2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar bu şişme olayı galiba ilk hamileliklerde yaşanıyor ,ben ilkinde balon gibiydim şimdi ise daha hiç ödem oluşmadı 35. Haftadayım üstelik ama ben bunu çok su içmeme bağlıyorum tabi 3 litre içiyorum her gün. Tuz olayında da hiç kısıtlama yapmadım

Ben düşünüyorum canım ama bana da çok pahalı geldi.. 1000 Euro dediler sanırım hemen hemen aynı oluyo sana söylenenle.. Bodrum'da yok izmirden gelecekler önümüzdeki hafta görüşmek için eğer ödeme kolaylığı yaparlarsa isterim ama sanmıyorum hani indirim yapıp 700 bile deseler doğum sırası zaten masraflı çıkarıp veremem :/ ancak 12 aya bölmeleri lazım ama bakalım bizde 2.ye yaparız artık :) bu arada paylaştığın bilgiler için teşekkürler

bence yaptır ben oğlumda istemiştim ama eşim istemedi bende ısrar etmedim şimdi acıyı hissedecek korkucak etkilenecek vs ama ilk doğduklarımda acıyı hissetmiyolar ve hareket etmedikleri için daha kolay iyileşiyolar..

]

herkesin fikri farklı tabi

bende arada bir alışverişe çıkar gelirdim kendime bişey alınca motive olurdum biraz daha
yada eşimle bir kahvede olsa dışarıda içer hava alıp gelirdik benim loğusa dönemim güzel geçti

Akşam ben de hiç uyuyamadım yaaa, bi taraftan eşimin horlmaları, bir taraftan sola yatma olayından ben de çürüttüm sol yanımı ayrıca ben de erkek doktordan yanayım daha anlayışlılıar kadınlara göre bence

15 günlük küçük ben büyük oğlumu 9 aylıkken sünnet ettirdi bu oğlumu allah nasip ederse mayıs haziran düşünüyorum

kızlar yakın arkadaşımın 2 yaşındaki oğluna şifa için ayetel kürsi dağıtıyorum okuyabilirmisiniz? ismi kerem çelik nekadar okursanız sayı söyleyebilirmisiniz

Paylaştığın bilgiler çok faydalı canım tşkler...

Canım ben düşünüyorum. Oğluşum çok hareketlenmeden bir an önce sünnetini olsun. Hareketlenince elini kolunu değdiriyor pipisine canı daha çok yanıyor yavrucakların. Bebekken deri çok çabuk iyileştiği için büyüdüğünden daha az canı acır ve çabuk iyileşir diye düşünüyorum.

aynen katiliyoum benim eski salak bayan doktorum vermedi bana cekmedigim dertler cile kalmadi feryatsiz ginduzum gecem olmadiiii... simdiki erkek doktorum adamin dibi sut icemiyoum dedim sikinti yok kasma kendini dexip osteocare yazdi resmen rahatladimm bebegiminde tekmeleri can yakar oldu... bayan doktor hskkinda dusunduklerimide yazmis oldum galiba.. tuy meselesinide ben ayna ile ozellikle bakmazsam goremiyoum. gorenler dusunsun..

bizde yenidoğan istiyoruz, evet küçük ama büyük olsa daha zor.. hem yenidoğanda pipi tam gelişmediğinden (damar ağı ve sinir ağı olarak) kanama daha az oluoyrmuş. kaçış kurtuluş yok, bari hemen olsunda biyolojik saatinin en hızlı olduğu zaman, çabucak iyileşsin..

Bende öle düşünüyorum.. Eşimi ikna edebilirsemde yaptırmak istiyorum bakalım..

Ben de 40 ı çıkınca yaptırılıyor diye duymuştum , ben de oğlum olsaydı ilk 3 ay içinde yaptırmayı düşünüyordum sağlık açısından da iyi oluyo çevremde de görmüştüm pipiler tıkanıyor , kızarıyor, iltahpkanıyor falan

ben ilk hamileliğimdede şişmedim bundada ama ben ondada çok su içiyodum bundada içiyorum

Bencede.. Tek soru işaretim altı sürekli bağlı olacak idrarından mikrop falan kapar mı ki ?

Evet kaçışı yok eninde sonunda olucaklar. En iyisi acıyı en az hissettikleri dönemde yaptırmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…