selamlar arkadaşlar. tecrübeli tecrübesiz alan almayan arkadaşlardan cevap bekliyoruz. bebek arabası alacağız nasipse. elimizde iki seçenek var. netten araştırdık bunları bulduk. fiyat konusu olsun sağlamlık olsun kullanım kolaylığı olsun ikisi arasında görüşlerinizi bekliyorum çok teşekürler.
1. http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-800-olivera-travel-bebek-arabasi-101871789
2. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-olivera-taravel-bebek-arabasi-siyah-102205206
selamlar....
sendeki sıkıntı neydi? hareket azsa bence doktoruna git, hatta doktorunu bekleme şimdi acile git nst ye bağlasınlar için rahat etsin, bunun ciğer geliştirici iğne ile alakası olduğunu sanmıyorum, bende su azlığı olduğu için hergün hareket sayıyorum, günde 10 tekmeden az atarsa ge dedi doktorum, sen de say 10 tekmeden az atarsa şüphelen durumdan, bence bu gece için rahat etsin git acile, bebeğimi bugün iç hissetmedim, riskli gebelik yaşıyorum nst ye bağlanmak istiyorum de, bağlasınlar.
29 kasım 2011de doğum yaptım 11 gün erken ve aktardım iznim yanmadıKıslar bişey sormak istiyorum özellikle deneyimli çalışan hamişlerden cevap bekliyorum.. Bu hafta 32. Haftam rapor alıcam inşallah tansiyonla ilgili bi sıkıntım var doktor son duruma göre çalışıp çalışıp çalışamayacağıma karar verecek.. Diyelimki 37. Haftada doğum yaptık yada 38 3o lu haftalarda sonuçta bigün bile kalsa bu kalan haftaları yada günleri doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz???????
bizde ilk bebeğimde netten en uygun fiyatlı bebek arabası ve oto koltuğu aldık.sürüşü zordu ve oto koltuğu nedense bizim arabaya takılamadı çok az kullanabildim.sürüşünün zor olduğunu tatil için istanbula gittiğimizde Pierre cardin (bagajda yer kaplamasın diye götürmemiştik)aldığımızda anladım.sürüşü okadar kolayki.eziyet çekmişim.bence bu markaya yakında bir mağazada rastlarsan sürüşü nasıl bagajda ne kadar yer kaplıyor çift yönlümü bunları test et.yine internetten alırsın nerde ucuzsaarkadaşlar cevap yazacak yok mu ya...
selamlar arkadaşlar. tecrübeli tecrübesiz alan almayan arkadaşlardan cevap bekliyoruz. bebek arabası alacağız nasipse. elimizde iki seçenek var. netten araştırdık bunları bulduk. fiyat konusu olsun sağlamlık olsun kullanım kolaylığı olsun ikisi arasında görüşlerinizi bekliyorum çok teşekürler.
1. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-a...iyah-102205206
2. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-a...ct-information
selamlar....
yok ben bugun ondan fazla hareket ettı normal ama eskısı gıbı degıl yanı hareket hıssedıyorum...
yok ben bugun ondan fazla hareket ettı normal ama eskısı gıbı degıl yanı hareket hıssedıyorum...
son iki gündür hareket sayısı benimkinde de azaldı, önceden ardı ardına sıralrdı tekmeleri ama şimdi pıt pıt şeklinde az az hissediyorum, günde 10 tekmeyi geçiyor, ama mesela geçen haftalara kadar günde 25-30 sayıyordum, bu 2 günde 10 tekme anca atıyor, gittiğimde doktoruma soracağım ama belki haftamızla da mı alakalı olabilir bilmiyorum. o tekmelerdeki azalma ve naifliği beni de yavaş yavaş düşündürmeye başladı.
