Ayy çok sevindim canım... Allah vakitlice sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.. Anne karnında 1 gün bile fazla kalması bebek için çok önemli tabii.. İnşallah herşey sonuna kadar yolunda gider :)
Canım ne yiyip ne içiyor ve nasıl dinleniyorsan aynen devam. Bebeğin ghaftasını yakalayacak ve sağlıkla doğacak inşallah.
Beğeni butonu ne iyyidi kaldırmışlaryıldız demiş bir arkadaş ama beğeniler görünmüyo ki onda
bugün annem de aynı şeyden bahstetti özellikle yüzün çok şişmiş dedi, ben fazla şişşlik hissetmiyordum normal her zamanki yediğim ayarda tuz yiyioum ve suz azlığım nedeni ile günde 3*4 lt arası su d aiçiyorum, ama yine de şişilik olmuş, normal mi bilmyiorum ki
bana göre fazla değil aslında yüzüğüm ayakkabılarım sıkmadan oluyor ama annem yüzün çok şişmiş dedi, annem daha 2 gün oldu da yanıma geleli, benim hikayem çok uzun, bu hafta yaşadıklarımı bir ben bilrim bir Allah, destek olan yanımda olan çok kişi oldu hepsinden Allah bin kere razı olsun ama acıyı derdi yaşayan bilirimiş, ben işin sonunu anlatayım sana kısaca, doğum olacak diye annem apar topar yanıma geldi, güya profesörün dediklerine göre bugün doğum olacaktı, ama çok şükür dünkü kontrolümde mucizevi şekilde bebekte gelişme olduğu görüldü, kilo alımı iyiymiş bu hafta üstelik karın gelişimi 3 hafta gerideydi bu 10 güne düşmüş , duyunca şok olduk, doğuma konsantre olmuşken ilaç gibi bir haber aldık, doktorum 2 hafta daha bekleyelim dedi, haftada 2 gün sıkı takip altında inşallah 2hafta daha geçireceğiz
Beğeni butonu ne iyyidi kaldırmışlaryıldız demiş bir arkadaş ama beğeniler görünmüyo ki onda
gida muhendisligi ve dis ticaret okumus tum kalite sistenlerinde bas denetci unvanina sahip ameleyim canim...
yıkadım ütüledim beyaz bezlere sarıp kaldırdım
çantasını, kendi pijamalarımı falanda yıkayıp ütüleyip öyle hazırlamayı düşünüyorum
30 haftanın içindeysen eğer 7. ayını bitirmişsin. 31. haftan 8. ayın ilk günleri oluyor. bak hespalamak çok basit aslında normalde 7 ay*4hafta=28 hafta eder ki bu da normalde 7. ay bitmiş gibi hesaplanması lazım ama işin mantığı şu yaklaşık 10 gün ya da 2 hafta kadar üzeirne eklemen gerek 7. ayın bitmesi için, çünkü adet başlangıcı baz alınır gebelik hesaplamasında, ama biz adetimiz başladığı gün hamile kalmadığımız ve döllenmenin hangi gün olduğunu net olarak bilemeidğimiz için ve 1 ay her defasında 30 gün sürmediği için üzerine 2 hafta kadar bir süre daha ekliyoruz. bçylece 40 haftada hamileliği tamamlamış oluyoruz. karışık gibi oldu ama aslında anlması çok kolay :111:
Kızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra sokuyor dr lar.. Benim 16 sında kontrolüm var ama girmem herhalde diymi ?
Yani çok erken değil mi?
valla tam bılgım yok ama 36 hafta sanırım bırısı ole solemıstı sankı:)
benim 1 hafta sonra başlıyor canım yani tam 34 haftayı doldurmuş olcamKızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra sokuyor dr lar.. Benim 16 sında kontrolüm var ama girmem herhalde diymi ?
Yani çok erken değil mi?
yok canim degilim nevsehirliyim ben ama ankarada yasiyorum
benim 1 hafta sonra başlıyor canım yani tam 34 haftayı doldurmuş olcam
30 haftanın içindeysen eğer 7. ayını bitirmişsin. 31. haftan 8. ayın ilk günleri oluyor. bak hespalamak çok basit aslında normalde 7 ay*4hafta=28 hafta eder ki bu da normalde 7. ay bitmiş gibi hesaplanması lazım ama işin mantığı şu yaklaşık 10 gün ya da 2 hafta kadar üzeirne eklemen gerek 7. ayın bitmesi için, çünkü adet başlangıcı baz alınır gebelik hesaplamasında, ama biz adetimiz başladığı gün hamile kalmadığımız ve döllenmenin hangi gün olduğunu net olarak bilemeidğimiz için ve 1 ay her defasında 30 gün sürmediği için üzerine 2 hafta kadar bir süre daha ekliyoruz. bçylece 40 haftada hamileliği tamamlamış oluyoruz. karışık gibi oldu ama aslında anlması çok kolay :111:
evet benim en son kontrolü 32.haftadaydı artık 2 haftada bir olcak kontrollerimHımm belki randevuları sıklaştırır dr. yani şimdi rapor için 32 de çağarmıştı birazda.. bu kontrolden sonra 2 haftada bir çağarıcak olabilir :44:
cnm cok geçmiş olsun nasıl oldu kızın. İyidir umarım. fena salgın varya kaç tane arkadasım varsa hepsinin cocukları yüksek ateslendi. Sonrasında da vucut ısıları düştü. Onu yükseltmeye çalıştılar. Nasıl bir salgın anlayamadım ya...
Canım en kolay YÖNTEM güne göre hesap 9 ay 10 gün yani 280 gün toplam, gebeliğin kaçinci gününde isen ona göre ayi hesaplıyorsun 210 gün 30+0da doluyor yani 7.ay doluyor 240 gün de 34+2 de. Doluyor yani 8 ay bitiyor. Şuan ben 32+1 de tam 7.5 aylık hamile yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?