Biliyorsunuz anneler, bugüne kadar defalarca hastanede yattım. Basıma gelmedik kalmadı, rahim ağzı açılması, serklajı, enfeksiyonu derken bu haftaya kadar geldik. Tüm bu süreçte hep sakindim. Üstüne gebelik şekeri çıktı. Panik yapmadım, diyetimi uyguladım. Ellerim ve bacaklarımı hareket ettiremedim, eklemlerim klitlendi, yine moralimi bozmadım. Zaten hep evde yatıyorum, doğurunca nasılsa geçecek dedim. Yşadığım sayısız kanamayı bile dert etmedim. Ama sanırım buraya kadarmış. Çok paniğim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hadtane sürecinden mi korkuyorum yoksa, hastaneden eve geldiken sonraki süeçten mi korkuyorum? Ben tam olarak neden korkuyorum bilmiyorum? Çok heyecan ve aşırı kaygı ile karışık bir korku içindeyim. Abimgil geldi. Dünyanın en tatlı eşine sahiptir. Oldum olası o kadın beni hep rahatlatmıştır. Şimdi biraz daha iyiyim ama o da gidince ne olacak? Eşim zaten tüm gün çalışıyor, tam bir panik içindeyim. :18:
Ben kese ve magnet yapıyorum cnmEki Görüntüle 939289 Eki Görüntüle 939291
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım neden iki çeşit yapıyorsun gelenlere istediğinden mi verceksin hiç bilgim yokta benim
Kıslar bugün sinemaya gittik komedi filmine, ama ben salya sümük ağladım resmen eşimde gördü şaşırdı noluyor die, arada reklam çıktı ' hangi ses sistemi kızınızın ilk sesini duyduğunuz kadar güzel olabilir ' diye birde yeni doğan bir bebek ağlaması, hala gözlerim yaşarıyor o ilk anı düşündükçe.... Duygusallık hat safhada...
Sabah'ta arkadaşım face e oğlunun doğum hikayesi fotoğraflarını sıralamış sezeryan öncesi eşiyle vedalaşma, ameliyathane, bebeğin çıkışı, babaya verilişi, baba ağlıyor, sonra 3 ü hastanede, sonra evdeler film gibi... Eşimde bende ağladık ... İnşallah bizde sorunsuz bir şekilde yaşarız bu güzel anları...
Kıslar beşik konusu kafamı karıştırdı şimdi bizim yatak odamıza park yatak aldık ama odadan onu çıkarmak mümkün olmayacak çünkü kapı tam açılmıyor bizim arkasına yatak geliyor, acaba oturma odasında otururken yatırmak için böyle birşey alsam mı, kullanışlı olur mu? Çok pahalı bir beşik alamıycam çünkü oda da yaptık masraflar çok zaten bunun fiyatı uygun geldi bir tek.. Yoksa fuzulii mi olur siz ne yapçaksınız oturduğunuz oda için birşey alıcaksan mısınız???
Eki Görüntüle 939301
ya ben bole olmak ıstemıorummmmmmmmmmmmmmm okurken gozlerımden yaslar hemen ındı sankı beklıolar orda anlamıorum ya resmen aglamaya yer aarar oldum kaç gundur aglıcak bısey buluorum hıc bıse olmassa esıme takıorum kavga edıcek bıse bulup ole aglıorumufffffffffffffff uffffffffffffff ufffffffff aglmak ıstemıyorum artıkya nıye bole oluo bıze
Kıslar beşik konusu kafamı karıştırdı şimdi bizim yatak odamıza park yatak aldık ama odadan onu çıkarmak mümkün olmayacak çünkü kapı tam açılmıyor bizim arkasına yatak geliyor, acaba oturma odasında otururken yatırmak için böyle birşey alsam mı, kullanışlı olur mu? Çok pahalı bir beşik alamıycam çünkü oda da yaptık masraflar çok zaten bunun fiyatı uygun geldi bir tek.. Yoksa fuzulii mi olur siz ne yapçaksınız oturduğunuz oda için birşey alıcaksan mısınız???
Eki Görüntüle 939301
Yok cnm benim tamamen can sıkıntısından oyalanıyorum yaparken diye,birde biri lavantalı hatıra olarak buzdolabı için, diğeri şeker keseleri yemek için kullanımları da farklı...
