Öncelikle çok sevindim haberlere. Hayırlı olsun. Biz bu 32. Haftada alınan çalışabilir raporundan sonra kadın doğum hariç başka bir yerden alınan raporlarla ilgili seninle bir konuşmuştuk hatırladın mı? Şimdi doktorun ne dedi anlamadım. Alabiliyor muyuz rapor yoksa alınca izinden mi gidiyor?
Hayırlı haberlerle gellll tez zamanda:))Gunaydin kizlar :))
Bugun 3 bucukta da bizim de randevumuz var insallah guzel seyler duyariz ben de cok ozledim oglusumu doktoruma da biseyler yaptirip gotureyim bari onu da ozledim :))))
bugun icimde bi cosku var allah hayira cikartsin :))
inan bana çok zor geçiyor malesef ama asıl dinlenmesi lazım
dinlenmeden olmuyor
emelcim pek keyfim yok aslında işyerindeki sıkıntılar yüzünden 2 haftadır
ama aldırmamaya sadece işimi yapmaya çalışıyorum üstelik olayların
benimle doğrudan alakası olmadığı halde yine bana dönmesine de
şaşırıyorum ama çok şükür keyfim yerinde sağlığı sıhhatim yerinde
akşam üzeri saat 5 te de dr randevum var ohhh misssss canım benim
bu arada magnetlerim hazır alışveriş işim bitti tamamen
kıyafetlerimiz yıkandı, ütülendi hazırlandı tabii çanta hazır değil
çünkü çanta işimiz sora girdi birde onu halledersem tamamım sanırım
evet işte kafanda birikince daha zor oluyor
Hani biliyorsunuz ben örgü olayına karşıyım ama çoooook sevdiğim biri kızıma bir kaç hırka yapmış, anneme vermiş.
Ben de aldım eve getirdim. Ama hiç hoşlanmıyorum ya. Giydirmek bir kenara, evde durmasını bile istemiyorum sanki.
İçime sıkıntı oldu yani o derece.
Yine de bugün yıkıyorum. İlk yıkadığım bebek eşyası oldular...
Belki yıkadıktan sonra bir yerlere saklarım
Yaaa komediler kendileri gibi düşünmeyen insanlara,cahilce sorulan sorulara hepbirlik olup saldırıya geçiyorlar. Yerin dibine kadar sokuyolar. Eeeee zaten bilse cevabını sormaz dimi o tür bir soru. Bir değil 2 değil bir kaç kez böyle birşeyle karşılaşınca ben de makul bir şekilde eleştirdim hiç seviyemi bozmadan. Cevap vermeye veya anlamaya bile çalışmadan direkt gruptan atmışlar. Bu derece kibirli tiplerin bir araya geldiği bir grup daha görmedim ben. Böyle işte:))Baş dönmesi kulaktan olabilir gerçekten.
Bir de bu dönem olan bu hastalık antibiyotik gerektirmeyebilir.
Benim annem de hastalandı. Doktor kesinlikle vermedi. Eczacısıyla konuştu, o da kesinlikle vermedi.
Başka çeşit ilaçlar, boğaz spreyi filan vermişler.
Haydaaa
O niye
Nooldu ki
Nasıl bir dedikodu kaçırdım bybo'da :)))
Gunaydin kizlar :))
Bugun 3 bucukta da bizim de randevumuz var insallah guzel seyler duyariz ben de cok ozledim oglusumu doktoruma da biseyler yaptirip gotureyim bari onu da ozledim :))))
bugun icimde bi cosku var allah hayira cikartsin :))
_smasher_ , EML_84 ve genic teşekkür ederim kızlaar, evet mutlu oluyorum bebimi gördüğüm günlerhepimizin bebilerine maşallah az kaldı evet çok sabırsızlanıyorum, merakla bekliyorum bütün bebiler sağlıkla gelsin inaşallaaaaahhhhhh Emel'cim geçmiş olsun cnm bu arada,benimde kociş hasta yine umarım yine bulaştırmaz bana hamilrliğin başından beri üç kere hastalandım üçü de kociş yüzünden, valla annenin evine git bi dah hastalanırsan demiştim ama kıyamıyorum
Eki Görüntüle 943117 vee işte biten kapı süsüm, yıldızlar da takıldı, valla hepinizin bebişlerine yapasım var bundan, çok eğlendim ben yaparken gidip gelip bakıorum süsüme
Günaydın codulu cuum. Nasılsın? Sen 32 de işten ayrılmıcak mıydın yoksa 37 ye kadar uzatacak mısın? Senin işyerinin soğukluğu ne durumda?
