kızlar hepimize harika ebeler muhteşem bebek dostu hemşireler denk gelir inşallah.
Sağlıktan sonra en büyük duam bu hepimiz için...
ben beden eğitimi öğretmeniyim ay görüşürüz inşallahhhhhhhyok cnm psikologum ben, ama kamu kurumunda çalışıorum
slm kızlar, geçmişi okudukça stresim daha bir arttı, bende coraspirin ve iğne kullanıyorum, bugün 33. haftamdayım ve 1 hafta önde gidiyorum, doktorum bana coraspirini bırakmamı söylemedi, sizden öğrendiklerime görede içmeye devam edersem bebekte Allah korusun kalp rahatsızlığı çıkarmış, tecrübesi olanlar daha önce kullanıp bebeği olanlar bir sorun yaşadınız mı, kaçıncı hafta bıraktınız merak ediyorum, çok daraldım vallaa
Ben bazen ufacık şeyleri kendime sıkıntı yapıyorum.
Mesela bugün, tüylerimi almam lazım.
Ama kendimi bir türlü motive edemiyorum.
O kadar enerjim yok ama yapmam lazım...
benim de tüylerim bir arpa boyu yol aldı nerdeyse ama bende de hiç motive yok. işler yoğun,hasta ve raporluyum ve şuan evden şirkete destek veriyorum. kıl aldıramamama bence müthiş geçerli bir sebep
ben beden eğitimi öğretmeniyim ay görüşürüz inşallahhhhhhh
dr bana dün bıraktırdı 33 haftamdayım iğneye devam doğuma kadar ara sor canım
benim bu ikinci iğne ve coraspin kullanışım canım çok şükür büyük oğlumda bişey yok bu oğlumda da herşey güzel allaha şukür
işte ben bunu anlayamıyorum, yani tamam hamileyken bebeğe bişey olma riskinden dolayı boyatmak istemio oabilirsiniz ki yapılan araştırmaların hiç birinde bebeğe kesin zararı vardır boyatmayın demiyor, çok araştırmıştım ben hamilelik öncesi bu durumu, neyse ben boyattım dediğim gibi, hı tabi kendimce bazı önlemler aldım ne olursa olsun kimyasal sonuçta açık alanda boyadım mesela kokuyu içime çekmemek için maske kullandım, ve 10 15 dakka beklettim sadece boyayı hemen yıkadım, ama işte demek istediğim şu hamileyken zararlı deyip boyatmıosunuz ama doğumdan sonra hemen boyanıo saçlar, röfleler yapılıo, e o zamanda emzirilio bebek anne sütünden de geçmiomu o kimyasallar, o zaman iki sene bakımsız gezmek gerekio, sonra al sana pospartum depresyon, annenin psikolojisi çok önemli hamilelikte, kendimizi önemsemeliyiz arkadaşlar ki çevermizdekilere olumlu dönsün bu
kızlar çekin tabii ihmal etmeyin lütfen kendinizi
sen kendi doktoruna güven zaten tatlım
depoların sağlam olması şart tabii ki takviyede gerekli
bu yüzden kendimize/depolarımıza önem vermeliyiz
oyyy çok keyifli
canım bol su iç ödem olmuştur olabilir ama su ile çözebilirsin
çok güzel bir dua teşekkür ederiz canım arkadaşımmmmm
işte bebeğin için gitmen lazım
benim de tüylerim bir arpa boyu yol aldı nerdeyse ama bende de hiç motive yok. işler yoğun,hasta ve raporluyum ve şuan evden şirkete destek veriyorum. kıl aldıramamama bence müthiş geçerli bir sebep
kıslar benim alyansım düne kadar çok rahat oluyordu, bugün hiç olmuyor bir günde böyle şişme normal mi, korkudan dün 3 kez tansiyonu mu ölçtürdüm eşime normal çıkıyor peki bu şişlik neeeee
Ayy Allah ölelerinden korusun valla.. Hep derim iğneci hemşirenin eli hafifini nasip et allah'ım diye..
Şimdide ebenin vicdanlısı, anaç ruhlusunu nasip et inşallahhh :)
Özelliklede ilk gelen o sarı su gibi süt çok önemliymiş..
