2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım ben ikisi arasında çok büyük bir fark göremedim ama muhtemelen ikisi de ağır olacak gibi geldi bana ama gidip görmek, denemek lazım bence. illa bu ikisinden biri olacak diyorsan bence pek farkları olmadığından daha ucuz olanı almak mantıklı olur. yine de son tahlilde içinden hangisi geçiyorsa onu al derim.

Codulu bak simdi aklima geldi. Senin agri belki braxton hicks'tir. Bir arastir. Bu donemlerde normal sayiliyor.

yok ben bugun ondan fazla hareket ettı normal ama eskısı gıbı degıl yanı hareket hıssedıyorum...

29 kasım 2011de doğum yaptım 11 gün erken ve aktardım iznim yanmadı
bizde ilk bebeğimde netten en uygun fiyatlı bebek arabası ve oto koltuğu aldık.sürüşü zordu ve oto koltuğu nedense bizim arabaya takılamadı çok az kullanabildim.sürüşünün zor olduğunu tatil için istanbula gittiğimizde Pierre cardin (bagajda yer kaplamasın diye götürmemiştik)aldığımızda anladım.sürüşü okadar kolayki.eziyet çekmişim.bence bu markaya yakında bir mağazada rastlarsan sürüşü nasıl bagajda ne kadar yer kaplıyor çift yönlümü bunları test et.yine internetten alırsın nerde ucuzsa

yok ben bugun ondan fazla hareket ettı normal ama eskısı gıbı degıl yanı hareket hıssedıyorum...

canım önceki mesajını alıntılayamadım yalnız değilsin bende ciğer geliştirici iğne oldum ve nidilat kullanıyorum hemde 20. haftadan beri günde 2 tane

son iki gündür hareket sayısı benimkinde de azaldı, önceden ardı ardına sıralrdı tekmeleri ama şimdi pıt pıt şeklinde az az hissediyorum, günde 10 tekmeyi geçiyor, ama mesela geçen haftalara kadar günde 25-30 sayıyordum, bu 2 günde 10 tekme anca atıyor, gittiğimde doktoruma soracağım ama belki haftamızla da mı alakalı olabilir bilmiyorum. o tekmelerdeki azalma ve naifliği beni de yavaş yavaş düşündürmeye başladı.

kızlar ben geçen gün dagi den lohusa pijamasını 40 TL ye ve önden tamamen düğmeli bir pijama takımını da 30 TL'ye (104 liradan düşmüş) aldım. bir de şansıma optimumdaki bir çamaşır mağzasından 20 Tl'ye önden düğmeli çok sevimli bir gecelik bularak bu gecelik pijama işini sonlandırdım. İstanbulda olanlara bi Optimum alışveriş merkezine bakmalarını tavsiye ederim

bence yerı daraldı ndan tam kac haftalık ıgneyı ne zmn ıldun

sevgili hamişler..
geçenlerde yazmıştım benim kızın pipisi var dedi en son doktor diye:))
gectiğimiz çarşamba böle söledi 28 hafta randevusunda..
eşiminde ısrarıyla başka doktora gittik cuma..
oda pipi göremiyorum dedi... baya bakındı..
ve dediki bazı kız çocuklarında kuku ii olabiliyormuş...oda erkek sanılmasını sağlayabilir... pipi göremedim dedi....
diğer doktorda karıstırmakta haklı ..dedi.. ama pipi çıkıntısı ben göremedim dedii...
doğuma kadar bekleyin dedi....bu haftalardan sonra tespit etmek dahada zor olabili,yor.. görüntü dağılıyor dedi..
biz dahada muallaka düştük tabi....
kız mı erkekmı beli olmayan bebişim :))
bebiime kız diye aldığımız herşeyi geçtim...
bir velim bana kız bebek magnetli kokulu sus yaptırdı....
şimdiii onlar nolcak :))
ve doktor dediki ayrıntılıda en belirgindir.... ordaki doktorda kız demişti...
böle başına bişi gelen varmıdır....

CENTRAL HOSPİTALA GİDEN VARMI ??? DOKTOR BAKIYORUMDA HASTANE DEĞİŞTİRCEM.... YADA ÜCRETLERİNİ BİLİYORMUSUNUZ???:2:

Maşallah cnm çok beceriklisin çok şeker olmuşlar...
Bende dagiden sölediğin gibi indirimli aldım ama İzmir'deki optimum mağazasından sakın açık pembe Gül desenli takımı aldım deme

normalde öyle olması gerekir ama bende öyle bir etki yapmadı, sebebi de gyne ferrro muydu neysi adı öyle bir demir ilacı alıyorum ben, o acayip ishal yapıyor, birbirini dengeliyor sanırım :))

Gyno ferro sanol bende aynısını kullanıyorum cnm demek ondan hiç kbzlık problemim yok

bunu da ilk kez duydum aa 30. haftaya gelmiş bebeişin hala cinsiyeti neden belli olmaz ki:26: ayrıntılıdaki doğrudur bence de

cok gecmıs olsun ya haberlerde aksam gosterdıler hamıleler comk hasta oluomus bu ara

bız park yatak aldık canım en guzelı bence oydu hangısı hosuna gıderse kekyfıne gore aal bencee

ınanmıyorum ya ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm benım herıf de bı anormallıkmı var ya tam tersı utanmasa her gun dıcek artık yeterrrrrrrrr dıye ımdat dıye bagrıorum ıstegı bıtmıo gel gel dıo dogumun kolay olurbende hıc ıstemıorum ya hatta aglıodum ılk zamnlar da aglamam gectı

benım etraftan aldıgım bılgıler kadaryla onde 4 teker olması 2lıya tekerlekler araya cok tas fılan sıkısıomus rahatsızmıs kullanısı ole dedıler kullananlar...

bız de gecen hafta aldık wolleks dıye arka tekerlerı kocaman on ıkı teker yuksek araba geldı guzel hosuma gttı ama bıraz buyuk..
cok rahat suruluo ama kulanısı super...

bıde onde tek teker olanları rahat dıolar...

Biz istesek de olmuyor girişler kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…