140 - 160 arası olması gerekiyor benim bebişin de yüksek çıktı iki oldu. Cuma yine nst deyim.180 e kadar çıkmıştı benim bi defa
Bir sıkıntı çıkmaz umarım miniğimin kalbi 5 dk içinde 2 kere 180 yaptı 1 kere de 196 yaptı. Çok korktum. Alet öttü. Sağlık ocağında ölçtürdüm daha yeni. Ne yapmam lazım düşürmek için yani zararı var mı böyle yüksek çıkmasının
Allahım bir şeyler ters gidiyor diye düşünüyorum. Doktora gidiyorum bir sorun yok. Ben mi panik atak oldum acaba
Ben de bebek şekerimi seçemedim halaa :111: hergün bakıyorum ama hergün bir fikir değiştiriyorum
Ben çok da önemli değil diye düşünüyorum artık.
O piti piti yap seç gitsin :)
Nikah şekeri gibi bir şey bu.
Bazıları beğenecek bazıları beğenmeyecek nasıl olsa.
bu konuda haklısın valla
benimde bir sepet birde çikolata işim var
ama şimdi erken diye hiç bulaşmıyorum
izne ayrıldığımda alacağım çikolatayı
aa doğru ben çikolatayı unutmuştum.
nts ye ne zaman baglıyorlar kızlar hiç bilgim yok ona göre gideyim randevuya geçen randevumu es geçtim hastayım diye çünkü
ben de bugün nst ye gittim, sancım yoktu, 20 civarı , 40-50 arasıysa doktorunun birşey demesi gerekmiyormuydu, ya da keşke sen sorsaydın, artık 35. haftadayız, bu saatten sonra erken doğmasından korkma, sağlıklı doğsun yeter, peki kalp atışları için ne dedi?
Buda benim tosun pasam kizlar 2000gr.olmus keyfimiz yerinde cok sukur
gece bıyu mide yanması yaşadım, bölük börçük uyudum, sabah uyandığımda kamyon çarpmış gibiydimbugün de ara ara yanmam devam ediyor, uyurken sürekli sola yatmaya özen gösteriyorum ama bir bakyorum sağ tarafıma dönmüşüm artık ne kadar zaman öyle uyuduğumu bile bilmiyorum, uzun süreli sağ tarafa yatmak bebeğe zarar verir mi acaaba yaahuu, hatta ben bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum, ama tabi uyku haliyle ne kadar süreli öyle uyuduğumu bilemiyorum, sola yatmaktan sol tarafım çürüdü artık, o yüzden gece uyku haliyle sağa ya da sırt üstü dönmemeye kendimi ayarlayamıyorum yaaaa:26:
dogumdan sonra caliscak misiniz? yasal sure sonunda baslayacagim evet...sut meselesini napacaksiniz? buluruz bi yolunu... beni bu muhabbete sokan ve tuylerimi diken diken eden sofore alkis istiyouum kizlarrr.....
Bir sıkıntı çıkmaz umarım miniğimin kalbi 5 dk içinde 2 kere 180 yaptı 1 kere de 196 yaptı. Çok korktum. Alet öttü. Sağlık ocağında ölçtürdüm daha yeni. Ne yapmam lazım düşürmek için yani zararı var mı böyle yüksek çıkmasının
Allahım bir şeyler ters gidiyor diye düşünüyorum. Doktora gidiyorum bir sorun yok. Ben mi panik atak oldum acaba
kızlar yakın arkadaşımın 2 yaşındaki oğluna şifa için ayetel kürsi dağıtıyorum okuyabilirmisiniz? ismi kerem çelik nekadar okursanız sayı söyleyebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?