2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ayyy aynen bende ama esimle konustum dun.. bunlar ilk 3 ay yasak sonrada yaz geliyo napcaz dedim. oda seneye kisin giyer dedi.eveettt dedim. yalnig kocisin kacirdigi sey su ki onlar sseneye olmaz kucuk gelir... ;-);-)

Yaaa eşim yarın da izin alacak bugün de izin alsın istemedim. Başımın dönmesi geçsin hemen gitçem doktora:)))
Senin ne güzel az kalmış benim daha 36 günüm var:))
Şafak karanlık yanii.

Grupta erkek var mı konusu muydu?
Ben karışmıyorum öyle konulara.
Neyse sen de merak etme.
Önemli bilgiler oldukça ben paylaşıyorum zaten.
Evet aynı konu. Kadın sadece sordu evet aptalca bir soruydu ama herkesin bir anda saldırıya geçmesi yerine biri açıklama yapar ve memnun olmadığı durumda da kadının özgür iradesiyle gitmesine izin verilir. Modern görüşlü yobazlık diyorum bu tür durumlara. Neyse çok da mühim değil. Ben sessiz kalamıyorum böyle durumlara normal yaşamımda da böyleyim. Ahhh şu diliimmm:)))

ben de seviyorum örgü olayını abimin eşi sevmezdi kullanmadı sadece ceketleri bir iki sefer annem yaptı diye giydirdi ben sevmiyorum deyince annem de giydirme kızım bana ayıp olmaz dedi o da giydirmedi ama ben giydirdim bi adanadayım
mesela uykudan uyanınca giydiriyordum sonra çıkarıyordum büyük oğlumda hala öyledir kışın buralar nemli ya uykudan uyanınca giydiririm örgü giydirmiyorum artık ama süveter giydiriyorum sonra çıkarıyoruz öyle
örgü bir sürü var abiden kalanlar babaannemizin yaptığı anneanneni yaptığı hediye de gelcek yo her gün birini giydirsem anca biter valla sorun olmaz oğlumdan sonra güzelce yıkar birine veririrm ihtiyacı olan birine

Yaaa eşim yarın da izin alacak bugün de izin alsın istemedim. Başımın dönmesi geçsin hemen gitçem doktora:)))
Senin ne güzel az kalmış benim daha 36 günüm var:))
Şafak karanlık yanii.

oyyy kuzummm... sabir canim napcann.. nerdeyse bende oyle olacaktim ucuz yirttim.

face olayı zor oluyor herkes sen gibi düşünmez ama anlaşıyılı olmak lazım belli seviyeleri korumak ilişkileri belli seviyede tutmak lazım

bugün oğlumu göreceğim 17.00 de şeker diyetinde azcık sapmalar yaptım ginde biröğünde azcık bişey olmaz umarım 10 kilodayım şimdi :18::18::18::18::18:dr bakalım bebişime ne diyecek ,

kalkayım da evimi toplayayımmmm

canım ben daha hazırlamadım, hazırlarsam sanki bebek gelivercekmiş gibi geliyor 36 da falan hazırlarım, benim ilki sezeryandi, dolayıs ile gecelik dısında birsey giyemiyordum, kesi yeri oldugu için... bu sefr de sadce gecelik koyacagim onu acılır olanlardan, emzirme için onlar rahat.

Karın sertleşmesi bende de oluyor ama dr um normal dedi.. Bide bebeğim hala yan yatıyo 36. haftada falan ancak döner ama dahada büyüdüğünde nasıl dönücek merak ediyorum :44:

doner canım merak etme, benim 31. haftamda dogum pozisyonundaydı , dun gittigimde gene donmus, kafa yan tarafta idiben sezeryan olacagim için pozisyonu onemli değil ama diyecegim heran donebiliyor bu bıcırıklar.