Yaaa komediler kendileri gibi düşünmeyen insanlara,cahilce sorulan sorulara hepbirlik olup saldırıya geçiyorlar. Yerin dibine kadar sokuyolar. Eeeee zaten bilse cevabını sormaz dimi o tür bir soru. Bir değil 2 değil bir kaç kez böyle birşeyle karşılaşınca ben de makul bir şekilde eleştirdim hiç seviyemi bozmadan. Cevap vermeye veya anlamaya bile çalışmadan direkt gruptan atmışlar. Bu derece kibirli tiplerin bir araya geldiği bir grup daha görmedim ben. Böyle işte:))
_smasher_ , EML_84 ve genic teşekkür ederim kızlaar, evet mutlu oluyorum bebimi gördüğüm günlerhepimizin bebilerine maşallah az kaldı evet çok sabırsızlanıyorum, merakla bekliyorum bütün bebiler sağlıkla gelsin inaşallaaaaahhhhhh Emel'cim geçmiş olsun cnm bu arada,benimde kociş hasta yine umarım yine bulaştırmaz bana hamilrliğin başından beri üç kere hastalandım üçü de kociş yüzünden, valla annenin evine git bi dah hastalanırsan demiştim ama kıyamıyorum
Eki Görüntüle 943117 vee işte biten kapı süsüm, yıldızlar da takıldı, valla hepinizin bebişlerine yapasım var bundan, çok eğlendim ben yaparken gidip gelip bakıorum süsüme
ya bende anlamadım sımdı ben grıbım ama rapor alınmaz dıe hııc doktora gıtmıyorum calısabılır aldıgımızda rapor alabılıyormuyuzzz
Selam canım..
Bende örgü olayını hiç sevmiyorum ama sıcak tutması ve terletmemesi açısından polarlara göre çok daha sağlıklıymış..
Dr um söylemişti :)
Kesin daha sağlıklıdır.
Belki biraz modern modeller olsa yine okey diyebileceğim.
Ama orası burası işli fırfırlı dantelli filan oofff içim daralıyor.
Bir de hani bilemem dağa filan tatile gidersek lazım olur belki ama şehir içinde o kadar soğuk bir durum olmuyor genelde..
Kesin daha sağlıklıdır.
Belki biraz modern modeller olsa yine okey diyebileceğim.
Ama orası burası işli fırfırlı dantelli filan oofff içim daralıyor.
Bir de hani bilemem dağa filan tatile gidersek lazım olur belki ama şehir içinde o kadar soğuk bir durum olmuyor genelde..
Demek benim kayınvalide sende olsa tırlatıcaktın dantel yastık olayını duymuşsundur zaten bide örgülerimizi görEki Görüntüle 943172 Eki Görüntüle 943173
Neyse ki örgü olayına dantel kadar soğuk değilim
Yaaa komediler kendileri gibi düşünmeyen insanlara,cahilce sorulan sorulara hepbirlik olup saldırıya geçiyorlar. Yerin dibine kadar sokuyolar. Eeeee zaten bilse cevabını sormaz dimi o tür bir soru. Bir değil 2 değil bir kaç kez böyle birşeyle karşılaşınca ben de makul bir şekilde eleştirdim hiç seviyemi bozmadan. Cevap vermeye veya anlamaya bile çalışmadan direkt gruptan atmışlar. Bu derece kibirli tiplerin bir araya geldiği bir grup daha görmedim ben. Böyle işte:))
demek benim kayınvalide sende olsa tırlatıcaktın dantel yastık olayını duymuşsundur zaten bide örgülerimizi görEki Görüntüle 943172 Eki Görüntüle 943173
neyse ki örgü olayına dantel kadar soğuk değilim
benimki yukarda canım ama illa çıkacak diye bişey yok erkek bebek öne doğru göbekte olduğundan çıkıyor kızlar yanlara doğru büyütüyor göbeği belki onla alakalıkızlara sızlere bır sorum var benım bıldıgım hamıle karnı sert olurdu karın sert olurdu tamamı ama bende hıc sertlık yok gayet yumusak ara ara sertlesıo bebek totoyu dayadıgı ıcın okadar :Sanlamadım bırde gobek delıklerınız yukarı cıktımı benım hala cukur
