Kesin daha sağlıklıdır.
Belki biraz modern modeller olsa yine okey diyebileceğim.
Ama orası burası işli fırfırlı dantelli filan oofff içim daralıyor.
Bir de hani bilemem dağa filan tatile gidersek lazım olur belki ama şehir içinde o kadar soğuk bir durum olmuyor genelde..
Yaaa eşim yarın da izin alacak bugün de izin alsın istemedim. Başımın dönmesi geçsin hemen gitçem doktora:)))saoll canimm ixiyimm is yerimde ayni buzzz gibi.. ama rapor alacagimi soyledigimden beri rahatim. hem ben takmiyoum cok girmiyoum iceri hemde yerime hala birini bulamadiklari icin hasta olmasinda gelsin biz birini bulama jadar diye usutmemeye calisiyorlar beni.. kiymeti yeni anladilar yani... 31 ocak son gelmeyecegim canim...
ayrica emelcim yanina gelirsem seni hortumla islatir islatir doverim haberin olsunn.. iltihap sanada beegede cok zararli hemen git doktora.. ara esini geksin gotursun seni yada bin taksiye git biran once.. iltihap cok tehlikelii..... hemennn doktoraaaaaaa
Evet aynı konu. Kadın sadece sordu evet aptalca bir soruydu ama herkesin bir anda saldırıya geçmesi yerine biri açıklama yapar ve memnun olmadığı durumda da kadının özgür iradesiyle gitmesine izin verilir. Modern görüşlü yobazlık diyorum bu tür durumlara. Neyse çok da mühim değil. Ben sessiz kalamıyorum böyle durumlara normal yaşamımda da böyleyim. Ahhh şu diliimmm:)))Grupta erkek var mı konusu muydu?
Ben karışmıyorum öyle konulara.
Neyse sen de merak etme.
Önemli bilgiler oldukça ben paylaşıyorum zaten.
Demek benim kayınvalide sende olsa tırlatıcaktın dantel yastık olayını duymuşsundur zaten bide örgülerimizi görEki Görüntüle 943172 Eki Görüntüle 943173
Neyse ki örgü olayına dantel kadar soğuk değilim
Yaaa eşim yarın da izin alacak bugün de izin alsın istemedim. Başımın dönmesi geçsin hemen gitçem doktora:)))
Senin ne güzel az kalmış benim daha 36 günüm var:))
Şafak karanlık yanii.
merhaba arkadaşlar sizlere yazamasam da takip ediyorum hep.ben birkaç şey sormak istiyorum
malum doğumlar yaklaştı bir çoğunuz hastane çantası hazırlamışsınızdır kendiniz için pijama mı tercih ettiniz gecelik mi? hangisi daha kullanışlı olur acaba?
Karın sertleşmesi bende de oluyor ama dr um normal dedi.. Bide bebeğim hala yan yatıyo 36. haftada falan ancak döner ama dahada büyüdüğünde nasıl dönücek merak ediyorum :44:
Hayırlı haberlerle gellll tez zamanda:))
Doktora napcan yaa çok merak ettim ama ben:)))
Çok güzel olmuş cnm bayıldım, bana hazır kapı süsü hediye geldi yoksa buna da başladım heralde
Kesin daha sağlıklıdır.
Belki biraz modern modeller olsa yine okey diyebileceğim.
Ama orası burası işli fırfırlı dantelli filan oofff içim daralıyor.
Bir de hani bilemem dağa filan tatile gidersek lazım olur belki ama şehir içinde o kadar soğuk bir durum olmuyor genelde..
ben simdilik izliyoum onlari sadece demekki yazsam benide kovacaklar.. ama cok guldum yaaa... yalniz degilim demekki hayatim boyunca genelin karsisinda olmustur goruslerim.. sende bendensin.. ukala derler mi sanada;-);-)
Demek benim kayınvalide sende olsa tırlatıcaktın dantel yastık olayını duymuşsundur zaten bide örgülerimizi görEki Görüntüle 943172 Eki Görüntüle 943173
Neyse ki örgü olayına dantel kadar soğuk değilim
Ayy evet o işli mişli olanlar gerçekten fena..
