2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Beğeni butonu ne iyyidi kaldırmışlar yıldız demiş bir arkadaş ama beğeniler görünmüyo ki onda

Canım ne yiyip ne içiyor ve nasıl dinleniyorsan aynen devam. Bebeğin ghaftasını yakalayacak ve sağlıkla doğacak inşallah.

teşekkürler kızlar, beeğenemyince alıntı yapmak zorunda kalıyorum

dün gece gebeliğimin başından beri uyuamadığım uykuyu uyuudm, 8 aydır ilk kez yatağa huzurlu ve mutlu girdim. Bu mutluluğu anlatmam imkansız. Allah 'a sonsuz şükür olsun yarabbim, yüce kudretini bir kez daha gösterdi

Beğeni butonu ne iyyidi kaldırmışlar yıldız demiş bir arkadaş ama beğeniler görünmüyo ki onda

Çok geçmiş olsun. Güzel haberler almışsın. Çok sevindim canım, göreceksin bebeğin o 10 gün farkı da en aza indirecek belki de kapatacak. Ben demiştim, uslu bebek o.
Benim de dün kontorlüm vardı. Doktorum oldukça tedirgin konuştu bu sefer. Rahim ağzı kalınlığı 2 cm'e düşmüş. Su kesesinin bir bölümü serklajın öte yanına kaçmış, lütfen bir hafta daha bekle dedi. Doktorum da dedi, ben de biliyorum şimdi doğsa bile büyük ihtimal bir sıkıntımız olmaz ama yine de insanın içine sinmiyor. Sizlere çok yazamıyorum. Oturmak kesinlikle yasak, ipad'i de karnımın üzerine koyup yazabiliyordum. Artık bu posizyonda nefes alamıyoum, bayağı ağırlaştım diyebilirim. İnsan ne tuhaf, sadece hayatında hiç tanışmadığı halde dünyadaki herkesten ve herşeyden çok çok daha tanıdık ve bildik olan karnındaki bebeği kendinden bile çok sevebiliyormuş. Onlara birşey olmasın...

inşallah sağlıkla gelir bebişin.yalnız sabah saatlerinde yüzdeki şişlik tehlikeli olabilir demişti benim dr um.bende erken plasenta yaşlanması olduğu için dikkat etmem gereken şeylerden biri buymuş.ayaklardaki şişme problem değil ama sabah saatlerinde yüzde şişme olursa mutlaka haber ver demişti.bence bi dr unu ara.erken doğum riskin de var zaten.içimiz rahat olsun.

ben yazmıştım canım :) dün bi ara çalışma yaptılar site kapalıydı.yıldızdan beğeniyorsun ama eskisi gibi görünmüyo,sana ve karşı taraf bildiri olarak gidiyor.kısa not bile düşebiliyorsun beğendiğine :)

Kızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra sokuyor dr lar.. Benim 16 sında kontrolüm var ama girmem herhalde diymi ?
Yani çok erken değil mi?

Son düzenleme:
yıkadım ütüledim beyaz bezlere sarıp kaldırdım
çantasını, kendi pijamalarımı falanda yıkayıp ütüleyip öyle hazırlamayı düşünüyorum

oo super bende yıkamadan çantaya koydum eksıklerım varmı yokmu bakınıyorum yıkar utulerım yakında:):) deterjanımızı almadık daha ne kullanıyosunuz bebek ıcın?

oo ben o 10 gunu koydum canm normalde adet tarıhım 11 hazıran ben hep 20 hazırandan hesaplıyorum:)garantı olsun dıye

Kızlar hayırdır inşallah ben de rüyamda dogum yaptığımı gördüm oğlumu kucağıma almıştım çok tatlı ydı ama büyüktü baya:)) emzirdim onu.hep onu düşünerek uyuduğum için etkilendim sanırım:))

Hayır olsun canım.. :)

Bende görmek için hep dua edip yatıyorum ama bi türlü görmedim..
Annem gördü, abim kardeşim herkes gördü bi ben göremedim :)
Ama ismini rüyamda görüp karar verdik hiç aklımızda olmayan isme..

Canım en kolay YÖNTEM güne göre hesap 9 ay 10 gün yani 280 gün toplam, gebeliğin kaçinci gününde isen ona göre ayi hesaplıyorsun 210 gün 30+0da doluyor yani 7.ay doluyor 240 gün de 34+2 de. Doluyor yani 8 ay bitiyor. Şuan ben 32+1 de tam 7.5 aylık hamile yim

bu hafta bian once bitsin kizlar yaa ya sizin haberlerinizi duydukca cok korkuyorum ve uzuluyorjm. amargicim sabret canim az kaldi. dualarimizdasin emin ol. aybukecim sende iyi bak kendine az kaldi sabret guzelim

Sağol canım o iyi dediğin gibi ateşi 34.7 lere düştü ilginç yani dün hiç ilaç vermedim bugün 37 . 8 e çıkmış anlamadım gitti yani

evet bu yöntem de mantıklı ama hesabı daha karmaşık geldi bana, ben direk hafta ile çarpıp 2 hafta daha ekliyorum, daha pratik oluyor, tam değil ama yaklaşık sonuç veriyor şimdi ben 33+0 haftalığım. 30. haftada 7 bitiyor, ben 7,5 ayı bir hafta olmuş geçeli :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…