2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bi duş aldım iyi geldi sanki ateşim 36.2 ama sanki her yerimden ateşler çıkıyo. İnşallah sabaha iyileşirim kızlar dua edin lütfen

Bende 38 den sonra tehlikeli diye biliyorum cnm ben hastanen 37.8 lerdeydi hep...
Bende üçüyorlar yakın sayılırım ama bu dikim işlerinden pek anlamıyorum, annem evlenirken yeşilyurtta bir yere yaptırmıştı cnm ama benim hiç fikrim yok nerededir kaç yıl geçti duruyomudur???

bugün bebeişim hiç haraket etmediendişelendim çok hareketliydi oysa sizdede kıpırdamadığı günler oldumu

Canim ben de bi ara surekli kendimi dinliyordum bi keresinde iki gune yakin hareket etmedigi oldu saglik ocaginda kalbini dinlemeye gittim doktordan da firca yedim ustune benim ki o kadar inat ki genelde internette tatli bisiler yiyip sola yatin hareketlenir diyor ben nerdeyse amuda kalkiyorum gene de oynamadi mi oynamiyor mecbur bekliyorum ama artik baktim olacak gibi degil cok takiyorum surekli gece bile kabuslarima giriyor kendi haline biraktim su an daha iyi hissediyorum

Selam arkadaşlar aranızda diş eti kanaması yaşayan oldu mu? herhangi bi ilaç kullanmıyorum kalsiyum için ama peynir yoğurt süt tüketiyorum bol bol gene de her fırçalamamda kanıyo belli bi yer

Benim en basindan beri var maalesef bi turlu de bitmek bilmedi :/

Teşekkür ederim canım biraz daha araştırayım bakalım umarım bulabilirim...

İyi akşamlar kızlar. Hasta olan arkadaslarım hepinize çok geçmiş olsun. Bende çok ağır bir faranjit+sinüzit e yakalandim 3 gündür kendime gelemiyorum. Şu sinuzite iyi gelen bi yönteminiz warsa söyleyin lütfen şu ağrıdan kurtulmak istiyorum artık. Bir torbada ilaç werdi doktor ama hiç bir işe yaradığı yok zaten içime hiç sinmiyor bebişe bi yan etkisi olur diye boşu boşuna içiyorum hepsini

kızlar uyku setleri için ne marka düşünüyorsunuz yada neler aldınız ?:44::44::44::44:

kızlar kızlar heyecanlı bekliyorum kıyafetleri yıkamak için eşimle beraber yıkıyacaz tabi makine yıkayacak biz asıcaz haftaya.ama hepsini beraber mi yıkayacaz renk renk mi kaç derece de yıkasak çok heycanlı

bızde bu hafta yıkıcaz makınemın elde yıkama programı var ılk yıkancagı ıcın onamı atsam dıorum ama bılmıorum kararsızım bende

kızlar uyku setleri için ne marka düşünüyorsunuz yada neler aldınız ?:44::44::44::44:

uyku setı almadık bız park yatak aldık bugun arabamız geldı çantasının malzemelerı hazır ve tabı bı süru kıyafet daha gelmeden ıflaslardayız bıde gelınce dusunemıoruz esım dıo bu ay fena batırdı bızı hatta bı 3 paket bez aldık çunku mıgrosta PRİMA İNDİRİM yapmış 19.90 kızlar aklınızda olsun...UYKU SETI VE YORGAN ALMADIK SIMDI ALMICAMDA SANIRIM YORGAN FILAN UZUN SURE KULLANILMIO ZATEN

Bizimki kidboo cnm dün reklamlarda gördüm tam da benim aldığım modeli koymuşlar, uyku setimiz meşhur olmuş
Ben açık renk ve canlı renkleri ayırıyorum ne olur ne olmaz diye 30 derecede yıkıyorum tozu gitse yeter zaten yüksek ısıda ütüleniyor...
bızde bu hafta yıkıcaz makınemın elde yıkama programı var ılk yıkancagı ıcın onamı atsam dıorum ama bılmıorum kararsızım bende

Cnm ben deterjan hacı şakirin sabun tozunu aldım yumuşatıcı da pembe dalin, deterjan dalan roxy de çok tavsiye ediliyor, ondan da aldım hacı Şakir bitsin onu da denicem...

Cnm ben deterjan hacı şakirin sabun tozunu aldım yumuşatıcı da pembe dalin, deterjan dalan roxy de çok tavsiye ediliyor, ondan da aldım hacı Şakir bitsin onu da denicem...[/QUOTE]

DALAN ROXY ALCAM BENDE DENIYCEM TESEKKURLER

37.5 sonrası hamilesin çünkü sürekli su iç ve vücudunu ıslak tut canım çok sıcaklık hissediyorsan bence dr git
Bi duş aldım iyi geldi sanki ateşim 36.2 ama sanki her yerimden ateşler çıkıyo. İnşallah sabaha iyileşirim kızlar dua edin lütfen
iiyi olursun inşallah canımm

kızlar bebiş kıyafetlerı ıcın deterjan neler kullanıyorsunuz?
dalan roxy canım matik olandan aldık büyük oğlumda da aldık kokusu güzel

30 derecede hepsini beraber renkli beyaz ayırarak aynı bizim camaşırlar gibi olacak canm yoksa hayatta bitmez yıkama işi

Bizimkiler de pamuk yatak ve yorgan yaptirmakta israrcilar, sizin bir fikriniz var mi bu konuda kizlar?
Bugün biz de bavulumuz için liste çıkardık kiyafetleri yikadik astik, eksikleri almaya gittik sonra perisanim şimdi hem maddi hem manevi olarak hiç eksigimiz yok derken bir sürü masraf ettik sadece dönence ve telsize 300tl verdik gerisini söylemiyorum bile
Ama donencemize bayıldık, ödüllü bir ürünmüs bebek gece aglarsa otomatik çalışıyor anne karnindaki sesler ve ninniler var, almadiysaniz degerlendirin derim kızlar. Vtech bebegim donencesi adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…