Sarılık olmasını falan engelliyormuş.. O yüzden Allah hepimize bol bol süt versin..
gece bıyu mide yanması yaşadım, bölük börçük uyudum, sabah uyandığımda kamyon çarpmış gibiydimbugün de ara ara yanmam devam ediyor, uyurken sürekli sola yatmaya özen gösteriyorum ama bir bakyorum sağ tarafıma dönmüşüm artık ne kadar zaman öyle uyuduğumu bile bilmiyorum, uzun süreli sağ tarafa yatmak bebeğe zarar verir mi acaaba yaahuu, hatta ben bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum, ama tabi uyku haliyle ne kadar süreli öyle uyuduğumu bilemiyorum, sola yatmaktan sol tarafım çürüdü artık, o yüzden gece uyku haliyle sağa ya da sırt üstü dönmemeye kendimi ayarlayamıyorum yaaaa:26:
ben öyle ebeyi doğumda birşey yapamasam bile doğumdan sonra icabına bakacak derecede hafızama kazır ve burnundan getirirdim sonra. Bir de onlar da kadın olacaklar ruhumuzdan anlıcakları yerde daha beter oluyorlar.
bir dua da benden olsun. Allah hepimizi yağlı süt üreten entegre süt tesislerini utandıracak derecede süt üreten annelerden olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
çok sevindim beğenmene codulumm
amin codulum inşallah rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin evalt acısıyla sınamasın inşallah onları anne babaya hayırlı vatana millete faydalı bireyler olmalarını nasip etsin
kolostrum hemşiremiz ilk onu vermek için uğraştı hatta oğlum memeyi tutamayınca kaşıkla aldı memeden oğlumun ağzına verdi bu çok öneli bunu verin sakın ziyan etmeyin dedi bize
bir tek benim oğlumu korumadı kolostrum 3 ay sarılık çektik bizo zaman bir gece küvöze koydular evimin hemen karşısında hastaneye götürdük yatacak dediler ben çok ağlayınca anne de burda kalsın küvözü odama koydular ki oğlum çırpınıyordu ben ağlıyordum emziremiyordum da meme ucum küçüktü diye mama verdi hemşire gençten bir hemşire verdiler bana tüm gece yanımızda kaldı hiç uyuyyamadım eşim pencereden bakıyordu bize o derece yakındı hastane eşim de dışarda ağlamış bizi gözü yaşlı içerde bırakırken zor gelmişti o günler çok şükür şimdi 3.5yaşına girecek delikanlım evimin neşesi ilkgözağrım
kızlar dün 1.50 boyuma ve normalde 35 numara olan ayaklarıma bir çift 39 numara ayakkabı aldım, içine anca sığdımbu çocuk benim göbişimde değilde neremde büyüyor anlamadım.
kociş dediki 2 numara daha büyük alsaydın doğumdan sonra ben giyerdim ziyan olmazdı..
bugün minik aşkımı gördüm 2000gr olmuş herşey yolunda fıstık gibi herşey dedi dr rahatladık
dr bana şarkı söyledi bugün emelim emelim canım emelim diye çok seviyorum dr ama doğumu ona yaptıramıyorum çok üzülüyorum çok istemişti biz de o zaman bişey diyemedik bugün doğum için 3-4 mart gibi yaparım kongreye gideceğim senin ameliyatını yapar giderim sakın korkma seni bırakmam dedi sıcacık bir insan nasıl üzüldüm o böyle dedikçe keşke paramm olsa hiç düşünmeden veriridim ama yok yok işte bir sonraki kontrolde söyleyeceğiz onsuz nasıl girerim ameliyata bilmiyorum benim 5 yıllık drum tüm gebeliklerimde tüm sıkıntılarımda onunlaydık
Günaydınnn annişlerr
Günaydın güzel anneler ve bebişleri..
gunaydin kizlarr... bugun erkenden kalktik yine... arkadaslarla kahvalti yaptik bi cafede simdide isteyim.. midem cok fena oldu yine... ksrnimda cok agriyo ve oyle cok sisim ki... bu sislik icin ne yapmali kizlar...
günaydınlarrrr :) gününüz güzel olsun inşallah =))))
Tatlı göbişlerrrr günaydınnn
günaydınlar
Günaydın tatlı kuzucukların şeker anneleri
Günaydın tatlı hamişler gününüz güzel olsun...Günaydınnnnn hahah ben diyene kadar nerdeyse öğlen olmuş...
kızlar bende dün kontrole gittim
33+1 haftalığız kontrolde 5 gün önde çıktı oğluşum 2350 gr olmuş
tabii renkliydi bu defa kıyamam ona o kadar tatlıydıki ellerini yumruk yaptı
kapattı gözlerini sonra kordonunu gözlerinin üzerine getirdi olmadı
bir türlü gözlerini göremedik ama çenesi ve burnu aynı babaya
yanaklar ve dudaklar hatta doktora göre göz çukurları da bana
benziyormuş
doktor herşey yolunda dedi tabii normal doğum garantisi veremiyoruz
ama tabii herşey yolunda giderse sizde şimdilik aksini düşünmüyorsanız
normal olabilir. bende herhangi bir sağlık sorununda tabii karşı olmadığımı
fakat önceliğimin normalden yana olduğunu söyledim öyle biraz konuştuk
rahatladık dün kontrole gitmeden yine birşeyler oldu iş yerinde ama
kuzucuğumu gördükten sonra herşeyi unuttum
kalan işlerimi yapayım da ütüme başlayayımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?