2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aynen canım benimde ilk bebeğim o yüzden sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin :))
32. haftadan sonra zaman geçmez demişti tecrübeli arkadaşlarım gerçekten öle günler geçmiyor sanki :26:

Şubat tatilini aktaramazsın dediler.ben de 14 şubatta 37.haftada oluyorum.acaba aktarılır mı ki?

Ya işte halbuki ben eli boş gelmelerine razıyım zaten :)

Düğmeler ayrıca fena gerçekten...

bende ücretli öğretmenlik yapıyorum suan 33 haftalığım ama bebek 2 hafta önden gittiği için 35 görünüyorum karnelerden sonra bende bırakıyorum.artık zorlanmaya başladım hareketlerim azaldı.kalbim felan sıkışıyor sizde varmı öyle sıkıntılar?

Kızlar ben hiç romantik değilim malesef.
İnce düşünceli, gönül hoşluğu yaratacak fikirlere ihtiyacım var.
Aklıma da eşimi hoşnut edebilecek fikirler gelmiyor sanki...
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.
Geçen sene hiç bir şey yapmamıştım.
Bu sene bir şey yapayım bari diyorum.
Fikirlerinize açığım...

hadi yaa.. su tuy meselesinden sonra senin coookkk romantuk oldugunu dusunmustum.. ayrica canim evlilik yil donumu erkekdedir. o meseleye bulasma al hediyeni otur evine onada citlat ama rezervasyon falan yaptirdin bi yerden

Eğer çok yorulmuyorsan evde güzel bir sofra hazırlayabilirsin..
Ama bu sefer 2 değil 3 kişilik..
3. tabağın olduğu sandalyeye bebişin tulumlarından koyabilirsin
Ben geçen gün yaptım eşim mest oldu bütün gece biz artık 3 kişiyiz dimi falan deyip gülüştük :))

Merhaba kızlar moralim azıcık bozuk, bugün kalpatışları için nst ye girdim biraz düşmüş ama yine yüksek 168 - 170 gibi. Cuma yine çağırdı doktor eve gelince kağıda baktım ki sancı değerleri 40 - 50 arası. Dr sancı için bişey demedi ama zaten benim normal de de hissettiğim bi iki sertleşme hissetmiştim nst de,önceki nst de sancılar 20 civarındayı.Uffff bilmiyorum ya dua edin kızlar neolur bebeğim en azından 2 hafta daha usulca beklesin inşallah :18:

hadi yaa.. su tuy meselesinden sonra senin coookkk romantuk oldugunu dusunmustum.. ayrica canim evlilik yil donumu erkekdedir. o meseleye bulasma al hediyeni otur evine onada citlat ama rezervasyon falan yaptirdin bi yerden

Hahahaha tüy meselesi gibi bir opsiyonum olsa neler yapıcam da; yasak ya bize...

Yaaa çok iyi fikir bu.
Bebişi olaya dahil etmek çok tatlıymışşşş

canım bozma moralini stres yapma sol tarafına yat bol bol su süt iç inşallah bebeğin vaktinde gelir.kalp atışları niye yüksek çıkıyor?
dualarım seninle

Hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz, bebeklerimiz mümkün olduğunca doğru zamanı beklesin, sağlıkları yerinde olsun diye..

Canım morelini yüksek tutki bebişin içerde rahat etsin daha fazla kalmak istesin.. Bizim bütün hissettiklerimizi onlarda hissediyor biliyorsun o yüzden bol bol dinlen, sıvı tüket eminim vaktinden önce gelmek istemeyecektir o zaman :)
Dualarımız seninle..

kızlar ocak-şubat anneleri doğum hikayeleri topiklerine bakıyormusunuz ayy hepsi doğum yapıyor hikayeleri okurken hem güldüm hem korktum hem de duygulandım değişik doğum hikayeleri bir gözatın derim

Cnm ben bir keresinde fotoğraflarımızdan bir klip hazırlamıştım güzel bir şarkı eşliğinde, hem bebişinize de hatıra kalır deneyebilirsin...

Cnm stress yapma ben size çok özeniyorum 35. Haftaya gelmişsiniz geçen arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim babası kadın doğumcu profösör, ona sordum kaçıncı haftadan sonra doğsa bile sıkıntı yaşamaz dedim, 34. Haftadan sonra korkma hiç dedi, özellikle kız bebekler daha da önce gelişirmiş ama genel olarak 34. Haftayı atlattıktan sonra sıkıntı olmuyor dedi, için rahat olsun yine de bebişin bekleyebildiği kadar bekler inşallah...

kızlar ocak-şubat anneleri doğum hikayeleri topiklerine bakıyormusunuz ayy hepsi doğum yapıyor hikayeleri okurken hem güldüm hem korktum hem de duygulandım değişik doğum hikayeleri bir gözatın derim

Yok ben bilerek bakmıyorum çünkü çok etkileniyorum
Hera'dan sonra sürekli rüyamda doğum yaptığımı gördüm...

Yok ben bilerek bakmıyorum çünkü çok etkileniyorum
Hera'dan sonra sürekli rüyamda doğum yaptığımı gördüm...

Bende 2 gece üstüste doğum yaptığımı gördüm..
Bide ben etkilenmem falan diyodum kendi kendime bildiğin bilinç altıma girmiş bütün okuduklarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…