Ben böyle değildim valla yeni yeni oldu doğum yaklaştıkça sanırım duygusallık arttı
Eki Görüntüle 939301
Yok cnm benim tamamen can sıkıntısından oyalanıyorum yaparken diye,birde biri lavantalı hatıra olarak buzdolabı için, diğeri şeker keseleri yemek için kullanımları da farklı...
Cnm ana kucağımız var ama onda yan yatamaz ki yan yatması gerekmez mi bebişin???bende dün görmüştüm bunu hatta tahta hamakla beraber eklemiştim canım oturma odası için böyle bişey uygun yada ana kucağı uygun olabilir ben bunda ilk doğdugunda ve yazın yazlıkta annemlerde uyutmayı düşünüyorum daha uyugun olanlarıda var
Nasıl bir şey cnm acaba o resmi var mı?? E bebek de 150 lira bu şuanbızde park yatak aldık yatak odasında ama gunduzlerı salonda olcagımız ıcın dedıgın dogru salonada bu tarz bısey gereklı bu cok guzel bıse ne kadar bunlar?arkadasımda vardı daha basıt bısey ama cok kullanıslı 80 tl almıslardı mekanızmalı sallayabılıosun guzel bıseydı dun aradılar bısey almak ıstıoruz sana bızımkının pempesını alalımmı dedıler sağolsunlar sız bılırsınız dedım onu alcaklar cok ısıme yarıcak sanırsam
Magnet yeter cnm bencede zaten çikolata dağıtırsınız kutuda yada lokum birde magnet yeterli olur bence...çok mantıklı aslında evdeysen oyalanmak için birebir bide kendi el emeğinin olması çok güzel bence başka bişey yapılmıyor değilmi ben sadece mağnet düşünüyorum oda buzdolabında kullanılıyor gerçekten diye yetmezmi bi tane :)):) internette sürüyle var ya
Cnm o da aklımda pusetimiz var taşıma için ama onlarda bebiş yan yatabilir mi? Bir de normalde hep oturma odamızdayız bebiş rahat edebilir mi acaba annem de kızıyor her odaya bir yatak aldın die ama offff çıkamadım işin içindenCanm biz dün yeni dogum yapms birine orda bebegi oturma odasndayken pusete koyuyordu bebek orda yatio pusetin icine minderde koymus beli bosluk olmasn oturur gbi olmsn diye.Cok kullanisli oldgnu soyledi kadin mutlka al dedi tavsye etti bnada.Sende bunun yerine puset alip onda yatirablirsin sncta sdce siz pturma odsnda otururkn yatrmk icn diorsun pusette iyi olur
Cnm ana kucağımız var ama onda yan yatamaz ki yan yatması gerekmez mi bebişin??? Eki Görüntüle 939371 bu var ama buna otururken yada mama falan yerken yatar gibi geldi..
Nasıl bir şey cnm acaba o resmi var mı?? E bebek de 150 lira bu şuan
Magnet yeter cnm bencede zaten çikolata dağıtırsınız kutuda yada lokum birde magnet yeterli olur bence...
Cnm o da aklımda pusetimiz var taşıma için ama onlarda bebiş yan yatabilir mi? Bir de normalde hep oturma odamızdayız bebiş rahat edebilir mi acaba annem de kızıyor her odaya bir yatak aldın die ama offff çıkamadım işin içinden
canim park yatagi tasiyabilirsin oturma odasina benim arkada her odaya tasiyordu kolay katlanabildigi icin cok memnundu yine tabi sen bilirsinCnm ana kucağımız var ama onda yan yatamaz ki yan yatması gerekmez mi bebişin??? Eki Görüntüle 939371 bu var ama buna otururken yada mama falan yerken yatar gibi geldi..
Magnet yeter cnm bencede zaten çikolata dağıtırsınız kutuda yada lokum birde magnet yeterli olur bence...
Cnm o da aklımda pusetimiz var taşıma için ama onlarda bebiş yan yatabilir mi? Bir de normalde hep oturma odamızdayız bebiş rahat edebilir mi acaba annem de kızıyor her odaya bir yatak aldın die ama offff çıkamadım işin içinden
Cnm ana kucağımız var ama onda yan yatamaz ki yan yatması gerekmez mi bebişin??? Eki Görüntüle 939371 bu var ama buna otururken yada mama falan yerken yatar gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?