2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ya bende anlamadım sımdı ben grıbım ama rapor alınmaz dıe hııc doktora gıtmıyorum calısabılır aldıgımızda rapor alabılıyormuyuzzz

Gunaydin kizlar :))
Bugun 3 bucukta da bizim de randevumuz var insallah guzel seyler duyariz ben de cok ozledim oglusumu doktoruma da biseyler yaptirip gotureyim bari onu da ozledim :))))
bugun icimde bi cosku var allah hayira cikartsin :))
Hayırlı haberlerle gellll tez zamanda:))
Doktora napcan yaa çok merak ettim ama ben:)))

_smasher_ , EML_84 ve genic teşekkür ederim kızlaar, evet mutlu oluyorum bebimi gördüğüm günler hepimizin bebilerine maşallah az kaldı evet çok sabırsızlanıyorum, merakla bekliyorum bütün bebiler sağlıkla gelsin inaşallaaaaahhhhhh Emel'cim geçmiş olsun cnm bu arada,benimde kociş hasta yine umarım yine bulaştırmaz bana hamilrliğin başından beri üç kere hastalandım üçü de kociş yüzünden, valla annenin evine git bi dah hastalanırsan demiştim ama kıyamıyorum

vee işte biten kapı süsüm, yıldızlar da takıldı, valla hepinizin bebişlerine yapasım var bundan, çok eğlendim ben yaparken gidip gelip bakıorum süsüme

İşyerlerinde işgüzar insanların ortak noktası kuyruğunu kurtarmak için alakasız insanları bile olaya dahil etmeye çalışmaları ve ne hikmetse başarmaları. Ama şafağımız az kaldı canım sen o yüzden yapılanlara gülüp gec ve bebeğinle geçireceğin en az 13 haftayı hayal et ve moral bul. Üzme kendini canım benim. .

Selam canım..
Bende örgü olayını hiç sevmiyorum ama sıcak tutması ve terletmemesi açısından polarlara göre çok daha sağlıklıymış..
Dr um söylemişti :)

Yaaa komediler kendileri gibi düşünmeyen insanlara,cahilce sorulan sorulara hepbirlik olup saldırıya geçiyorlar. Yerin dibine kadar sokuyolar. Eeeee zaten bilse cevabını sormaz dimi o tür bir soru. Bir değil 2 değil bir kaç kez böyle birşeyle karşılaşınca ben de makul bir şekilde eleştirdim hiç seviyemi bozmadan. Cevap vermeye veya anlamaya bile çalışmadan direkt gruptan atmışlar. Bu derece kibirli tiplerin bir araya geldiği bir grup daha görmedim ben. Böyle işte:))

Gunaydin kizlar :))
Bugun 3 bucukta da bizim de randevumuz var insallah guzel seyler duyariz ben de cok ozledim oglusumu doktoruma da biseyler yaptirip gotureyim bari onu da ozledim :))))
bugun icimde bi cosku var allah hayira cikartsin :))

Günaydınnn..
Hayır olsun inşallah.. Oğluşunu görücek olmanın coşkusudur o ne güzel :))

Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş gerçekten..
Bende bu haftasonu malzeme almaya gidicem inşallah, hem şekerlere hemde kapı süsüne başlıycam ufak ufak :))

Günaydın codulu cuum. Nasılsın? Sen 32 de işten ayrılmıcak mıydın yoksa 37 ye kadar uzatacak mısın? Senin işyerinin soğukluğu ne durumda?

saoll canimm ixiyimm is yerimde ayni buzzz gibi.. ama rapor alacagimi soyledigimden beri rahatim. hem ben takmiyoum cok girmiyoum iceri hemde yerime hala birini bulamadiklari icin hasta olmasinda gelsin biz birini bulama jadar diye usutmemeye calisiyorlar beni.. kiymeti yeni anladilar yani... 31 ocak son gelmeyecegim canim...
ayrica emelcim yanina gelirsem seni hortumla islatir islatir doverim haberin olsunn.. iltihap sanada beegede cok zararli hemen git doktora.. ara esini geksin gotursun seni yada bin taksiye git biran once.. iltihap cok tehlikelii..... hemennn doktoraaaaaaa

Grupta erkek var mı konusu muydu?
Ben karışmıyorum öyle konulara.
Neyse sen de merak etme.
Önemli bilgiler oldukça ben paylaşıyorum zaten.

