Gyno ferro sanol bende aynısını kullanıyorum cnm demek ondan hiç kbzlık problemim yok
teşekkürler kızlar, beeğenemyince alıntı yapmak zorunda kalıyorum
dün gece gebeliğimin başından beri uyuamadığım uykuyu uyuudm, 8 aydır ilk kez yatağa huzurlu ve mutlu girdim. Bu mutluluğu anlatmam imkansız. Allah 'a sonsuz şükür olsun yarabbim, yüce kudretini bir kez daha gösterdi
Canım senin de iyiye gidiyor herşey. Benim de bebişin kilosu resmen fırlamışşşş .. İnanamadım 2044 gr ve 42 cm olmuş. 10 günde 500 gr. almış. İçini ferah tut. Bol bol dinlen. Ekstra yaptığım tek şey biraz daha uyuyup her gün muzlu süt içmek oldu.Bana demişlerdi kilo aldırıyor diye sanırım öyle .. Bol bol protein tüketiyorum. Adım adım haftasını yakaladı bebişim maşallah .
Canim ya muzlu sut iciyorum demissin ben onlarda katki maddesi vardr diye sade sut iciordum o da zorla normlde hc sevmem ama cilekli muzlu sut olsa hergn icerim:)Yararli mi o sutler bebege gercktn sabhlari 2 tane haslnms yumrta yiorum aralarda meyve yiorum sdce aksamda nrml yemk yemkten snrada yine meyve bide findik bunlarsa kilo aldrir mi bebegime acaba tam olrk neler yiosun
kızlar hayatımın enn zor 1 haftasını geçirdim !! tam 1 haftadır griple uğraşıyorum. tüm vücudumda ağrı, burun tıkanıklığı, öksürük, hapşurma, boğaz ağrısı, iştahsızlık, üşütme, uykusuzluk ne varsa yaşadım. en zoru da o ağrılardı. o kadar şiddetliydi ki acıdan sürekli gözümden yaşlar geliyodu... ben böyle acı da çekmedim 26 yıldır böyle gripte olmadım. aman haa aman kendinize çok dikkat edin allah ım kimsenin başına vermesin böyle hastalığı. eğer ilaç alma şansım olsa eşime beni hastaneye götür serum verip uyutsunlar 1 hafta sonra uyandırsınlar diycektim. ilk defa doğumdan korktum bir griple bile başedemiyorum nası doğum yapıcam diye. hamileyken grip çok zormuş şansımıza bu yılki yaygın grip virüsü de çok ağır. asla kendinizi ihmal etmeyin arkadaşlar.
Sendede hareket azligi oluomu? Cnmcanım önceki mesajını alıntılayamadım yalnız değilsin bende ciğer geliştirici iğne oldum ve nidilat kullanıyorum hemde 20. haftadan beri günde 2 tane
Biz yine erkenciyiz oğlumla. Normal şartlar altında aslında yeri daraldığından hareketlerinin de azalması gerekiyor. Benimkinde hiç azalma yok, tersine çok canımı yakıyor. Nedeni de oğlumun ters durmasıymış, yani başı sağ kaburgamn orada, poposu sol kaburgamın orada ve ayakları da tam aşağıda. Dolatısıyla oğlum iskelede oturup ayaklarını suya sallandırıp tekme harektleriyle suyla oynamayı çok seviyor anladığım kadarıyla. Ben de yumurtalıklarıma ve kukuma içeriden sürekli bir tekme yeme halindeyim. Bei kalkıp birşeyler yiyelim...
sevgili hamişler..
geçenlerde yazmıştım benim kızın pipisi var dedi en son doktor diye:))
gectiğimiz çarşamba böle söledi 28 hafta randevusunda..
eşiminde ısrarıyla başka doktora gittik cuma..
oda pipi göremiyorum dedi... baya bakındı..
ve dediki bazı kız çocuklarında kuku ii olabiliyormuş...oda erkek sanılmasını sağlayabilir... pipi göremedim dedi....
diğer doktorda karıstırmakta haklı ..dedi.. ama pipi çıkıntısı ben göremedim dedii...
doğuma kadar bekleyin dedi....bu haftalardan sonra tespit etmek dahada zor olabili,yor.. görüntü dağılıyor dedi..
biz dahada muallaka düştük tabi....
kız mı erkekmı beli olmayan bebişim :))
bebiime kız diye aldığımız herşeyi geçtim...
bir velim bana kız bebek magnetli kokulu sus yaptırdı....
