Bende 38 den sonra tehlikeli diye biliyorum cnm ben hastanen 37.8 lerdeydi hep...Kızlar size bişey sorucam hemen yardımcı olursanız sevinirim bu gün hastayım sürekli ateşimi ölçüyorum 36.5 falandı hep ama ben yanıyor gibi hissediyorum. Az önce 37.2 idi ateşim en çok kaç olunca acile gitmeliyim sizce ????
Bende üçüyorlar yakın sayılırım ama bu dikim işlerinden pek anlamıyorum, annem evlenirken yeşilyurtta bir yere yaptırmıştı cnm ama benim hiç fikrim yok nerededir kaç yıl geçti duruyomudur???Sağol canım ben de sorayım ozaman :) ben de şeker yüklemesinde geçen ay vermiştim kan tahlili tekrar ister mi bilmiyorum... Aslında arada kontrol edilmesinde fayda var...benim kanım düşük çıktışu an nasıl merak ediyorum...
Ben de yıkamaya başladım eşyalarını... Kurusun ütüleyeceğim ...bu havada kurutmak da zor oluyor peteklere asmadım sağlıksız diyorlar dışarı zaten aşamıyorum evin içinde çamaşırlıkta kuruyo yavrumun eşyalarıAllahım sağlıkla versin yavrularımızı.... Bu arada konuyla alakasız ama ben üçyolda oturuyorum ankaralıyım aslında burada yaşıyorum ... Buraları pek bilmiyorum yün yorgan diktirmek istiyorum önebilecein bir yer var mı?
maşallah kızınaa, doğsunlar da ısıralım o yanaklardan inşallah o günler de gelecek balkaymakcım..
Âmin cnm inşallah...
bende de oluyor dişeti kanaması, hem de her fırçaladığımda oluyornormal diye biliyorum canm ama biraz daha yumuşak fırçalamak lazım ben biraz sert davranıyorum dişlerime sanırım
bugün bebeişim hiç haraket etmediendişelendim çok hareketliydi oysa sizdede kıpırdamadığı günler oldumu
Selam arkadaşlar aranızda diş eti kanaması yaşayan oldu mu? herhangi bi ilaç kullanmıyorum kalsiyum için ama peynir yoğurt süt tüketiyorum bol bol gene de her fırçalamamda kanıyo belli bi yer
Yaa cnm kayınvalidemde bana hepsini bi kerede at yıkansın ütüler kaldırırsın diyor böyle söyleyince ne kolay az önce ütüledim biras ayakta başım döndü midem bulandı yattım geri, anlamıyor insanlar halimizden ben çok çabuk yoruluyorum artık.. Gün geçtikçe dahada ağırlaşıcaz en iyisi bir an önce bitirmek...
evet ya son zamanlarda agırlaasırız ben şuan ıyıyım cok sukur bıde ayakta yapma utu masasını ayarlasan oturark yapsan olmazmı...
kımse anlamıo aynen sonra demıolar bu şişcek nasıl yapcak dıye
Bi duş aldım iyi geldi sanki ateşim 36.2 ama sanki her yerimden ateşler çıkıyo. İnşallah sabaha iyileşirim kızlar dua edin lütfen
Bende 38 den sonra tehlikeli diye biliyorum cnm ben hastanen 37.8 lerdeydi hep...
Bende üçüyorlar yakın sayılırım ama bu dikim işlerinden pek anlamıyorum, annem evlenirken yeşilyurtta bir yere yaptırmıştı cnm ama benim hiç fikrim yok nerededir kaç yıl geçti duruyomudur???
kızlar kızlar heyecanlı bekliyorum kıyafetleri yıkamak için eşimle beraber yıkıyacaz tabi makine yıkayacak biz asıcaz haftaya.ama hepsini beraber mi yıkayacaz renk renk mi kaç derece de yıkasak çok heycanlı
kızlar bebiş kıyafetlerı ıcın deterjan neler kullanıyorsunuz?
kızlar uyku setleri için ne marka düşünüyorsunuz yada neler aldınız ?:44::44::44::44:
Bizimki kidboo cnm dün reklamlarda gördüm tam da benim aldığım modeli koymuşlar, uyku setimiz meşhur olmuşkızlar uyku setleri için ne marka düşünüyorsunuz yada neler aldınız ?:44::44::44::44:
Ben açık renk ve canlı renkleri ayırıyorum ne olur ne olmaz diye 30 derecede yıkıyorum tozu gitse yeter zaten yüksek ısıda ütüleniyor...kızlar kızlar heyecanlı bekliyorum kıyafetleri yıkamak için eşimle beraber yıkıyacaz tabi makine yıkayacak biz asıcaz haftaya.ama hepsini beraber mi yıkayacaz renk renk mi kaç derece de yıkasak çok heycanlı
bızde bu hafta yıkıcazmakınemın elde yıkama programı var ılk yıkancagı ıcın onamı atsam dıorum ama bılmıorum kararsızım bende
bir ara burda konusu geçmişti canım dalan roxy önerilmişti ben de dalan roxy matik aldım önümüzdeki hafta içi yıkmaya başlayacağım.
arkadasım bende elde yıkama programı ile yıkadım.gayet iyi durumdalar...bızde bu hafta yıkıcazmakınemın elde yıkama programı var ılk yıkancagı ıcın onamı atsam dıorum ama bılmıorum kararsızım bende
37.5 sonrası hamilesin çünkü sürekli su iç ve vücudunu ıslak tut canım çok sıcaklık hissediyorsan bence dr gitKızlar size bişey sorucam hemen yardımcı olursanız sevinirim bu gün hastayım sürekli ateşimi ölçüyorum 36.5 falandı hep ama ben yanıyor gibi hissediyorum. Az önce 37.2 idi ateşim en çok kaç olunca acile gitmeliyim sizce ????
iiyi olursun inşallah canımmBi duş aldım iyi geldi sanki ateşim 36.2 ama sanki her yerimden ateşler çıkıyo. İnşallah sabaha iyileşirim kızlar dua edin lütfen
dalan roxy canım matik olandan aldık büyük oğlumda da aldık kokusu güzelkızlar bebiş kıyafetlerı ıcın deterjan neler kullanıyorsunuz?
kızlar kızlar heyecanlı bekliyorum kıyafetleri yıkamak için eşimle beraber yıkıyacaz tabi makine yıkayacak biz asıcaz haftaya.ama hepsini beraber mi yıkayacaz renk renk mi kaç derece de yıkasak çok heycanlı
arkadasım bende elde yıkama programı ile yıkadım.gayet iyi durumdalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?