2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Romber, eğer Allah göstermesin yoğun kanama olursa en yakın hastaneye git dedi dr.ama hafif leke şeklindeyse ,su gelirse o zaman sakince yanıma gel dedi.Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin.

aynen canım ben de öyle yapmayı düşünüyodum ama su gelirse de acil durum olmuyo mu :44: evet inş bu durumların hiç biri olmadan saglıklı bi şekilde doğum yaparız hepimiz

kızlr slm bebiş kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerini naptınız bittimi?

ben kıyafetleri falan yıkadım bi ütülemek kaldııı o da bitsin çantamızı hazırliycazz

Ah emelcim valla hamile psikolojisi bu günlerde biraz sinirliyiz de galiba benim de canım burnumda herseye kızasım var topu topu 2 at kaldı ama eşim bile anlayışlı olamıyo bazen
Bizim günlerimz yakın sanırım ben de bu hafta kontrolde çalışabilir rsporu alıcam büyük özel hastanelerin raporu geçiyormuş

Canim cok guldum will smithle konusuyormusun ; bende hep abuk subuk ruyalar goruyorum osellikle yemekli agzimin suyu akiyo )))

Valla ben de hep açım:))) hamurlu seyler yemek şstiyorum

aynennn öyle yaaa listeye baktımda çok az şey almışım offf tatilde paso alışveriş yapmak lazım eşime kalsa işte çogu şey
Bizde de öyle eşim doğuncs hallederiz ama ben telaştayım henüz çantamız haxır deği

Kıslar golkandan esinlenerek elimdeki malzemelerle bişiy yapıyım dedim sizce olur mu böyle birşey??? Bunun arkasına mıknatıs mı yapıştırılıyor?? Eşim daha önce görmediği için garip geldi ona biras size sorayım dedim, kalıbı çıkarmadan öylesine kestim olmuş derseniz daha özenle yapıcım??

Kıslar ben bir kitap aldım bebeğinizin ilk ıkında sizi neler bekler diye çok beğenerek okuyorum ben pek birşey bilmiyorum açıkçası bebek bakımımda ilgili bilgim olsun istedim hem çok ayrıntılı hem akıcı bir tarzda yazılmış şuan emzirmedeiz, tavsiye ederim vaktiniz varsa..

Benimde sağlık ocağında yüksek çıkıyor cnm üzülme, doğru tansiyon yaklaşık 15 dk dinlendikten sonra olan ölçümdür yoksa spor la kan basıncı tabiki artar sen yine istersen yürüyüş yapma ama kalbini ferah tut benim doktorda hep yüksek çıkıyor ama heyecana yada hareket etmeme bağlıyorum evde hep normal çünkü...

Canım çok güzel olmuş, ama lavnta kesesine mıknatıs olmaz bence yani magnet şeklinde. İnsanlar bunu dolabına çekmecesine falan koyar herhalde diye düşündüm ben

Bizde dün kemeraltına gittik oğlumuz için bayada gezdik Ama eve geldikten sonra sağ kasığımda çok fena ağrı vardı doğumla fln ilgili olmadığı belli ancak yürürken kasığım çekti derler ya aynen öyle. eşim rahim baskısından oluyormuş dedi ama hakkaten çok fenaydı. Bide arada kaburgalarım birbirinin içine geçmiş gibi ağrıyo geçen gece bağırarak uyanmışım e sola dönmemiz lazım diye hep yan yatmaktan mı oluyo noluyo bu kemik kas ağrıları baya can yakıyo

Kızlar kipada bebek kıyafetlerinde %70 indirim vardı hepsini 39 tl ye aldım

Işıltılı olanı da düğün dernek ,Bayram gibi özel günler için düşündüm:))))

Son düzenleme:
kızlar 32+0 da doktora gittim bebişim 1900 gr 44 cm kan sulandırıcı iğne kullanıyordum günde ikiye çıkardı doktor, plasentada pıhtılaşma çıktı çünkü. benden haberler böyle sizler nasılsınız bakalım

Canım çok güzel olmuş, ama lavnta kesesine mıknatıs olmaz bence yani magnet şeklinde. İnsanlar bunu dolabına çekmecesine falan koyar herhalde diye düşündüm ben

Anladım cnm benimde aklıma çekmece olarak geldi ilk ama emin olamadım hiç lavanta kesesi yapmadığımdan saol minicm, beğenmenede çok sevindim :124:

Canım geçmiş olsun , bebeğin de o kadar küçük değil bence , hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah 35. Haftayı bekler en azından

Merak etme canım o bebiş bi gelsin hepsini bi bakmışsın sanki 10 çocuk büyütmüşsün gibi yapıyorsun , artı annen de varmış herşey tamm

Ya kızlar dün 34. Haftayı bitirdim şükür ama sanki bebğin hareketleri biraz azaldı gibi geliyo, daha çok dalgalanma şeklinde ya da bir noktadan sivrime gibi oluyo benimle aynı haftada olan arkadaşlar sizin bebişlerin hareketleri nasıl??? Birde ben cuma doktora gitmiştim sertleşme var deyince nst ye soktu beni bebeğimin kalp atışları biraz yüksek çıktı 178 e kadar.doktor grip olduğum için böyle olduğunu söyledi. Salı günü bidaha çağırdı nst ye beni tekrar bakalım dedi kalp atışlarına. İnşallah normale dönmüştür. Bu arada bir hafta oldu hala tam anlamıyla iyileşemedim akşam antibiyotiğim de bitti bakalım şu 4 haftayı da hayırlısıyla bi atlatabilsem:18:

cnm merhaba bende iğne kullananlardanım merak ettim de kan sulandırıcı iğne kaçlık kullanıyosun, plesantadaki pıhtılaşmayı doktorun nasıl tespit etti, coraspirinde kullanıyormuydun. birde bebeğinin cinsiyetinide öğrenebilirmiyim, ne çok soru sordum

gecmis olsun canim ya bende de eskisi gibi hareketleri yok yeridaraldi ya artik ondan sanirim ama tekmelerini sert bir sekilde duzenli hissediyorum cogunlukla geriliyor gibi hareketleri sert sibrilme gibi bende canim ya ayakta fazla kaldigimda sertlesiyor gibi bu hafta basladi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…