erkekler bizi bazen hamile olarak algılayamıyorlar o yüzden normal davrandığını düşünüyorlar oysa bizdeki değişiklik o kadar çok kkkkiben eşimi çok seviyorum hemde çok
ona da söylüyorum seni bu kadar çok sevmek istemiyorum diyorum
cevabı: bebek olunca o kadar sevmezsin
tam bir odundur saolsun
ne bi teşekkür eder ne bir özür diler
ben kendi kendime güler eğlenir küser barışırım
öncedende böyleydi hep böyleydi ama hamileliktenmi bilmiyorum daha çok batmaya başladı
sanki beni sevmiyor
sevmesem burda ne işim var diyor (bunu söyleme sebebi: ailesinin yanından benimde ailemin olduğu yere gelmek zorunda kaldı burda çalıştığım için, 2 bin TL lik maaşlı işini bıraktı asgari ücretle çalışıyor)
ben bunları düşününce evet sevmese ne işi var burda kimsesi yok benden başka diyorum
ama ne bileyim bişeyler eksik
biliyorsunuz bronşit oldum
baktım iyileşmiyorum babamlara gittim kendindende izin alarak Allah razı olsun üvey annem baktı 2 gün
bugün gel beni al dedim kardeşin getirsin ben iki gündür uykusuzum uyucam dedi
neyse geldim eve selam verdim aleykümselam dedi
bi hoşgeldin nasıl oldun falan demedi
bilgisayarı açmış nette takılıyo
sevilmediğimi düşünüyorum
neyse kızımda beni sever kızsamda sever her türlü sever bende onu sevecem hemde babasından daha çok sevecem
Kıslar beşik konusu kafamı karıştırdı şimdi bizim yatak odamıza park yatak aldık ama odadan onu çıkarmak mümkün olmayacak çünkü kapı tam açılmıyor bizim arkasına yatak geliyor, acaba oturma odasında otururken yatırmak için böyle birşey alsam mı, kullanışlı olur mu? Çok pahalı bir beşik alamıycam çünkü oda da yaptık masraflar çok zaten bunun fiyatı uygun geldi bir tek.. Yoksa fuzulii mi olur siz ne yapçaksınız oturduğunuz oda için birşey alıcaksan mısınız???
Eki Görüntüle 939301
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğin kilo ve boyunu çok çok beğendi. Artık alalım, sancılanma riskini göze alamam dedi. Böylece gün belirlendi. Bu ayın 30'unda sezeryana giriyorum. Çok korkuyorum bebeğim 36 haftalık olacak. Biliyorum büyük ihtimalle bir sıkıntı olmayacak ama neden benim bebeğim bir ay erken doğsun ki. Haksızlıkmış gibi geliyor. Çok korkuyorum. Anne olma fikri zaten insanda bir kaygı yaratıyor. Üstüne bir de bir ay erken doğum gelince hepten gerildim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ağlamamı durduramıyoum.
arkadaşlar günlerdir sorup duruyorum bu sancılar nasıl oluyor diye ve bu öğleden sonra başıma geldi ve öğrendim nasıl oluomuş :) kesin doğuruyorum sandım ve çok korktum çünkü daha çok erken.. sabahtan öğlene kadar saatte 1 giriodu sonra neredeyse 5 dkkada 1e düştü hemen nst'ye bağladılar ve sancı var dediler. doktorum izinli olmasına rağmen geldi saolsun alttan baktı çok şükür açılma yok ama erken doğum riski var dedi bide mantar varmış kaşıntım falan yok sadece su gibi akıntım oluodu. yatış yaptılar serum falan bu gece burdasın dediler ama ben çok sıkıldım birazda kendimi daha iyi hissettim ve zorla kaçtım hastanedenumarım bida son güne kadar tekrar yaşamam..
