aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnbir dua da benden olsun. Allah hepimizi yağlı süt üreten entegre süt tesislerini utandıracak derecede süt üreten annelerden olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
adaşım ne kadar duygulu ve zor günler geçirmişsin.bu tür günler evet çok ama çookk zor günler ama sonrası o kadar bağlılıkla geçiyor ki hem eşin için hem evladınla eşinin seninle ilişkisi için. DAha fazla bağlanır insan birbirine. Umarım bu sıkıntıları 2. bebeğinde yaşamaz mutlu mesut evinize gidersiniz doğumdan sonra. kolostrum un da bol bol gelir hemen gelir. meme ucun inşallah bebeğin ağzına uygun olur inşallahhhhh
Sevgili göbişler, artık yavaştan hamilelik sonrası hayata dair araştırmalara başladım.
Genelde saç dökülmesi ile hamilelikten sonra, emzirme döneminde karşılaşabilirmişiz.
Bunun için de; Bioxcin femina öneriyorlar.
Daha önce hiç duymadım kullanmadım, ama nasıl bebişlerimiz için alışveriş yaptık.
Kendim için de bu şampuanı almayı planlıyorum.
Ah bir sorum var bir de;
Hani hamilelikte saç kestirmek ile ilgili bir batıl inanç var ya, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim saçlarım çok uzadı, bebiş doğduktan sonra da kuaföre zor giderim, yani en azından bebişimi kuaförüme götürmek istemem.
Doğmasına yakın bir zamanda kestirsem nasıl olur?
cnm tam açıklama yapmadım yanlış anlaşıldı benim boya meselesi ben kuaföre gittim başta ben boyatmadım
sonrada bir kaş aldırırken bile sıkıntı basınca boyayamadım ben karşı değilim saç boyanmasına beyazlarım
yok uçlar gölgeli duruyo pek sıkıntı yaratmayıncada boyatmadım
Ben de son zamanlarda hiç sola yatamıyorum
Genelde sağa, bazen de sırt üstü yatıyorum...
kızlar dün 1.50 boyuma ve normalde 35 numara olan ayaklarıma bir çift 39 numara ayakkabı aldım, içine anca sığdımbu çocuk benim göbişimde değilde neremde büyüyor anlamadım.
kociş dediki 2 numara daha büyük alsaydın doğumdan sonra ben giyerdim ziyan olmazdı..
ömrümde topu topu 3 kere görcem bir daha da göstermesin yüzünü. Tezim vardı kadın doktorları hiç sevmem diye.iyice tetiklendi :)))
ömrümde topu topu 3 kere görcem bir daha da göstermesin yüzünü. Tezim vardı kadın doktorları hiç sevmem diye.iyice tetiklendi :)))
kesinlikle osteocare tavsiye ederim. Ben süt e yumurta yiyemiyorum dedim doktoruma hamileliğin ilk başlarında. o da bana vermişti bu ilacı. Ben de hiç kas ağrısı,diş ağrısı hissetmedim. şimdi bebeğin ağırlığından başlad ağrılar ama çekilmeyecek kadar değil. Ben osteocare e bağlıyorum bu durumu. sen de doktorundan iste bence..
ben öyle ebeyi doğumda birşey yapamasam bile doğumdan sonra icabına bakacak derecede hafızama kazır ve burnundan getirirdim sonra. Bir de onlar da kadın olacaklar ruhumuzdan anlıcakları yerde daha beter oluyorlar.
bir dua da benden olsun. Allah hepimizi yağlı süt üreten entegre süt tesislerini utandıracak derecede süt üreten annelerden olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kızzlar ya aklıma takıldı hani bebeğe giydirmeleri için hemşirelere kıyafet veriyorduk ya neler vardı içinde
bez hastane çıkışı battaniye başka var m ıydı
Nasıl gidicen mesela doğumdan sonra bi planı anlatsana...
Bebişi ben yanımda götürmek istemem.
