geçmiş olsun canım, ne yağı içiyorsun?
evet çok şükür, tam umut bitti dediğimiz anda geldi müjde, hayatımda yaşadığım en enteresan olaydı, ömür boyu unutamayacağım bir şey yaşadım, sana da Allah yardım etsin inşallah, evet bu haftalarda doğsa bile artık sıkıntı yaşatacak durumda değil bebişlerimiz ama insan biraz daha geç doğmasını, küvöze kalmaya ihtiyaç olmadan doğar doğmaz kucağına almayı istiyor, bir de ben ilçede olunca ilde olmak zorundaydı doğum, nerde kalacağım belli değildi, sezeryan olacağım için kendiminde bakıma ihtiyacı vardı, sütü nasıl getirip götüreceğim hastaneye diye düşünmekten mahvolmuştum, ama çok şükür en azından 2 hafta daha rahat edeceğiz, sen büyük şehirde yaşıyorsan imkanlarınız daha iyidir, evinde kalıp sütü eşinle bile gönderebilirsin, bebeğini istediğin saat gidip görebilirsin,erken doğsa bile hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah, dilerim kalabildiği kadar kalır. Allah tan umut kesilmez. Az daha sabır.
amaaan Allah koruusn, yok annem genel anlmada yüzümdeki şişilkten bahsetti, sabah kalkınca mı olmuş anne dedim, yok kızım ben gördüğümden beri öylesin dedi. ama ben sürekli aynaya baktığım için bir şeyin farkında değilim tabi
ben 30. haftamdan beri geriiyorumama normalde 35. haftadan sonra alıyorlar diye biliyorum.
ben hacışakir sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullandım.
zeytinyağı canım boğaz ağrısını azaltıyor
bugün sabah kasık ağrısıyla uyandım belki varistir dedim ama akabinde adet sancısı gibi bir sancı eyvah dedim sancı bu boğazım ağırıyor eşim de kursa gitmişti oğumla evde tektim 3 yaşında çocuk yatmam lazım çocuk aç kalktım kahvaltı ettik yavrum oturdu oynadı tv seyretti oyalandı ara öğün falan derken uyudu kuzumm uyumadan önce anne sütlü çorba yapar mısın dedi öğe yemeğine sütlü çorba yaptım yumurta kırdım eşim aradı ne yapıyorsunuz diye anlattım kızdı bana niye aramıyorsun dedi büyük oğlumda da olmuştu halsizim kızlarr
benim de kanıyor normal canım bunlarSelam arkadaşlar aranızda diş eti kanaması yaşayan oldu mu? herhangi bi ilaç kullanmıyorum kalsiyum için ama peynir yoğurt süt tüketiyorum bol bol gene de her fırçalamamda kanıyo belli bi yer
o zaman dr gittim dr normal dedi en son kontrolde bunları anlatmıştı ağrın olacak bunlara hazırlıklı ol dediiay canım dogru soylemiş eşin madem daha oncede olmustu gitseydin yıne keske. NEyse yınede gozunu korkutmak istemem ama git yada ara sor doktoruna..
Az önce eşimle konuştum. Bugün normalde yarım gün çalışması gerekiyordu, az önce aradı geç gelecekmiş. Yaşlı bir hastası dün gece, ikisi bugün acilden giriş yapmışşar ve ağır grip şikayeti ile şu an yoğun bakıma alınmışlar. Eşimin kişisel fikrine göre şu anda çok ciddi bir gip salgını var ve sağlık bakanlığı hiç bir açıklama yapmıyor, insanları uyarmıyor. Bu sabah da kadın doğumcu arkadaşı 36 haftalık gebeyi acil sezeryana almış. Kadın ağır zatureymiş. Bebeğin kalp atışlarında aritmi ve yavaşlama tespit ettiklerinden acilen almışlar. Şimdi bebek çok çok iyi. Ama annesi ağır zatüre ve o da yoğun bakımda. Ama anne kendini toparlıyormuş. bir süre daha hastaned kalacak. Beni de asla dışarı çıkma ve kapalı ortamlarda bulunma diye aradı. Siz de dikkatli olun. Eğer çalışmak zorundaysanız gün içinde sayısız, her aklınıza geldiğinde elinizi yıkayın. İnsanlarla yüzyüze konuşurken mesafeyi açın. Kendinize çok dikkat edin.
