Buda benim tosun pasam kizlar 2000gr.olmus keyfimiz yerinde cok sukur
Sevgili göbişler, artık yavaştan hamilelik sonrası hayata dair araştırmalara başladım.
Ah bir sorum var bir de;
Hani hamilelikte saç kestirmek ile ilgili bir batıl inanç var ya, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim saçlarım çok uzadı, bebiş doğduktan sonra da kuaföre zor giderim, yani en azından bebişimi kuaförüme götürmek istemem.
Doğmasına yakın bir zamanda kestirsem nasıl olur?
Benim de çok çok çok uzadı
Doğumdan sonra da iyice bakımsız pırasa ve ince kalsınlar istemiyorum...
araba demişken hala araba kullanabiliyormusunuz? benim karnımın altı kasılıyo, artık kullanmıyorum, eski usul otobüs
ben inanmıyorum kestirmiştim hamileliğimin başında sadece boyayamadım içim rahat etmedi dr boya desede
doğumdan sonra bakıma gircem komple
cnm ben hiç inanmam öyle şeylere, hamileleiğn başından beri iki ekre saçımı boyadım mesela, kestirmekte istedim, en azından uçlardan azcık ama kuaförüm kesmiyo, onun varmış batıl inancı :) becerebilsem kendim kescem inanneyse artık doğuma bi hafta fln kala boyicam tekrar 40'ı çıkınca flnda anneme emanet eder saçlarımı kestiriverir gelirim, yani bilmiyorum ömrümüz ne kadar allahın bileceği iş, hmm sen hamileyken saçlarını kestirmişsin bebeğinin ömrünü kısa yazdım dicek hali yok ya tööbe töööbeeee bence çok takılmayın öyle şeylere
canım adı üstünde batıl inanç...inanma böyle şeylere, Allah, yavrularımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin..bununla ilgili Kur'an-ı Kerimde yok zaten de hadislerde de böyle bişey yok..kimin ne kadar ömrünün olduğunu ne kadar yaşayıp ne zaman öleceğini Allahtan başkası bilemez..insanlar bu konuda tasarruf sahibi değildir. biz kimsenin ömrünü kısaltmaya veya uzatmaya muktedir değiliz. böyle düşün aklına başka bişey getirme
ben 4 aylıkken kestirdim saçımı, sen de istediğin zaman kestirebilirsin
slm kızlar, o kadar bitkinim ki bugün , dün yazmıştım ya kociş hasta dşye, bademcikler bembeyaz, dolayısıyla yüksek ateş var bütün gece ateşini düşürmeye çalıştım, iki üç saatlik uykuyla sabahta işe geldimmüfettiş geldi bütün hafta burda,dün dr. kontrolü için izin almıştım zaten diye bugün izin almaya çekiniyorum, müdür problem yaratır diye, görümceme fln haber verdim ama aklım kocişte, başım çatlıyo sabahtan beri
cnm ben hiç inanmam öyle şeylere, hamileleiğn başından beri iki ekre saçımı boyadım mesela, kestirmekte istedim, en azından uçlardan azcık ama kuaförüm kesmiyo, onun varmış batıl inancı :) becerebilsem kendim kescem inanneyse artık doğuma bi hafta fln kala boyicam tekrar 40'ı çıkınca flnda anneme emanet eder saçlarımı kestiriverir gelirim, yani bilmiyorum ömrümüz ne kadar allahın bileceği iş, hmm sen hamileyken saçlarını kestirmişsin bebeğinin ömrünü kısa yazdım dicek hali yok ya tööbe töööbeeee bence çok takılmayın öyle şeylere
maşallah kuzuyaaaaa allahım esrigesin pek tatlııııı
veeee artık ütüye başlıyorum herşey hazır ütüm kıyafetler pc müzik hehehehehe ve sizzzz
canım maşallah çok şirin bi bebek allah hayırlı uzun ömürler versin aminnn.....Buda benim tosun pasam kizlar 2000gr.olmus keyfimiz yerinde cok sukur
