aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:[/QUOTE
5 yaş mı o beşikte mümkün değil en fazla 2 yıl canım ki ayaklanınca çok dikkatli olman gerekecek sarkar falan ben o yüzden park yatağa geçtim 1.5 yaşında benim oğlum sarkmadı ekşın sevmez kendini korurdu ama arkadaşların çocukları içinden tırmanıp çıkıyordu falan bazısı düştü mesela o yüzden alacağın her beşik en fazla 1.5 yıl kullanılıyor diyim
cnm sana bir sorum olcak oğlunu düzenli götürdüğün yada tavsiye ettiğin bir çocuk dr varmı
kızlar ya nasıl bir beşik almalıyım.bana yardımcı olun lütfen :44:
cnm belkı senın kı daha buyuktur ama 5 yasına kadar sankı abartmıslar:) cunku dıger besıklerı bıle asagı katına alıpta kullanmıyormuyuz
Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
yok canım bence de abarttı ordaki kız hem yeni tecrübesiz olduğu belliydi ama ben daha tecrübesizbeşik komple döşeğiyle vs 200,00 TL ye gelecek bu arada o yüzden sanırım sizin düşündüğünüz kadar büyük değil
park yatak daha uzun kullanılır zateniki kademeli olanlar var benimki kraft büyük olğlum için almıştık öncesinde tahta beşik almıştık dönmeye başladıkça kafasını tahta yerlerine vurmaya başlamıştıpark yatak da mı 1,5 yaşına kadar kulanılır canım?
:
alırsan sallanan iki kademeli park yatak al hem seyahatte kullanırsın hem sonrasında kullanırsın yer kaplamaz ben memnunum bebeğimize de onu kullanacağız
cnm sana bir sorum olcak oğlunu düzenli götürdüğün yada tavsiye ettiğin bir çocuk dr varmı
göknilcisem bana sorduysan güzelyalıda buket kıçarslan vardı şimdi yüreğirdeki başkentte güzelyalıdayken ona götürüyorduk oğlum çok seviyordu memnunduk ama yüreğir hem park yeri hem kalabalıklık açısından memnun olmayınca metroda alper ömer gözübüyüktü sanırım ona götürdük ilk defa daha biley anlamadık oğlum onu da sevdi bakalım
eger almamıs olsaydım dırek bu besıgı alırdım hem sallanıyor hem sabıtlenıyor cok begendım ben gorumcem kullanıyor
http://cilek.com/bebek_odalari/baby_flower/sallanan_bebek_karyolasi
Bugün kontrolümüz vardı. Aklıma gelen her şeyi sordum.
Oğluşum 2,058 gr olmuş.
Karın sertleşmesi normal dedi ama gene de ntsye girdik sancımız çkmadı.
Tansiyonumuz ne hikmetse doktorun odasında 11-6 idi. Sağlık ocağında 15-11... Gene de idrar tahlili yaptı sonuç tertemiz
Böbrekler için bebek büyüdüğü için baskı yapmış olabilir bol bol su iç dedi.
Günde 3 tane de ceviz ye beyin gelişimi için dedi.
Kan sayımımız yapıldı sonuç çok iyi. Demir hapımızı günde 1 taneye düşürdük.
Tek kötü yanımız normal satımıza göre 34 haftalık olan bebişim 32 haftalık gözüküyor ama normalmiş 2 hafta geç döllenme olmuş. Sat tarihini baz almamam gerekiyormuş. 2 hafta gecikmeli kuzucuğuma kavuşcam.Oğluşum iyi olsunda varsın öyle olsun...
Bir de hala oğluşum dönmedi hala ters
Doktorumuz en ufak bir lekelenme kan görürsen hemen acile geliyorsun dedi.Bebeğin erken gelebilir dedi.Neden dedi anlamadım ve sormayı da unuttum.
İşte bizden bu kadar her şeyimiz normal çıktı Allah a şükür...
Bugün kontrolümüz vardı. Aklıma gelen her şeyi sordum.
Oğluşum 2,058 gr olmuş.
Karın sertleşmesi normal dedi ama gene de ntsye girdik sancımız çkmadı.
Tansiyonumuz ne hikmetse doktorun odasında 11-6 idi. Sağlık ocağında 15-11... Gene de idrar tahlili yaptı sonuç tertemiz
Böbrekler için bebek büyüdüğü için baskı yapmış olabilir bol bol su iç dedi.
Günde 3 tane de ceviz ye beyin gelişimi için dedi.
Kan sayımımız yapıldı sonuç çok iyi. Demir hapımızı günde 1 taneye düşürdük.
