Dönse de dönmese de başımın üstünde yeri var tatlım. İlk bebeğim olduğu için normale de sıcak bakıyorum sezeryene de... İnş döner oğluşun canım. Geç döllenme olduğu için satı baz alma dedi bana döllendiği zamana göre çektik tarihi 32 haftalığız şimdilik
Evet canım bende çalışabilir raporu almıştım 32 den 37 ye kadar..şuan 35. haftadayım baktım zorlanıyorum gittim rapor aldım 3 günlük sağlık ocağından bu hafta bi cuma günü karne dağıtmaya gideceğim okula o kadar..daha fazla yormak istemiyorum kendimi..bu aldığımız 3- 5 günlük raporlar çalışabilir raporunu bozmuyor.arkadan 15 tatil geliyor zaten sonra ikinci dönem başlarkende 37. hafta olduğumuz için çalışamaz raporu alacağım yani 2 hafta çalışarak 5 haftayı sona atmış olacağım inşallah..bence sende rapor al ve evde dinlen..
ya sorma bazısı sırf eli boş gelmesin diye bir örgüyü sökmüş bir daha yelek yapmış
biri de düğmeye masraf olmasın evde kendi düğmelerinden koymuş simli parlak bişey ne güldüm yaaaa ona bi tanesi hello kitili getirmişti ki benimki oğlandı yani bunda ne gelecek meraktayım valla geliyor o gelenleri ne mi yaptım kimseye veremem şekli kaymış falan durdu durdu sonra da çöpü boyladılarsadece hello kitili kaldı kızı olan birine vereyim diye etraftakiler erkek doğurdu öyle kaldı yeğenlerime vereyim de bebeklerine giydirsinler bari
Kızlar ben hiç romantik değilim malesef.
İnce düşünceli, gönül hoşluğu yaratacak fikirlere ihtiyacım var.
Aklıma da eşimi hoşnut edebilecek fikirler gelmiyor sanki...
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.
Geçen sene hiç bir şey yapmamıştım.
Bu sene bir şey yapayım bari diyorum.
Fikirlerinize açığım...
Kızlar ben hiç romantik değilim malesef.
Fikirlerinize açığım...
hadi yaa.. su tuy meselesinden sonra senin coookkk romantuk oldugunu dusunmustum.. ayrica canim evlilik yil donumu erkekdedir. o meseleye bulasma al hediyeni otur evine onada citlat ama rezervasyon falan yaptirdin bi yerden
Eğer çok yorulmuyorsan evde güzel bir sofra hazırlayabilirsin..
Ama bu sefer 2 değil 3 kişilik..
3. tabağın olduğu sandalyeye bebişin tulumlarından koyabilirsin
Ben geçen gün yaptım eşim mest oldu bütün gece biz artık 3 kişiyiz dimi falan deyip gülüştük :))
Merhaba kızlar moralim azıcık bozuk, bugün kalpatışları için nst ye girdim biraz düşmüş ama yine yüksek 168 - 170 gibi. Cuma yine çağırdı doktor eve gelince kağıda baktım ki sancı değerleri 40 - 50 arası. Dr sancı için bişey demedi ama zaten benim normal de de hissettiğim bi iki sertleşme hissetmiştim nst de,önceki nst de sancılar 20 civarındayı.Uffff bilmiyorum ya dua edin kızlar neolur bebeğim en azından 2 hafta daha usulca beklesin inşallah :18:
Merhaba kızlar moralim azıcık bozuk, bugün kalpatışları için nst ye girdim biraz düşmüş ama yine yüksek 168 - 170 gibi. Cuma yine çağırdı doktor eve gelince kağıda baktım ki sancı değerleri 40 - 50 arası. Dr sancı için bişey demedi ama zaten benim normal de de hissettiğim bi iki sertleşme hissetmiştim nst de,önceki nst de sancılar 20 civarındayı.Uffff bilmiyorum ya dua edin kızlar neolur bebeğim en azından 2 hafta daha usulca beklesin inşallah :18:
Cnm ben bir keresinde fotoğraflarımızdan bir klip hazırlamıştım güzel bir şarkı eşliğinde, hem bebişinize de hatıra kalırKızlar ben hiç romantik değilim malesef.
Fikirlerinize açığım...
Cnm stress yapma ben size çok özeniyorum 35. Haftaya gelmişsiniz geçen arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim babası kadın doğumcu profösör, ona sordum kaçıncı haftadan sonra doğsa bile sıkıntı yaşamaz dedim, 34. Haftadan sonra korkma hiç dedi, özellikle kız bebekler daha da önce gelişirmiş ama genel olarak 34. Haftayı atlattıktan sonra sıkıntı olmuyor dedi, için rahat olsun yine de bebişin bekleyebildiği kadar bekler inşallah...Merhaba kızlar moralim azıcık bozuk, bugün kalpatışları için nst ye girdim biraz düşmüş ama yine yüksek 168 - 170 gibi. Cuma yine çağırdı doktor eve gelince kağıda baktım ki sancı değerleri 40 - 50 arası. Dr sancı için bişey demedi ama zaten benim normal de de hissettiğim bi iki sertleşme hissetmiştim nst de,önceki nst de sancılar 20 civarındayı.Uffff bilmiyorum ya dua edin kızlar neolur bebeğim en azından 2 hafta daha usulca beklesin inşallah :18:
kızlar ocak-şubat anneleri doğum hikayeleri topiklerine bakıyormusunuz ayy hepsi doğum yapıyor hikayeleri okurken hem güldüm hem korktum hem de duygulandım değişik doğum hikayeleri bir gözatın derim
Yok ben bilerek bakmıyorum çünkü çok etkileniyorum
Hera'dan sonra sürekli rüyamda doğum yaptığımı gördüm...
Yok ben bilerek bakmıyorum çünkü çok etkileniyorum
Hera'dan sonra sürekli rüyamda doğum yaptığımı gördüm...
Cnm ben bir keresinde fotoğraflarımızdan bir klip hazırlamıştım güzel bir şarkı eşliğinde, hem bebişinize de hatıra kalırdeneyebilirsin...
ben de etkileniyorum ama merak ediyorum Allahım inşallah bize de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bende 2 gece üstüste doğum yaptığımı gördüm..
Bide ben etkilenmem falan diyodum kendi kendime bildiğin bilinç altıma girmiş bütün okuduklarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?