şimdiii onlar nolcak :))
ve doktor dediki ayrıntılıda en belirgindir.... ordaki doktorda kız demişti...
böle başına bişi gelen varmıdır....
CENTRAL HOSPİTALA GİDEN VARMI ??? DOKTOR BAKIYORUMDA HASTANE DEĞİŞTİRCEM.... YADA ÜCRETLERİNİ BİLİYORMUSUNUZ???:2:
sevgili hamişler..
geçenlerde yazmıştım benim kızın pipisi var dedi en son doktor diye:))
gectiğimiz çarşamba böle söledi 28 hafta randevusunda..
eşiminde ısrarıyla başka doktora gittik cuma..
oda pipi göremiyorum dedi... baya bakındı..
ve dediki bazı kız çocuklarında kuku ii olabiliyormuş...oda erkek sanılmasını sağlayabilir... pipi göremedim dedi....
diğer doktorda karıstırmakta haklı ..dedi.. ama pipi çıkıntısı ben göremedim dedii...
doğuma kadar bekleyin dedi....bu haftalardan sonra tespit etmek dahada zor olabili,yor.. görüntü dağılıyor dedi..
biz dahada muallaka düştük tabi....
kız mı erkekmı beli olmayan bebişim :))
bebiime kız diye aldığımız herşeyi geçtim...
bir velim bana kız bebek magnetli kokulu sus yaptırdı....
şimdiii onlar nolcak :))
ve doktor dediki ayrıntılıda en belirgindir.... ordaki doktorda kız demişti...
böle başına bişi gelen varmıdır....
CENTRAL HOSPİTALA GİDEN VARMI ??? DOKTOR BAKIYORUMDA HASTANE DEĞİŞTİRCEM.... YADA ÜCRETLERİNİ BİLİYORMUSUNUZ???:2:
Biz de erken kalktık kahvaltımızı yapıp babamızı gönderdik...
Kızım geceleri sürekli tekme halinde inanılmaz bi şey ya uyandırıyo bile.. işimiz var artıkın...
Bu hafta yatak sorunsalını çözmeye çalışıcaz da sepet beşik mi park yatak mı mobilya mı... 1 -2 yaşa kadar odamızda kalıcak o yüzden kararsızım...
fikrim şu yönde;
sepet beşikler- güzel ve tatlı ama küçük mü gelir bi vakittten sonra
park yatak kullanışlı deniyo benim fikrim yok
mobilya- ilk bebegimiz felan kullanır sonraya yatırım olur gibiiii
fikrinize ve tecrübenize ihtiyacımız var
Günaydınnn;
Ben kendi araştırmalarım yönünde cevap vereyim;
Sepetler, küçük sallanan beşikler çok sempatik ama bir kaç ay kullanmalık sadece. Gereksiz masraf olarak görüyorum.
Park yatak konusunda da içine uygun yatak bulmak zor. Yani ben park yatağı dış gövde olarak düşünüyorum sadece. Kraft hep tavsiye edilen marka. Ama kraft park yatakların, yatak boyutuna uygun sağlıklı yatak yok. (ayrıca ben bebeklerin uyusun diye haldır haldır sallanmasına da karşıyım. )
Mobilya; bunun dış gövdesi odanızın boyutuna filan bağlı.
Ama içine alınması gereken yatak; yine dediğim gibi çooook araştırdım, bir sürü kişiyle konuştum filan; işbir baby bed.
