2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
İzmirde sezeryanda nep bir gece kalınıyor ertesi gün çıkıyorlar neden acaba???

evet ızmır de 1 gece ıstanbulda hep 2 gece kalınıo ızmırde hastane az mı var yogun mu oluolar bılmıorumya

Maşallah bebeğine:) inşallah o günler de gelecek... Balkaymakçım benim Dr boyunu söylemiyor seninki söylüyor mu yoksa fl değerini 7 ile çarpıp mı hesaplıyorsun? Bir de aynı haftadayız benim tahmini doğum tarihim 24 Mart.. Bizi nst ye ne zaman alacaklar bir de bir sonraki randevunı ne zamana aldın? Ben salı günü kontrole gidicem ama bir sonraki hafta 31/5 gibi gidip çalışılabilir raporunu almaya çalışıcam bakalım... Bundan sonra ne sıklıkla gidicez acaba? Yaklaştıkça heyecan artıyor ben de :26:

bende cok heycanlıyım beşığımızı aylar onceden almıstık zaten bugunde arabası geldı bı garıp oldum ınanasım gelmıo :):)ama bole eşyaları çoğalınca garıp oluyorum

bende cok heycanlıyım beşığımızı aylar onceden almıstık zaten bugunde arabası geldı bı garıp oldum ınanasım gelmıo :):)ama bole eşyaları çoğalınca garıp oluyorum

hele yerleştir onları bak heyecan nasıl artıyor çok güzel günler bunlar doğunca daha da güzel bence
yanımda oluyor bi de onu görüyorsun falan her günü ayrı heyecan anneliğin

hele yerleştir onları bak heyecan nasıl artıyor çok güzel günler bunlar doğunca daha da güzel bence
yanımda oluyor bi de onu görüyorsun falan her günü ayrı heyecan anneliğin

ayyyy evet dusunmesı bıle cok guzel benım ılk bebısım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallahhhh

aaaa ya bana da herkes cok erken deyıp duruyo etraftan daha sımdıden ne var dıolar :):):)

bende başlıyımm ozamn

Yaa cnm kayınvalidemde bana hepsini bi kerede at yıkansın ütüler kaldırırsın diyor böyle söyleyince ne kolay az önce ütüledim biras ayakta başım döndü midem bulandı yattım geri, anlamıyor insanlar halimizden ben çok çabuk yoruluyorum artık.. Gün geçtikçe dahada ağırlaşıcaz en iyisi bir an önce bitirmek...
Saol lovelicm inşallah...
Cnm yııkadıklarımızın üstünü örtmelimiyiz çekmece içinde tozlanır mı sence???
maşallah maşallahhhh cok sevındım canım bende ole dıorum bır an once dogsun dıorum ama başımıza da gelıcek var sonrada karnımdayken ıyıydı dıcez kesın
Olsun yaa o mutlulukla ben uykusuzluğa falan razıyım, sağlıkla gelsinler yeter ki...

Cnm boyunu soruyorum ben şimdi baktım fl yi kusuratını saymadan 7 ile çarpıncada aynı sonuç çıkıyor, bir sonraki randevumuza 20 gün sonra daha önceleri 30 gün oluyordu... Yalnız kan ya da idrar tahlili vermedi gerek duymadı niyeyse ben hep herşeye baksın istiyorum...

Kızlar size bişey sorucam hemen yardımcı olursanız sevinirim bu gün hastayım sürekli ateşimi ölçüyorum 36.5 falandı hep ama ben yanıyor gibi hissediyorum. Az önce 37.2 idi ateşim en çok kaç olunca acile gitmeliyim sizce ????

Sağol canım ben de sorayım ozaman :) ben de şeker yüklemesinde geçen ay vermiştim kan tahlili tekrar ister mi bilmiyorum... Aslında arada kontrol edilmesinde fayda var...benim kanım düşük çıktı şu an nasıl merak ediyorum...
Ben de yıkamaya başladım eşyalarını... Kurusun ütüleyeceğim ...bu havada kurutmak da zor oluyor peteklere asmadım sağlıksız diyorlar dışarı zaten aşamıyorum evin içinde çamaşırlıkta kuruyo yavrumun eşyaları Allahım sağlıkla versin yavrularımızı.... Bu arada konuyla alakasız ama ben üçyolda oturuyorum ankaralıyım aslında burada yaşıyorum ... Buraları pek bilmiyorum yün yorgan diktirmek istiyorum önebilecein bir yer var mı?

evet canım zor olmalı

Çok geçmiş olsun ben de 38 e yaklaştığı anda gitmelisin diye düşünüyorum hemen önlem almakta fayda var... Allah şifa versin....inşallah kolay atlatırsın...

canım benim parmaklarım bu hafta hafiften şişmeye başladı tuzlu da yemiyorum aslında sakıncalı mı bilmiyorum bir de benim bel ağrılarım arttı doktor kontrolüme de daha var:26:

acaba adet dönemi diyye mi bu şişlikler ? bende de belli dönemlerde olmaya başladı ve o dönemlere denk geldiğini farkettim:44:

mrb cnm bnm... sağlık durumum iyi çok şükür kafayı çizdim biraz ama oda zamanla geçicek :) umarım sende iyisindir...

ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim, tatilin başlamasını 4 gözle bekliyorum, tatille birlikte izne ayrılacağım. İzinde canımın sıkılacağına adım gibi eminim ama evde oturmayı şu an o kadar çok istiyorum ki. Okulda artık zorlanmaya başladım. Her halükarda şikayetçiyim çünkü hamileyim

Aybükecim verdiğin habere çok sevindim. inşallah 37.-38. haftaları görürsün canım, dualarımız sıkıntı çeken ve riskli gebeliği olan arkadaşlarımızla.

Bebeğinin bir süre daha kalması iyi olurdu ama en sevindirici şey tehlikeli dönemi atlatmışsın. Bu kadar sabrettiğin için sana senin gibi bir evlat gelecek eminim buna. Moralin zaten yüksek onu çok iyi biliyorum m

İnşallah 1-2 hafta daha bekler bebeğin canım, dualarımız seninle.

Geçmiş olsun canım, çok çabuk atlatırsın inşallah. Dikkat et kendine

maşallah kızınaa, doğsunlar da ısıralım o yanaklardan inşallah o günler de gelecek balkaymakcım..

Selam arkadaşlar aranızda diş eti kanaması yaşayan oldu mu? herhangi bi ilaç kullanmıyorum kalsiyum için ama peynir yoğurt süt tüketiyorum bol bol gene de her fırçalamamda kanıyo belli bi yer

bende de oluyor dişeti kanaması, hem de her fırçaladığımda oluyornormal diye biliyorum canm ama biraz daha yumuşak fırçalamak lazım ben biraz sert davranıyorum dişlerime sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…