2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok tatlısın codulu ya, çok güldüm:)) al bizden de o kadar:)

canm çok geçmiş olsun, inşallah bebişin biraz daha bekler..Allah yardımcın olsun

sana da geçmiş olsun canm. bir an önce atlatırsın inşallah..Allah şifa versin

arkadaşlar tüp bebek ile bebek sahibi olan var mı aranızda...aceba doktrunuz dğum konusunda ne dedi normal doğum diyen var mı

ben varım:)) doktorum sezeryan diyor, normal doğum istemiyor. dolayısıyla ben de isteyemiyorum..senin doktorun ne diyor?

merhaba kizlar oncelikle rabbim zor durumda olan butun kardeslerime yardim etsin tez zamanda hersey yoluna girer insallah..Benimde belden sancilar baslafi arada saniyelik girip druyor.Oglysumuzada hala isim bulamadk anil baki dusunyorum esim tam emin degil byzden net brsey yok karar veremyrum brturlu..

Canim ben dun ve bugun oldum dun sorun yoktu hareketlerinde bugunde az oynuyo ama gece hic durmadi.uyuyodur diye dusunuyorum ben netten araştirdigimda igneden sonra azalma olabilir hareketlerinde 2 gune kadar duzelir yaziyor

Canim beb iki doz vruldum ya benimde hareketkeri var ama az yani bi oraya bi bryaa gecmiyo bi yerde tekme atyo popoyu dayiyo sadece pit pit vuruyo ama igneden once bole degildi isallah duzelir sen neden igne oldun ?,nidilat kullanionmu

Anliyorum ki bu igneyi olan kac kisi var cnm gecmis olsun bende erken dogum rehlikesine igne oldu ciger gelidtirici ama doktorum nidilat verdi kullanmiyorum cunku bebde tasikardi yapti ya biraktim bende

Benimki de ivf doktor nırmal de yapabilirsin dedi ama bi sonraki gidişimde daha ayrıntılı konusucam
Senin dr ne diyo

Senin ve bebeğinin iyi olduğunu duymak çok güzel inşallah 1 ayı da hayırlısı ile atlatıp bebeğini vakitli bir şekilde kucağına alırsın canım. Kendine iyi bak dualarımızdasın.

Canim beb iki doz vruldum ya benimde hareketkeri var ama az yani bi oraya bi bryaa gecmiyo bi yerde tekme atyo popoyu dayiyo sadece pit pit vuruyo ama igneden once bole degildi isallah duzelir sen neden igne oldun ?,nidilat kullanionmu

Suan ayni durumdayiz canim hareket etmiyor dedigin gibi bir ikikere elimi koydum karnima onu ittirdi okadar nette gordum normalmis e tabi birazcik.yorduk cunku yavaş yavaş yapilanmasi gereken şeyi hizlandirdik biraz ozur diliyorum ondan zaten konuşuyorum ama hersey onlar icin tansiyon var bence canim doktor oyuzden tedbir alalim.dedi

Loveli, benim odamda cekmecelerim bos oraya koyarim diye dusundum kiyafetlerini ama..nsil olur sence?

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah şey yoluna girer ve sen 38. hafta ve sonrasını görürsün.

selamlar arkadaşlar. tecrübeli tecrübesiz alan almayan arkadaşlardan cevap bekliyoruz. bebek arabası alacağız nasipse. elimizde iki seçenek var. netten araştırdık bunları bulduk. fiyat konusu olsun sağlamlık olsun kullanım kolaylığı olsun ikisi arasında görüşlerinizi bekliyorum çok teşekürler.
1. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-olivera-taravel-bebek-arabasi-siyah-102205206

2. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...scxid=14489-145823-2357-0#product-information

selamlar....

