Slm kizlaaaaar, herkeslere selamlar hastanedeydim az once dr. Kontrolumuz vardi 31+6 yiz bugun calisabilir raporumuzu aldik:) hani demistim ya dr bana 5 hafta calisabilir raporu veriyorum ondan once isi birakmak istersen raporu ben veremem demisti diye iste onu demesinin sebebi bu 5 haftamin yanmamasiymis yani ben uc hafta sonra bi kbb.ciden 10 gun rapor alinca bu raporum yanmicak her halukarda 5 haftayi dogum sonrasi icin garantilemis olduk demek ki:) ben yanlis anlamisim dr.umu , kiziyodum bi de adama hehehe:) meger beni dusunuomusneyse ben uc hafta daha calisir sonra bi raporla birakirim artik:) bu arada bebim 31+6 da 2051 gr ve 44 cm, olmasi gerektigi gibi dedi dr., bi problemimiz yok cok sukur, esnedi bol bol dil cikardi bize kafasi asagida poposu sag gogsumun altinda ayaklarida sol altta, meger poposuyla vurup duruomus bizim kiz:) dr.da sasirdi ayaklarin oldugu yerden rahatsiz etmesi lazim aslinda dedi ama yok bizimki popo atiyo, ordan acitio hep, koca popolu:) bu arada sertlesme icin cok normal dedi dr gun icinde olcak artik oyle dedi LOVELIiiiiiiiiiiiiii bir sonraki randevum 11 subatta sonraki de 25 subat umarim karsilasiriz, hmmmmm bide hizli kilo almissin dedi dr o biraz moralimi bozdu aslinda son gittigimde 68 dim simdi 69 ciktim 4haftada 1 kilo normal degil mi? Totaldede 12 kiloyu gormus bulunmaktayim amaaaan surda ne kaldi hem goren kilo almamissin bi karnin buyumus duyo ben gorunene bakcam arkadas; ) haydin herkeslere musmutlu gunleeeeer
evet cnm bende seni arıodum :) telden yazmıştım az öncekileri ordan zor oluyo, şimdi dr.um bana şöyle demişti, ben sana 5 hafta daha çalışabilir diye bi rapor vercem ama o rapor matbu oluyo demişti hafta sayısını değiştiremem eğer sen ben daha az çalışcam dersen tekrar rapor almak için bana gelme, ben veremem demişti bende sinirlenmiştim adama neyse ama aslında demek istediğini daha bugün anladımbana 5 hafta çalışabilir raporu verdi ama ben üç hafta daha çalışcaksam, o son iki haftanın yanmaması için raporu başka bi dr. dan al demiş, yani kbb. ciden yada psikiyatriden neyse ne işte onlardan alırsam raporu bu beş haftadan düşmicekmiş seninde dediğin gibi yani hadi gözümüz aydıııın
ya bende anlamadım sımdı ben grıbım ama rapor alınmaz dıe hııc doktora gıtmıyorum calısabılır aldıgımızda rapor alabılıyormuyuzzz
Gunaydin hanimlar :)) dun itibariyle ilk catlaklarimla tanışmış bulunmaktayim !!!! Bir gece önce hicbirsey yoktu ertesi gun tesaduf aynaya baktigimda gördüm. İlk 5 dakika hayııır olamaaaz olmamalııı nidalariyla gecti. O kadar lierac boşa gitti daha iki ay var doğuma kadar karnımda sağlam yer kalmaz heralde napıcam ben yaaa((
bende sözde uyumayacaktım bugün kocişimi yolladıktan sonra ama 07.30da yolladım 08.30a kadar zor dayandım hemen yuvarlandım yatağaHepinize günaydın kızlarrrrbugün erkenciyim sözde uyumayacağım bugün bakalım az sonra kahvaltı edicem açılırım belki. Saat 13:30 da da nst ye giricem bakalım bebişin kalp atışları yüksekti gribim diye normale dönmüştür inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun sıkıntılarımızı gidersin inşallah
Gunaydin kizlar :))
Bugun 3 bucukta da bizim de randevumuz var insallah guzel seyler duyariz ben de cok ozledim oglusumu doktoruma da biseyler yaptirip gotureyim bari onu da ozledim :))))
bugun icimde bi cosku var allah hayira cikartsin :))
kızlar bugün beşik bakmaya gittik.çok detaylı inceleyemedim hepsini ama bi tanesini eşim beğenmiş,sallanabilr..güzel ama sanki derinliği çok az geldi bana ..ya da bu tür beşiklerde normal mi acaba ya?( içindeki döşeği mi çok yüksek acaba :44:)foto ekliyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 943251 Eki Görüntüle 943252
Tatlım her kafadan bir ses çıkıyor. Ben de anlamadım. Alo sgkyı mı arasak napsak bilemedim. Şimdi benim doktor da golkanın doktor da alabilirsin dedi ama doktorlara göre alabiliyorsun da çalıştığın kurum ne dio o önemli. Benim arkadaşımın kurumu açık açık kabul etmiyoruz demiş. Ben de bilemedim cidden...