Nasıl yaaa şubat ortası beklerken en erken neden 1 ay önce alma ihtiyacı duyuluyor ki? Yanii en azından hastane gözetiminde en az 2 hafta daha bebek içerde kalsa diye bir öneriyi sunsaydınız? Sancının ne gibi bir riski var ki hem? Ben bunları duydukça daha fazla panikliyorum(
böyle yazınca cook eksiğim oldugunu fark ettim :18::18: çok işimiz var çoook :26:
Öncelikle geçmiş olsun zinnurcum inşallah hersey yolunda
Hareketler galiba çoğunuzda aynı emel de aynı seyi yazmış rahatlayalım biraz
Bi de ben çok acıkıyorum yahu dr dikkatli ye dedi ama saldırasım var şu an yşceklere:)
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğin kilo ve boyunu çok çok beğendi. Artık alalım, sancılanma riskini göze alamam dedi. Böylece gün belirlendi. Bu ayın 30'unda sezeryana giriyorum. Çok korkuyorum bebeğim 36 haftalık olacak. Biliyorum büyük ihtimalle bir sıkıntı olmayacak ama neden benim bebeğim bir ay erken doğsun ki. Haksızlıkmış gibi geliyor. Çok korkuyorum. Anne olma fikri zaten insanda bir kaygı yaratıyor. Üstüne bir de bir ay erken doğum gelince hepten gerildim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ağlamamı durduramıyoum.
canim park yatagi tasiyabilirsin oturma odasina benim arkada her odaya tasiyordu kolay katlanabildigi icin cok memnundu yine tabi sen bilirsin
valla şimdi dedişin odası var puseti var ki o taşımak için ana kucağı var peki neden hamak alcan::))) canım şimdi hamak sallamak açısından çok iyi oluyormus ben alcam çünkü ilçede otururyoruz karı koca öğretmeniz yazın evimizde olmıcaz annelerde yada tatilde olcaz yazlıkta orda yatırmak için taşıcaz o yüzden alcam ben ki yatak odama kurıcam park yatağı yatak odamda gece bunda yatırcam ilk aylar gündüzde yatağında yatırcam zaten çocuk 1 yaşından sonra böle şeylerde asla uyumuyormuş annem diyor o yüzden bence herşeyden alma daha bunun yürüteci mama sandalyesi vs olcak ilerleyen zamanda :) şöyleleride var bak ben bu tarzda alabilirimki daha ucuz bu Eki Görüntüle 939444
bide hamak alırsan kumaşı yıkanabilien al malum kuscak bebişler:)
Kıslar bugün sinemaya gittik komedi filmine, ama ben salya sümük ağladım resmen eşimde gördü şaşırdı noluyor die, arada reklam çıktı ' hangi ses sistemi kızınızın ilk sesini duyduğunuz kadar güzel olabilir ' diye birde yeni doğan bir bebek ağlaması, hala gözlerim yaşarıyor o ilk anı düşündükçe.... Duygusallık hat safhada...
Sabah'ta arkadaşım face e oğlunun doğum hikayesi fotoğraflarını sıralamış sezeryan öncesi eşiyle vedalaşma, ameliyathane, bebeğin çıkışı, babaya verilişi, baba ağlıyor, sonra 3 ü hastanede, sonra evdeler film gibi... Eşimde bende ağladık ... İnşallah bizde sorunsuz bir şekilde yaşarız bu güzel anları...
Kıslar beşik konusu kafamı karıştırdı şimdi bizim yatak odamıza park yatak aldık ama odadan onu çıkarmak mümkün olmayacak çünkü kapı tam açılmıyor bizim arkasına yatak geliyor, acaba oturma odasında otururken yatırmak için böyle birşey alsam mı, kullanışlı olur mu? Çok pahalı bir beşik alamıycam çünkü oda da yaptık masraflar çok zaten bunun fiyatı uygun geldi bir tek.. Yoksa fuzulii mi olur siz ne yapçaksınız oturduğunuz oda için birşey alıcaksan mısınız???
Eki Görüntüle 939301
Beşik güzel ama çok alçak yani gelecek misafirlerin çocukları falan olsa onu korumak için ekstra çaba sarfetmen gerekecek. Biraz paranoyakça mı oldu bilmiyorum ama ben bel hizasının yukarısına olmasını tercih ederim. Ben sepet beşik alıcam ucuzundan alcam ki sonradan atıl kalmasın:))Kıslar beşik konusu kafamı karıştırdı şimdi bizim yatak odamıza park yatak aldık ama odadan onu çıkarmak mümkün olmayacak çünkü kapı tam açılmıyor bizim arkasına yatak geliyor, acaba oturma odasında otururken yatırmak için böyle birşey alsam mı, kullanışlı olur mu? Çok pahalı bir beşik alamıycam çünkü oda da yaptık masraflar çok zaten bunun fiyatı uygun geldi bir tek.. Yoksa fuzulii mi olur siz ne yapçaksınız oturduğunuz oda için birşey alıcaksan mısınız???