Biz bu yatağı alamadık çünkü araştırmalarım o zamana yetişmemişti.
Ama yatağın lateks olması önemli filan..
Biz İkea'dan aldık yatağın içini dışını.
günaydın cnmBiz de erken kalktık kahvaltımızı yapıp babamızı gönderdik...
Kızım geceleri sürekli tekme halinde inanılmaz bi şey ya uyandırıyo bile.. işimiz var artıkın...
Bu hafta yatak sorunsalını çözmeye çalışıcaz da sepet beşik mi park yatak mı mobilya mı... 1 -2 yaşa kadar odamızda kalıcak o yüzden kararsızım...
fikrim şu yönde;
sepet beşikler- güzel ve tatlı ama küçük mü gelir bi vakittten sonra
park yatak kullanışlı deniyo benim fikrim yok
mobilya- ilk bebegimiz felan kullanır sonraya yatırım olur gibiiii
fikrinize ve tecrübenize ihtiyacımız var
ilk günler aman aman bi küçülme olmuyor cnm sezeryan doğum yapanlar için tabii 9 aylık gibide durmuyor göbek şişlikler bir kaç ayda iniyor rahim kendini toparlayınca göbekte otomatikman küçülüyor bide düzenli emzirincede çabuk kilo veriliyor gerçi ben homidi gırtlak yediğim için süt olsun diye geç kilo verdimdoğum yaptığımız gün göbeğimiz biraz küçüüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz pijamanın bedenini onu düşünerek almak istiyorumda
geçmiş olsun cnm çok kötü olmuş şahit olman kardeş kardeşe bile tahammülümüz yok şu dünyada Allah sonumuzu hayır etsinSelam kizlar bayadir giremiyorum sayfaya umarim herkez iyidir ben 2 gundur pek iyi degilim cumartesi alt komsum sokağin ortasinda oz abisine ateş etti ve karnindan yaraladi ve maalesef buna camdan baktigim icin şahit oldum olaya evde tekdim esim çalisiyordu dondum kaldim nasil polisi aradim o hizla anlatamam bu nasil bir zihniyet oz abisi yer kavgasi icin vurdu suan ortalik sut liman nerdeler bilmiyoruz adam olmemis allahtan ogun tansiyonum 16 dan aşagiya inmedi annem teyzelerim hep ugrastik nerdeyse hastanelik olucaktim adam yuzunden dunde fazla yemek yemem sonucu gece 5 e kadar ayaktaydim yine 15 e çikan tansiyon nefes alama ve kalp çarpintisiyla sabahi yaptim allahtan yavrum iyiydi tansiyon ilacida fayda etmedi esimde benle uykusuz kaldi suan 12 ye dusurdum cok sukur ama sanirim grip oluyorum meyva sıkıcam simdi akciger gelişimi icin dun ve bugun iğne oldum tedbir icin dedi doktor bakalim hakkimizda hayirlisi
geçmiş olsun cnmAyy kizlar hamileligin basindan beri bi kere bile hapsirmamisken anlayissiz insanlar yuzunden bi haftadir yorgan dosek yatiyorum atesim yukselmedigi icin doktora gitmedim ama resmen oksuruk burun tikanikligi eklem agrisi bas agrisi azap cektim yani o derece kaynim bekar hafta sonu ankaradan gezmeye gelmisti hamile oldugumu biliyo sonucta hicbisi de demedi gelmeden gripmis megerse millet kendi keyfinde derdini simdi ben cekiyorum bi daha tovbe yani ister alinsinlar ister darilsinlar almayacagim eve
