çok sevindim diğer açtığın topikte sana devlet doktoruna gitmeni söylemiştim hatta,böyle hatalar olabilir onlar bizim minik savaşçılarımız bende bebeğin eşi aşağıda diye sorun yaşıyorum ama olsun yeterki 37 den sonra gelsin sıkıntılar bitersana tavsiyem günde 1 muz ye bebeği çok iyi besliyor ve ceviz tüket Allahım tüm hamişlerin yar ve yradımcısı olsun haftaları hemencecik geçsin sağlıkla
DOyun tabi canımm...Bol bol.......
Ya bu agrı meselesi normal mi canım yaa.. BAk şimdi de agrıyo. Bide eskiden arada bir adet sancısı cekerdim şimdi surekli oyleyım..
bugün nst ye girdim ilk kez ve sancım çıktı. doktorum erken doğum riskim olduğunu evde dinlenmem gerektiğini söyledi ve çalışamaz raporumu aldım. hiç böyle bişey aklıma gelmiyordu şimdi ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. açıklık vs yok bu arada alttan muayene etti hiç hazırlıklı değildim doktoruma ben da söyledim önemli değil dedi güldü ama muayene canımı yaktı bayaa. nidilat yazdı çarşı pazar dolanma evde dinlen dedi. şimdi ben hep yatıcak değilim sanırım. eşim annen gelsin sen yat diyor,bense durumumu o kadar vahim görmüyorum. bana bi akıl verin korkmam mı gerek hiç iş yapmamalı mıyım, kafam çok karışık yaaa:18:
kızlar benim bazen oyle şiddetli sancım oluyo ki anlatamam. Karnım kasılıyo sertleşiyo. Bebeğim bile rahtasız oluyo normalden daha cok tekmeliyo. .Normal mi sizce... Bu arada sevgili kocama yapmadıgım sebeklik kalmadı. Seksi geceliğmi giydim. SOnra cırılcıplak soyundum. Adamdaki tek tepki hayatım ne tatlı yaaa... Göbeğinee bakkk... Keşke hep boyle olsann.. Hemen ikinci bebeği yapmalıyız.. HAdi ustunu giy hemen bak yıne hasta olacaksın...
Vee üzerimi giydirdi.. Karnımı sevdi dondu uyudu iyimi...bennn kadınım halaaaaaaaa..Dun trip attımm ama kızına kıyamıyomus baskı yapmaktan korkuyomus falan filannn... Yani şimdilik evde sadece hareket edemeyen yatınca kalkamıyan göbekli sevimli su kambulbağası modundayım...
Sanırım ben bu kuralı bozuyorum hem kilolu hamile kaldım hem 12 kilo daha aldım Allah'tan boyum uzun göstermiyorsun diyorlarTatli göbişdaşlar
Az kilo alanlarımız ve yaklaşık 10 kilo alanlarımız arasındaki fark bence hamilelik öncesi kilolarımız.
Yani kilolu hamile kalanlarımız az kilo, zayıf olanlarımız da biraz daha fazla kilo alıyor tahminimce.
günde en az 3 muz yiyiorum ve 10 a yakın ceviz, bakalım bu hafta kilo alacak mı merak ediyorum, bir de kırmızı eti çok tüketiyoum ve kuru inciri.
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
Ve doktorum hastahaneye yatırdı. Ama sonuçta burada takip altındayım. Tansiyon ilacına başlandı. NST'ye bağlandı. 2 Saatte bir tansiyonum ölçülüyor. Yarın da 24 saatlik idrarda protein bakılacak. Bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için 1. Doz iğnem yapıldı. Ne kadar yatacağım bilmiyorum. İnşAllah her şey yoluna girer. Dua edin bebeğimiz 35. haftayı bitirsin.
Kendinize iyi bakın mutlu haberler ilr gelirim inşAllah...
