2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim dr su gelince korkma dedi.hastaneye gelirsin sakince dedi.senin dr acil mi dedi? Şimdi kafam karıştı?

gecmis olsun canim ya bende de eskisi gibi hareketleri yok yeridaraldi ya artik ondan sanirim ama tekmelerini sert bir sekilde duzenli hissediyorum cogunlukla geriliyor gibi hareketleri sert sibrilme gibi bende canim ya ayakta fazla kaldigimda sertlesiyor gibi bu hafta basladi bende

Canım çok çok geçmiş olsun. Sen sakın kötü düşünme. Bu zamana kadar sana tutunan yavruşun şimdi doğsa bile eminim tutunacak mutluluğuna mutluluk katacak göreceksin:))

Ben yıkadım ütüledim poşetledim bi de Şehir dışına gidiceğiz kirlenmesinler diye poşetledim bide

ben herbişeyi yıkadım ütüledim dolaplarını yerleştirdim çantamı da hazırladım
tek eksik bebeğimmmm
o da gününü bekleyip gelir inşallahh

oyy maşallah benim işim bitmedi daha ama totomu kaldırmaya üşeniyorum yarısı ütülendi yarısı yıkandı yarısı da yıkanacak

Sgk anlaşmalı olması önemli bildiğim kadarıyla. Bir de çoğu özel hastane takibini yapmadığı hastayı kabul etmiyor. Zor buldum böyle bir hastane sen randevunu aldın mı? Benim takibimi yapan hastane sgk anlaşmalı değil çünkü(

Benimki de sgk anlaşmalı değil ama dr veriyoruz dedi.
Bizim sekretere de sordum büyük özel hastaneleri kabul ediyoruz dedi
Yarın bi daha sorayım özel hastanenin sgk anlaşması olmadı gerekşyor mu diye

Benimki de sgk anlaşmalı değil ama dr veriyoruz dedi.
Bizim sekretere de sordum büyük özel hastaneleri kabul ediyoruz dedi
Yarın bi daha sorayım özel hastanenin sgk anlaşması olmadı gerekşyor mu diye
Demek ki her sirketin prosedürü farklı bizim şirketin insan kaynakları sgk anlaşmalı olması gerekiyor demişti.

Benim dr su gelince korkma dedi.hastaneye gelirsin sakince dedi.senin dr acil mi dedi? Şimdi kafam karıştı?

yani eger su az az gelirse sorun yok sakince gidersin doktoruna ama cok fazla su gelirse acil diye biliyorum ben de simdi arada kaldım.. su gelmesi çok önemli mi yoksa bekleyebilir mi bi bilginiz var mı arkadaslar :44:

yani eger su az az gelirse sorun yok sakince gidersin doktoruna ama cok fazla su gelirse acil diye biliyorum ben de simdi arada kaldım.. su gelmesi çok önemli mi yoksa bekleyebilir mi bi bilginiz var mı arkadaslar :44:

Benim ilk doğumum normal olacaktı suyum bir geldi şarrrrrrr diye sanki hepsi gitti. Saat sabah 10 falandı hemen hastaneye gittim doktorum geldi hastane de 3 dk mesafede. 2-3 cm açılma var dedi ama ağrım sancım yoktu. Suni sancı taksınlar dedi sabah 10 da suyum geldi serum akşam 19.30 a kadar kaldı ve bitti ama benim gram sancım gelmediği gibi açılmamda olmadı akşama kadar 4-5 kez alttan muayne olduğumla kaldım ve sezeryanla doğurdum. Kısacası bişey olmaz yani

çook teşekkür ederim çok açıklayıcı oldun canım benim de içim rahatladı dogum yapmak istediğim hastane bize uzak da

Ah ben tam dayaklığım.bir ilacı bile yutamıyorum (( ben de deneyeyim bisküviyle.loveli sen hangi hastanede doğuma karar verdin? Ben medlıne karar verdim.çok teşekkür ederim,bu akşam denicem bisküviyi.
valla metro hastanesinde yapacağım ferat erola gideceğim 23ünde bakalım ne olacak masalım ya
kızlr slm bebiş kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerini naptınız bittimi?

kızlar medipol hastanesi bağcılar 33. haftada hasta kabul ediyomu acaba bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…