Arkadaşlar merhaba.bende yoğun anemi var.dr ilacımı değiştirdi.ferro sanol duodenal verdi.gece yatmadan günde 1tane.hap yutma sorunum var.prospektüste yutamazsanız kapsülü açıp içini içebilirsiniz diyor.bu şekilde içsem doğru olur mu? Bu durumdaolan var mı ? Yardım lütfen.
senin adına coook sevindim amargii !!sonunda ogluna kavusuyosun sen erken gelmesini degil kucagına almana cok az kaldıgını düşün darısı da artık bizee
canımm cok gecmiş olsun ya nerden anladın bu kasılmayıı?? cok dikkat et kendine ve bebişine azıcık kaldı zaten sık dişini hastaneye yatırıcaklarsa da doktorları dinle bence canım
Beşik güzel ama çok alçak yani gelecek misafirlerin çocukları falan olsa onu korumak için ekstra çaba sarfetmen gerekecek. Biraz paranoyakça mı oldu bilmiyorum ama ben bel hizasının yukarısına olmasını tercih ederim. Ben sepet beşik alıcam ucuzundan alcam ki sonradan atıl kalmasın:))
ama yine de almak istersen bu tarz bişey uygun olur tabi fiyatı yüksek gelebilir ama belki farklı sitelerde indirimli bulabilirsin benim çok hoşuma gitti biz park yatağı oturma odasına kurduk
http://www........./tiny-love-3u-bi...-18-kg-new-2014-P15742793?cid=800101_15742793
günaydın arkadaşlar her sabah bel ağrısıyla uyanmak kötü ya sırt üstü yatınca geçiyor bu seferde vicdanım sızlıyor
kızlar idrarında beyaz parçacıklar olan var mı???bide son zamanlarda böbreklerim ağırıyor sizde de aynı sorunlar var mı doktora gitmekte istemiyorum 5.haftadan beri bu bebek düşer sonra zaman geçti erken doğar dedi artık psikolojik olarak beni yıpratıyor dr....
Arkadaşlar merhaba.bende yoğun anemi var.dr ilacımı değiştirdi.ferro sanol duodenal verdi.gece yatmadan günde 1tane.hap yutma sorunum var.prospektüste yutamazsanız kapsülü açıp içini içebilirsiniz diyor.bu şekilde içsem doğru olur mu? Bu durumdaolan var mı ? Yardım lütfen.
günaydın güzel annişler, dün baya ardan sonra çarşı pazar gezeyim dedim aman allahım belim orta yerinden çatlayacaktı daha doğrusu tam kalçamın olduğu yerden, çok yürümüşüm farkında olmadan, daha çok dikkat etmek lazım artıkbu arada biten magnetlerim ve kapı süsüm, kapı süsümün yıldızları eksik iş yerinde kaldı onlar yarın eve getirip onları da bağlicam ve bitcek sebet süslemesi kaldı bi tek, ellerime sağlık ben çok beğendim Eki Görüntüle 939716 Eki Görüntüle 939717 Eki Görüntüle 939718
günaydın güzel annişler, dün baya ardan sonra çarşı pazar gezeyim dedim aman allahım belim orta yerinden çatlayacaktı daha doğrusu tam kalçamın olduğu yerden, çok yürümüşüm farkında olmadan, daha çok dikkat etmek lazım artıkbu arada biten magnetlerim ve kapı süsüm, kapı süsümün yıldızları eksik iş yerinde kaldı onlar yarın eve getirip onları da bağlicam ve bitcek sebet süslemesi kaldı bi tek, ellerime sağlık ben çok beğendim Eki Görüntüle 939716 Eki Görüntüle 939717 Eki Görüntüle 939718
Geçen şubatta septum rejeksiyonu ameliyatı olmuştum. O ameliyatta rahimdeki perdeyi aldılar ama o zaman doktorum söylemişti: ileride gebelik yaşarsan artık normal doğum yapamazsın. Hem senin hem de bebeğin hayatı tehlikeye girer demişti. Ameliyatta perdeyi aldılar ama rahim duvarı da incelmiş oldu. En ufak bir kasılma da bile rahim duvarı yırtılabilirmiş. Bebeğin boyu kilosu çok büyük. Dün doktora geçen yılki deneyimlerimden yola çıkarak "ama doğumun başlaması suyumun gelmesiyle olmaz mı" diye sordum. O da olaabilir ama sancı ve kasılmayla gelmeyeceğinin bir garantisi yok. Öyle bir riske giremem. Bu bebek için çok uğraştık öyle değil mi dedi.
Anlayacağın emelcim, hastanede de yatıyor olsam en ufak sancı bile yaşamam doktor için büyük bir sorunmuş. O yüzden sen hiç panik olma çünkü benim yaşadığım özel bir durum.
Amargii çok heyecanlandım.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.şimdi ben korktum.benim doğum yapacağım hastaneye uzaklığım 1saat.dr panik yapma, suyun gelse bile sakince yanıma gel dedi.doğum hemen olmuyor dedi.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ahh canım o sancıyı hiç merak etmeyin emin olun anlıyorsunuz direk doguracaksin gibi kaskati oluyor karnin. Bugün geçer sandim ama hala sancim var ayağa kalkamıyorum. Çok korkuyorum gelmez inşallah cantamida hazirlamadim
kızlar günler azaldıkça paniklemeye başladım ben. bir bebeğe nasıl bakılır altı nasıl bezlenir? ne zaman banyo yaptırılır yaptırırken ne kullanmam lazım? ihtiyacını nasıl anlayacağım nasıl emzireceğim? üstünü nasıl giydireceğim? vs bu sorular uzayıp gidiyor. bunun bir kursu filan yok mu acaba ya?? annemin yanındayım çok şükür ama o da kaç sene olmuş büyütmüş çocuklarını nasıl olacak hiçbir fikrim yok. bu konuda aydınlatıcı bilgiyi bana kim verecek? doğumdan önce çocuk doktoruna gitmeli miyim? nerelerden öğrenebilirim ben bunları fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?