2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

maşallah çok güzel bir haber hepimiz dua ediyoruz elbet birimizinki kabul olur

masraf bizimki ikinci olmasına rağmen ilk kıyafetler yeni olsun bu olsun şu olsun dedim masraf yüklü çıktı sağlık olsun
dönenceyi oğlum sevmemişti bu oğlum sever mi billmem ama almadım

selam kızlar:

benim moralim çok bozuk. bilindiği üzere Muş'ta kontrollere gidiyordum. bebeğim iki hafta önde çıkıyordu doktoru ikna edemiyordum herşey normal diyordu. şimdi Manisa'dayım. doktora gittim bebek 3hafta önde göründü. tekrar şeker testi yapıldı çok yüksek çıktı. Muş'ta yaptırdığımda bu kadar çıkmamıştı. bir sürü azarladı doktor beni. çok olumsuz şeyler söyledi. ne yapmam lazım dedim herhangi birşey demedi. bende diyetisyene gittim. doktor diyet listesi ve şeker ölçüm cihaz raporu verdi hergün ölçeceğim. bugün ölçmeye başladım yine yüksek çıkıyor. diyet dışında hiçbirşey yemiyorum. şeker adına hiçbirşey tüketmiyorum. mesela iki porsiyon meyve diyor 1porsiyon yiyorum. asla tatlı şeyler yemiyorum. nasıl düşüreceğim ben bu şekeri ya.

YA BEN PARK YATAK ALDIM YATAGIMIZ VAR ICINDE YORGAN FILANDA SIMDILIK ALMICAM KULLANILMIOMUS UZUN BI ZAMAN DIYE DUYDUM HIC DE BI BILGIM YOK PAMUK YTAK YORGAN HAKKINDA DR SORSAN OLMAZMI ACABA:d:dBIZDE BU AY BATTIK MADDEN ACAYIP MASRAFLILAR YA DAHA GELMEDEN MAHVETTI BIZI KUZU:d:dNAPALIM YAPCAZ DIYORUZ..BUGUN DISARI CIKTIK AKŞAM HIC BIŞEY ALMADIK BEBİŞİMİZE BEZ ALDIK UYGUN GORDUK HEP OLE NERE GTSEK ONA BIŞEY ALIYORUZ BANADA HAMILELIK ICIN BISELER ALIYORUZ HASTANE ICIN FILAN AMA BABAYA BIŞEY YOK COK UZGUN BABAMIZ:d:d

çok gecmıss olsun canım ya acaba araştırsan başka ıyı dr mı bulsan bıde başka doktora sorsan bırı ole dıo bırı ole bakalım dıgerı ne der aklıma bışey gelmedı allah yardımcın olsun

inşallah kalmayacak artık ben de inanıyorum buna,ben de 5 sene önce sezeryan oldum dediğin gibi kasıkların çok altında dikişlerim, bikiniden görünmüyor mesela, ben 1 hafta 10 gün acı çektim o da doktorun verdiği ilaçları kullanmadığım içindi ama bunda kullanacğım, ynı acıları çekmeye niyetim yok.

Aybükecim verdiğin habere çok sevindim. inşallah 37.-38. haftaları görürsün canım, dualarımız sıkıntı çeken ve riskli gebeliği olan arkadaşlarımızla.

çok teşekkür ederim, inşallah riskli gebelik yaşayan tüm hamilelerimiz başta olmak üzere tüm hamilelere Allah sağlıklıca evatlarını kıcakalrına almayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun, faranjit sünizit hepsini yaşadım ben de, çok zor oluyor, Allah yardımcın olsun.

maşallah çok güzel bir haber hepimiz dua ediyoruz elbet birimizinki kabul olur

çok teşekkür ederim

Allah Allaaah birden mi arttı acaba? belli olmaz belki birden bu kadar artmıştır şekerin, aman dikkat et, doktorunu da iyi seç ki seni sıkı takibe alsın, lilapar arkadaşımız bu nedenle yaklaşık 2 haftadır hastanede yatıyor, birden fazla doktora görün, ama iyi isim yapmış doktorlara görün ki fikir al bence.

canım üzülme sakin ol sen strese girdikçe yükselecek şekerin biliyorrsun şekeri düşüren yiyecekler var mesela tarçın çayını yapıp günde bir kere içebilirsin araştır baakalımm hemen çöküyorsun yapma önce bir arşatır bakalım arkadaşımında da böyleydi insülin bile düşüremedi şekerini böyle doğudu 4 kilo falandı bebeği şimdi dal gib 3.5 yaşında sen rahatla ki şeker seviyen dengelensin canıım

hele doğsun kendine de bişey almayacaksın

bizim babamızın keyfi yerinde aldiklarimizi yerlestiriyor oyuncaklarla oynuyor falan benden hevesli :) sanki ona aliniyor herşey gormelisiniz :) biz de besigimizi almistik ici de yatak yorgan yastik hepsi var ama pamuk iyidir diyor kayinvalidem ısrarcı ben sert olur diye istemiyorum ama soyleyemiyorum da simdilik gecistiriyorum açıkçası ama yapilcak galiba.

masraf bizimki ikinci olmasına rağmen ilk kıyafetler yeni olsun bu olsun şu olsun dedim masraf yüklü çıktı sağlık olsun
dönenceyi oğlum sevmemişti bu oğlum sever mi billmem ama almadım
Valla kerata sevmese de biz sevicez artık :) gece kendi yatagimiza takip calistircaz parasini cikartmamiz lazim :))söz konusu bebek olunca insan en iyisini hakettiklerini düşünüyor imkaniniz varsa yeni alın bence de :)

dönenceyiilk 3 ay çok anlamyorlar bilgin olsun hani kurduk ama bakmadı falan diye düşünme 3.aydan sonra anlıyorlar hareketleri falan ya

YA YAPTIRSIN DUA ET YAPTIRIO İŞTE KAYINVALDEN BIZIMKI 9 ADET AGIZ MENDILI GETIRDI SAĞOLSUN BAŞKADA TIK YOK

KIRMA SEN ONU KULLANMAZSIN:dBI YOLUNU BULUR....

canm geçmiş olsun moralini bozma, diyetisyene gitmişsin, diyetine uyarsan inşallah düşer şekerin. yediklerine çok dikkat et bir de stress yapma çok fazla çünkü o da şekerin yükselmesine sebep oluyor bildiğim kadarıyla. tarçın iyi geliyor şekeri dengelemek için diye biliyorum bi araştır istersen. tekrar geçmiş olsun

teşekkür ederim kızlar. o doktordan çıkınca hemen başak bir doktora gittim zaten manyak adam iyice moralimi bozdu. sonra başak bir doktora gittim aynı gün. bebeğin sağlıklı dedi. evet şeker yüksek ama korkulacak kadar değil dedi. diğer doktor hastaneye yatırmaya kalkmıştı. ben neden düşmediğine anlam veremiyorum açıkçası dediğim gibi çok dikkat ediyorum. tarçın çayı nasıl yapılıyor ki bi bilgim yok. tarçından da nefret ederim gerçi ama mecburen deneyeceğim

Sağol canım o iyi dediğin gibi ateşi 34.7 lere düştü ilginç yani dün hiç ilaç vermedim bugün 37 . 8 e çıkmış anlamadım gitti yani

vücut ısısının düşmeside ateşinin olması gibi iyi değilmiş. Orantıda tutmaya çalışın cnm. Çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…