2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
erkekler bizi bazen hamile olarak algılayamıyorlar o yüzden normal davrandığını düşünüyorlar oysa bizdeki değişiklik o kadar çok kkkki

ben almıcam canım büyük oğlumda anakucağını kullanıyordum içine minder koymuştum sonra kanepeye koyuyordum oğlumu uyutuyordum şimdi de aynısını yaparım gibi geliyor bakalım

senin adına coook sevindim amargii !! sonunda ogluna kavusuyosun sen erken gelmesini degil kucagına almana cok az kaldıgını düşün darısı da artık bizee

canımm cok gecmiş olsun ya nerden anladın bu kasılmayıı?? cok dikkat et kendine ve bebişine azıcık kaldı zaten sık dişini hastaneye yatırıcaklarsa da doktorları dinle bence canım

Geçen şubatta septum rejeksiyonu ameliyatı olmuştum. O ameliyatta rahimdeki perdeyi aldılar ama o zaman doktorum söylemişti: ileride gebelik yaşarsan artık normal doğum yapamazsın. Hem senin hem de bebeğin hayatı tehlikeye girer demişti. Ameliyatta perdeyi aldılar ama rahim duvarı da incelmiş oldu. En ufak bir kasılma da bile rahim duvarı yırtılabilirmiş. Bebeğin boyu kilosu çok büyük. Dün doktora geçen yılki deneyimlerimden yola çıkarak "ama doğumun başlaması suyumun gelmesiyle olmaz mı" diye sordum. O da olaabilir ama sancı ve kasılmayla gelmeyeceğinin bir garantisi yok. Öyle bir riske giremem. Bu bebek için çok uğraştık öyle değil mi dedi.
Anlayacağın emelcim, hastanede de yatıyor olsam en ufak sancı bile yaşamam doktor için büyük bir sorunmuş. O yüzden sen hiç panik olma çünkü benim yaşadığım özel bir durum.

Yazdığınız destek mesajları endişe ve korkularımı sırtladı, uzaklara götürüyor. Çok teşekkür ederim. Daha sakinim. Forumda 34 ve 35 hafta doğum yapanların deneyimlerini okumak da rahattı. Hiç biri sorun yaşamamış. Bu haftadan iitibaren bebekler eğer zayıfsa küveze alıyorlarmış. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bir de açım!

böyle yazınca cook eksiğim oldugunu fark ettim :18::18: çok işimiz var çoook :26:

aynennn öyle yaaa listeye baktımda çok az şey almışım offf tatilde paso alışveriş yapmak lazım eşime kalsa işte çogu şey bitti [/QUOTE]

Benim bebek de tekme yerine tum vucudunu hareket ettiriyo yani daha farkli hissediym.bi de cook acikmaya basladim yesm de az sonra acikiyom.

Amargiii bunca zamandır senin de dediğin gibi her türlü sıkıntıya riske rağmen olanca neşenle, ,pozitifliginle bugünlere geldin dahası o durumda bile bizlere her konuda destek oldun moral verdin hep güçlüydün 36 hafta gayet iyi bi süre hele ki senin durumunda bir gebe için. Şimdi de bizler sana burdan tüm dualarimizla destek olacağız saglikla sihatle kavuşacaksiniz güzel yavrunla .Kendini sakın üzme herşey yolunda . Sevgiler

canim park yatagi tasiyabilirsin oturma odasina benim arkada her odaya tasiyordu kolay katlanabildigi icin cok memnundu yine tabi sen bilirsin

Saolun kıslar bakalım eğer eşim zorlamaz bütçeyi derse alıcam yoksa dediğiniz çözümlerden birini yapmaya çalışırım ama park yatak kapıdan geçmez o kesin bende hergün katla düzelt yapamam bebekle, belki daha uygun birşeyler bulunur saolun

duygusal hamiş seni:)) senin yazdıklarını okuyunca benim de gözlerim sulandıçok ağlak olduk biz yaa

canım ev tipi bi anakucağı alırsın, diğer oda için. hatta şöyle kolay taşınabilir bişey olsun ki, annenene kayınvalidene falan giderken bile götürebilesin. ben öyle düşünüyorum..

kızlar idrarında beyaz parçacıklar olan var mı???bide son zamanlarda böbreklerim ağırıyor sizde de aynı sorunlar var mı doktora gitmekte istemiyorum 5.haftadan beri bu bebek düşer sonra zaman geçti erken doğar dedi artık psikolojik olarak beni yıpratıyor dr....

Beşik güzel ama çok alçak yani gelecek misafirlerin çocukları falan olsa onu korumak için ekstra çaba sarfetmen gerekecek. Biraz paranoyakça mı oldu bilmiyorum ama ben bel hizasının yukarısına olmasını tercih ederim. Ben sepet beşik alıcam ucuzundan alcam ki sonradan atıl kalmasın:))

canım benim sağlıkla kucakla mis kokulu meleğini inşallah korkma ikinizde adım adım öğreneceksiniz oğlun senin gözünle dünyayı sen onun gözüyle hem anneliği hemde hatırlamadığın bebekliğini olumsuz düşünme hiç herşey çok güzel olucak inşallah onu kucaklıycan ana odaklan sadece onun cennet kokan mis kokusunu içine çekicen anı darısı bizim başımıza artık

enfeksiyon olabilir böbrek ağrısı normal değil bence dktruna gitmelisin cnm enfeksiyonda zararlı bebek için erken doğuma yol açar Allah korusun :26:

Amargii çok heyecanlandım.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.şimdi ben korktum.benim doğum yapacağım hastaneye uzaklığım 1saat.dr panik yapma, suyun gelse bile sakince yanıma gel dedi.doğum hemen olmuyor dedi.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba.bende yoğun anemi var.dr ilacımı değiştirdi.ferro sanol duodenal verdi.gece yatmadan günde 1tane.hap yutma sorunum var.prospektüste yutamazsanız kapsülü açıp içini içebilirsiniz diyor.bu şekilde içsem doğru olur mu? Bu durumdaolan var mı ? Yardım lütfen.

ama yine de almak istersen bu tarz bişey uygun olur tabi fiyatı yüksek gelebilir ama belki farklı sitelerde indirimli bulabilirsin benim çok hoşuma gitti biz park yatağı oturma odasına kurduk

http://www........./tiny-love-3u-bi...-18-kg-new-2014-P15742793?cid=800101_15742793

çok uzun ve zorlu süreçten sonra bebeğine kavuşuyorsun, ne mutlu sana. inşallah hepimiz o günlere ulaşırız. sen artık riskli dönemleri atlattın artık her şey çok daha güzel olacak inşallah. doğum sonrası bizim gibi ilk kez anne olacak olanları çok korkutsa da eminim herkes gibi biz de bebeklerimize en iyi şekilde bakabiliriz. doğum yapan arkadaşlar sonrasında da buraya arada uğrarlarsa paylaşımlar çok daha renkli olacaktır eminim.

Amargicim 36. Haftada geçen hafta kuzenim doğum yaptı tabii kendi ihmali yüzünden yaptı. Ama ona rağmen 1 veya 2 gün kaldı küvöz de. Sen zaten yeterince temkinliydin ama durumunu bilmediğim için merak ettim sadece. Bebeğinin sağlığından zaten senin olmadığı gibi bizim de yok çok şükür çok sağlıklı besledin. Şimdi sıra senin sağlığında. Senin sağlığın için de demek ki bebeğin 30 şubatta doğması gerek. Ne güzel ben kendi adıma konuşayım benden nerdeyse 2 ay önce kavuşacaksın yavruna müthiş bir şey bu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…