mart anneleri çantalarınızı kaçıncı haftada hazırlıyosunuz?bırde yıkamaya başladınızmı bebışlerın cıcılerını:)
Yaparsın cnm çok kolay hem sana meşgale olur vakit geçer, ben çok zevk aldım yaparkene...cnm masallah cok beceriklisin cok begendim harika olmuslar bende yapabilirmiyim ki acaba ya :S
Ben de çok merak ediyorum:18:Barbie den haberi olan var mı? çok merak ettim
Canım bol bol dinlen bir yandan bebişin 2-3 hafta daha beklesin diye dua ediyorum bir yandan da kıskanıyorum bebişine kavuşmana az kaldı diye, sağlıkla gelsin inşallah...Çok geçmiş olsun. Güzel haberler almışsın. Çok sevindim canım, göreceksin bebeğin o 10 gün farkı da en aza indirecek belki de kapatacak. Ben demiştim, uslu bebek o.
Benim de dün kontorlüm vardı. Doktorum oldukça tedirgin konuştu bu sefer. Rahim ağzı kalınlığı 2 cm'e düşmüş. Su kesesinin bir bölümü serklajın öte yanına kaçmış, lütfen bir hafta daha bekle dedi. Doktorum da dedi, ben de biliyorum şimdi doğsa bile büyük ihtimal bir sıkıntımız olmaz ama yine de insanın içine sinmiyor. Sizlere çok yazamıyorum. Oturmak kesinlikle yasak, ipad'i de karnımın üzerine koyup yazabiliyordum. Artık bu posizyonda nefes alamıyoum, bayağı ağırlaştım diyebilirim. İnsan ne tuhaf, sadece hayatında hiç tanışmadığı halde dünyadaki herkesten ve herşeyden çok çok daha tanıdık ve bildik olan karnındaki bebeği kendinden bile çok sevebiliyormuş. Onlara birşey olmasın...
Ben bugün girdim nst ye 32-33 gibi başlıyormuş normalde sanırım, bu haftalarda ise bebek hareketleri ve kalp atışı dinlenmeden sadece rahim durumuna bakıyorlarmış bende öyle olduKızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra sokuyor dr lar.. Benim 16 sında kontrolüm var ama girmem herhalde diymi ?
Yani çok erken değil mi?
Çok geçmiş olsun. Güzel haberler almışsın. Çok sevindim canım, göreceksin bebeğin o 10 gün farkı da en aza indirecek belki de kapatacak. Ben demiştim, uslu bebek o.
Benim de dün kontorlüm vardı. Doktorum oldukça tedirgin konuştu bu sefer. Rahim ağzı kalınlığı 2 cm'e düşmüş. Su kesesinin bir bölümü serklajın öte yanına kaçmış, lütfen bir hafta daha bekle dedi. Doktorum da dedi, ben de biliyorum şimdi doğsa bile büyük ihtimal bir sıkıntımız olmaz ama yine de insanın içine sinmiyor. Sizlere çok yazamıyorum. Oturmak kesinlikle yasak, ipad'i de karnımın üzerine koyup yazabiliyordum. Artık bu posizyonda nefes alamıyoum, bayağı ağırlaştım diyebilirim. İnsan ne tuhaf, sadece hayatında hiç tanışmadığı halde dünyadaki herkesten ve herşeyden çok çok daha tanıdık ve bildik olan karnındaki bebeği kendinden bile çok sevebiliyormuş. Onlara birşey olmasın...
inşallah sağlıkla gelir bebişin.yalnız sabah saatlerinde yüzdeki şişlik tehlikeli olabilir demişti benim dr um.bende erken plasenta yaşlanması olduğu için dikkat etmem gereken şeylerden biri buymuş.ayaklardaki şişme problem değil ama sabah saatlerinde yüzde şişme olursa mutlaka haber ver demişti.bence bi dr unu ara.erken doğum riskin de var zaten.içimiz rahat olsun.
Kızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra sokuyor dr lar.. Benim 16 sında kontrolüm var ama girmem herhalde diymi ?
Yani çok erken değil mi?
ben hacışakir sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandım.oo super bende yıkamadan çantaya koydum eksıklerım varmı yokmu bakınıyorum yıkar utulerım yakında:):) deterjanımızı almadık daha ne kullanıyosunuz bebek ıcın?
kızlar buhar makineleri daha öne konuşulmuştu ama hatırlayamadım sıcak mı soğuk mu olcak?
bir de 33.haftada olan arkadaşlar calsiyum magnezyumu bıraktınız mı devam mı?
