seni az önce beğenememiştim şimdi beğendim.. Niyekiiiii........
Neyse konumuza dönelim fermuarı açıp onu rahatsız ediyorum diye önden fermuarlı sweetlerini giymiyo artık.. Utanmasa boğazlı kazak altına zıbın ayaklı tulum falan giycek.. Uğraşamayayım diye...
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
Ve doktorum hastahaneye yatırdı. Ama sonuçta burada takip altındayım. Tansiyon ilacına başlandı. NST'ye bağlandı. 2 Saatte bir tansiyonum ölçülüyor. Yarın da 24 saatlik idrarda protein bakılacak. Bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için 1. Doz iğnem yapıldı. Ne kadar yatacağım bilmiyorum. İnşAllah her şey yoluna girer. Dua edin bebeğimiz 35. haftayı bitirsin.
Kendinize iyi bakın mutlu haberler ilr gelirim inşAllah...
kızlar hayatımın enn zor 1 haftasını geçirdim !! tam 1 haftadır griple uğraşıyorum. tüm vücudumda ağrı, burun tıkanıklığı, öksürük, hapşurma, boğaz ağrısı, iştahsızlık, üşütme, uykusuzluk ne varsa yaşadım. en zoru da o ağrılardı. o kadar şiddetliydi ki acıdan sürekli gözümden yaşlar geliyodu... ben böyle acı da çekmedim 26 yıldır böyle gripte olmadım. aman haa aman kendinize çok dikkat edin allah ım kimsenin başına vermesin böyle hastalığı. eğer ilaç alma şansım olsa eşime beni hastaneye götür serum verip uyutsunlar 1 hafta sonra uyandırsınlar diycektim. ilk defa doğumdan korktum bir griple bile başedemiyorum nası doğum yapıcam diye. hamileyken grip çok zormuş şansımıza bu yılki yaygın grip virüsü de çok ağır. asla kendinizi ihmal etmeyin arkadaşlar.
arkadaşlar tüp bebek ile bebek sahibi olan var mı aranızda...aceba doktrunuz dğum konusunda ne dedi normal doğum diyen var mı
Canim ben dun ve bugun oldum dun sorun yoktu hareketlerinde bugunde az oynuyo ama gece hic durmadi.uyuyodur diye dusunuyorum ben netten araştirdigimda igneden sonra azalma olabilir hareketlerinde 2 gune kadar duzelir yaziyor
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
Ve doktorum hastahaneye yatırdı. Ama sonuçta burada takip altındayım. Tansiyon ilacına başlandı. NST'ye bağlandı. 2 Saatte bir tansiyonum ölçülüyor. Yarın da 24 saatlik idrarda protein bakılacak. Bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için 1. Doz iğnem yapıldı. Ne kadar yatacağım bilmiyorum. İnşAllah her şey yoluna girer. Dua edin bebeğimiz 35. haftayı bitirsin.
Kızlar tek tek alıntılayamadım geçmiş olsun diyen dualarıyla destek olan herkese çok teşekkür ederim duaların sayesinde suyum normal seviyede çok şükür allahıma ama bi taraftan suyum geliyor hala yani bi taraftan kaybedip bi taraftan doluyor ilk gün ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 kere arkasından doğumu durdurmak için ilaçlar falan çok şükür kritik 48 saati atlattık bundan sonra bebeğimi içerde tutabildiği kadar tutucak doktor hergün tansiyon ateş ve nabzıma bakıyolar sabah akşam nst ye bağlanıyorum kalp atışları dinleniyor kan alıyorlar enfeksiyon almamam için ziyaret yasağı kondu enfeksiyon alırsam hemen bebeği alıcaklarmış bebeğin ve senin durumun iyiye gidiyor 1 ay yatarsın diyor sadece tuvalete kalkıyorum onun harici hep yatıyorum doğuma kadar hastanedeyim bol bol dua edin nolur bebeğim içerde kalsın bir de merak edenler olduysa cuma sabahı sol tarafıma dönük yatıyordum bacak aramda yastık vardı yastıktan sıkıldım yastığı çıkardım o esnada biraz da sağa döniyim dedim sağa dönüp yerleştim tam o esnada önce balon patlaması gibi içimde sonra bi sıcaklık hissettim yataktan kalktığım gibi suyum boşaldı önce idrar sandım ama tutmaya çalıştım tutamadım kokusuz saydam su gibiydi sonra gelmeye devam edince su olduğunu anladım ardından panikleyince daha çok geldi belki 2-3 litre yatağın kenarı göl olmuştu öyle sancım falan yoktu