iyi olmana sevindim cnm inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla doğar duamdasın cnmKızlar tek tek alıntılayamadım geçmiş olsun diyen dualarıyla destek olan herkese çok teşekkür ederim duaların sayesinde suyum normal seviyede çok şükür allahıma ama bi taraftan suyum geliyor hala yani bi taraftan kaybedip bi taraftan doluyor ilk gün ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 kere arkasından doğumu durdurmak için ilaçlar falan çok şükür kritik 48 saati atlattık bundan sonra bebeğimi içerde tutabildiği kadar tutucak doktor hergün tansiyon ateş ve nabzıma bakıyolar sabah akşam nst ye bağlanıyorum kalp atışları dinleniyor kan alıyorlar enfeksiyon almamam için ziyaret yasağı kondu enfeksiyon alırsam hemen bebeği alıcaklarmış bebeğin ve senin durumun iyiye gidiyor 1 ay yatarsın diyor sadece tuvalete kalkıyorum onun harici hep yatıyorum doğuma kadar hastanedeyim bol bol dua edin nolur bebeğim içerde kalsın bir de merak edenler olduysa cuma sabahı sol tarafıma dönük yatıyordum bacak aramda yastık vardı yastıktan sıkıldım yastığı çıkardım o esnada biraz da sağa döniyim dedim sağa dönüp yerleştim tam o esnada önce balon patlaması gibi içimde sonra bi sıcaklık hissettim yataktan kalktığım gibi suyum boşaldı önce idrar sandım ama tutmaya çalıştım tutamadım kokusuz saydam su gibiydi sonra gelmeye devam edince su olduğunu anladım ardından panikleyince daha çok geldi belki 2-3 litre yatağın kenarı göl olmuştu öyle sancım falan yoktu iki kere kasılma oldu her zamanki gibi sonra hastanede doğumhaneye aldılar beni suya bakılıcaktı idrar mı su mu diye orda da suyum öyle çok çıktı ki su olduğu anlaşıldı hemen o esnada eşime kıyafetlerimi vermişler dışarda bana bişey oldu sanmış o da neyse ki fazla kalmadım orda odaya çıkarttılar sonra tedaviye başladılar hemen durum bu o gün yaşadıklarımı hiçbiriniz umarım yaşamazsınız çok zor günler yaşadık kaç gündür ama şimdi allahıma şükürler olsun bebeğim de ben de iyiye gidiyoruz şimdi tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak o günler de gelecek inşallah arada yine yazarım ilaçların etkisiyle günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum çünkü hepinize sevgiler
ellerine sağlık emelcim çok güzel olmuş sabunun maşallah on parmağında on marifetel emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
günaydın cnm
yer sorunun yoksa sepet beşikler ilk 6 ay için kullanışlı oluyor oturma odasında onda yatırsın gündüz gelen giden olunca odanada park yatak alabilirsin benim fikrim böyle
ben kraftın dondy sallanan beşiğini almıştım oğlumda küçükken sallandı uyudu büyüncede yemek masası olarak kullandık çok işime yaramıştı temiz kullandık bu oğluşumuda onda büyütürüm inşallahodamızda park yatağımız hazır abimize çocuk odası bakıcaz artık yaza doğru ranzalı modellerden yaptırcam şimdilik bizimle uyuduğu için ihtiyaç duymadık hem yazında ayrı yatmaya alıştırcem artık yatağa üç kişi zor sığıyoz
hmmm bence çok iyi fikir kese heryerde bulabileceğin birşey zaten hatta yakın olsak ben bile verebilirim kına gecemden o kadar çok kaldı kietiket benimde şekerlerim için gerekli ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum :26:
kızlar bebeğime nasıl bir beşik alsam karasız kaldık eşimle ..bugün biraz bakınmış öğle arası.
alttan ikili çekmeceli olanlardan 200 tl
yanda da dolabı olanlar var ya 300 tl olur demiş bir tanıdığımız.park yatak sormamış..şimdi ikimiz beraber de gideceğiz haftasonu sizce nasıl birşey daha iyi kullanışlı olur.
(not:bebeğim odamda kalacak ona oda yapmayacağız bir süre.ve memelkette değiliz zaten öyle gelen gidenimiz de yok pek )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?