Ama daha çok minik olacağı için de evde bırakmak hiç istemem...
ben o batıl inanca hiç inanmıyorum ama doğumdan sonra kesmeyi planlıyorum yani çok az da olsa. bebek doğduktan sonra kendimi yenilemek iyi gelecek gibi geliyor lohusa döneminde.Hamileyken her şekilde moralim düzgün lohusa dönemine saklıyorum o değişikliği :))
eğer sen kendini hamileyken iyi hissedeceksen kestir. Lohusa döneminde de boya yaptırabilirsin. çünkü doğumdan sonraki süreçte vücudumuzdaki değişikliğe de adapte olmak için bir süreç geçecek. o sürecin iyi atlatılması için aynada vücuda değil yüze bakarak moral bulmak benim için daha önemli.
Aynen bi daha göstermesin :) o bende de vardı kadın doktor denince tüylerim kalkıyordu istanbulda doktorumdan zar zor ayrılınca Bodrum'da öyle bi kadın doktora denk geldim ki :))) kadın o kadar ilgili o kadar tatlı ki gel kız sıkıcam o yanakları diyesim geliyor :))
benim şeker doktorum kızımın kukusunu hamburgere benzetmiştişimdi gel de yeme o kukuyu ama yaaaa
ben öyle ebeyi doğumda birşey yapamasam bile doğumdan sonra icabına bakacak derecede hafızama kazır ve burnundan getirirdim sonra. Bir de onlar da kadın olacaklar ruhumuzdan anlıcakları yerde daha beter oluyorlar.
gece bıyu mide yanması yaşadım, bölük börçük uyudum, sabah uyandığımda kamyon çarpmış gibiydimbugün de ara ara yanmam devam ediyor, uyurken sürekli sola yatmaya özen gösteriyorum ama bir bakyorum sağ tarafıma dönmüşüm artık ne kadar zaman öyle uyuduğumu bile bilmiyorum, uzun süreli sağ tarafa yatmak bebeğe zarar verir mi acaaba yaahuu, hatta ben bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum, ama tabi uyku haliyle ne kadar süreli öyle uyuduğumu bilemiyorum, sola yatmaktan sol tarafım çürüdü artık, o yüzden gece uyku haliyle sağa ya da sırt üstü dönmemeye kendimi ayarlayamıyorum yaaaa:26:
bir dua da benden olsun. Allah hepimizi yağlı süt üreten entegre süt tesislerini utandıracak derecede süt üreten annelerden olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kızzlar ya aklıma takıldı hani bebeğe giydirmeleri için hemşirelere kıyafet veriyorduk ya neler vardı içinde
bez hastane çıkışı battaniye başka var m ıydı
dr bana dün bıraktırdı 33 haftamdayım iğneye devam doğuma kadar ara sor canım
benim bu ikinci iğne ve coraspin kullanışım canım çok şükür büyük oğlumda bişey yok bu oğlumda da herşey güzel allaha şukür
O tez bendede var, daha önce yazmışmıydım hatırlamıyorum ama ilk gittiğim yani keseyi gören kadın dr du.. O gün tövbe ettim bi daha asla bayan kadın doğumcuya gitmem diye..
Ayy benimde merak ettiğim bi konu bu.. Benim gittiğim hastane özel hastane ve onların isminin yazılı olduğu zıbın giydirmişlerdi arkadaşımın doğumuna gittiğimde, ben onu giysin istemiyorum kendi götürdüklerimi ebeye mi vermemiz gerekiyor ??
kimse kusura bakmasın ama kadın kadındoğumculardan hiç hoşlanmıyorum, bugüne kadar gittiğim hiçbir kadından memnun kalmadım, erkekler daha iyi anlıyorlar kadın psikolojisinden sanki
evet canım ben doğuma giderken yanıma koydular onları oğluma onları giydirmişlerdi ama ne koyduğumu unuttum bak onu hatırlamaya çalışıyoyum
Aynen bi daha göstermesin :) o bende de vardı kadın doktor denince tüylerim kalkıyordu istanbulda doktorumdan zar zor ayrılınca Bodrum'da öyle bi kadın doktora denk geldim ki :))) kadın o kadar ilgili o kadar tatlı ki gel kız sıkıcam o yanakları diyesim geliyor :))
işte böyle komplekssiz kadın doktorlara ihtiyaç var bu ülkenin. ne şanslısın yargılarını yıkacak biriyle karşılaşmışsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?