iki kere kasılma oldu her zamanki gibi sonra hastanede doğumhaneye aldılar beni suya bakılıcaktı idrar mı su mu diye orda da suyum öyle çok çıktı ki su olduğu anlaşıldı hemen o esnada eşime kıyafetlerimi vermişler dışarda bana bişey oldu sanmış o da neyse ki fazla kalmadım orda odaya çıkarttılar sonra tedaviye başladılar hemen durum bu o gün yaşadıklarımı hiçbiriniz umarım yaşamazsınız çok zor günler yaşadık kaç gündür ama şimdi allahıma şükürler olsun bebeğim de ben de iyiye gidiyoruz şimdi tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak o günler de gelecek inşallah arada yine yazarım ilaçların etkisiyle günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum çünkü hepinize sevgiler
Canim beb iki doz vruldum ya benimde hareketkeri var ama az yani bi oraya bi bryaa gecmiyo bi yerde tekme atyo popoyu dayiyo sadece pit pit vuruyo ama igneden once bole degildi isallah duzelir sen neden igne oldun ?,nidilat kullanionmu
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
Suan ayni durumdayiz canim hareket etmiyor dedigin gibi bir ikikere elimi koydum karnima onu ittirdi okadar nette gordum normalmis e tabi birazcik.yorduk cunku yavaş yavaş yapilanmasi gereken şeyi hizlandirdik biraz ozur diliyorum ondan zaten konuşuyorum ama hersey onlar icin tansiyon var bence canim doktor oyuzden tedbir alalim.dedi
Cnm 3 muz çıkışları durdurmuyor mu??? Utandım soramadım işte anla
Kıslar bişey sormak istiyorum özellikle deneyimli çalışan hamişlerden cevap bekliyorum.. Bu hafta 32. Haftam rapor alıcam inşallah tansiyonla ilgili bi sıkıntım var doktor son duruma göre çalışıp çalışıp çalışamayacağıma karar verecek.. Diyelimki 37. Haftada doğum yaptık yada 38 3o lu haftalarda sonuçta bigün bile kalsa bu kalan haftaları yada günleri doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz???????
Canim beb iki doz vruldum ya benimde hareketkeri var ama az yani bi oraya bi bryaa gecmiyo bi yerde tekme atyo popoyu dayiyo sadece pit pit vuruyo ama igneden once bole degildi isallah duzelir sen neden igne oldun ?,nidilat kullanionmu
inşallah bekler yavrum daha, aslında drum 1-2 hafta daha doğmasını beklemiyorum ama tedbir alalım dedi oldukça sakindi, daha çok eşim endişelendi beni de panikletti. iş falan yapmayı düşünmüyorum zaten ama yemeğimi falan yaparım herhalde, eşime kalsa yataktan kaldırmayacak. Allah hepimizi 37- 38. haftalara ulaştırsın inşallah..
yemeğini yap tabi bütün gün yatmak ta çok büyük işkence, ben de mecburi izne ayrıldım, doktor çok iyi dinlenmen gerek dedi, bütün gün yatmanın ne iğrenç olduğunu biliyorum, ama ben yine de yemeğimi yapıyorum, evi kaba taslak toparlıyorum, bulaşıkları makineye diziyorum, sonrasında bütün gün yatıyorum, evi süpürmüyorum,silmiyorum, beni yoracak hiç bir iş yapmıyorum. sen de kendine güvenme, iyi hissedebilirsin ama doktorun şüphlendiğine göre iyi olmayabiirsin, bunu aklında çıkarma, bol bol uzan dinlen.
fotoğraf çerçevesi magnet olarak yaptımNasıl bir çerçeveydi cnm???
olur zaten daha oda yapmak için erken kiracıysan zaten hiçgerek yokLoveli, benim odamda cekmecelerim bos oraya koyarim diye dusundum kiyafetlerini ama..nsil olur sence?
arkadaşlar cevap yazacak yok mu ya...
selamlar arkadaşlar. tecrübeli tecrübesiz alan almayan arkadaşlardan cevap bekliyoruz. bebek arabası alacağız nasipse. elimizde iki seçenek var. netten araştırdık bunları bulduk. fiyat konusu olsun sağlamlık olsun kullanım kolaylığı olsun ikisi arasında görüşlerinizi bekliyorum çok teşekürler.
1. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-a...iyah-102205206
2. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-a...ct-information
selamlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?