erken değil bence hazır olsun üstünü de örtersin bişeycik olmaz çantan öncelikle hazır olsun tubiş
tamamdır lovelı cok saol yıkmaya başlım :)çok heycanlı...bırde ne kullandınız deterjan bebiş için:S
Teyzeleri kızım tombik yanaklı olmuş bana benziyor, benimde yanaklar boldur
Karın çevresi normal haftasında geri kalan ölçüler 2 hafta önden gidiyor
1730 gr 42 cm olmuşah birde kucağımıza alcağımız günler gelse, burdan gaz muhabbeti diş muhabbeti falan yapsak ne güzel olcak
maşallahhhh balkaymak tombul yanak haaaa yerim onları bennn maşallah ona hayırlısıyla gelsinler inşallahhhh
biz de bugün itibariyle eksiklikleri tamamlamış olduk yıkamaya başlıyorum artık allahın izniyle sonra önce çantamı hazırlayacağım heyecan bastı beni ayyy mminiğimin cicilerini yıkayacağım sanki ilk defa yapıyormuşum gibi
bende cok heycanlıyım beşığımızı aylar onceden almıstık zaten bugunde arabası geldı bı garıp oldum ınanasım gelmıo :):)ama bole eşyaları çoğalınca garıp oluyorum
hele yerleştir onları bak heyecan nasıl artıyor çok güzel günler bunlar doğunca daha da güzel bence
yanımda oluyor bi de onu görüyorsun falan her günü ayrı heyecan anneliğin
aaaa ya bana da herkes cok erken deyıp duruyo etraftan daha sımdıden ne var dıolar :):):)
bende başlıyımm ozamn
Saol lovelicmmaşallahhhh balkaymak tombul yanak haaaa yerim onları bennn maşallah ona hayırlısıyla gelsinler inşallahhhh
biz de bugün itibariyle eksiklikleri tamamlamış olduk yıkamaya başlıyorum artık allahın izniyle sonra önce çantamı hazırlayacağım heyecan bastı beni ayyy mminiğimin cicilerini yıkayacağım sanki ilk defa yapıyormuşum gibi
Olsun yaa o mutlulukla ben uykusuzluğa falan razıyım, sağlıkla gelsinler yeter ki...maşallah maşallahhhh cok sevındım canım bende ole dıorum bır an once dogsun dıorum ama başımıza da gelıcek var sonrada karnımdayken ıyıydı dıcez kesın
Maşallah bebeğine:) inşallah o günler de gelecek... Balkaymakçım benim Dr boyunu söylemiyor seninki söylüyor mu yoksa fl değerini 7 ile çarpıp mı hesaplıyorsun? Bir de aynı haftadayız benim tahmini doğum tarihim 24 Mart.. Bizi nst ye ne zaman alacaklar bir de bir sonraki randevunı ne zamana aldın? Ben salı günü kontrole gidicem ama bir sonraki hafta 31/5 gibi gidip çalışılabilir raporunu almaya çalışıcam bakalım... Bundan sonra ne sıklıkla gidicez acaba? Yaklaştıkça heyecan artıyor ben de :26:
Sağol canım ben de sorayım ozaman :) ben de şeker yüklemesinde geçen ay vermiştim kan tahlili tekrar ister mi bilmiyorum... Aslında arada kontrol edilmesinde fayda var...benim kanım düşük çıktıYaa cnm kayınvalidemde bana hepsini bi kerede at yıkansın ütüler kaldırırsın diyor böyle söyleyince ne kolay az önce ütüledim biras ayakta başım döndü midem bulandı yattım geri, anlamıyor insanlar halimizden ben çok çabuk yoruluyorum artık.. Gün geçtikçe dahada ağırlaşıcaz en iyisi bir an önce bitirmek...
Saol lovelicminşallah...
Cnm yııkadıklarımızın üstünü örtmelimiyiz çekmece içinde tozlanır mı sence???
Olsun yaa o mutlulukla ben uykusuzluğa falan razıyım, sağlıkla gelsinler yeter ki...
Cnm boyunu soruyorum ben şimdi baktım fl yi kusuratını saymadan 7 ile çarpıncada aynı sonuç çıkıyor, bir sonraki randevumuza 20 gün sonra daha önceleri 30 gün oluyordu... Yalnız kan ya da idrar tahlili vermedi gerek duymadı niyeyse ben hep herşeye baksın istiyorum...
ben işten ayrıldıgıma üzülmedim de ya cnm evde hiç vakit geçmiyo ama ya cidden bunalıma girdim... gece uyku tutmuyo sabah kalkamıyom bugün öğlene kadar yattım annem aradı kızdı bir ton telefonda o bebek nasıl büyüyecek yemeden yatıyosun dedi sonra da vicdan azabı cektimtoparlanmam lazım bu böyle devam edemez... form felaket hızlı cnm ya ben sabahtan beri okuyon 2-3 güne anca biter :)
Kızlar size bişey sorucam hemen yardımcı olursanız sevinirim bu gün hastayım sürekli ateşimi ölçüyorum 36.5 falandı hep ama ben yanıyor gibi hissediyorum. Az önce 37.2 idi ateşim en çok kaç olunca acile gitmeliyim sizce ????
