2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ocak-şubat anneleri doğum hikayeleri topiklerine bakıyormusunuz ayy hepsi doğum yapıyor hikayeleri okurken hem güldüm hem korktum hem de duygulandım değişik doğum hikayeleri bir gözatın derim

Ben hep takip ediyorum :) Ocak annelerini özellikle

Neler yaşıyorlar napıyolar çok merak ediyorum :)

hastanede yatan arkadaşlar varmış, Allah hepsinin yardımcısı olsun, zor bişey ama inşallah sonuçları çok güzel olacak. sürekli yatmak evde de zor ama hastane daha zor. ben de 35. haftayı doldurabilsem diye dua ediyorum. nidilata rağmen kasılmalarım devam ediyor. inşallah açılmam olmaz. bu arada açılma olsa kendimiz anlayabilir miyiz acaba?

Benim 22. haftamda açılmam olmuştu, hatta neredeyse doğum başlamıştı.
Tamamen tesadüfen ortaya çıktı.
Hiç anlamamıştım.
Ama bende rahim ağzı yetmezliği varmış.
Belki ondan hissetmedim belki de daha erken haftalarda olduğu için, bilemiyorum.

maşallah sen 32 ye kadar gelmişsin. açılmayı nasıl durdurdular? çünkü benim dr um açılma olursa durduramayız doğum başlar dedi bana.

maşallah sen 32 ye kadar gelmişsin. açılmayı nasıl durdurdular? çünkü benim dr um açılma olursa durduramayız doğum başlar dedi bana.

Acil serklaj oldum. Dikiş attılar yani.
Kısmetse ters bir durum olmazsa, kızım 37. haftaya kadar dayanabilirse, dikişler 37'de alınacak...

Canım hiç ihmal etme kendi dr una git ben de geçer diye bekledim geçen ay bi gittim bronşit olmuşum felegim şaştı 18 igneyle kendime geldimm.. ilerletme lütfen

ben de bugün nst ye gittim, sancım yoktu, 20 civarı , 40-50 arasıysa doktorunun birşey demesi gerekmiyormuydu, ya da keşke sen sorsaydın, artık 35. haftadayız, bu saatten sonra erken doğmasından korkma, sağlıklı doğsun yeter, peki kalp atışları için ne dedi?

kızlar ocak-şubat anneleri doğum hikayeleri topiklerine bakıyormusunuz ayy hepsi doğum yapıyor hikayeleri okurken hem güldüm hem korktum hem de duygulandım değişik doğum hikayeleri bir gözatın derim

şubat nneleri daha yakın tarih olduğu için orayı okuyorum ama doğru düzgün yazan yok kiii oraya daa

ohooooo bunlar en güzel günleriyken ilgi göstermiyorsa asıl zor günler doğumdan sonra başlayacak, senin işin o zaman zorlaşacak, Allah kolaylık versin

çok zor,ama iyi haberlerinizi duymak çok güzel, Allah sabır versin, ama yine de çok şanslısın ki doktorlar sıkı kontrol altında tutyorlar ve suyunu durudrmayı başarmışlar, inşallah bebeğin zamanında sağlıklıca doğar, çok zor ama sabret, bu günler de geçecek elbet

aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:

hiçbir beşik 5 yaşına kadar kullanılamaz, bir kere 3-4 yaşından sonra çocuk beşikte yatmak istemiyor

merhaba kızlar

ocak annelerını okudum bıraz ve sıze aktarmk ıstıyorum:)

ılk once hastane cantasına 1 hastane cıkısı 2 de kendılerı takım uydurmuslar yanı 3 full takım koymuşlar 3 4 corap bı haylı mendıl 2 battanıye bır kalın battanıye meme kremı cok lazım oluomus yara ıcın 10 adet bebek bezı kullanmıslar:)meme alan bebısler almayan bebısler uykusuz anneler:S:SS:S:Skumayın derım

fazla demeyın kullanmıslar hepsını cok lazım oluomus kırlenen olmus yere dusen olmus lazım oluomus aklımda kalanlar bunlar

KIZLAR OCAK ANNELERININDE BASINA GELMIŞ BU TARZ OLAYLAR BENIM YIYENIMDE DE OLDU 1 SENE ONCE YIYENIM OLDU VE HASTANEDEN EVE GELDIK BI IKI GUN SONRA VAJIDAN KAN GELDI PIHTILI KAN BIZ COK KORKTUK ODUMUZ PATLADI HIC BILMIODUK BOLE BISELER....

DOKTORA KOSTUK TABI TAHLILLER FILAN BAZI KENDINI BILMEZ TECRUBESIZ CAHIL DOKTORLAR KORKUTTU BIZI DUSUNUN BEYIN KANAMASI BILE GECIRIO DENDI GECE 4 E KADAR HASTANELERDEYDIK PERİŞAN OLDUK HASTANEDE KADINLARLA KARSILASTIK BIREBIR AYNI ŞEYI YAŞAMIŞ KADINLAR KORKMAYIN BENIM KIZIMDA ILK DOGDUGUNDA AYNEN OLE OLDU DIYEN BIR SURU KADINLA KARSILASTIK HATTA BI IKI KISI BENIM OGLUMDA OLDU DEDI ICIMIZESU SERPTILER SONRA BASKA DOKTORLARA GITTIK AYNI ŞEYİ SOLEDILER KIZIMIZ ADET OLMUS GAYET NORMAL EN SON GOZTEPEDE BI UZMAN COK IYI BI DR YE GTTIK BAKTI ETTI GAYET NORMAL BAZI BEBEKLERDE OLABILIYO DEDI VE BIR HAFTA FILAN SURUYO ARA ARA PIHTILI KAN GELIO GOĞÜSLERİ CEVIZ GBI ŞİŞTI VE SANCI DA CEKIOLAR ADET SANCISI KIYAMM BEN BIRICIK YIYENIM BOLE SELER YAŞADI MINIKKUŞUM:d

KORKMAYIN SAKIN BOLE BISEY YATMARSANIZZZZ

Sevgili tecrübeli göbişler, gıda mühendislerimiz ve konu hakkında bilgisi olanlar, bir sorum var;
ben dün aksam kuru fasulye ıslatmıştım ama bu aksam yapmamaya karar verdim.
Yarın akşama kadar nasıl dursun?
Suda mı dursun?
Süzeyim mi?
Ne yapayım?

Doktor çok açıklama yapmadı tahminimce cuma günkü nst sonucuna göre bişeyler söyleyecek. Kalp atışlarının yüksek olmasının nedenini 10 gün önce geçirdiğim grip ateşim 38.5 U geçmesine ve antibiyotik kullanmama bağlıyor . En son cuma girmişim ben nst ye orda sancı 20 civarındaydı kalp atışı daha yüksekti, şimdi sancım daha yüksek kalp atışı daha düşük ama sancılar düzensiz diye bişey dememiş olabilir belki Dr. Senin son durumun suyun nasıl???

Sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…