maveracım nasılsın epeydir denk gelemedik herşey yolundadır umarımcanım adı üstünde batıl inanç...inanma böyle şeylere, Allah, yavrularımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin..bununla ilgili Kur'an-ı Kerimde yok zaten de hadislerde de böyle bişey yok..kimin ne kadar ömrünün olduğunu ne kadar yaşayıp ne zaman öleceğini Allahtan başkası bilemez..insanlar bu konuda tasarruf sahibi değildir. biz kimsenin ömrünü kısaltmaya veya uzatmaya muktedir değiliz. böyle düşün aklına başka bişey getirme
ben 4 aylıkken kestirdim saçımı, sen de istediğin zaman kestirebilirsin
kolay gelsinmaşallah kuzuyaaaaa allahım esrigesin pek tatlııııı
veeee artık ütüye başlıyorum herşey hazır ütüm kıyafetler pc müzik hehehehehe ve sizzzz
Aminnnnnn inşallahh.. Gerçekten dr dan bile önemli ebe olayı.. Vicdanlı, duyarlı, güler yüzlü, motive edici ebeler denk gelsin inşallah :)
Ben bazen ufacık şeyleri kendime sıkıntı yapıyorum.
Mesela bugün, tüylerimi almam lazım.
Ama kendimi bir türlü motive edemiyorum.
O kadar enerjim yok ama yapmam lazım...
gerçektende güzel bir dua ilk doğumum normaldi ebe bana nasıl bağırıyodu hala hatırlıyorum
ağrılarım var ben çığlık attıkça oda bana bağırıyodu motive edeceği yerde üstelik o hastanenin
bir numaralı ebesiymiş kadın doğumda uzmanmış ama devlet hast. bağıran dr lardan farkı yoktu
en iyi ebelerle karşılaşırız inş. anlayışlı
Ayy evet yaa..
Geçen arkadaşımın doğumuna gittim hastaneye..
Bi tane hemşire vardı yemin ediyorum dövücektim, çocuğa zorla biberonda mama vermeye çalışıyo..
Arkadaşım sütümün gelmesini bekliycem daha hiç uğraşmadık bi pompayla falan deniyelim diyo hemşirenin umru değil..
Allah bölesinden korusun..
bu mesajı beğendim ama beeennn sevmedim bu yıldızıiçiyorm cnm ilk aklıma o geldi zaten acaba soda da şişlk yapar mı günde bir soda içiyorum ben....
Ben yaklaşık 2 aydır takamıyorum ilk başlarda şişkinlikten değil aldığım kilolalardandı ama son zamanlarda ellerim resmen dolma gibi oldu şişkinlik hissediyorum tansiyonum da her zaman 10/7dir tuz kullanmam hiç bir şekilde demek ki her halukarda şişecez :)
sağol canım ben de öyle beğenmek istiyorum beğenemiyorum
canım ben dalan roxy aldım normal çamaşırlara bir ölçek koyuyorum bebeğimin çamaşırlarına da öyle koydum bol bol köpürdü mis gibi çıktılar deterjan kalıntısı da kalmadı ama makineyi tıka basa doldurma o zaman kalabilir kalıntı
evet sıra ona geldiiii
zaten orda yaptıracak o hastaneyle anlaşmalı
işte o sıkıntım var adaşım dr görsen bir şekerrrr adaşım daha durumumuzu anlatmadık bilmiyor yani bir sonraki kontrolde konuşacağız umarım hakkımızda hayırlıısı
oyyyyyy duygusal kuzuuuuuu
dün oğlum karnımı öptü kardeşim seni seviyorum dedi o an da miniğim tekme attı bak oğlum kardeşin tekme attı o konuşamıyor daha böylece o da ben de seni seviyorum abicim dedi dedim çok sevindi sürekli dedi oynamayınca oynamıyor dedi ben de kendim oynattım karnımı bak cevap verdi dedim çok duygulandım ben de rabbim iki kardeşi ömür boyu sevgi bağıyla sarsın sarmalasın rabbim evlatlarımıza sağlıklı hayırlı huzurlu uzun ömür nasip etsin bize de bu sevgiyi yaşayacak sağlıklı hayırlı uzun ömür versin
artık 8 aya girince şişlik olur benim alyansım artık parmağıma olmuyor ilk hamileliğimden beri takmıyorum
aminnnn kızlar aminnnnnn
Ayy Allah ölelerinden korusun valla.. Hep derim iğneci hemşirenin eli hafifini nasip et allah'ım diye..