Benim annanemde örmüş patik yelek hırka falan hepsi bebek mavisi ve hepsi işli işli..
Dedim anneme ben bunları hayatta giydirmem.
Bi de ben izmirdeyim burda soğuk olduğu en fazla 2-3 ay martta doğum yaparsam en fazla 1 ay giydirebilirim öle şeyleri :)
çekmecemize yerleştirelim çekeyim resimmlerini hihihihhiihhi
ben de seviyorum örgü olayını abimin eşi sevmezdi kullanmadı sadece ceketleri bir iki sefer annem yaptı diye giydirdi ben sevmiyorum deyince annem de giydirme kızım bana ayıp olmaz dedi o da giydirmedi ama ben giydirdim bi adanadayım
mesela uykudan uyanınca giydiriyordum sonra çıkarıyordum büyük oğlumda hala öyledir kışın buralar nemli ya uykudan uyanınca giydiririm örgü giydirmiyorum artık ama süveter giydiriyorum sonra çıkarıyoruz öyle
örgü bir sürü var abiden kalanlar babaannemizin yaptığı anneanneni yaptığı hediye de gelcek yo her gün birini giydirsem anca biter valla sorun olmaz oğlumdan sonra güzelce yıkar birine veririrm ihtiyacı olan birine
benimki yukarda canım ama illa çıkacak diye bişey yok erkek bebek öne doğru göbekte olduğundan çıkıyor kızlar yanlara doğru büyütüyor göbeği belki onla alakalı
ay ne güzel maşallah prenseseeeeee biz bugün cüneyt evrükeye gidiyoruz perşembe de ferat beye gideceğiz bakalım ne duyacağız
bu aralar azcık şeker diyetini bozdum umarım sıkıntı olmaz
saatlerini de yazsana osaate alabilirsem alayım hehehehehhehe
acaba bize de uyar mı ki böyle öğretmenler şuubat tatilinde olunca yanıyor o izinler ya
harika olmuş golkan ya ellerine sağlıkkkkkkkkkk ben daha başlamadım bile tatili bekliyor işleri yapmak için tatili süsleri yapmak için tatili herşey için tatili bekliyorum hayırlısı
face grubu sıkıntı oluyor bir süre sonra gruplaşmalar farklı görüşlere tahammülsüzlükler ilişkiler fazla içiçe girince aradaki seviyenin düşmesi falan
burası o yüzden daha rahat herşeyden konuşuluyor seviye belli ekim annelerinde vardı grübumuz dağıldı tabi haaa grup hala devam ediyor çok güzel arkadaşlıklarım hala var ama grup olarak değil
Evet aynı konu. Kadın sadece sordu evet aptalca bir soruydu ama herkesin bir anda saldırıya geçmesi yerine biri açıklama yapar ve memnun olmadığı durumda da kadının özgür iradesiyle gitmesine izin verilir. Modern görüşlü yobazlık diyorum bu tür durumlara. Neyse çok da mühim değil. Ben sessiz kalamıyorum böyle durumlara normal yaşamımda da böyleyim. Ahhh şu diliimmm:)))
ayyy aynen bende ama esimle konustum dun.. bunlar ilk 3 ay yasak sonrada yaz geliyo napcaz dedim. oda seneye kisin giyer dedi.eveettt dedim. yalnig kocisin kacirdigi sey su ki onlar sseneye olmaz kucuk gelir... ;-);-)
ayyy aynen bende ama esimle konustum dun.. bunlar ilk 3 ay yasak sonrada yaz geliyo napcaz dedim. oda seneye kisin giyer dedi.eveettt dedim. yalnig kocisin kacirdigi sey su ki onlar sseneye olmaz kucuk gelir... ;-);-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?