2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar nabiyosunuz bn bebegime ytk odama ozel ytga gcmli ytk yptim onu tkio esim ya bugun gne buraz sulu akintim gldi

ya bende de oluo o akıntı belası akıntı olarak deılde ıslak nemlı gbı oluo çamasırım koyu bı akıntı deıl bılmıorum ole ıste sağlıklı zamnlı dogumlarımız olsun inşallah

teşekkür ederim cnm, (kızlar sizlere de ayrı ayrı teşekkürler) bebeğin yanaklarını rujla yaptım cnm, parmağıma biraz ruj sürüp yanaklarını boyadım bebek arabasını da şöyle yaptım kareli bir kağıda çizdim önce kalıbını, bi nokta belirledim sonra yedi kare sayarak daire çizdim sonra dairenin dörtte birini çıkarınca işte arabanın şekli çıkıyo ortaya, üstünün malzemelerini de kesip silikonla yapıştırdım, tekerler için yuvarlaklar kestm ortasınada nazar boncuğu yapıştırdım o kadar, hmm birde fiyonk var sol üst köşelerine yapıştırdım onlarıda kendim yaptım yine keçeden dikdörtgenler kestim orta kısmından büzüp iple sardım fiyonk oldular bebek arabası yapmak en kolayıydı aslında, hemen bitiveriyo ama bebekler biraz uğraştırıyo gözlerini fiyonklarını fln hep tek tek dikerek yapıosun, içini dolduruyosun pamukla onuda dikiyosun fln baya zaman alıyo, ama bitince çok keyif veriyokolay gelisn sana da cnm, eminim seninkilerde çok güzel olacaktır

Son düzenleme:
kızlar bugun bende cok halsızım kemıklerım kırılıo çat çat sankı sımdıye kadar cok ıyıydım hatta cantamıda dun hazırladım yarım yamalak ağırlaşmamıstım aman yaparım dedım ne olcak ama acayıp yoruldum hıc bışeyım yoktu ama utuyu kaldıramadım kafam karman karısık oldu neyı nereye koycagımı sapıttım anlıycagınız hazırlamayanlar bır an once hazırlayın aman hazırlarım demeyın gun gectıkce halımız takatımız gıdıo valla brden yoruldum resmen

Hahaha hiç bu açıdan aklıma gelmemişti, olmadı biras mağaza gezeyim diğer modellemede bakayım

Ben naptım biliyon mu tekstilleri çıkarılabilir bir beşik buldum ikinci el sahibinden.com da:))) çok beğendim topu topu 4 ay kullanılmış. Bugün de gittik baktım nasıl iskeleti sağlam mı tekstilinde sorun var mı diye sahiden de çok çok temizdi. Ve tümüyle katlanabilir bir model. 3,4 ay kullanacağım zaten bir ton para vermenin anlamı yok diye düşündüm. Alıcam haftaya bakalım. Sen de böyle birşey düşünebilirsin sonuçta sıfır bile alsan kendilerini taşımaya başladıklarında hiç bir şekilde kullanamıyorsun:))

bence yanında annen varsa korkma merak etme yıllar gecsede çocuk bakmak unutulmaz annen yikamada emzirmede gerekeni yapar.hatta emin ol ne varsa o kocakari işi dediklerinde var.ablamlar doğum yaptiginda hep annem yardım etti 2O günde herşeyi çözdüler kimseye ihtiyaçları kalmadi

Uygun fiyatlar var sahibinden .comda bende netten aldım 2.el

Sorma canım aynı paniği ben de yaşıyorum.Herkes hele bi doğsun o içgüdüyle hepsinin üstesinden gelirsin diyor.Sen yine annenin yanındaymışsın, benim annem çok uzun süre de kalamaz yanımda , kayınvalidem de gelemez hep.Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da hepsinin üstesinden geliriz inşallah

Canım inş bebeğin zamanında gelir çok stress yapmamaya çalış. Tabi bu biraz zor olur senin için sürekli aklında olur ama gene de sakin olmaya çalış. Sağ salim al kucağına inş.