Hayırlı haberlerle gellll tez zamanda:))
Doktora napcan yaa çok merak ettim ama ben:)))

Hehhehe :))) ay canim ne olsun oyle pek bisi degil arada sevdigi truflerden cikolata falan yaptiriyodum :)) ses tonu bile rahatlatiyo beni iyi anlasiyoruz o yuzden icimden geliyo

Kayınvalidem antibakteriyel ip almış ve biliyor benim de çok incik boncuk seyler sevmedigimi pofuduk bir mont gibi birşey örmüş bir de astronot örmüş müthiş olmuş hiç battaniyeye bile sarmaya gerek kalmayacak derecede. Bir de çok demode değil. Modeli söylüyorum sağolsun o da örüyor:)) fotolarını çekersem yüklerim tabii:))

ben simdilik izliyoum onlari sadece demekki yazsam benide kovacaklar.. ama cok guldum yaaa... yalniz degilim demekki hayatim boyunca genelin karsisinda olmustur goruslerim.. sende bendensin.. ukala derler mi sanada;-);-)

Tabii yaaa ben de herkesin doğru dediğine doğrudur dediğim hiç olmamıştır mutlaka mantığıma uyması gerek yoksa sonuna kadar fikrim için savaşırım:)) çok bilmiş ukala derler bana dam hatta burda da dediler yaa 70 yaşında ölmüş tekrar dünyaya gelmiş gibisin diye biri dedi:)))
Yararlı bir blog ama facebook grubu pek bir işe yaramaz zaten kovdular beni ühühü(
Aman haaa sakın karşıt görüş bildiren birşey yazma gözünın yaşına bakmazlar:)))

Heheh kesin tırlatırdım :)))

Ya bazıları fena değil gerçekten.
Yani tek renk ve üstünde ıvır zıvır olmayanları yine daha kullanışlı buluyorum.
Ama kurdeleler süsler ıvır zıvırlar hiç dayanamıyorum..

Yani ben gerçi hazır kazak alırken bile çizgili filan alamam :))))

Ya ben üşenmedim düz beyaz vardı, şimdi tek tek üstündeki işleri söktüm, kurdeleleri çıkarttım. Dümdüz kaldı.
Düğmeleri gözüme batıyor şimdi.
Onlara da düz bir şey bulursam en azından kullanılabilir bir beyaz hırkası olacak kızımın :)

Ya işte ben de şunu düşünüyorum;
Bu tarz örgü şeyleri, gerçekten ihtiyacı olan birilerine vermek daha mantıklı.
Yani dediğim gibi çünkü hava koşulları olarak da yün giydirilecek bir durum yok.
Hani madem birileri uğraşmış yapmış, onları benim adıma ihtiyacı olan birilerine versinler.
Ben hediyeyi almış kabul ederim :)

Kesinlikle burası daha güzel herkes birbirine o kadar seviyeli ki biri seviyesini bozsa onun için birlik olup haddini bildiriyoruz. Herkes aynı şeyleri aynı anlarda yaşaması da güzel burda.
Mesela orda soruyolar doğum şekli ile ilgili birşeyi bundan 15 sene önce sezeryan doğum yapan da yorum yapıyo geçen sene doğum yapan da. Ben burayı hiç bir yere değişmem)
Hem bebekler doğsun riskler azalsın bizler de gelenekselleşecek buluşmalar yapıcaz eminim buna ben:))

Çooook doğru, modern görüşlü yobazlık.
Üstelik herkes aynı anda çemkiriyor ve tahammülsüzlük had safhada.
Neyse dediğim gibi ben o olaylara girmem sadece bilgi alacağımı alırım gerisini umursamıyorum. : )

ayyy aynen bende ama esimle konustum dun.. bunlar ilk 3 ay yasak sonrada yaz geliyo napcaz dedim. oda seneye kisin giyer dedi.eveettt dedim. yalnig kocisin kacirdigi sey su ki onlar sseneye olmaz kucuk gelir... ;-);-)

Hehehehe çaktırma sen de o zaman : ))))

Çaktırma çaktırma gelecek sene giyebileceğini bilsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…