ay ne güzel maşallah prenseseeeeee biz bugün cüneyt evrükeye gidiyoruz perşembe de ferat beye gideceğiz bakalım ne duyacağızSlm kizlaaaaar, herkeslere selamlar hastanedeydim az once dr. Kontrolumuz vardi 31+6 yiz bugun calisabilir raporumuzu aldik:) hani demistim ya dr bana 5 hafta calisabilir raporu veriyorum ondan once isi birakmak istersen raporu ben veremem demisti diye iste onu demesinin sebebi bu 5 haftamin yanmamasiymis yani ben uc hafta sonra bi kbb.ciden 10 gun rapor alinca bu raporum yanmicak her halukarda 5 haftayi dogum sonrasi icin garantilemis olduk demek ki:) ben yanlis anlamisim dr.umu , kiziyodum bi de adama hehehe:) meger beni dusunuomusneyse ben uc hafta daha calisir sonra bi raporla birakirim artik:) bu arada bebim 31+6 da 2051 gr ve 44 cm, olmasi gerektigi gibi dedi dr., bi problemimiz yok cok sukur, esnedi bol bol dil cikardi bize kafasi asagida poposu sag gogsumun altinda ayaklarida sol altta, meger poposuyla vurup duruomus bizim kiz:) dr.da sasirdi ayaklarin oldugu yerden rahatsiz etmesi lazim aslinda dedi ama yok bizimki popo atiyo, ordan acitio hep, koca popolu:) bu arada sertlesme icin cok normal dedi dr gun icinde olcak artik oyle dedi LOVELIiiiiiiiiiiiiii bir sonraki randevum 11 subatta sonraki de 25 subat umarim karsilasiriz, hmmmmm bide hizli kilo almissin dedi dr o biraz moralimi bozdu aslinda son gittigimde 68 dim simdi 69 ciktim 4haftada 1 kilo normal degil mi? Totaldede 12 kiloyu gormus bulunmaktayim amaaaan surda ne kaldi hem goren kilo almamissin bi karnin buyumus duyo ben gorunene bakcam arkadas; ) haydin herkeslere musmutlu gunleeeeer
acaba bize de uyar mı ki böyle öğretmenler şuubat tatilinde olunca yanıyor o izinler yaevet cnm bende seni arıodum :) telden yazmıştım az öncekileri ordan zor oluyo, şimdi dr.um bana şöyle demişti, ben sana 5 hafta daha çalışabilir diye bi rapor vercem ama o rapor matbu oluyo demişti hafta sayısını değiştiremem eğer sen ben daha az çalışcam dersen tekrar rapor almak için bana gelme, ben veremem demişti bende sinirlenmiştim adama neyse ama aslında demek istediğini daha bugün anladımbana 5 hafta çalışabilir raporu verdi ama ben üç hafta daha çalışcaksam, o son iki haftanın yanmaması için raporu başka bi dr. dan al demiş, yani kbb. ciden yada psikiyatriden neyse ne işte onlardan alırsam raporu bu beş haftadan düşmicekmiş seninde dediğin gibi yani hadi gözümüz aydıııın
harika olmuş golkan ya ellerine sağlıkkkkkkkkkk ben daha başlamadım bile tatili bekliyor işleri yapmak için tatili süsleri yapmak için tatili herşey için tatili bekliyorum hayırlısı_smasher_ , EML_84 ve genic teşekkür ederim kızlaar, evet mutlu oluyorum bebimi gördüğüm günlerhepimizin bebilerine maşallah az kaldı evet çok sabırsızlanıyorum, merakla bekliyorum bütün bebiler sağlıkla gelsin inaşallaaaaahhhhhh Emel'cim geçmiş olsun cnm bu arada,benimde kociş hasta yine umarım yine bulaştırmaz bana hamilrliğin başından beri üç kere hastalandım üçü de kociş yüzünden, valla annenin evine git bi dah hastalanırsan demiştim ama kıyamıyorum
Grupta erkek var mı konusu muydu?
Ben karışmıyorum öyle konulara.
Neyse sen de merak etme.
Önemli bilgiler oldukça ben paylaşıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?