canım benim parmaklarım bu hafta hafiften şişmeye başladı tuzlu da yemiyorum aslında sakıncalı mı bilmiyorum bir de benim bel ağrılarım arttı doktor kontrolüme de daha var:26:
mrb cnm bnm... sağlık durumum iyi çok şükür kafayı çizdim biraz ama oda zamanla geçicek :) umarım sende iyisindir...
bana göre fazla değil aslında yüzüğüm ayakkabılarım sıkmadan oluyor ama annem yüzün çok şişmiş dedi, annem daha 2 gün oldu da yanıma geleli, benim hikayem çok uzun, bu hafta yaşadıklarımı bir ben bilrim bir Allah, destek olan yanımda olan çok kişi oldu hepsinden Allah bin kere razı olsun ama acıyı derdi yaşayan bilirimiş, ben işin sonunu anlatayım sana kısaca, doğum olacak diye annem apar topar yanıma geldi, güya profesörün dediklerine göre bugün doğum olacaktı, ama çok şükür dünkü kontrolümde mucizevi şekilde bebekte gelişme olduğu görüldü, kilo alımı iyiymiş bu hafta üstelik karın gelişimi 3 hafta gerideydi bu 10 güne düşmüş , duyunca şok olduk, doğuma konsantre olmuşken ilaç gibi bir haber aldık, doktorum 2 hafta daha bekleyelim dedi, haftada 2 gün sıkı takip altında inşallah 2hafta daha geçireceğiz
Çok geçmiş olsun. Güzel haberler almışsın. Çok sevindim canım, göreceksin bebeğin o 10 gün farkı da en aza indirecek belki de kapatacak. Ben demiştim, uslu bebek o.
Benim de dün kontorlüm vardı. Doktorum oldukça tedirgin konuştu bu sefer. Rahim ağzı kalınlığı 2 cm'e düşmüş. Su kesesinin bir bölümü serklajın öte yanına kaçmış, lütfen bir hafta daha bekle dedi. Doktorum da dedi, ben de biliyorum şimdi doğsa bile büyük ihtimal bir sıkıntımız olmaz ama yine de insanın içine sinmiyor. Sizlere çok yazamıyorum. Oturmak kesinlikle yasak, ipad'i de karnımın üzerine koyup yazabiliyordum. Artık bu posizyonda nefes alamıyoum, bayağı ağırlaştım diyebilirim. İnsan ne tuhaf, sadece hayatında hiç tanışmadığı halde dünyadaki herkesten ve herşeyden çok çok daha tanıdık ve bildik olan karnındaki bebeği kendinden bile çok sevebiliyormuş. Onlara birşey olmasın...
Ben soğuk buhar makinesi aldım Canımkızlar buhar makineleri daha öne konuşulmuştu ama hatırlayamadım sıcak mı soğuk mu olcak?
bir de 33.haftada olan arkadaşlar calsiyum magnezyumu bıraktınız mı devam mı?
Çok geçmiş olsun. Güzel haberler almışsın. Çok sevindim canım, göreceksin bebeğin o 10 gün farkı da en aza indirecek belki de kapatacak. Ben demiştim, uslu bebek o.
Benim de dün kontorlüm vardı. Doktorum oldukça tedirgin konuştu bu sefer. Rahim ağzı kalınlığı 2 cm'e düşmüş. Su kesesinin bir bölümü serklajın öte yanına kaçmış, lütfen bir hafta daha bekle dedi. Doktorum da dedi, ben de biliyorum şimdi doğsa bile büyük ihtimal bir sıkıntımız olmaz ama yine de insanın içine sinmiyor. Sizlere çok yazamıyorum. Oturmak kesinlikle yasak, ipad'i de karnımın üzerine koyup yazabiliyordum. Artık bu posizyonda nefes alamıyoum, bayağı ağırlaştım diyebilirim. İnsan ne tuhaf, sadece hayatında hiç tanışmadığı halde dünyadaki herkesten ve herşeyden çok çok daha tanıdık ve bildik olan karnındaki bebeği kendinden bile çok sevebiliyormuş. Onlara birşey olmasın...
Bu kadar az kalmışken bi daha grip olmam inşallah diyodum ki kızımdan sonra beni de fena vurdu. Vücudumdaki bütün kemikler sızlıyor, kafamı taşıyamıyorum, burnumun sadece sağ tarafı su gibi akıyorhiç kalkmadan yatmayı planlıyorum bi de minoset. Allah bütün hastalara acil şifalar versin zor
Teyzeleri kızım tombik yanaklı olmuş bana benziyor, benimde yanaklar boldur
Karın çevresi normal haftasında geri kalan ölçüler 2 hafta önden gidiyor
1730 gr 42 cm olmuşah birde kucağımıza alcağımız günler gelse, burdan gaz muhabbeti diş muhabbeti falan yapsak ne güzel olcak
Selam arkadaşlar aranızda diş eti kanaması yaşayan oldu mu? herhangi bi ilaç kullanmıyorum kalsiyum için ama peynir yoğurt süt tüketiyorum bol bol gene de her fırçalamamda kanıyo belli bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?