2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bu habere çok sevindim canım yaşasın:)) Ama kurumdan kuruma değişen bir durum söz konusu olabilir yine de. Benim bir arkadaşım da sgklı o sormuş kendi insan kaynaklarına alamazsın rapor demişler. Herkes farklı bir şey söylüyor. Ben kendi kurumuma soramadım bu konuyu yanlış anlarlar diye maalesef(

ya bende anlamadım sımdı ben grıbım ama rapor alınmaz dıe hııc doktora gıtmıyorum calısabılır aldıgımızda rapor alabılıyormuyuzzz

Tatlım her kafadan bir ses çıkıyor. Ben de anlamadım. Alo sgkyı mı arasak napsak bilemedim. Şimdi benim doktor da golkanın doktor da alabilirsin dedi ama doktorlara göre alabiliyorsun da çalıştığın kurum ne dio o önemli. Benim arkadaşımın kurumu açık açık kabul etmiyoruz demiş. Ben de bilemedim cidden...

beim de kullannmadığım krem kalmadı, zaten 3-4 lit su iiçyorum, one rağmen bu bebeğimde çatladım, kızımda pek çatlalamıştım, bu erkek olunca göbek öne doğru sivrildikçe geriliyorum, aklıma geldikçe kremleniyorum ama önleyemiyorum, yapacak bir şey yok

bende sözde uyumayacaktım bugün kocişimi yolladıktan sonra ama 07.30da yolladım 08.30a kadar zor dayandım hemen yuvarlandım yatağa doktordan iyi sonuçlarla gel inşallah canım
Gunaydin kizlar :))
Bugun 3 bucukta da bizim de randevumuz var insallah guzel seyler duyariz ben de cok ozledim oglusumu doktoruma da biseyler yaptirip gotureyim bari onu da ozledim :))))
bugun icimde bi cosku var allah hayira cikartsin :))

canım sen de iyi heberlerle gel inşallah emel gibi bende merak ettim ne yaptırıcan doktoruna

kızlar bugün beşik bakmaya gittik.çok detaylı inceleyemedim hepsini ama bi tanesini eşim beğenmiş,sallanabilr..güzel ama sanki derinliği çok az geldi bana ..ya da bu tür beşiklerde normal mi acaba ya?( içindeki döşeği mi çok yüksek acaba :44:)foto ekliyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum.

Canım bana fotoğrafta derinliği normal gibi geldi ama :44:

ben az once ik kaynaklarına sordum o ısyerıne baglı dedı cogu ısyerı calısabılır raporu aldıgın zaman hastalık raporunu kabul etmıyormus kı bızımkılerde etmez emınım

Oyy oyy maşallah
Pek hamaratmış kayınvaliden :))
Ya öyledir birde dantel olayını tamamen unutsa tadından yenmicek
Benimde yeğenim hep giydi bende giydiririm ama aşırı model olayını bende sevmiyorum şöyle düz yada bebe pembesi sade modeller güzel oluyor...
Ya bu ev toplama işleri nolcak bi yerden toplasan diğer yerden dağılıyor daha bir sürü temizlik yapılacak bebiş aniden gelse rezil locam valla....
Bende çok süslü kurdeleli falan sevmiyorum ama şirin düğmeler tatlı duruyor...

evet kapısında bir kız vardı bakalım bize ne diyecek
odaları gezdiriyorlar mı bi de sezeryana 600 herşey dahil dedi acaba neler dahil oda çocuk dr anestezi falan heralde süsleme yapıyorlar mıı600e çok şey istiyorum yaaaaaa
Bana biraz da zaman ve emek kaybı gibi geliyor.
Yani modele inansam eyvallah ama işte insanlar hiç bir şey sormadan hediye olarak getirince, sadece emeklerine yazık hissi oluyor bende.
ya sorma bazısı sırf eli boş gelmesin diye bir örgüyü sökmüş bir daha yelek yapmış
biri de düğmeye masraf olmasın evde kendi düğmelerinden koymuş simli parlak bişey ne güldüm yaaaa ona bi tanesi hello kitili getirmişti ki benimki oğlandı yani bunda ne gelecek meraktayım valla geliyor o gelenleri ne mi yaptım kimseye veremem şekli kaymış falan durdu durdu sonra da çöpü boyladılar sadece hello kitili kaldı kızı olan birine vereyim diye etraftakiler erkek doğurdu öyle kaldı yeğenlerime vereyim de bebeklerine giydirsinler bari
şubat tatili yanıyor ama nasıl ekleteceksin üniv hast aldım ben ordaki sekreter yanar 2 haftan dedi

derinliği normal canım sıkıntı yok

dantel sevmem hiç kullanmadım hala durur 7 yıl oldu yazık onlara
erkek yeleği sade oluyor düğmeleri sevmiyorum tak işte beyazsa beyaz maviyse mavi dimi yok ayıcıklı falan kullanımı da zor oluyor onların

demin saydım şimdilik 11 yelek 4 ceket var hahaha daha anneanne gelcek o da getirecek konu komşu olacak onlar da getirecek ay sadece yelek giydiririm artık
sorma dün süpürdüm bugün yine kırıntı mırıntı var oğlanın oyuncakları
valla ben fena rezil olurum evin her yeri fena hala kalkamadım yemek yedim uykum geldiiiiii yatsam mı temizlsem mi

Ama senin bir minnakın var evde çocuk olan ev dağınık olsun önemli değil derler bizim böyle bir bahanemizde yok tamamen tembel işi

ben az once ik kaynaklarına sordum o ısyerıne baglı dedı cogu ısyerı calısabılır raporu aldıgın zaman hastalık raporunu kabul etmıyormus kı bızımkılerde etmez emınım

Herkes kendi kurumuna soraun diyelim o halde emin olmak için. Ama o da kolay değil yani gidip de ben rapor alacağım geçerli oluyor mu dememiz gerekiyor. Yanlış anlaşılmaya müsait bir soru. Ufff ne saçma iş ya

benım bu besıkten vardı kızımda cok cıcı ılk 3 ay ıcın kullanılabılır sadece cnm

aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:

merhaba hanımlar

dr'dan geldik .....bugün nst'de baktılar sancım çıkmadı...dr'um alttan muayene etti rahim aşağı inmemiş ve açıklık yokmuş ....akıntı için fitil verdi ....

oğlumun erken gelme isteği varmış ama rahim açılmamış..nidilata devam edicem ...

Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...

İyi olmanıza çok sevindim cnm inşallah şu bir ayıda sıkıntısız atlatırsınız ve bebişini kucağına aldığında onun varlığı sana tüm bu günleri unutturur... Allah yardımcın olsn barbiecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…