Canım bana fotoğrafta derinliği normal gibi geldi ama :44:
Ya öyledir birde dantel olayını tamamen unutsa tadından yenmicek
Oyy oyy maşallah
Pek hamaratmış kayınvaliden :))
Benimde yeğenim hep giydi bende giydiririm ama aşırı model olayını bende sevmiyorum şöyle düz yada bebe pembesi sade modeller güzel oluyor...ben de seviyorum örgü olayını abimin eşi sevmezdi kullanmadı sadece ceketleri bir iki sefer annem yaptı diye giydirdi ben sevmiyorum deyince annem de giydirme kızım bana ayıp olmaz dedi o da giydirmedi ama ben giydirdim bi adanadayım
mesela uykudan uyanınca giydiriyordum sonra çıkarıyordum büyük oğlumda hala öyledir kışın buralar nemli ya uykudan uyanınca giydiririm örgü giydirmiyorum artık ama süveter giydiriyorum sonra çıkarıyoruz öyle
örgü bir sürü var abiden kalanlar babaannemizin yaptığı anneanneni yaptığı hediye de gelcek yo her gün birini giydirsem anca biter valla sorun olmaz oğlumdan sonra güzelce yıkar birine veririrm ihtiyacı olan birine
Ya bu ev toplama işleri nolcak bi yerden toplasan diğer yerden dağılıyor daha bir sürü temizlik yapılacak bebiş aniden gelse rezil locam valla....face olayı zor oluyor herkes sen gibi düşünmez ama anlaşıyılı olmak lazım belli seviyeleri korumak ilişkileri belli seviyede tutmak lazım
bugün oğlumu göreceğim 17.00 de şeker diyetinde azcık sapmalar yaptım ginde biröğünde azcık bişey olmaz umarım 10 kilodayım şimdi :18::18::18::18::18:dr bakalım bebişime ne diyecek ,
kalkayım da evimi toplayayımmmm
Bende çok süslü kurdeleli falan sevmiyorum ama şirin düğmeler tatlı duruyor...Heheh kesin tırlatırdım :)))
Ya bazıları fena değil gerçekten.
Yani tek renk ve üstünde ıvır zıvır olmayanları yine daha kullanışlı buluyorum.
Ama kurdeleler süsler ıvır zıvırlar hiç dayanamıyorum..
Yani ben gerçi hazır kazak alırken bile çizgili filan alamam :))))
evet kapısında bir kız vardı bakalım bize ne diyecekahahahahevet cnm karanfil iyi fikir dr. verm.yo cnm randevuyu dışarda deskteki kıza sen yazdırıosun ama tabi dr, üç hafta sonraya yada dört hafta sonraya yazdır fln diye yönlendiriyo, bak işte sen uygun olursa o güne yazdırırsın adını :)
odaları gezdiriyorlar mı bi de sezeryana 600 herşey dahil dedi acaba neler dahil oda çocuk dr anestezi falan heralde süsleme yapıyorlar mııbu arada bugün kontrolden sonra eşimin bi arkadaşının eşi doğum yapmış onada uğradık metroda olunca, kocaman bi oda, hatta iki oda bi misafir odası gibi bişi bide annenin yattığı oda vardı, daha önceden gittiğim doğum yapan arkadaşımın odası daha küçüktü, aşağı sordum oda durumu belli olmuyomuş hangi oda boşsa onu veriolarmış büyük küçük ekstra ücret fln yokmuş, kadın hakan erdem'e gidiomuş ilk çocuğundada ona gitmiş memnunmş ama ferat erol'a giden üç dört arkadaşım var onlarda çok memnunlar dedi, epidural sezeryan olmuş ama alt tarafı tam uyuşamamış bi türlü 3 defa denemişler olmamış sonra tam bayıltmışlar hatırlamıorum ne olduğunu dedi, pek ağrm yok şu anda hifif bi szılama var dedi, bebeişi de çok tatlıydı maşallah pamuk pamuköyle işte
ya sorma bazısı sırf eli boş gelmesin diye bir örgüyü sökmüş bir daha yelek yapmışBana biraz da zaman ve emek kaybı gibi geliyor.
