2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
dogumdan sonra caliscak misiniz? yasal sure sonunda baslayacagim evet...sut meselesini napacaksiniz? buluruz bi yolunu... beni bu muhabbete sokan ve tuylerimi diken diken eden sofore alkis istiyouum kizlarrr.....

Bi dahaki kontrolüme gittiğimde hastanede bunuda konuşucam.kaç günlük yada kaç aylık olması gerekir diye .. İlerde daha büyük stres benim içinde çocuk içinde..

dogumdan sonra caliscak misiniz? yasal sure sonunda baslayacagim evet...sut meselesini napacaksiniz? buluruz bi yolunu... beni bu muhabbete sokan ve tuylerimi diken diken eden sofore alkis istiyouum kizlarrr.....

nasıl yani ????????????????

benim en buyuk korkum bu
. ben normaldede arada sirada yalniz kalip biseyler yapmazsam huzurlu olamam. icimi bosaltamam. helede lohusa iken daha cok ihtiyacim.olacak. yazin neyse hava kararmamis olursa cikarim esim geldikten sonra ama zorrr

kızlar yakın arkadaşımın 2 yaşındaki oğluna şifa için ayetel kürsi dağıtıyorum okuyabilirmisiniz? ismi kerem çelik nekadar okursanız sayı söyleyebilirmisiniz
bu akşam 10 tane okurum canım allah şifasını versin el şafi de okuyabilirsin esmaül hüsna dan
O zamana baya büyümüş olmuyo mu? Zor olmadımı, çok ağladı mı ? Yani bebekken elleyemez falan yaa :44:
ellmedi ama emekliyordu bacaklarını ayırarak emekledi ben sünnet külodu kullandım oğlumda dr gerek yok desede canı yansın istemedim
o yüzden hareketlenmeden olsun istiyorum 1 haftada tamamen iyileşti ama dr çirkin kesmişt yaaaa çok üzülmüştüm bi de genel cerrah yapmıştı neyseki düzeldi görüntüsü
Bencede.. Tek soru işaretim altı sürekli bağlı olacak idrarından mikrop falan kapar mı ki ?
tam tersi mikroplardan arındırır canım ama yanar azcık

abime gelsin alkış başkasının meselesniden sana ne be abiiiiiiiii

gittiğim doktor 30 haftayı geçen hamilelerine bir seminer düzenledi. bu seminere bir de çocuk doktoru gelmişti. doktor çocuk doğduktan sonra ki ilk üç gün acı hissinin minimum olcağını ve sünnet ettirilirse kanama bile olmadan bir kaç günde iyleşeceğini söyledi. yaptırmak isteyenlerin göbek bağı düşmeden yaptırırlarsa iki yara ile ayrı ayrı uğraşmak yerine ikisini birden halletmeleri daha kolay olur dedi. banada mantıklı geldiğinden ilk üç gün de halledeceğiz.

Bide öle kötü biçimsiz kesilme riskide mi var
İnşallah eli muntazam bi dr a denk geliriz..

Ayy evet göbek bağı durumuda olacak.. İlk bebek olduğundan tecrübe 0
O zaman bizde ilk 3 günde halledelim inşallah..

mart anneleri hala uyuyor ben kalkıp işlerimi yapayım bu arada :13:

yok canm ya ne uyuması uzun zamndır ılk defa erken kalktım 8 de cıktık evden daha yenı gırdım pestılım cıkmış vazıyetteyımhem uykusuzluk hem yorgunluk gece zaten uyuyamıorum tapu işlerımız vardı ev almaya kalktık bu ara onla ugrasıoz yarın yıne gıtcez artık son kez ınşallah yarında yorulcam sonra yatcam uf ya eskısı gbı deılım

ya adam gelmis daha once konusmuslugumuz bile yok bana bunlari soruyo bende cevapliyoum tabi ters ters cins ya uzerine vazofe sanki

Ayy evet göbek bağı durumuda olacak.. İlk bebek olduğundan tecrübe 0
O zaman bizde ilk 3 günde halledelim inşallah..

evetttt o da var dimi. napcaz gobek bagi ile ilgili suyla veya alkolle temizlenmeli haricinde hicbisey bilmiyoum

hayırlı olsun canımmmmmm

bir dua da benden olsun. Allah hepimizi yağlı süt üreten entegre süt tesislerini utandıracak derecede süt üreten annelerden olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

aamiiiinnnnn..süpersin emeelll

canım yaa..anne olmak böyle bişey işte:) gerekirse oturarak uyumana sebep Allah yardımcın olsun, şifa versin..

güzel bilgiler için teşekkür ederiz canım, evet az kaldıı

kızlar yakın arkadaşımın 2 yaşındaki oğluna şifa için ayetel kürsi dağıtıyorum okuyabilirmisiniz? ismi kerem çelik nekadar okursanız sayı söyleyebilirmisiniz

canım 10 tane okudum Rabbim şifa versin kerem yavrumuza..Allah kabul etsin

hakkaten benim tüylerim de diken diken oldu, deli midir nedir arkadaş..böyle luzümsuz insanlara gıcık oluyorum. yok yani süt yetmezse falan o mu emzirecekmişbu ne merak yahuu

canım maşallah çok şirin bi bebek allah hayırlı uzun ömürler versin aminnn.....

maveracım nasılsın epeydir denk gelemedik herşey yolundadır umarım

kolay gelsin biz bitirdik o işleri ..

sağol canım, geçen yazmıştım sana ama görmedin demek ki..biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın? kasılmaların devam ediyor mu? bi sıkıntı yoktur inşallah..

kızzlar ya aklıma takıldı hani bebeğe giydirmeleri için hemşirelere kıyafet veriyorduk ya neler vardı içinde
bez hastane çıkışı battaniye başka var m ıydı

ben ıkı tane bez koydum bır adet hastane cıkısı koydum ben hastane cıkısını tulumlu aldım bırde alt patıklı pıjama ust badısı ıkılı takımı koymadım tulumu koydum yanı karısık oldu

1 adet tulum
1 adet cıtcıtlı uzun kollu
1adet alt patıklı pıjama
1 corap
eldıven ı onlugu sapkası

2 bezle bunları battanıyesıne sardım hastane cantamın ustune koydum hemen versınler usten dıye fazla bez ıstıolarmıs fazla fazla alıolarmıs anneme de tembıh etcem vermesın fazla bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…