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
Ve doktorum hastahaneye yatırdı. Ama sonuçta burada takip altındayım. Tansiyon ilacına başlandı. NST'ye bağlandı. 2 Saatte bir tansiyonum ölçülüyor. Yarın da 24 saatlik idrarda protein bakılacak. Bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için 1. Doz iğnem yapıldı. Ne kadar yatacağım bilmiyorum. İnşAllah her şey yoluna girer. Dua edin bebeğimiz 35. haftayı bitirsin.
hahaha çok güldim coduluuuu bebeğinkilerolsa giycek desene ilk bebişte hassas oluyorlar 2.de daha tecrübeliler ama yine de temkinlilerseni az önce beğenememiştim şimdi beğendim.. Niyekiiiii........
Neyse konumuza dönelim fermuarı açıp onu rahatsız ediyorum diye önden fermuarlı sweetlerini giymiyo artık.. Utanmasa boğazlı kazak altına zıbın ayaklı tulum falan giycek.. Uğraşamayayım diye...
valla ilk zamanlar kardeş kardeş bile yatamıyorduk yorgunluktan hahaha ne zamanki oğlum uyku düzenine alıştı biz de işler rayına oturduBiz öpüşemiyoruz bile ya.
Kardeş kardeş öpüyoruz yanaktan filan :)
Bu olaylardan önce Allah kısmet ederse, hemen ikinci bebişi istiyordum.
Şimdi tabi vazgeçtim.
Biraz birbirimize doyalım, kısmetse 1 sene sonra filan artık... : )
çok güldürdün beni codulu yaa :)) emin ol hepimiz aynıyız. çıplak bile olsan malum yerlerden çok göbeklerle ilgileniyolar. Ben hala eşimden yardım almamakta direniyorum çorap giyme konusunda. ama direnirken benimle dalga geçmekten de kendini alamıyor beyefendi :)) Artık sarılamıyoruz farkında mısın diyo :)))
Bizi şuan çocuklarının anası olarak görüyolar maalesef. ama bu durumdan pek de şikayetçi değilim. Çünkü vücut olarak kendimi çekici hissetmediğimden ben de oramı buramı saklama ihtiyacı duyuyorum çünkü heryerim karardı nerdeyse. koltuk altım,malum yerim offf offff((
Doğumdan sonra da bir süre böyle sürecek ama 3 aya kadar normale döner inşallah.
duamız seninle ccanımKızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
Kıslar dün yeni doğmuş bebiş görmeye gittim, 40 haftalık doğmuş ama bana o kadar minik geldi ki gözüm korktu nasıl altını değiştirmem edicem diye korktum... Maşallah çok güzeldi...
Birde çeşit çeşit bebek şekerleri yapmışlar keçeden kuşlar, kutu içinde şekerler, buzdolabı süsleri, isimli çikolatalar en az 10 çeşit vardı...
Benimse tek şeker keselerim var aslında yeter tabi abartmaya gerek yok ama canım da sıkılıyor otur otur acaba birde buzdolabı magnet mi yapsam diyorum, kurtlandım yineinternetten bu iş için alışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı kıslar...
kızlar benim bazen oyle şiddetli sancım oluyo ki anlatamam. Karnım kasılıyo sertleşiyo. Bebeğim bile rahtasız oluyo normalden daha cok tekmeliyo. .Normal mi sizce... Bu arada sevgili kocama yapmadıgım sebeklik kalmadı. Seksi geceliğmi giydim. SOnra cırılcıplak soyundum. Adamdaki tek tepki hayatım ne tatlı yaaa... Göbeğinee bakkk... Keşke hep boyle olsann.. Hemen ikinci bebeği yapmalıyız.. HAdi ustunu giy hemen bak yıne hasta olacaksın...
Vee üzerimi giydirdi.. Karnımı sevdi dondu uyudu iyimi...bennn kadınım halaaaaaaaa..Dun trip attımm ama kızına kıyamıyomus baskı yapmaktan korkuyomus falan filannn... Yani şimdilik evde sadece hareket edemeyen yatınca kalkamıyan göbekli sevimli su kambulbağası modundayım...
