende deyince hemen açtım bacağımı nasıl anlayacağız peki dedim, annem aynen senin kullandığın cümlelerle tarif etti ama çok şükür yok öyle bir şey, yüzümde varmış dudaklarım ve burnum, tansiyonumda da bir sıkıntı yok şimdilk

Ayy çok sevindim canım... Allah vakitlice sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.. Anne karnında 1 gün bile fazla kalması bebek için çok önemli tabii.. İnşallah herşey sonuna kadar yolunda gider :)

ben senin annenim yavrum
Şaka bi yana benimde en korktuğum şeylerden biri ödem, çünkü doğumu çok zorlaştıran bişeymiş. Bizim şişlikler eklem şişlikleri birazda.
Benimde tam tersi yüzümde hiç şişlik yok vücudumda aynı şekilde normal ama ellerim ayaklarım şiş nedense.. :44:

Canım ne yiyip ne içiyor ve nasıl dinleniyorsan aynen devam. Bebeğin ghaftasını yakalayacak ve sağlıkla doğacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…