2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Selam kızlar 18 tane ayet el kürsim kaldı.bebek için her hamileye bi tane dağıtıyorum.allah rızası için okumak isteyen varsa yazabilirmi

çocukluğumda evimizin arkasında küçük bi bahçemiz vardı, mahalleden tüm çocuklar toplanır toprağı eşer solucanlar üzerinde ufak deneyler yapardık :) ammaaa birazcık şişman bi solucan gördüğümüzde ona dokunmaz diğer hayvanlar da rahatsız etmesin diye kenara koyar yaprak falan verip güya onları beslerdik.. sonuçta onlar hamileydi ve hamile olan hayvana zarar veremezdik.. bize göre azıcık şişman olan tüm hayvanlar hamileydi zaten onlara bulaşan çocuklar olursa dışlardık, konuşmazdık çünkü Allah onları çarpacaktı.. kim hamile bi canlıya zarar verebilirdi ki!!! hele de bu hamile olan mahalleden bi tanıdıksa eyvah rahat bırakmazdık yardım edelim poşetlerini taşıyalım diye :) küçücüktük minnacık çocuklardık ama bilirdik ki hamile bi insan içinde bi mucize bi can taşıyo.. şimdi koca koca insanlara bakıyorum da aynı insanlığı göremiyorum.. herkesin ağzına sakız olmuş 'sanki bi tek sen hamilesin'.. insanlar ne zaman bu hale geldi anlamak da zorluk çekiyorum özellikle de bunu yapan hemcinsim olunca daha da beynime sıçrıyo kan..
benim canım annecim hiç hamilelik yaşamamış beni de abimi de evlat edinip kalbinde büyütmüş bi ona bakıyorum bi benim geçtiğim yoldan geçen insanlara ama yok ben bu insanları anlamıyorum :) :)

Selam kızlar 18 tane ayet el kürsim kaldı.bebek için her hamileye bi tane dağıtıyorum.allah rızası için okumak isteyen varsa yazabilirmi

canım okudum ben 1 tane. Allah, hayırlısıyla en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

Ben de bebek şekerimi seçemedim halaa :111: hergün bakıyorum ama hergün bir fikir değiştiriyorum

Canim yaa aynen ben de oyleyim :) en son kendim yapmaya karar verdim begendigim kapi susune 200 lira deyince kendim yaptim cok da guzel oldu icini elyafla doldurmak kaldi :) bebek sekerini de kapi susune takim olarak yapicam bitince burdan paylasicam insallah :)

Llth çok harika bir yazı yazmışsın. Çok duygulandım. Üstelik daha çocukluk dönemini anlattığın bölüm çok hoşuma gitmişken, anneni okuyunca katlanarak arttı...

Annenin ellerinden öperim, sevgilerimi saygılarımı sunarım.

Hep diyorum doğurmak ile anne olunmuyor, anne gibi anne olmak insanın içinden geliyor...

evet bunu bende okumuştum netten.ben coraspin 100 mg kullanıyorum hergün bir tane ama balık yağı da kullanıyorum 3 günde bir marincap alıyorum 500 mg lık.3 günde bir aldığım için sorun olmaz diy düşünüyorum çünkü balık yağını çok düzenli kullanmıyorum bazen unutuyorum.

sağol canım, geçen yazmıştım sana ama görmedin demek ki..biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın? kasılmaların devam ediyor mu? bi sıkıntı yoktur inşallah..
kusura bakma canım arada bi uğrayınca görmedim ....iyi olmana sevindim ...bizde iyiyiz şükür...

kasılma için dün tekrar gittim ...sürekli yazıyorum kaç kasılma olduğunu ortalama 6-7 kez oluyo..günde 6 nidilat alıyorum şimdi ....dr alttanda muayene etti rahim aşşağı inmemiş ,açılmada yokmuş içim rahatladı ....nst'de sancıda çıkmadı bu sefer....bebeğimin erken gelme meyili varmış ama rahimde bi hareket yokmuş....

az kaldı artık şu bikaç haftayıda atlattıkmı tamamdır....

ne guzel yazmissin.annenin elinden operim.
maalesef insanimiz cik duyarsizlasti ben de sk sk sahit oluyorum

son ayların duygusallığı, doldum heralde :)
kesinlikle yaşayan biri olarak söylüyorum sadece doğurmakla olmuyor, biyolojik annemi de tanıyorum dünya tatlısı bir insandır 9 ay karnında taşıdı 8 ay emzirdi çok saygım var bunlara ama sonuçta bi yabancı gb geliyo yine de ama annem harikadır Allah hepimize öyle sevgiyle sabırla çocuk büyütmeyi nasip eylesin :) tabii babacım da öyledir 80 yaşında huysuz bi adam ama konu ben olunca bambaşka olur telefonda ağlamaktan konuşamıyor kızım sen nasıl çocuk doğuracaksın daha kendin küçüksün tavşanım diye seviyo beni
10 şubatta yanımda olacak o zaman her öperim koklarım senin yerine de :)

Olur olmaz insanın gobegime ellemesinden bende sinir oluyorum hatta bebegimde sevmiyor...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…