2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

barbicim dua ediyorum sana guzel haberlerini almak cok guzel. merak etme bebegin seninle cokda buyuyecek. 2 kiloyu 2 haftaya kalmadan gececek bebegin..

sürekliaklımdasın ne yaptı diye çok şükür iyisin güzel haberler bekliyoruz barbiecim

Bugün inatla erken kalkicam dedim.ve saat 9 bucukda kalktim kahvaltimi falan yaptim oturdum ama yine dayanamayıp uyumusum ve biraz once kalktim kizlar su son 2 haftadir asiri uyku oluo ya sabah 12 ye kadar kalkmiyorum yada 12 ye kadar kalkmayip kahvalti yapip tekrar uyuyorum sizdede oluyormu yaa kalkincada sersem gibi oluyorum:--(

Anneler bazen çocuklardan bile daha Nazlı olabiliyor senin anne de aynı demek ki:)))
Sen tek çocuksan hele daha Nazlıdır eminim:))
Takma sen illa ki kıyamaz sana asla:))

Herşey normale dönecek bebeğin öyle cabuk büyüyecek ve zamanında gelecek ki sen bile inanamıcaksın. Sen kitap oku,dua oku bol bol. Uyu sonra biliyon ki uykuya biraz zor zamanımız olacak:)))
Hep aklımızdasın canım. Fırsat buldukça gel buraya. Kafa dağitmış olursun hem.

Barbiecim iyi haberlerine çok sevindim, inşallah sağlıkla içerde büyür bebişin ve vaktinde alırsın kucağına.. Tüm dualarım seninle..:)

canım bizleri haberdar et sık sık inşallah herşey yolunda gidecek moralini de yüksek tut

Anneler bazen çocuklardan bile daha Nazlı olabiliyor senin anne de aynı demek ki:)))
Sen tek çocuksan hele daha Nazlıdır eminim:))
Takma sen illa ki kıyamaz sana asla:))

birde erkek kardesim var ama onu nazlandirir bana nazlanir.. ayy ne cektim benn..

kızlar ya nasıl bir beşik almalıyım.bana yardımcı olun lütfen :44:

o besigi ben gordum canim derinligi iyi gayet.. sadece 60-120 degilde 70- 130 unu al bence. bide kendimi dusunuyoumda sezeryan dikisiyle bebek tuutmayi bilmezken o kadar egilip yatiramam bebegi..

kızlar ya nasıl bir beşik almalıyım.bana yardımcı olun lütfen :44:

canım biz oglumda 2 seviyesi ola park yatak almiştik..Onu 1 yasına kaar kullandik, tatile falan giderken de tasiyorduk yanımızda hep, sonrasında alt seviyede iken bile ayagını atıp atlayabilme potansiyeli gordugumuz için çilek ten 4-5 yasına kadar kullanacagı yatak aldik... ama simdi diyorum ki çilekten o yatagı alacagımıza buyuyen yatak alsaymısız iyiymiş.. Cunku 1 sene içinde bu yatak kucuk gelecek

o besigi ben gordum canim derinligi iyi gayet.. sadece 60-120 degilde 70- 130 unu al bence. bide kendimi dusunuyoumda sezeryan dikisiyle bebek tuutmayi bilmezken o kadar egilip yatiramam bebegi..

haklısın canım da 1,5 yaşına kadar kullanabileceksem niye o kadar para vereyim ki diyorum...en az 3-4 yaşına kadar kullabilceği birşey olsa iyi olur .var mı önerebilceğiniz bir model ?

hmm...acaba ne yapsakkk:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…