Maşallah cnm çok beceriklisin çok şeker olmuşlar...fotoğraf çerçevesi magnet olarak yaptım Eki Görüntüle 931246 Eki Görüntüle 931247 bunun gibi yapmıştım canım
olur zaten daha oda yapmak için erken kiracıysan zaten hiçgerek yok
canım tek elle taşıyabiliyor musun hafif mi rahat kpanıyor mu bunlar önemli çift yönlü mü tam yatıyor mu bunlar önemli canım ona göre karar vermeslisin tek elle sürebilir misin ona bakmalısın canım
Bende dagiden sölediğin gibi indirimli aldım ama İzmir'deki optimum mağazasındankızlar ben geçen gün dagi den lohusa pijamasını 40 TL ye ve önden tamamen düğmeli bir pijama takımını da 30 TL'ye (104 liradan düşmüş) aldım. bir de şansıma optimumdaki bir çamaşır mağzasından 20 Tl'ye önden düğmeli çok sevimli bir gecelik bularak bu gecelik pijama işini sonlandırdım. İstanbulda olanlara bi Optimum alışveriş merkezine bakmalarını tavsiye ederim
bence yerı daraldı ndan tam kac haftalık ıgneyı ne zmn ıldun
normalde öyle olması gerekir ama bende öyle bir etki yapmadı, sebebi de gyne ferrro muydu neysi adı öyle bir demir ilacı alıyorum ben, o acayip ishal yapıyor, birbirini dengeliyor sanırım :))
sevgili hamişler..
geçenlerde yazmıştım benim kızın pipisi var dedi en son doktor diye:))
gectiğimiz çarşamba böle söledi 28 hafta randevusunda..
eşiminde ısrarıyla başka doktora gittik cuma..
oda pipi göremiyorum dedi... baya bakındı..
ve dediki bazı kız çocuklarında kuku ii olabiliyormuş...oda erkek sanılmasını sağlayabilir... pipi göremedim dedi....
diğer doktorda karıstırmakta haklı ..dedi.. ama pipi çıkıntısı ben göremedim dedii...
doğuma kadar bekleyin dedi....bu haftalardan sonra tespit etmek dahada zor olabili,yor.. görüntü dağılıyor dedi..
biz dahada muallaka düştük tabi....
kız mı erkekmı beli olmayan bebişim :))
bebiime kız diye aldığımız herşeyi geçtim...
bir velim bana kız bebek magnetli kokulu sus yaptırdı....
şimdiii onlar nolcak :))
ve doktor dediki ayrıntılıda en belirgindir.... ordaki doktorda kız demişti...
böle başına bişi gelen varmıdır....
CENTRAL HOSPİTALA GİDEN VARMI ??? DOKTOR BAKIYORUMDA HASTANE DEĞİŞTİRCEM.... YADA ÜCRETLERİNİ BİLİYORMUSUNUZ???:2:
şimdi benimki 33+3 bu gece itibari ile :)) iğneyi 31. haftada olmuştum
kendimi tebrik ediyorum
bu güzel havalarda nasıl olduda üşüttüm nasıl becerdim doğrusu hayret ediyorum yaaa
boğazım kaşınıyor faranjitim kendini gösteriyor
öksürdükçe bebeğim alttan fırlayacakgibi hissediyorum
kızlar bebeğime nasıl bir beşik alsam karasız kaldık eşimle ..bugün biraz bakınmış öğle arası.
alttan ikili çekmeceli olanlardan 200 tl
yanda da dolabı olanlar var ya 300 tl olur demiş bir tanıdığımız.park yatak sormamış..şimdi ikimiz beraber de gideceğiz haftasonu sizce nasıl birşey daha iyi kullanışlı olur.
(not:bebeğim odamda kalacak ona oda yapmayacağız bir süre.ve memelkette değiliz zaten öyle gelen gidenimiz de yok pek )
erkekler çekiniyor eşim de öyle bu bizim ikinic bebeğimiz ilkinde de öyle ayda yılda bir o da benim zorlamamla sonra başlıyor ağrın var mı sıkıntın oldu mu y ayokdiyorum rahat edemiyor
onlar sonrasını bekliyor diyim heheheheheh
1. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-olivera-taravel-bebek-arabasi-siyah-102205206
2. si http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...scxid=14489-145823-2357-0#product-information
selamlar....
ınanmıyorum ya ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm benım herıf de bı anormallıkmı var ya tam tersıutanmasa her gun dıcek artık yeterrrrrrrrr dıye ımdat dıye bagrıorum ıstegı bıtmıo gel gel dıo dogumun kolay olur bende hıc ıstemıorum ya hatta aglıodum ılk zamnlar da aglamam gectı
Biz istesek de olmuyor girişler kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?