Kızlar tek tek alıntılayamadım geçmiş olsun diyen dualarıyla destek olan herkese çok teşekkür ederim duaların sayesinde suyum normal seviyede çok şükür allahıma ama bi taraftan suyum geliyor hala yani bi taraftan kaybedip bi taraftan doluyor ilk gün ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 kere arkasından doğumu durdurmak için ilaçlar falan çok şükür kritik 48 saati atlattık bundan sonra bebeğimi içerde tutabildiği kadar tutucak doktor hergün tansiyon ateş ve nabzıma bakıyolar sabah akşam nst ye bağlanıyorum kalp atışları dinleniyor kan alıyorlar enfeksiyon almamam için ziyaret yasağı kondu enfeksiyon alırsam hemen bebeği alıcaklarmış bebeğin ve senin durumun iyiye gidiyor 1 ay yatarsın diyor sadece tuvalete kalkıyorum onun harici hep yatıyorum doğuma kadar hastanedeyim bol bol dua edin nolur bebeğim içerde kalsın bir de merak edenler olduysa cuma sabahı sol tarafıma dönük yatıyordum bacak aramda yastık vardı yastıktan sıkıldım yastığı çıkardım o esnada biraz da sağa döniyim dedim sağa dönüp yerleştim tam o esnada önce balon patlaması gibi içimde sonra bi sıcaklık hissettim yataktan kalktığım gibi suyum boşaldı önce idrar sandım ama tutmaya çalıştım tutamadım kokusuz saydam su gibiydi sonra gelmeye devam edince su olduğunu anladım ardından panikleyince daha çok geldi belki 2-3 litre yatağın kenarı göl olmuştu öyle sancım falan yoktu iki kere kasılma oldu her zamanki gibi sonra hastanede doğumhaneye aldılar beni suya bakılıcaktı idrar mı su mu diye orda da suyum öyle çok çıktı ki su olduğu anlaşıldı hemen o esnada eşime kıyafetlerimi vermişler dışarda bana bişey oldu sanmış o da neyse ki fazla kalmadım orda odaya çıkarttılar sonra tedaviye başladılar hemen durum bu o gün yaşadıklarımı hiçbiriniz umarım yaşamazsınız çok zor günler yaşadık kaç gündür ama şimdi allahıma şükürler olsun bebeğim de ben de iyiye gidiyoruz şimdi tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak o günler de gelecek inşallah arada yine yazarım ilaçların etkisiyle günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum çünkü hepinize sevgiler
Selam kizlar bayadir giremiyorum sayfaya umarim herkez iyidir ben 2 gundur pek iyi degilim cumartesi alt komsum sokağin ortasinda oz abisine ateş etti ve karnindan yaraladi ve maalesef buna camdan baktigim icin şahit oldum olaya evde tekdim esim çalisiyordu dondum kaldim nasil polisi aradim o hizla anlatamam bu nasil bir zihniyet oz abisi yer kavgasi icin vurdu suan ortalik sut liman nerdeler bilmiyoruz adam olmemis allahtan ogun tansiyonum 16 dan aşagiya inmedi annem teyzelerim hep ugrastik nerdeyse hastanelik olucaktim adam yuzunden dunde fazla yemek yemem sonucu gece 5 e kadar ayaktaydim yine 15 e çikan tansiyon nefes alama ve kalp çarpintisiyla sabahi yaptim allahtan yavrum iyiydi tansiyon ilacida fayda etmedi esimde benle uykusuz kaldi suan 12 ye dusurdum cok sukur ama sanirim grip oluyorum meyva sıkıcam simdi akciger gelişimi icin dun ve bugun iğne oldum tedbir icin dedi doktor bakalim hakkimizda hayirlisi
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
duamız seninle ccanım
yok valla canım bilmiyorum ama çerçeve yapabilirsin mesela ben oğlumun 1 yaş gününde çerçeve yaptım dağıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?