2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

günde en az 3 muz yiyiorum ve 10 a yakın ceviz, bakalım bu hafta kilo alacak mı merak ediyorum, bir de kırmızı eti çok tüketiyoum ve kuru inciri.

DOyun tabi canımm...Bol bol.......

Ya bu agrı meselesi normal mi canım yaa.. BAk şimdi de agrıyo. Bide eskiden arada bir adet sancısı cekerdim şimdi surekli oyleyım..

Nasıl bir ağrı tam olarak?
Ben ağrıyla ilgili mesajını okumadım sanırım.

nst sonuçlarını dikkate almalısın, doktorun uyarılırını da, bazen hiç sancı hissetmesen bile erken doğum riski taşıyabiliyorsun.

inşallah bekler yavrum daha, aslında drum 1-2 hafta daha doğmasını beklemiyorum ama tedbir alalım dedi oldukça sakindi, daha çok eşim endişelendi beni de panikletti. iş falan yapmayı düşünmüyorum zaten ama yemeğimi falan yaparım herhalde, eşime kalsa yataktan kaldırmayacak. Allah hepimizi 37- 38. haftalara ulaştırsın inşallah..

çok güldürdün beni codulu yaa :)) emin ol hepimiz aynıyız. çıplak bile olsan malum yerlerden çok göbeklerle ilgileniyolar. Ben hala eşimden yardım almamakta direniyorum çorap giyme konusunda. ama direnirken benimle dalga geçmekten de kendini alamıyor beyefendi :)) Artık sarılamıyoruz farkında mısın diyo :)))

Bizi şuan çocuklarının anası olarak görüyolar maalesef. ama bu durumdan pek de şikayetçi değilim. Çünkü vücut olarak kendimi çekici hissetmediğimden ben de oramı buramı saklama ihtiyacı duyuyorum çünkü heryerim karardı nerdeyse. koltuk altım,malum yerim offf offff ((
Doğumdan sonra da bir süre böyle sürecek ama 3 aya kadar normale döner inşallah.

Sanırım ben bu kuralı bozuyorum hem kilolu hamile kaldım hem 12 kilo daha aldım Allah'tan boyum uzun göstermiyorsun diyorlar
günde en az 3 muz yiyiorum ve 10 a yakın ceviz, bakalım bu hafta kilo alacak mı merak ediyorum, bir de kırmızı eti çok tüketiyoum ve kuru inciri.

Cnm 3 muz çıkışları durdurmuyor mu??? Utandım soramadım işte anla

Son düzenleme:
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++

Ve doktorum hastahaneye yatırdı. Ama sonuçta burada takip altındayım. Tansiyon ilacına başlandı. NST'ye bağlandı. 2 Saatte bir tansiyonum ölçülüyor. Yarın da 24 saatlik idrarda protein bakılacak. Bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için 1. Doz iğnem yapıldı. Ne kadar yatacağım bilmiyorum. İnşAllah her şey yoluna girer. Dua edin bebeğimiz 35. haftayı bitirsin.

Kendinize iyi bakın mutlu haberler ilr gelirim inşAllah...

Kıslar dün yeni doğmuş bebiş görmeye gittim, 40 haftalık doğmuş ama bana o kadar minik geldi ki gözüm korktu nasıl altını değiştirmem edicem diye korktum... Maşallah çok güzeldi...
Birde çeşit çeşit bebek şekerleri yapmışlar keçeden kuşlar, kutu içinde şekerler, buzdolabı süsleri, isimli çikolatalar en az 10 çeşit vardı...
Benimse tek şeker keselerim var aslında yeter tabi abartmaya gerek yok ama canım da sıkılıyor otur otur acaba birde buzdolabı magnet mi yapsam diyorum, kurtlandım yine internetten bu iş için alışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı kıslar...

Allah yardım etsin cnm en azından kontrol altındasın, iyi haberlerle gelirsin umarım....

Allah yardımcın olsun canım, inşallah herşey yolunda gider, dualarımızdasın bebeğin bekleyecektir inşallahh

hahaha çok güldim coduluuuu bebeğinkilerolsa giycek desene ilk bebişte hassas oluyorlar 2.de daha tecrübeliler ama yine de temkinliler
valla ilk zamanlar kardeş kardeş bile yatamıyorduk yorgunluktan hahaha ne zamanki oğlum uyku düzenine alıştı biz de işler rayına oturdu

ben de hala her işimi kendim yapıyorum valla ama dün halsizdim dedimki önce oğlanı yıka sonra beni yıka dedim baktım oğlanı yıkamış hadi sıra sen de dedi yok dedim banyonun kapısı açık kalsın sen arada bak bana dedim sağolsun yardımcı oluyor en fazla oğlanla çok ilgileniyor en baştan beri ben hamile kalınca nerdeyse sorumluluğun %80ni eşimde

kızlar hayatımın enn zor 1 haftasını geçirdim !! tam 1 haftadır griple uğraşıyorum. tüm vücudumda ağrı, burun tıkanıklığı, öksürük, hapşurma, boğaz ağrısı, iştahsızlık, üşütme, uykusuzluk ne varsa yaşadım. en zoru da o ağrılardı. o kadar şiddetliydi ki acıdan sürekli gözümden yaşlar geliyodu... ben böyle acı da çekmedim 26 yıldır böyle gripte olmadım. aman haa aman kendinize çok dikkat edin allah ım kimsenin başına vermesin böyle hastalığı. eğer ilaç alma şansım olsa eşime beni hastaneye götür serum verip uyutsunlar 1 hafta sonra uyandırsınlar diycektim. ilk defa doğumdan korktum bir griple bile başedemiyorum nası doğum yapıcam diye. hamileyken grip çok zormuş şansımıza bu yılki yaygın grip virüsü de çok ağır. asla kendinizi ihmal etmeyin arkadaşlar.

duamız seninle ccanım

yok valla canım bilmiyorum ama çerçeve yapabilirsin mesela ben oğlumun 1 yaş gününde çerçeve yaptım dağıttım

demin oğlum anne bak dedi bir baktım elindeki kalemle pantalonunu çizmişşş
pilot kalem lekesi neyle çıar bilen var mı

arkadaşlar tüp bebek ile bebek sahibi olan var mı aranızda...aceba doktrunuz dğum konusunda ne dedi normal doğum diyen var mı

Benimde sertlesiyor ve vajinada arada bi sanci oluyor duzenli olmadigi icin umursamiyorum bu arada bizde olumune kankayiz opusmek istersin aman grip olursun kadinligimi gosteriyim dersin ayy askim simdi agrin olur sonuna yaklasiyoruz der kardes kardes takiliyoruz gokhan kardesimle

çok geçmiş olsun canım.dualarımız hep seninle.Allah yardımcınız olsun.

aman sen dikkat et kendine.sen sakin ol sıkma canını.Allah yardımcın olsun.

Ah aynı dert bizde de var.Asla yaklaşmıyo,benden kaçıyo sürekli :) doğumdan sonra çıkarıcam acısını ama

İnşallah herşey yolunda gider,sağlıkla ve zamanında alırsın kucağına bebişini.Allah yardımcınız olsun.

bu arada herkes kilo meselesini konuşuyor ama ben bu konuda asla yorum yapmayacağım Allahtan doktorum da takmıyo.bi de ben hamile olduğumu öğrenene kadar günde 1 paket sigara içiyordum,öğrenir öğrenmez bıraktım.biraz onun da etkisiyle sanırım başlarda çok kilo aldım.şimdi.durdu ama 9 ayı kaçla bitircem bakalım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…