2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar nts de bebek kalp atış hızı en fazla kaç olmalı ? Benim bebişin biraz hızlı sankim

kızlar uzun süre sakız çiğnerseniz yuttuğunuz tükrük nedeniyle midenizin asit dengesi sağlanıyor böylece yanmıyor bence ilactan daha etkili.ilaç iç kısa zamn sonra tekrar başlıyor

140 - 160 arası olması gerekiyor benim bebişin de yüksek çıktı iki oldu. Cuma yine nst deyim.180 e kadar çıkmıştı benim bi defa

140 - 160 arası olması gerekiyor benim bebişin de yüksek çıktı iki oldu. Cuma yine nst deyim.180 e kadar çıkmıştı benim bi defa

Bir sıkıntı çıkmaz umarım miniğimin kalbi 5 dk içinde 2 kere 180 yaptı 1 kere de 196 yaptı. Çok korktum. Alet öttü. Sağlık ocağında ölçtürdüm daha yeni. Ne yapmam lazım düşürmek için yani zararı var mı böyle yüksek çıkmasının
Allahım bir şeyler ters gidiyor diye düşünüyorum. Doktora gidiyorum bir sorun yok. Ben mi panik atak oldum acaba

Ben de bebek şekerimi seçemedim halaa :111: hergün bakıyorum ama hergün bir fikir değiştiriyorum

Konu hakkında hiç bir bilgim yok ama tek bildiğim senin kendini sakinleştirmen gerektiği.
Huzur ve sakinlik hamilelikte çok önemli...

Ben de bebek şekerimi seçemedim halaa :111: hergün bakıyorum ama hergün bir fikir değiştiriyorum

Ben çok da önemli değil diye düşünüyorum artık.
O piti piti yap seç gitsin :)
Nikah şekeri gibi bir şey bu.
Bazıları beğenecek bazıları beğenmeyecek nasıl olsa.

Ben çok da önemli değil diye düşünüyorum artık.
O piti piti yap seç gitsin :)
Nikah şekeri gibi bir şey bu.
Bazıları beğenecek bazıları beğenmeyecek nasıl olsa.

bu konuda haklısın valla
benimde bir sepet birde çikolata işim var
ama şimdi erken diye hiç bulaşmıyorum
izne ayrıldığımda alacağım çikolatayı

corasprin ve kan sulandırıcı igne kullanan arkadaslarım size bir sorum var, balık yagı da kullanior musunuz , evet ise kac gunde bir?
balık yagı da kanı sulandiriyormus, kan sulandirici kullananlara onermiyolarmiş sanirim... :-( ne zor iş bu hamilelik, iyice paranoya oluyorsun.

Ben arkadasimin nst lerine girmistim daha once. 70in ustunu gorene dek normal demisti doktor.onunda 50 civari cikiyordu.dogumu oldugu gun 70ti ve 140lara cikti sancı artinca.o yuzden korkmayin erken daha

Buda benim tosun pasam kizlar 2000gr.olmus keyfimiz yerinde cok sukur

masallah oglusunaaa ne kadar da güzel kilosu falan.. yanaklar tombiş tombiş

canım benim bebiş nedense çoğunlukla ben sola yatınca sıkıştırıyo nefes alamıyorum saga yatmak zorunda kalıyorum o zaman duruluyo açıkcası ben bazı yerlerde de okudum sola yatıcam diye kendi şartlayıp stres yaptıgında bebek daha cok geriliyomuş..bunu cok fazla takma kafana gün içinde biraz soluna yat yeter..benim ablamın 4 tane çocugu var yüz üstü uyuyodu bebek dogana kadar bebek gayet saglıklı dogdu doktor da bi şey olmaz demiş ama onlar isveçte yaşıyolar yani türkiye şartları farklı.. tabi ki yüz üstü yatma ama sagına yatsan da stres yapma bence tabiki

dogumdan sonra caliscak misiniz? yasal sure sonunda baslayacagim evet...sut meselesini napacaksiniz? buluruz bi yolunu... beni bu muhabbete sokan ve tuylerimi diken diken eden sofore alkis istiyouum kizlarrr.....

ya codulu bu insanlar bos bos konusmuyo mu ben de sinir oluyorum.. bugun markete kadar gittim yolda yaslı bı kadın yol sordu sonra basladı konusmaya azıcık kilo almışssın dedi bide genç bi anne olucagım için (21 yasımdayım)basladı konusmaya ne acelen vardı niye yaptınız falan sana ne yaptık bebişimizi alla allaaa hayat hikayesini anlattı 4 tane cocuk yap benim de oyle falan demeye basladı.. size ne kaç tane yaparsam yaparım ki ben cocuk dogurmak için dogurmak istemiyorum imkanım olursa yaparım bi tane daha size ne sinir oldum gitti hemen göbeğime dokundu o kadar sinir oldum ki anlatamam.. yaşlı oldugu için bi şey demedim ama deli oldumm ..

Bu sefer de yüksek çıkarsa Dr ile konuşucam neden, ne yapabilirim diye ben de huzursuzum yani anlamadım bu durumu

merhaba kızlar :) dün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim çok komik geldi bana yaa o minicik tulumlar,hele çoraplar bugün de dr kontrolüm vardı. 1970gr olmuş kızım herşey yolunda ve bebişimin bütün ölçümleri normal.plasenta sıkıntısı devam ediyor tabi,ama keyfim yerinde böyle devam ederiz inşallah yarın da park yatak bakmaya gideceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…