bana göre fazla değil aslında yüzüğüm ayakkabılarım sıkmadan oluyor ama annem yüzün çok şişmiş dedi, annem daha 2 gün oldu da yanıma geleli, benim hikayem çok uzun, bu hafta yaşadıklarımı bir ben bilrim bir Allah, destek olan yanımda olan çok kişi oldu hepsinden Allah bin kere razı olsun ama acıyı derdi yaşayan bilirimiş, ben işin sonunu anlatayım sana kısaca, doğum olacak diye annem apar topar yanıma geldi, güya profesörün dediklerine göre bugün doğum olacaktı, ama çok şükür dünkü kontrolümde mucizevi şekilde bebekte gelişme olduğu görüldü, kilo alımı iyiymiş bu hafta üstelik karın gelişimi 3 hafta gerideydi bu 10 güne düşmüş , duyunca şok olduk, doğuma konsantre olmuşken ilaç gibi bir haber aldık, doktorum 2 hafta daha bekleyelim dedi, haftada 2 gün sıkı takip altında inşallah 2hafta daha geçireceğiz
kızlar buhar makineleri daha öne konuşulmuştu ama hatırlayamadım sıcak mı soğuk mu olcak?
bir de 33.haftada olan arkadaşlar calsiyum magnezyumu bıraktınız mı devam mı?
Çok geçmiş olsun. Güzel haberler almışsın. Çok sevindim canım, göreceksin bebeğin o 10 gün farkı da en aza indirecek belki de kapatacak. Ben demiştim, uslu bebek o.
evet benim en son kontrolü 32.haftadaydı artık 2 haftada bir olcak kontrollerim
Bir tane cikolata ye bide sol tarafına uzan dinlen hareket ederbugün bebeişim hiç haraket etmediendişelendim çok hareketliydi oysa sizdede kıpırdamadığı günler oldumu
Ben bugün girdim nst ye 32-33 gibi başlıyormuş normalde sanırım, bu haftalarda ise bebek hareketleri ve kalp atışı dinlenmeden sadece rahim durumuna bakıyorlarmış bende öyle oldu
bugün bebeişim hiç haraket etmediendişelendim çok hareketliydi oysa sizdede kıpırdamadığı günler oldumu
Doğum çantası içine koymak için hani ped filan demiştik ya, bir de hasta bezi varmış, Depend marka, onu da çok tavsiye ettiler.
BİM DE VAR KADIN İÇİN AYRI ERKEK İÇİN AYRI GÜZEL Bİ ŞEY İÇ ÇAMAŞIRI GİBİ.
Dr bana hiç vermedi bunları:26:
Bu arada ben buhar makinesi almıycam peteğe ıslak havlu koyucam o da aynıişi görür diye düşünüyorum...
ben elevit aldığım için hala doktorum ikisi ni de almana gerek yok dedi, ağrıların olursa magnezyum alabilirsin dedi. bel ağrısı ya da karın ağrısı yaşıyorsan magnezyum alınabilir, günlük değil ama ağrın oluyorsa alınabilir, kalsiyumu da zaten yoğurt ve sütten karşılıyorum, ekstra elevitte de varmış zaten. fazla olurdiye ayrıca ca almıyorum ben. fazlası da zararlıymış çünkü
bugün bebeişim hiç haraket etmediendişelendim çok hareketliydi oysa sizdede kıpırdamadığı günler oldumu
Bugun doktor kontrolumuz vardi bebegim normal pozisyondaymis ama ben sormasam soylemeyecekti doktor çünkü daha cok döner dedi. Tam hafta olarak bilmiyorum ama son haftalarda netlesir pozisyonu dedi endiselenme canim
Barbie'ye çok üzüldüm yaa canım benim Allah yardımcısı olsun bebeği sağlıkla doğar biraz daha sabreder inşallah
Benim geçen ay başaşağıydı bu hafta gittim tam tersine dönmüş sağ göğsümün altında kafasını acayip hissediyorum. Ayaklarda solda belimin orda doktor biraz zor döner amaihtiyacımız yok zaten sezeryan dedi
cnm ne zaman pozisyona geçmeli bilmiyorum ama ben en son kontrole gittiğimde dr doğum pozisyonuna geçmiş dedi ve dediği anda benim yumurcağım hoppp ters döndü. Dr gözleri açıldı afalladı nasıl ya normalde doğuma kadar artık böyle kalması gerekirdi dedi. Şimdi dinlenebildiğin kadar dinlen seni zor günler bekliyor dedi :) yani bilemiyorum acaba geçermi doğum pozisyonuna ...
Bu kadar az kalmışken bi daha grip olmam inşallah diyodum ki kızımdan sonra beni de fena vurdu. Vücudumdaki bütün kemikler sızlıyor, kafamı taşıyamıyorum, burnumun sadece sağ tarafı su gibi akıyorhiç kalkmadan yatmayı planlıyorum bi de minoset. Allah bütün hastalara acil şifalar versin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?