Ben hastabede hubgr hungur agladim esime diyorumki benim yuzumden onu cok yordum ilaclar igneler diye esim diyo onun icin syapiosun diyo ama gel bide baba anlat.simdi benm akintim yogunlasti gene idrar enfeksiyonu oldum galiba ;( o kadarda serum yedim yok gecmiyo bu artik dgurana kadar devam nidilat kullaniyormusun ben de surekli bebgimle konsuuyorum ozur dilerim diye die ben uzuldukce oda uzuluyo ;(

Kıslar bişey sormak istiyorum özellikle deneyimli çalışan hamişlerden cevap bekliyorum.. Bu hafta 32. Haftam rapor alıcam inşallah tansiyonla ilgili bi sıkıntım var doktor son duruma göre çalışıp çalışıp çalışamayacağıma karar verecek.. Diyelimki 37. Haftada doğum yaptık yada 38 3o lu haftalarda sonuçta bigün bile kalsa bu kalan haftaları yada günleri doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz???????

Cnm 3 muz çıkışları durdurmuyor mu??? Utandım soramadım işte anla

normalde öyle olması gerekir ama bende öyle bir etki yapmadı, sebebi de gyne ferrro muydu neysi adı öyle bir demir ilacı alıyorum ben, o acayip ishal yapıyor, birbirini dengeliyor sanırım :))

aynı şeyi ben de merak etmiştim, yönetmeliği okudum, yönetmeliğe göre evet aktarabiliyoruz.

sendeki sıkıntı neydi? hareket azsa bence doktoruna git, hatta doktorunu bekleme şimdi acile git nst ye bağlasınlar için rahat etsin, bunun ciğer geliştirici iğne ile alakası olduğunu sanmıyorum, bende su azlığı olduğu için hergün hareket sayıyorum, günde 10 tekmeden az atarsa ge dedi doktorum, sen de say 10 tekmeden az atarsa şüphelen durumdan, bence bu gece için rahat etsin git acile, bebeğimi bugün iç hissetmedim, riskli gebelik yaşıyorum nst ye bağlanmak istiyorum de, bağlasınlar.

yemeğini yap tabi bütün gün yatmak ta çok büyük işkence, ben de mecburi izne ayrıldım, doktor çok iyi dinlenmen gerek dedi, bütün gün yatmanın ne iğrenç olduğunu biliyorum, ama ben yine de yemeğimi yapıyorum, evi kaba taslak toparlıyorum, bulaşıkları makineye diziyorum, sonrasında bütün gün yatıyorum, evi süpürmüyorum,silmiyorum, beni yoracak hiç bir iş yapmıyorum. sen de kendine güvenme, iyi hissedebilirsin ama doktorun şüphlendiğine göre iyi olmayabiirsin, bunu aklında çıkarma, bol bol uzan dinlen.

selamlar arkadaşlar. tecrübeli tecrübesiz alan almayan arkadaşlardan cevap bekliyoruz. bebek arabası alacağız nasipse. elimizde iki seçenek var. netten araştırdık bunları bulduk. fiyat konusu olsun sağlamlık olsun kullanım kolaylığı olsun ikisi arasında görüşlerinizi bekliyorum çok teşekürler.
1. http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-800-olivera-travel-bebek-arabasi-101871789

2. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-olivera-taravel-bebek-arabasi-siyah-102205206

selamlar....

bana kalsa zaten bir sorun yok, inşallah olmazda. bişey sorucam canım sen bilirsin hangi haftalarda doğarsa küveze girmeden yaşama şansı çok olur?

Nasıl bir çerçeveydi cnm???
fotoğraf çerçevesi magnet olarak yaptım bunun gibi yapmıştım canım
Loveli, benim odamda cekmecelerim bos oraya koyarim diye dusundum kiyafetlerini ama..nsil olur sence?
olur zaten daha oda yapmak için erken kiracıysan zaten hiçgerek yok

canım tek elle taşıyabiliyor musun hafif mi rahat kpanıyor mu bunlar önemli çift yönlü mü tam yatıyor mu bunlar önemli canım ona göre karar vermeslisin tek elle sürebilir misin ona bakmalısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…