2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bana biraz da zaman ve emek kaybı gibi geliyor.
Yani modele inansam eyvallah ama işte insanlar hiç bir şey sormadan hediye olarak getirince, sadece emeklerine yazık hissi oluyor bende.

benım kızdan kalma bısuru vardı sadece yeleklerı gıydırebıldım dedıgın gıbı uyku sonrası felan 1 yasında kullanıslı oluyor..
bıde gecen teyze merserızeden ormus kapsonlu mesela o cokm hosuma gıttı

emelcım cok gecmıs olsun ama yat dınlen ne zor bısı bu grıp

scha ya unibaby sampuanı nerde buldun ben cogu markette bulamıyorum..

Dr umda öle dedi ama ne bileyim gün geçtikçe haraket etmesi zorlaşıcak diye panik oldum..
İnşallah döner canım..

11 şubattaki sabaha alabilirim tabi o güne verirse hehehe yakama kırmız karafil takarız golkannnnnnnnn

ahahahah evet cnm karanfil iyi fikir dr. verm.yo cnm randevuyu dışarda deskteki kıza sen yazdırıosun ama tabi dr, üç hafta sonraya yada dört hafta sonraya yazdır fln diye yönlendiriyo, bak işte sen uygun olursa o güne yazdırırsın adını :)

Ben de öyle girmiştim zaten çok soru sormayı düsünmüyodum sadece aklıma gelmeyen birşey olur mu diye takip etmek mantıklıydı neyse biliyon sen bizi
Yararlı bir bilgi olunca paylaşacağını biliyorum:))

Dr umda öle dedi ama ne bileyim gün geçtikçe haraket etmesi zorlaşıcak diye panik oldum..
İnşallah döner canım..

Heheh ben de aynı şeyi düşünüyorum
Artık yavaştan dönse iyi olur diye
Ama eşim de diyor ki, acele etme, şimdi donse sonra doğuma yakın geri dönse napıcan : )
Zamanı gelince uygun pozisyona girecekler inşallah

Ohh ellerine sağlık, güle güle giysin prenses :)
Annemde örmüş bi tane ceket gibi yaptım örgü gibi değil dedi ama getirince görücez bakalım :)

11 şubattaki sabaha alabilirim tabi o güne verirse hehehe yakama kırmız karafil takarız golkannnnnnnnn

bu arada bugün kontrolden sonra eşimin bi arkadaşının eşi doğum yapmış onada uğradık metroda olunca, kocaman bi oda, hatta iki oda bi misafir odası gibi bişi bide annenin yattığı oda vardı, daha önceden gittiğim doğum yapan arkadaşımın odası daha küçüktü, aşağı sordum oda durumu belli olmuyomuş hangi oda boşsa onu veriolarmış büyük küçük ekstra ücret fln yokmuş, kadın hakan erdem'e gidiomuş ilk çocuğundada ona gitmiş memnunmş ama ferat erol'a giden üç dört arkadaşım var onlarda çok memnunlar dedi, epidural sezeryan olmuş ama alt tarafı tam uyuşamamış bi türlü 3 defa denemişler olmamış sonra tam bayıltmışlar hatırlamıorum ne olduğunu dedi, pek ağrm yok şu anda hifif bi szılama var dedi, bebeişi de çok tatlıydı maşallah pamuk pamuk öyle işte

döner döner inşalalh...forumda bir arkadaş vardı son haftasına doğru da olsa döndü bebeği

Bazen dönüyor mu ne kafası aşşağıya, yani hıçkırık tutuyor böle altta kasıklarımda atıyor pıt pıt sonra akşam mesela yine hıçkırık tutuyo bu sefer üstte pıt pıt ediyor. İnşallah döner bakalım.

Ahaha benim eşimde aynı şeyi söyledi geçen gün..
Yattığımda falan kolu bacağı nerde acaba döndümü dedim, ay rahat bırak şu çocuğu şimdi kafası aşşağıda olup son hafta sana inat tekrar dönücek görüceksin dedi

kesinlikle öyle yap sende hem kimsede kırılmaz

ya bende anlamadım sımdı ben grıbım ama rapor alınmaz dıe hııc doktora gıtmıyorum calısabılır aldıgımızda rapor alabılıyormuyuzzz

alabiliyorsunuz arkadaşlar geçen hafta da bahsetmiştim size....

ellerine sağlık çok güzel olmuş güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

emel inan öyle yapmaya çalışıyorum
dedim ya anlamıyorum olaylar nasıl bende
son buluyor neyse 5 haftanın biri bitti
kaldı 4 hafta

canım benim içi dolgulu tulumlar pantolonlar var ben
kara gittiğimizde genelde onları kullandım
eldiven, atkı, bere,mont zaten olduğu için örgüleri
hiç kullanamadım

ayyy aynen bende ama esimle konustum dun.. bunlar ilk 3 ay yasak sonrada yaz geliyo napcaz dedim. oda seneye kisin giyer dedi.eveettt dedim. yalnig kocisin kacirdigi sey su ki onlar sseneye olmaz kucuk gelir... ;-);-)

çaktırma canım sen böyle devam et

Bi gobegim kaldiydi catlamadik oda catladi kizlar yaa kasiniyordu zatn anladim asagilar catladi valla naptiysm engel olmdm vlla yurt disindan krem bile geldi ama her yerim catldi ya yok bole bisey popom gogsum gobgim neyse bbgim saglikli olsunda

aaaaaaaaaaaa ben bosamı gelıyorum sımdık ıseeeeee

Evet canım bende çalışabilir raporu almıştım 32 den 37 ye kadar..şuan 35. haftadayım baktım zorlanıyorum gittim rapor aldım 3 günlük sağlık ocağından bu hafta bi cuma günü karne dağıtmaya gideceğim okula o kadar..daha fazla yormak istemiyorum kendimi..bu aldığımız 3- 5 günlük raporlar çalışabilir raporunu bozmuyor.arkadan 15 tatil geliyor zaten sonra ikinci dönem başlarkende 37. hafta olduğumuz için çalışamaz raporu alacağım yani 2 hafta çalışarak 5 haftayı sona atmış olacağım inşallah..bence sende rapor al ve evde dinlen..

ya benim bu annem komik yaa.. biz hic gecinemiyouz varya.. surekli didisme halinde benimle. kv hic oyle degil cok karismaz bana ama annem uvey sanki.. uff surekli kizar kuser trip yapar.. Dun kv nim verdigi yorganlari hurca kaldirdim dolabimda yer actim onlarida bag evine goturcem. anneme anlatiyoum hii gotur bende bu yaz vercem onlara yer acilsin diyo.. ya getirme diyoum misafire ne vercn diyo. hazir yorgan dedim. yun yorgana bisex olsa nasil temizliycem ben onu. haziri at yika. telefonu yuzume kapatti

Bu forum gerçekten çok güzel bence kim ne der desin bu kadar güncel bilgileri nerden nasıl haber alabilirdik ki.. Çünkü diğer sitelerde bi araştırıyorsun aynı olaya her sitede farklı bi cevap.. Yaşanmışlık en iyisi ... Ne güzeldoktora gidip gelenler bebişleriniz ne güzel kilolar almış ben en son gittiğimde 1600 grdı(( 2000 li grmları görünce çok özeniyorum inşallah benim oğluşumda iyi beslenşyordur haftaya gidicem doktora umarım bu erken istirahat uras'ıma yamıştır cnm yavrumbenim şimdiden burnumda tütüyor kokusu nasıl olduğunu bilmesemde onu kollarıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…