Şimdide ebenin vicdanlısı, anaç ruhlusunu nasip et inşallahhh :)
Özelliklede ilk gelen o sarı su gibi süt çok önemliymiş..
Sarılık olmasını falan engelliyormuş.. O yüzden Allah hepimize bol bol süt versin..
Amin bol bol sütümüz olsun gazsız bebeklerimiz olsun İnşallah
çok sevindim beğenmene codulumm
amin codulum inşallah rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin evalt acısıyla sınamasın inşallah onları anne babaya hayırlı vatana millete faydalı bireyler olmalarını nasip etsin
kolostrum hemşiremiz ilk onu vermek için uğraştı hatta oğlum memeyi tutamayınca kaşıkla aldı memeden oğlumun ağzına verdi bu çok öneli bunu verin sakın ziyan etmeyin dedi bize
bir tek benim oğlumu korumadı kolostrum 3 ay sarılık çektik bizo zaman bir gece küvöze koydular evimin hemen karşısında hastaneye götürdük yatacak dediler ben çok ağlayınca anne de burda kalsın küvözü odama koydular ki oğlum çırpınıyordu ben ağlıyordum emziremiyordum da meme ucum küçüktü diye mama verdi hemşire gençten bir hemşire verdiler bana tüm gece yanımızda kaldı hiç uyuyyamadım eşim pencereden bakıyordu bize o derece yakındı hastane eşim de dışarda ağlamış bizi gözü yaşlı içerde bırakırken zor gelmişti o günler çok şükür şimdi 3.5yaşına girecek delikanlım evimin neşesi ilkgözağrım
Sevgili göbişler, artık yavaştan hamilelik sonrası hayata dair araştırmalara başladım.
Genelde saç dökülmesi ile hamilelikten sonra, emzirme döneminde karşılaşabilirmişiz.
Bunun için de; Bioxcin femina öneriyorlar.
Daha önce hiç duymadım kullanmadım, ama nasıl bebişlerimiz için alışveriş yaptık.
Kendim için de bu şampuanı almayı planlıyorum.
Ah bir sorum var bir de;
Hani hamilelikte saç kestirmek ile ilgili bir batıl inanç var ya, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim saçlarım çok uzadı, bebiş doğduktan sonra da kuaföre zor giderim, yani en azından bebişimi kuaförüme götürmek istemem.
Doğmasına yakın bir zamanda kestirsem nasıl olur?
kızlar dün 1.50 boyuma ve normalde 35 numara olan ayaklarıma bir çift 39 numara ayakkabı aldım, içine anca sığdımbu çocuk benim göbişimde değilde neremde büyüyor anlamadım.
kociş dediki 2 numara daha büyük alsaydın doğumdan sonra ben giyerdim ziyan olmazdı..
araba demişken hala araba kullanabiliyormusunuz? benim karnımın altı kasılıyo, artık kullanmıyorum, eski usul otobüs
Buda benim tosun pasam kizlar 2000gr.olmus keyfimiz yerinde cok sukur
hahahah
Çok güldüm yaa.. Valla geçen kontrolümde dr uma;'' 3 insan parmağı gibi parmaklarım oldu, elimi yumruk yapamıyorum..
Doğumdan sonra hepsi gitmicekse şişliğin yeni alyans bakıyım ben yüzüksüz yapamam'' dedim..
