evet cnm ben bugün gittim doktora 32 hafta raporu için, grip için fln alınan raporlar bu 5 haftalık izinden düşmüyomuş, git al yani raporunu, dinlen
cnm ilki 11 şubat sabah 10.45 diğeri 25 şubat sabah 09.45
Kayınvalidem antibakteriyel ip almış ve biliyor benim de çok incik boncuk seyler sevmedigimi pofuduk bir mont gibi birşey örmüş bir de astronot örmüş müthiş olmuş hiç battaniyeye bile sarmaya gerek kalmayacak derecede. Bir de çok demode değil. Modeli söylüyorum sağolsun o da örüyor:)) fotolarını çekersem yüklerim tabii:))
Hehhehe :))) ay canim ne olsun oyle pek bisi degil arada sevdigi truflerden cikolata falan yaptiriyodum :)) ses tonu bile rahatlatiyo beni iyi anlasiyoruz o yuzden icimden geliyo
Diyeti miyeti sallayıp bol çikolata yiyeyim bari oğluşum dönsün bian önce
ben de seviyorum örgü olayını abimin eşi sevmezdi kullanmadı sadece ceketleri bir iki sefer annem yaptı diye giydirdi ben sevmiyorum deyince annem de giydirme kızım bana ayıp olmaz dedi o da giydirmedi ama ben giydirdim bi adanadayım
mesela uykudan uyanınca giydiriyordum sonra çıkarıyordum büyük oğlumda hala öyledir kışın buralar nemli ya uykudan uyanınca giydiririm örgü giydirmiyorum artık ama süveter giydiriyorum sonra çıkarıyoruz öyle
örgü bir sürü var abiden kalanlar babaannemizin yaptığı anneanneni yaptığı hediye de gelcek yo her gün birini giydirsem anca biter valla sorun olmaz oğlumdan sonra güzelce yıkar birine veririrm ihtiyacı olan birine
Kayınvalidem antibakteriyel ip almış ve biliyor benim de çok incik boncuk seyler sevmedigimi pofuduk bir mont gibi birşey örmüş bir de astronot örmüş müthiş olmuş hiç battaniyeye bile sarmaya gerek kalmayacak derecede. Bir de çok demode değil. Modeli söylüyorum sağolsun o da örüyor:)) fotolarını çekersem yüklerim tabii:))
Ya işte ben de şunu düşünüyorum;
Bu tarz örgü şeyleri, gerçekten ihtiyacı olan birilerine vermek daha mantıklı.
Yani dediğim gibi çünkü hava koşulları olarak da yün giydirilecek bir durum yok.
Hani madem birileri uğraşmış yapmış, onları benim adıma ihtiyacı olan birilerine versinler.
Ben hediyeyi almış kabul ederim :)
canım ben daha hazırlamadım, hazırlarsam sanki bebek gelivercekmiş gibi geliyor36 da falan hazırlarım, benim ilki sezeryandi, dolayıs ile gecelik dısında birsey giyemiyordum, kesi yeri oldugu için... bu sefr de sadce gecelik koyacagim onu acılır olanlardan, emzirme için onlar rahat.
doner canım merak etme, benim 31. haftamda dogum pozisyonundaydı , dun gittigimde gene donmus, kafa yan tarafta idiben sezeryan olacagim için pozisyonu onemli değil ama diyecegim heran donebiliyor bu bıcırıklar.
11 şubattaki sabaha alabilirim tabi o güne verirse hehehe yakama kırmız karafil takarız golkannnnnnnnn
Ben de öyle girmiştim zaten çok soru sormayı düsünmüyodum sadece aklıma gelmeyen birşey olur mu diye takip etmek mantıklıydı neyse biliyon sen biziÇooook doğru, modern görüşlü yobazlık.
Üstelik herkes aynı anda çemkiriyor ve tahammülsüzlük had safhada.
Neyse dediğim gibi ben o olaylara girmem sadece bilgi alacağımı alırım gerisini umursamıyorum. : )
scha ya unibaby sampuanı nerde buldun ben cogu markette bulamıyorum..
Dr umda öle dedi ama ne bileyim gün geçtikçe haraket etmesi zorlaşıcak diye panik oldum..
İnşallah döner canım..
Ya ben üşenmedim düz beyaz vardı, şimdi tek tek üstündeki işleri söktüm, kurdeleleri çıkarttım. Dümdüz kaldı.
Düğmeleri gözüme batıyor şimdi.
Onlara da düz bir şey bulursam en azından kullanılabilir bir beyaz hırkası olacak kızımın :)
11 şubattaki sabaha alabilirim tabi o güne verirse hehehe yakama kırmız karafil takarız golkannnnnnnnn
döner döner inşalalh...forumda bir arkadaş vardı son haftasına doğru da olsa döndü bebeği
Heheh ben de aynı şeyi düşünüyorum
Artık yavaştan dönse iyi olur diye
Ama eşim de diyor ki, acele etme, şimdi donse sonra doğuma yakın geri dönse napıcan : )
Zamanı gelince uygun pozisyona girecekler inşallah
Hahaha hakkaten Antalya'da Ocak'ta bile giymesen olur yani..
Ben de aynı mantığı uygulayacağım :)))
Zaten kar kış olacak desen Aralık - Şubat...
E bizim bebişler kısmetse o dönem yaklaşık 9-10 aylık olurlar.
O zamana kadar ben yıkayıp kaldırayım bir yerlere en iyisi :)))
ya bende anlamadım sımdı ben grıbım ama rapor alınmaz dıe hııc doktora gıtmıyorum calısabılır aldıgımızda rapor alabılıyormuyuzzz
_smasher_ , EML_84 ve genic teşekkür ederim kızlaar, evet mutlu oluyorum bebimi gördüğüm günlerhepimizin bebilerine maşallah az kaldı evet çok sabırsızlanıyorum, merakla bekliyorum bütün bebiler sağlıkla gelsin inaşallaaaaahhhhhh Emel'cim geçmiş olsun cnm bu arada,benimde kociş hasta yine umarım yine bulaştırmaz bana hamilrliğin başından beri üç kere hastalandım üçü de kociş yüzünden, valla annenin evine git bi dah hastalanırsan demiştim ama kıyamıyorum
Eki Görüntüle 943117 vee işte biten kapı süsüm, yıldızlar da takıldı, valla hepinizin bebişlerine yapasım var bundan, çok eğlendim ben yaparken gidip gelip bakıorum süsüme
İşyerlerinde işgüzar insanların ortak noktası kuyruğunu kurtarmak için alakasız insanları bile olaya dahil etmeye çalışmaları ve ne hikmetse başarmaları. Ama şafağımız az kaldı canım sen o yüzden yapılanlara gülüp gec ve bebeğinle geçireceğin en az 13 haftayı hayal et ve moral bul. Üzme kendini canım benim. .
Kesin daha sağlıklıdır.
Belki biraz modern modeller olsa yine okey diyebileceğim.
Ama orası burası işli fırfırlı dantelli filan oofff içim daralıyor.
Bir de hani bilemem dağa filan tatile gidersek lazım olur belki ama şehir içinde o kadar soğuk bir durum olmuyor genelde..
ayyy aynen bende ama esimle konustum dun.. bunlar ilk 3 ay yasak sonrada yaz geliyo napcaz dedim. oda seneye kisin giyer dedi.eveettt dedim. yalnig kocisin kacirdigi sey su ki onlar sseneye olmaz kucuk gelir... ;-);-)
aaaaaaaaaaaa ben bosamı gelıyorum sımdık ıseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?