Ben kesinlikle yürüyüş yapamıyorum. Otomatik gibi 2 dk yürüsem tansiyonum 15 - 11 oluyor. Ben de anlamadım neden böyle ama oluyor.

Aynı kabuslar hepimizde oluyor canım.Günler yaklaştıkça bebeklerimize yetebilecek miyiz kabusu başlıyor. Benim tek korkum sütüm yeticek mi doğumdan hemen sonra sütüm gelipte besleyebilecek miyim?

geçmiş olsun canım bebişin inşallah vaktinde ve sağlıklı gelir
hım bu arada bol bol süt iç muz, et ye hemen kilo alır bebişin inşallah

ya bende de oluo o akıntı belası akıntı olarak deılde ıslak nemlı gbı oluo çamasırım koyu bı akıntı deıl bılmıorum ole ıste sağlıklı zamnlı dogumlarımız olsun inşallah

Valla bnm de ole sabhtan veri iki kere gldi az ama bebsdn dgldr umrm gerci srf su degilde

geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim bilgi icin .battaniye işliyorum simdi o bitsin hemen kecelere el atacam

Cnm yürürken tansiyonunun çıktığını nasıl anlıyorsun? Normal de tansiyon dinlenikken ölçülüyor ya ondan sordum yürüyünce yüksek çıkması normal değil mi???
Geçmiş olsun cnm demek sende bebişine erken kavuşucaksın, şekerin yoksa muz ve tahin pekmez ye kilosu artsın, sağlıkla gelsin inşallah bütün bebişler...

Bende bir göz atayım cnm saol

çok geçmiş olsun canım benim ama üzme kendini bu pozitifliğinle devam et kendine de coook dikkat et bizi de habersiz bırakma

Gecmis olsun sanada umarim biraz daha dayanir kuzucun kilo alir birazda.minnacik olunca insan giydirirken bile korkuyor.ama güçlü oluyorlar minikler.benimde ara ara hafif adet sancilarim oluyor bazen bugunde var .oglumdada olmustu bu agrilarim ama vaktinde dogurdum neyseki.kizimda sabirli olur insallah diyorum ama buyuklerimiz kiz cocugu erken gelir derler.bildikeri var demekki diyorum.sag salim saglikla doguralim inşallah

Ah ben tam dayaklığım.bir ilacı bile yutamıyorum (( ben de deneyeyim bisküviyle.loveli sen hangi hastanede doğuma karar verdin? Ben medlıne karar verdim.çok teşekkür ederim,bu akşam denicem bisküviyi.

bezlemeyi emzirmeyi hatta banyo yaptırma ile ilgili bilgileri doğum sonrası hemşirelerden bilgi alabilirsin, üstünü giydirme işini de bebeğe oldukça nazik davranarak çekiştirmeden hırpalamadan yapabileceğin bir şey, doğumdan öcne çocuk doktoruna gitmene gerke yok bence, belki youtube da bilgi alabilceğin videolar vardır, tv . programlarına zaman zaman uzamanların çıkıp bilgi verdiğini biliyorum çünkü

Romber, eğer Allah göstermesin yoğun kanama olursa en yakın hastaneye git dedi dr.ama hafif leke şeklindeyse ,su gelirse o zaman sakince yanıma gel dedi.Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin.

Cnm yürürken tansiyonunun çıktığını nasıl anlıyorsun? Normal de tansiyon dinlenikken ölçülüyor ya ondan sordum yürüyünce yüksek çıkması normal değil mi???

Şöyle anlatayım canım. Ben her gün sağlık ocağına gidiyorum tansiyon ölçtürmeye ve yaklaşık 2 dk lık bir yol. 5-10 dk dinleniyorum orda oturarak o halde 15-11 çıkıyor. Evde dijital ölçerle ölçtüğümde 13-9. Bende anlamadım yani. Hareket haline yani yürüyüşe geçtiğimde hemen artıyor tansiyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…