Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
Anneler bazen çocuklardan bile daha Nazlı olabiliyor senin anne de aynı demek ki:)))ya benim bu annem komik yaa.. biz hic gecinemiyouz varya.. surekli didisme halinde benimle. kv hic oyle degil cok karismaz bana ama annem uvey sanki.. uff surekli kizar kuser trip yapar.. Dun kv nim verdigi yorganlari hurca kaldirdim dolabimda yer actim onlarida bag evine goturcem. anneme anlatiyoum hii gotur bende bu yaz vercem onlara yer acilsin diyo.. ya getirme diyoum misafire ne vercn diyo. hazir yorgan dedim. yun yorgana bisex olsa nasil temizliycem ben onu. haziri at yika. telefonu yuzume kapatti
aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:[/QUOTE
5 yaş mı o beşikte mümkün değil en fazla 2 yıl canım ki ayaklanınca çok dikkatli olman gerekecek sarkar falan ben o yüzden park yatağa geçtim 1.5 yaşında benim oğlum sarkmadı ekşın sevmez kendini korurdu ama arkadaşların çocukları içinden tırmanıp çıkıyordu falan bazısı düştü mesela o yüzden alacağın her beşik en fazla 1.5 yıl kullanılıyor diyim
park yatak da mı 1,5 yaşına kadar kulanılır canım?
Hadi yaa bi dahaki kontrol e kadar yiyeyim bakayım işe yarayacakmı:))
ayakları arada yüksekte tutmak da iyiymiş...
Herşey normale dönecek bebeğin öyle cabuk büyüyecek ve zamanında gelecek ki sen bile inanamıcaksın. Sen kitap oku,dua oku bol bol. Uyu sonra biliyon ki uykuya biraz zor zamanımız olacak:)))Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:[/QUOTE
5 yaş mı o beşikte mümkün değil en fazla 2 yıl canım ki ayaklanınca çok dikkatli olman gerekecek sarkar falan ben o yüzden park yatağa geçtim 1.5 yaşında benim oğlum sarkmadı ekşın sevmez kendini korurdu ama arkadaşların çocukları içinden tırmanıp çıkıyordu falan bazısı düştü mesela o yüzden alacağın her beşik en fazla 1.5 yıl kullanılıyor diyim
lovelicim dayim yazin anneannemlerde kullanmak icin aldi park yatak. bicirik oyle yaramazdi ki yan tarafindaki kumasda surekli ayni xere vurup ugrasarak delik acti. ayagiyla o delihe basip kendini disari atiyordu. daha yeni yurumeye baslamisti. ama sonraki kizi 2 yasindayken bile yapmadi. cocuga gore degisiyo galiba ama uyurken dusmezler ya onemli olan o galiba. ama coxuk ordan cikmaz isterse ustunu kapatsan bile cikar emin ol. ikeada satilan modellerde atamaz sanirim onlar park yatagin ahsabi gibi.
Kasılmalarım fazla olduğu için ben de hastanede yatıyorum
Anneler bazen çocuklardan bile daha Nazlı olabiliyor senin anne de aynı demek ki:)))
Sen tek çocuksan hele daha Nazlıdır eminim:))
Takma sen illa ki kıyamaz sana asla:))
kızlar ya nasıl bir beşik almalıyım.bana yardımcı olun lütfen :44:
aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:
Kasılmalarım fazla olduğu için ben de hastanede yatıyorum
o besigi ben gordum canim derinligi iyi gayet.. sadece 60-120 degilde 70- 130 unu al bence. bide kendimi dusunuyoumda sezeryan dikisiyle bebek tuutmayi bilmezken o kadar egilip yatiramam bebegi..
canım biz oglumda 2 seviyesi ola park yatak almiştik..Onu 1 yasına kaar kullandik, tatile falan giderken de tasiyorduk yanımızda hep, sonrasında alt seviyede iken bile ayagını atıp atlayabilme potansiyeli gordugumuz için çilek ten 4-5 yasına kadar kullanacagı yatak aldik... ama simdi diyorum ki çilekten o yatagı alacagımıza buyuyen yatak alsaymısız iyiymiş.. Cunku 1 sene içinde bu yatak kucuk gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?