Eki Görüntüle 939301
canım benim sağlıkla kucakla mis kokulu meleğini inşallah korkma ikinizde adım adım öğreneceksiniz oğlun senin gözünle dünyayı sen onun gözüyle hem anneliği hemde hatırlamadığın bebekliğini olumsuz düşünme hiç herşey çok güzel olucak inşallah onu kucaklıycan ana odaklan sadece onun cennet kokan mis kokusunu içine çekicen anı darısı bizim başımıza artıkYazdığınız destek mesajları endişe ve korkularımı sırtladı, uzaklara götürüyor. Çok teşekkür ederim. Daha sakinim. Forumda 34 ve 35 hafta doğum yapanların deneyimlerini okumak da rahattı. Hiç biri sorun yaşamamış. Bu haftadan iitibaren bebekler eğer zayıfsa küveze alıyorlarmış. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bir de açım!
enfeksiyon olabilir böbrek ağrısı normal değil bence dktruna gitmelisin cnm enfeksiyonda zararlı bebek için erken doğuma yol açar Allah korusun :26:kızlar idrarında beyaz parçacıklar olan var mı???bide son zamanlarda böbreklerim ağırıyor sizde de aynı sorunlar var mı doktora gitmekte istemiyorum 5.haftadan beri bu bebek düşer sonra zaman geçti erken doğar dedi artık psikolojik olarak beni yıpratıyor dr....
Geçen şubatta septum rejeksiyonu ameliyatı olmuştum. O ameliyatta rahimdeki perdeyi aldılar ama o zaman doktorum söylemişti: ileride gebelik yaşarsan artık normal doğum yapamazsın. Hem senin hem de bebeğin hayatı tehlikeye girer demişti. Ameliyatta perdeyi aldılar ama rahim duvarı da incelmiş oldu. En ufak bir kasılma da bile rahim duvarı yırtılabilirmiş. Bebeğin boyu kilosu çok büyük. Dün doktora geçen yılki deneyimlerimden yola çıkarak "ama doğumun başlaması suyumun gelmesiyle olmaz mı" diye sordum. O da olaabilir ama sancı ve kasılmayla gelmeyeceğinin bir garantisi yok. Öyle bir riske giremem. Bu bebek için çok uğraştık öyle değil mi dedi.
Anlayacağın emelcim, hastanede de yatıyor olsam en ufak sancı bile yaşamam doktor için büyük bir sorunmuş. O yüzden sen hiç panik olma çünkü benim yaşadığım özel bir durum.
Saolun kıslar bakalım eğer eşim zorlamaz bütçeyi derse alıcam yoksa dediğiniz çözümlerden birini yapmaya çalışırım ama park yatak kapıdan geçmez o kesin bende hergün katla düzelt yapamam bebekle, belki daha uygun birşeyler bulunur saolun
Geçen şubatta septum rejeksiyonu ameliyatı olmuştum. O ameliyatta rahimdeki perdeyi aldılar ama o zaman doktorum söylemişti: ileride gebelik yaşarsan artık normal doğum yapamazsın. Hem senin hem de bebeğin hayatı tehlikeye girer demişti. Ameliyatta perdeyi aldılar ama rahim duvarı da incelmiş oldu. En ufak bir kasılma da bile rahim duvarı yırtılabilirmiş. Bebeğin boyu kilosu çok büyük. Dün doktora geçen yılki deneyimlerimden yola çıkarak "ama doğumun başlaması suyumun gelmesiyle olmaz mı" diye sordum. O da olaabilir ama sancı ve kasılmayla gelmeyeceğinin bir garantisi yok. Öyle bir riske giremem. Bu bebek için çok uğraştık öyle değil mi dedi.
Anlayacağın emelcim, hastanede de yatıyor olsam en ufak sancı bile yaşamam doktor için büyük bir sorunmuş. O yüzden sen hiç panik olma çünkü benim yaşadığım özel bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?