Aman canım benim mümkün oldugunca uzak dur kocandan. O grip oldugunda ayrı yattık biz 1 mt bile yaklaşmadım ona. O dönemde çok şükür bulaşmadü. ben sonra bu merete yakalandım eşim bişey olmaz deyip bana yanaştı 1 gün sonra o da hastalandı. Kv ye de bulaştırdım. Sen çok dikkat et.
Kapı süsüne de ayrıca bayıldım:)) çok güzel olmuş. Keşke bende de böyle bir sabır olsa offf off

ya bende anlamadım sımdı ben grıbım ama rapor alınmaz dıe hııc doktora gıtmıyorum calısabılır aldıgımızda rapor alabılıyormuyuzzz

evet cnm ben bugün gittim doktora 32 hafta raporu için, grip için fln alınan raporlar bu 5 haftalık izinden düşmüyomuş, git al yani raporunu, dinlen

Selam canım..
Bende örgü olayını hiç sevmiyorum ama sıcak tutması ve terletmemesi açısından polarlara göre çok daha sağlıklıymış..
Dr um söylemişti :)

Kesin daha sağlıklıdır.
Belki biraz modern modeller olsa yine okey diyebileceğim.
Ama orası burası işli fırfırlı dantelli filan oofff içim daralıyor.

Bir de hani bilemem dağa filan tatile gidersek lazım olur belki ama şehir içinde o kadar soğuk bir durum olmuyor genelde..

Çok güzel olmuş cnm bayıldım, bana hazır kapı süsü hediye geldi yoksa buna da başladım heralde

Demek benim kayınvalide sende olsa tırlatıcaktın dantel yastık olayını duymuşsundur zaten bide örgülerimizi gör

Neyse ki örgü olayına dantel kadar soğuk değilim

Son düzenleme:

Ayy evet o işli mişli olanlar gerçekten fena..
Benim annanemde örmüş patik yelek hırka falan hepsi bebek mavisi ve hepsi işli işli..
Dedim anneme ben bunları hayatta giydirmem.
Bi de ben izmirdeyim burda soğuk olduğu en fazla 2-3 ay martta doğum yaparsam en fazla 1 ay giydirebilirim öle şeyleri :)

ben simdilik izliyoum onlari sadece demekki yazsam benide kovacaklar.. ama cok guldum yaaa... yalniz degilim demekki hayatim boyunca genelin karsisinda olmustur goruslerim.. sende bendensin.. ukala derler mi sanada;-);-)

benimki yukarda canım ama illa çıkacak diye bişey yok erkek bebek öne doğru göbekte olduğundan çıkıyor kızlar yanlara doğru büyütüyor göbeği belki onla alakalı
ay ne güzel maşallah prenseseeeeee biz bugün cüneyt evrükeye gidiyoruz perşembe de ferat beye gideceğiz bakalım ne duyacağız
bu aralar azcık şeker diyetini bozdum umarım sıkıntı olmaz
saatlerini de yazsana osaate alabilirsem alayım hehehehehhehe
acaba bize de uyar mı ki böyle öğretmenler şuubat tatilinde olunca yanıyor o izinler ya
harika olmuş golkan ya ellerine sağlıkkkkkkkkkk ben daha başlamadım bile tatili bekliyor işleri yapmak için tatili süsleri yapmak için tatili herşey için tatili bekliyorum hayırlısı

Grupta erkek var mı konusu muydu?
Ben karışmıyorum öyle konulara.
Neyse sen de merak etme.
Önemli bilgiler oldukça ben paylaşıyorum zaten.

face grubu sıkıntı oluyor bir süre sonra gruplaşmalar farklı görüşlere tahammülsüzlükler ilişkiler fazla içiçe girince aradaki seviyenin düşmesi falan
burası o yüzden daha rahat herşeyden konuşuluyor seviye belli ekim annelerinde vardı grübumuz dağıldı tabi haaa grup hala devam ediyor çok güzel arkadaşlıklarım hala var ama grup olarak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…