kızlar ocak-şubat anneleri doğum hikayeleri topiklerine bakıyormusunuz ayy hepsi doğum yapıyor hikayeleri okurken hem güldüm hem korktum hem de duygulandım değişik doğum hikayeleri bir gözatın derim
kızlar ya nasıl bir beşik almalıyım.bana yardımcı olun lütfen :44:
hastanede yatan arkadaşlar varmış, Allah hepsinin yardımcısı olsun, zor bişey ama inşallah sonuçları çok güzel olacak. sürekli yatmak evde de zor ama hastane daha zor. ben de 35. haftayı doldurabilsem diye dua ediyorum. nidilata rağmen kasılmalarım devam ediyor. inşallah açılmam olmaz. bu arada açılma olsa kendimiz anlayabilir miyiz acaba?
Benim 22. haftamda açılmam olmuştu, hatta neredeyse doğum başlamıştı.
Tamamen tesadüfen ortaya çıktı.
Hiç anlamamıştım.
Ama bende rahim ağzı yetmezliği varmış.
Belki ondan hissetmedim belki de daha erken haftalarda olduğu için, bilemiyorum.
ablamın da son 2 ay suyu azalmıştı hemde aşırı kanama yaşamıştı
doktor yat bol bol sıvı tüket demişti ablam ful yattı su şişeside tepesinde
ve bebek tam zamanında doğdu
maşallah sen 32 ye kadar gelmişsin. açılmayı nasıl durdurdular? çünkü benim dr um açılma olursa durduramayız doğum başlar dedi bana.
Günaydın göbüşdaşlarım, dün işyerinde bir terleyip bir üşüdüm ama ortam sıcaklığı hep aynıydı garip bi haldeydim. Ben de revire çıkıp raporr aldım bugün için. Şimdi de başım dönüyor(
Hastalıktan dolayı 1.5 kilo vermişim bir de umarım benden gitmiştir de bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur.
Ciğerden öksürmeye başladım artık ve kulaklarıma vuruyor sanki kulaklarımın içi ıslak ıslak. Doktora gidicem de baş dönmem geçerse tabii:))
Aksi ihtiyarlar gibi söylenip durdum farkındayım dostlar:))
Sizler nasılsınız ?
Merhaba kızlar moralim azıcık bozuk, bugün kalpatışları için nst ye girdim biraz düşmüş ama yine yüksek 168 - 170 gibi. Cuma yine çağırdı doktor eve gelince kağıda baktım ki sancı değerleri 40 - 50 arası. Dr sancı için bişey demedi ama zaten benim normal de de hissettiğim bi iki sertleşme hissetmiştim nst de,önceki nst de sancılar 20 civarındayı.Uffff bilmiyorum ya dua edin kızlar neolur bebeğim en azından 2 hafta daha usulca beklesin inşallah :18:
kızlar ocak-şubat anneleri doğum hikayeleri topiklerine bakıyormusunuz ayy hepsi doğum yapıyor hikayeleri okurken hem güldüm hem korktum hem de duygulandım değişik doğum hikayeleri bir gözatın derim
Konusulanlarla alakasiz olacak ama eger anlayisli ve size du zor gunlerinizde yardimci olan esleriniz varsa onlarin kiymetini bilin..ben hamileligimin ilk gununden beri esimden hicbir destek gormedim..calistigim ve zor bir hamilelik gecirdigim halde esim bana yardim etmesini gectim beklentilerini bile azaltmadi..psikolojimin altust oldugu dOnemlerde bir guzel soz duymadim..hamileligimin ilk aylarinda canim bsy istemisti,kendisinden istedigimde bunun icin kavga bile cikarmisti.o yuzden bi daha hicbsy istemedim...bebegimin ihtiyaclarini kendim yavas yavas aliyorum bana yardimci olmadi..ol desem gerginlik cikacak o yuzden sesimi bile cikarmiyorum..anlatsam roman olurda anlattikca geriliyorum..demem o ki anlayisli iyi eslere sahipseniz kiymetlerini bilin
Kasılmalarım fazla olduğu için ben de hastanede yatıyorum
Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
aa bana 5 yaşına kadar kulalnabilri dediler ben zannetmiyorum bebek biraz ayaklanınca sarkıp düşebilir diye düşündüm.demek 3 ay ha...:44:
ben de bugün nst ye gittim, sancım yoktu, 20 civarı , 40-50 arasıysa doktorunun birşey demesi gerekmiyormuydu, ya da keşke sen sorsaydın, artık 35. haftadayız, bu saatten sonra erken doğmasından korkma, sağlıklı doğsun yeter, peki kalp atışları için ne dedi?
canım bozma moralini stres yapma sol tarafına yat bol bol su süt iç inşallah bebeğin vaktinde gelir.kalp atışları niye yüksek çıkıyor?
dualarım seninle
Canım morelini yüksek tutki bebişin içerde rahat etsin daha fazla kalmak istesin.. Bizim bütün hissettiklerimizi onlarda hissediyor biliyorsun o yüzden bol bol dinlen, sıvı tüket eminim vaktinden önce gelmek istemeyecektir o zaman :)
Dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?