Bi dahaki kontrolüme gittiğimde hastanede bunuda konuşucam.kaç günlük yada kaç aylık olması gerekir diye .. İlerde daha büyük stres benim içinde çocuk içinde..
kızzlar ya aklıma takıldı hani bebeğe giydirmeleri için hemşirelere kıyafet veriyorduk ya neler vardı içinde
bez hastane çıkışı battaniye başka var m ıydı
bende bi daha ki kontrolde sorayim.ama ilk uc gun cok erken degil mi.bebek zaten ilk gunler huzursuz oluyo.bi de agri aci falan olursa o da kotu olur...
gittiğim doktor 30 haftayı geçen hamilelerine bir seminer düzenledi. bu seminere bir de çocuk doktoru gelmişti. doktor çocuk doğduktan sonra ki ilk üç gün acı hissinin minimum olcağını ve sünnet ettirilirse kanama bile olmadan bir kaç günde iyleşeceğini söyledi. yaptırmak isteyenlerin göbek bağı düşmeden yaptırırlarsa iki yara ile ayrı ayrı uğraşmak yerine ikisini birden halletmeleri daha kolay olur dedi. banada mantıklı geldiğinden ilk üç gün de halledeceğiz.
bende bi daha ki kontrolde sorayim.ama ilk uc gun cok erken degil mi.bebek zaten ilk gunler huzursuz oluyo.bi de agri aci falan olursa o da kotu olur...
bu sünneti kim yapıyor yapan kişi ile de görüşmek lazım, ben de doğar doğmaz yaptırmam, ama yaza kalmadan yaptırmak istiyorum.
Hastane / doğum çantamızın içinden, bebişimiz doğunca giydirilsin diye vereceğimiz eşyalardan bahsediyoruz değil mi?
Ben ilk kıyafetlerini ayrı bir torbaya koyacağım. Zaten doğuma girmeden önce istiyorlarmış.
Bir zıbın, bir tane kısa kollu body, bir tane eldivenli ayaklı tulum, bir şapka, bir de battaniye...
Çocuk lahana bebek oldu.
Fazla mı bu kadar kat giydirmek?
onları ekliyim ben deben hemşireye verecek olduklarımı ayrı bir bohça içine koydum, bohçayla teslim edeceğim hemşireye, hastane çıkışında ne varsa onları koydum, ekstardan içine sadece içlik zıbın atlet koydum.
yok değilHastane / doğum çantamızın içinden, bebişimiz doğunca giydirilsin diye vereceğimiz eşyalardan bahsediyoruz değil mi?
Ben ilk kıyafetlerini ayrı bir torbaya koyacağım. Zaten doğuma girmeden önce istiyorlarmış.
Bir zıbın, bir tane kısa kollu body, bir tane eldivenli ayaklı tulum, bir şapka, bir de battaniye...
Çocuk lahana bebek oldu.
Fazla mı bu kadar kat giydirmek?
göbek bağı düşünce yara oluşmuyor ki, yani benimkinde oluşmamıştı en azından, tırnak gibi ölü deri düşüveriyor, acı vermiyordur göbek bağının düşmesi, ilk 3 gün benim için zor, zaten kendim sezeryanlı olacağım, bakıma muhtaç haldeyken bebeğimi hastaneye tek başına gönderip sünnet ettiremem, o nedenle ben biraz beklemekten yanayım
bence fazla deıl cunku sen kendınde buz gbı oluomussun yanına kalın patık fılan koy canm...bebekte ısınamıomus amelıyathane soguk oluomus bebeısı ısıtamamıslar ekstra corap fılan da gıydırıomusuz ısınsın dıye doguranlardan aldıgım bılgıler bunlarhemsıreler gıydırmıomus ama artık odada sen annen kım varsa o gıydırıo ayaklarını kontrol etmek lazım buz gbı oluomus kı benım yıyenım dogdu onunda oleydı
Oyy kıyamam minik çorap da ekleyeyim her ihtimale karşı o zaman :)
Benim arkadaşım doğurdu 3-4 ay önce, hemşire doğuma girmeden istemiş kıyafet torbasını.
Belki hastaneye göre değişiyordur..
kızlarya oncedende yanıordu mıdem ama son 3 gundur mahvoldum berbat bır mıde yanmam var onceden sade gece olurdu sımdı artık gunduz de oluo suan acayıp yanıo ya hamılelıgım cok guzel gıdıo ama bu mıde yanması felaket bırseyya..dayanamıyorum artıkkk
bırde sızdede oluomu bılmıorum hıssettıgım sey aclıkmı onuda bılmıorum durupp dururken karnımda kocaman boşluk hıssedıorum mesela az once atıştırma yaptım cok yemedım az yedım 30 dakka gecmedı suan koca bı boşluk var karnımda ama aclıkmı bılmıorum
Hehehe o ikinci his bende de var
Yemek yesem de üstüne "bir şey yiyeyim bari" hissi geçmiyor şu sıralar...
Mide yanması için de ben yanımda sürekli su bulunduruyorum, kötü oldukça bir yudum su içiyorum. Gece de...
göbek bağı düşünce yara oluşmuyor ki, yani benimkinde oluşmamıştı en azından, tırnak gibi ölü deri düşüveriyor, acı vermiyordur göbek bağının düşmesi, ilk 3 gün benim için zor, zaten kendim sezeryanlı olacağım, bakıma muhtaç haldeyken bebeğimi hastaneye tek başına gönderip sünnet ettiremem, o nedenle ben biraz beklemekten yanayım
yanı o boşluk aclıktan dıosunınşallah dur bıra daha bıseler yıyım ozamn
beende sut de buldum soguk sut gecırıodu mıde yanmamı ama oda fayda etmıo artık sankı
kızlarya oncedende yanıordu mıdem ama son 3 gundur mahvoldum berbat bır mıde yanmam var onceden sade gece olurdu sımdı artık gunduz de oluo suan acayıp yanıo ya hamılelıgım cok guzel gıdıo ama bu mıde yanması felaket bırseyya..dayanamıyorum artıkkk
bırde sızdede oluomu bılmıorum hıssettıgım sey aclıkmı onuda bılmıorum durupp dururken karnımda kocaman boşluk hıssedıorum mesela az once atıştırma yaptım cok yemedım az yedım 30 dakka gecmedı suan koca bı boşluk var karnımda ama aclıkmı bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?