Ben bu gün doktora nerem ağrıyor desem hepsi normal olabiliyor dedi, kesin belim için de aynı şeyi söylerdidoktorum geçen hafta bıraktırdı bana bu ilaçları ondan sordum sende gerek görmemiştir belki doktorun
bizim ısıtma klima bize gerekir diye düşünüyorum :26:
canım bu arada bende bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütülemeye başladım yarın çantamı hazırlıcam eksiklerim var mı bakıcam ayakta ütüleyemiyorum zaten belim ağrıyor oturarak ütülüyorum sende öyle yap doktor bel ağrısına ilaç verir mi acaba incittim mi ani bir hareket mi yaptım ne yürürken bile zorlanıyorum:26:
İzmirde sezeryanda nep bir gece kalınıyor ertesi gün çıkıyorlar neden acaba???Canım benim, ilçede yaşadığından sütü nasıl götüreceğim diye sakın dert etme, ben seni rahatlatmak için değil gerçekten inandığım için söylüyorum kuvözde kalmayacak ki bebeğin. Dolayısıyla süt götürmene de gerek kalmayacak. Farzet ki bebek kuvözde diyelim, forumda bahsetmiştim, akadaşım bir buçuk ay önce doğum yaptı. Sezeryanın 4. günü fotoğraf çekimine gittiler. Yemin ediyorum. Çünkü aynı gün çekim öncesi onunla kuaförde buluştuk, kendisi dalgalı ön çektirdi. Ayrıca dün doktoruma tekrar söyledim, sezeryandan çok korkuyorum ve sezeryan izi fikri hiç hoşuma gitmiyor dedim. O da artık sezeryanların eskiden olduğu gibi karnı bir ucundan diğer ucuna yararak yapılmadığını anlattı. Daha aşağıdan, karın kaslarına asla zarar vermeden ve yaklaşık 4-5 parmak kalınlığında açılarak yapıldığını anlattı. Böyle bir ameliyat sonrası anne çok daha hızlı kendini toparlıyor ve belki de acı- ağrı hiç çekmeyebiiyormuş. İim biraz olsun rahatladı diyebilirim. Normal doğumda zaten hiç sorun olmuyor ilçeden ile gitmek. Sezeryanda da iki gece zaten hastanede kalıyorsun. Bn sonrasında da hızla toparlanacaından eminim. Hrşey mis gibi olacak...
Bizim kızımızın ismi NAZyaa kızlar ben hala kızıma isim bulamadım sizler buldunuz mu
Ben bu gün doktora nerem ağrıyor desem hepsi normal olabiliyor dedi, kesin belim için de aynı şeyi söylerdi
İzmirde sezeryanda nep bir gece kalınıyor ertesi gün çıkıyorlar neden acaba???
Bizim kızımızın ismi NAZ
Ben başladım cnm ama geç bile kalmışım yıka ütüle zor oluyor, bir an önce başla derim, bie sanırım çok almışım bitiremedim bir türlü, uzun süre ayakta kalamıyorum yavaş yavaş oluyor artık...
aaaa ya bana da herkes cok erken deyıp duruyo etraftan daha sımdıden ne var dıolar :):):)
bende başlıyımm ozamn
Teyzeleri kızım tombik yanaklı olmuş bana benziyor, benimde yanaklar boldur
Karın çevresi normal haftasında geri kalan ölçüler 2 hafta önden gidiyor
1730 gr 42 cm olmuşah birde kucağımıza alcağımız günler gelse, burdan gaz muhabbeti diş muhabbeti falan yapsak ne güzel olcak
Ben başladım cnm ama geç bile kalmışım yıka ütüle zor oluyor, bir an önce başla derim, bie sanırım çok almışım bitiremedim bir türlü, uzun süre ayakta kalamıyorum yavaş yavaş oluyor artık...
aaaa ya bana da herkes cok erken deyıp duruyo etraftan daha sımdıden ne var dıolar :):):)
bende başlıyımm ozamn
erken değil bence hazır olsun üstünü de örtersin bişeycik olmaz çantan öncelikle hazır olsun tubiş
Selam arkadaşlar aranızda diş eti kanaması yaşayan oldu mu? herhangi bi ilaç kullanmıyorum kalsiyum için ama peynir yoğurt süt tüketiyorum bol bol gene de her fırçalamamda kanıyo belli bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?