Yani modele inansam eyvallah ama işte insanlar hiç bir şey sormadan hediye olarak getirince, sadece emeklerine yazık hissi oluyor bende.
şubat tatili yanıyor ama nasıl ekleteceksin üniv hast aldım ben ordaki sekreter yanar 2 haftan dediEvet canım bende çalışabilir raporu almıştım 32 den 37 ye kadar..şuan 35. haftadayım baktım zorlanıyorum gittim rapor aldım 3 günlük sağlık ocağından bu hafta bi cuma günü karne dağıtmaya gideceğim okula o kadar..daha fazla yormak istemiyorum kendimi..bu aldığımız 3- 5 günlük raporlar çalışabilir raporunu bozmuyor.arkadan 15 tatil geliyor zaten sonra ikinci dönem başlarkende 37. hafta olduğumuz için çalışamaz raporu alacağım yani 2 hafta çalışarak 5 haftayı sona atmış olacağım inşallah..bence sende rapor al ve evde dinlen..
kızlar bugün beşik bakmaya gittik.çok detaylı inceleyemedim hepsini ama bi tanesini eşim beğenmiş,sallanabilr..güzel ama sanki derinliği çok az geldi bana ..ya da bu tür beşiklerde normal mi acaba ya?( içindeki döşeği mi çok yüksek acaba :44:)foto ekliyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 943251 Eki Görüntüle 943252
Ya öyledir birde dantel olayını tamamen unutsa tadından yenmicek
Benimde yeğenim hep giydi bende giydiririm ama aşırı model olayını bende sevmiyorum şöyle düz yada bebe pembesi sade modeller güzel oluyor...
Ya bu ev toplama işleri nolcak bi yerden toplasan diğer yerden dağılıyor daha bir sürü temizlik yapılacak bebiş aniden gelse rezil locam valla....
Bende çok süslü kurdeleli falan sevmiyorum ama şirin düğmeler tatlı duruyor...
dantel sevmem hiç kullanmadım hala durur 7 yıl oldu yazık onlara
erkek yeleği sade oluyor düğmeleri sevmiyorum tak işte beyazsa beyaz maviyse mavi dimi yok ayıcıklı falan kullanımı da zor oluyor onların
demin saydım şimdilik 11 yelek 4 ceket var hahaha daha anneanne gelcek o da getirecek konu komşu olacak onlar da getirecek ay sadece yelek giydiririm artık
sorma dün süpürdüm bugün yine kırıntı mırıntı var oğlanın oyuncakları
valla ben fena rezil olurum evin her yeri fena hala kalkamadım yemek yedim uykum geldiiiiii yatsam mı temizlsem mi
ben az once ik kaynaklarına sordum o ısyerıne baglı dedı cogu ısyerı calısabılır raporu aldıgın zaman hastalık raporunu kabul etmıyormus kı bızımkılerde etmez emınım
benım bu besıkten vardı kızımda cok cıcı ılk 3 ay ıcın kullanılabılır sadece cnm
Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:[/QUOTE
5 yaş mı o beşikte mümkün değil en fazla 2 yıl canım ki ayaklanınca çok dikkatli olman gerekecek sarkar falan ben o yüzden park yatağa geçtim 1.5 yaşında benim oğlum sarkmadı ekşın sevmez kendini korurdu ama arkadaşların çocukları içinden tırmanıp çıkıyordu falan bazısı düştü mesela o yüzden alacağın her beşik en fazla 1.5 yıl kullanılıyor diyim
evet bebek tersken o şekilde oluyordu benim de ama çok şükür şimdilik normal pozisyona dönmüş vaziyette....
ha geçen duydum çikolata yemek iyi geliyormuş bebeğin dönmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?