Merak etme normal insanlara dönüceksin dedi
ben kullaniyorum mexburenn.. ama icim hic rahat degil en ufak bi kazada karnima alirim darbbeyi artik ki daha bi bucuk ay once atlattim kaza
maşallah kuzuyaaaaa allahım esrigesin pek tatlııııı
ben inanmıyorum kestirmiştim hamileliğimin başında sadece boyayamadım içim rahat etmedi dr boya desede
doğumdan sonra bakıma gircem komple
geçmiş olsun canım
öğretmen mşydin golkan
işte ben bunu anlayamıyorum, yani tamam hamileyken bebeğe bişey olma riskinden dolayı boyatmak istemio oabilirsiniz ki yapılan araştırmaların iç birinde bebeğ kesin zararı vardır boyatmayın demiyor, çok araştırmıştım ben hamilelkik öncesi bu durumu, neyse ben boyattımd ediğim gibi hı tabi kendimce bazı önlemler aldım ne olursa olsun kimyasal sonuçta açık alando boyadım mesela kokuyu içime çekmemek için maske kullandım, ve 1015 dakka beklettim sadece boyayı hemen ykadım, ama işte demek istediği şu hamileyken zararlı deyip boyatmıosunuz ama doğumdan sonra hemen boyanıo saçlar röfleler yapılıo e o zamanda emzirilio bebek anne sütünden de geçmiomu o kimyasallar, o zman iki sene bakımsız, gezmek gerekio, sonra al sana pospartum depresyon, annenin psikolojisi çok önemli hamilelikte, kendimizi önemsemeliyiz arkadaşlar ki çevermizdekilere olumlu dönsün bu
Gözünaydın canıım.. Bebişinin kilosuda gayet iyi maşallah :)
Dr un suratsızından Allah hepimizi korusun insanın bütün heyecanını alıp götürüyorlar..
kızlar amargi nerde hiç görünmüyooo:44::44:
Benim de çok çok çok uzadı
Doğumdan sonra da iyice bakımsız pırasa ve ince kalsınlar istemiyorum...
amin inş. cnmAyy Allah ölelerinden korusun valla.. Hep derim iğneci hemşirenin eli hafifini nasip et allah'ım diye..
Şimdide ebenin vicdanlısı, anaç ruhlusunu nasip et inşallahhh :)
evet çok önemli benim kızım aldı mamaya başka bişeye ihtiyaç olmadan çok şükür inş. bu bebişimdede öyle olurÖzelliklede ilk gelen o sarı su gibi süt çok önemliymiş..
Sarılık olmasını falan engelliyormuş.. O yüzden Allah hepimize bol bol süt versin..
ben doğumhaneden çıktım bebişimi getirdiler kucağıma hemşire hemen emzir dedi bebişimÜstelik bebekler baya dayanabiliyormuş sütün gelmesini beklerken...
Bir damla bile kolostrum gelse kar zaten...
bu mesajı beğendim ama beeennn sevmedim bu yıldızıiçiyorm cnm ilk aklıma o geldi zaten acaba soda da şişlk yapar mı günde bir soda içiyorum ben....
ayyyy iyisallahh... emelll biz sigamiyoruz benim vucudumaa... tasiyorum artik catliyoumm... karnim cokk buyukk..
kizlar dun nedense cok duygusaldim.. bi arkadas esini anlatmistiya eve gittim aglamakli aglamakli kocamdan ozur dilddim cok naz yapiyoum diye her kahrimi cekiyo diye tesekkur ettim. sonra gogsune yattim film izledik. kizim hr zamanki tekmeliyo tabi beni.. sonraa oyle hizli vurmaxa basladiki esim efendim hayatim dedi. bisey demedimki dedim.. ama durttun dedi. sonra anladikki benim kizim babasinida tekmeliyoo
Dişçi mi yazacak o ilacı canım ?
Yoksa kendi dr um mu ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?