Tek kötü yanımız normal satımıza göre 34 haftalık olan bebişim 32 haftalık gözüküyor ama normalmiş 2 hafta geç döllenme olmuş. Sat tarihini baz almamam gerekiyormuş. 2 hafta gecikmeli kuzucuğuma kavuşcam.Oğluşum iyi olsunda varsın öyle olsun...
Bir de hala oğluşum dönmedi hala ters
Doktorumuz en ufak bir lekelenme kan görürsen hemen acile geliyorsun dedi.Bebeğin erken gelebilir dedi.Neden dedi anlamadım ve sormayı da unuttum.
İşte bizden bu kadar her şeyimiz normal çıktı Allah a şükür...
park yatak daha uzun kullanılır zateniki kademeli olanlar var benimki kraft büyük olğlum için almıştık öncesinde tahta beşik almıştık dönmeye başladıkça kafasını tahta yerlerine vurmaya başlamıştı
alırsan sallanan iki kademeli park yatak al hem seyahatte kullanırsın hem sonrasında kullanırsın yer kaplamaz ben memnunum bebeğimize de onu kullanacağız
göknilcisem bana sorduysan güzelyalıda buket kıçarslan vardı şimdi yüreğirdeki başkentte güzelyalıdayken ona götürüyorduk oğlum çok seviyordu memnunduk ama yüreğir hem park yeri hem kalabalıklık açısından memnun olmayınca metroda alper ömer gözübüyüktü sanırım ona götürdük ilk defa daha biley anlamadık oğlum onu da sevdi bakalım
tşk ederim biz kıza bir türlü içime sinen bir dr bulamadım bakaym ikisinden birini deneyelim
cnm çileğin bu beşiği çok güzel evet ve fonksiyonlu hem sallanbiliyo,r hem ön tarafı asansörlü ama tek kötü tarafı var boyutları 60'a 120 çok dar , uzun süre kullanılmaz yani, kesinlikle uzun süre kullancaz diyosanız 70'e 130 ölçüleri en uygun olanıbiz öyle aldık çok ta memnun kaldık umarım bebimde sever:)
Sana ve oğluşuna maşallahhhh
Bana erken döllenme olmuş olabilir demişti bebeğin önden yada geriden gitmesi 1-2 hafta önemli değilmiş..
Dönme işine gelince benimkide dönmedi ama dr um normal 36. haftaya kadar ancak döner daha erken dedi..
İnşallah döner oğluşlarımız :)
her seyin yolunda olmasına çok çok sevindim karın sertleşmesi normal demek ki
bol bol dinlenmemiz gereken bi döneme giriyoruz sanırım
Kasılmalarım fazla olduğu için ben de hastanede yatıyorum
tüm dualarımız seninle inş. hiçbişey olmicak bol bol dinlen cnm kib
Konusulanlarla alakasiz olacak ama eger anlayisli ve size du zor gunlerinizde yardimci olan esleriniz varsa onlarin kiymetini bilin..ben hamileligimin ilk gununden beri esimden hicbir destek gormedim..calistigim ve zor bir hamilelik gecirdigim halde esim bana yardim etmesini gectim beklentilerini bile azaltmadi..psikolojimin altust oldugu dOnemlerde bir guzel soz duymadim..hamileligimin ilk aylarinda canim bsy istemisti,kendisinden istedigimde bunun icin kavga bile cikarmisti.o yuzden bi daha hicbsy istemedim...bebegimin ihtiyaclarini kendim yavas yavas aliyorum bana yardimci olmadi..ol desem gerginlik cikacak o yuzden sesimi bile cikarmiyorum..anlatsam roman olurda anlattikca geriliyorum..demem o ki anlayisli iyi eslere sahipseniz kiymetlerini bilin
Konusulanlarla alakasiz olacak ama eger anlayisli ve size du zor gunlerinizde yardimci olan esleriniz varsa onlarin kiymetini bilin..ben hamileligimin ilk gununden beri esimden hicbir destek gormedim..calistigim ve zor bir hamilelik gecirdigim halde esim bana yardim etmesini gectim beklentilerini bile azaltmadi..psikolojimin altust oldugu dOnemlerde bir guzel soz duymadim..hamileligimin ilk aylarinda canim bsy istemisti,kendisinden istedigimde bunun icin kavga bile cikarmisti.o yuzden bi daha hicbsy istemedim...bebegimin ihtiyaclarini kendim yavas yavas aliyorum bana yardimci olmadi..ol desem gerginlik cikacak o yuzden sesimi bile cikarmiyorum..anlatsam roman olurda anlattikca geriliyorum..demem o ki anlayisli iyi eslere sahipseniz kiymetlerini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?