malesef öyle inşallah bundan seneler sonra yaşadığımız bu 9 ayı unutup onlar gb bilmiş huysuz olmayız :)
valla hamilemisin değilmisin kimsenin umrunda değil.. benim elimde poşetler bir elimde 2 yaşında oğlum bir Allah'ın kulu yardım edeyim demiyo.. bide bir tek sen mi hamilesin lafını çok duydum herkez çocuk doğuruyormuş.. umursamıyorum artık..
malesef öyle inşallah bundan seneler sonra yaşadığımız bu 9 ayı unutup onlar gb bilmiş huysuz olmayız :)
Kızlar okuyanlardan okuyacak olanlardan Allah razı olsun ayetel kürsi tamamlandı Allah kabul etsin dularımızı.. Hamilelerin duası kabul olurmuş.. şimdi küçük kereme şifa için 41 yasin okucaz okuyabilecek olanlar yazabilirmi?
ben 7 yasin okurum canım acilmi????
tamamdır canım yarın inşallah okur haber veririm ...allah acil şifalar versin .hepimizden razı olsun ..acil değil ama biran önce okunca duası yapılsa iyi olur Allah razı olsun cnm yazdım
ben kizima hamileyken karbima bakip da otobuste yer vermeyenleri iphobelarina gomulenlerihic unutmadim. dogumdan sonra hep yer verdim, yardim ettim. simdi hala ayni duyarsizlik devam ediyor en azindan istanbulda boyle gozlemliyorum. gecenlerde yaski bir amca kalkti da yer verdi ben de hoslanmam boyle soylenmekten ama oturanlar utansin kaz gibi bakiyorsunuz dedim artik. tabii umurlarinda olmadi
Selam kızlar 18 tane ayet el kürsim kaldı.bebek için her hamileye bi tane dağıtıyorum.allah rızası için okumak isteyen varsa yazabilirmi
Olur olmaz insanın gobegime ellemesinden bende sinir oluyorum hatta bebegimde sevmiyor...........
ben kizima hamileyken karbima bakip da otobuste yer vermeyenleri iphobelarina gomulenlerihic unutmadim. dogumdan sonra hep yer verdim, yardim ettim. simdi hala ayni duyarsizlik devam ediyor en azindan istanbulda boyle gozlemliyorum. gecenlerde yaski bir amca kalkti da yer verdi ben de hoslanmam boyle soylenmekten ama oturanlar utansin kaz gibi bakiyorsunuz dedim artik. tabii umurlarinda olmadi
valla hamilemisin değilmisin kimsenin umrunda değil.. benim elimde poşetler bir elimde 2 yaşında oğlum bir Allah'ın kulu yardım edeyim demiyo.. bide bir tek sen mi hamilesin lafını çok duydum herkez çocuk doğuruyormuş.. umursamıyorum artık..
İstanbulda daha fazla sanırım bu olay, küçük yerlerde insanlar daha samimi oluyor :/ elimiz ayağımız tutuyor Allaha şükür hasta değiliz ama ne bilim üzülüyorum insanların bu kadar duyarsız olmasına, kendimi yerlerine koyuyorum yok öle değilim olmadım da hiç.. Bende alışkanlık heralde doktor da sıra beklerken bile diğer hamilelere yer veresim geliyor :))
Bende hiç hoşlanmıyorum yaa yakın ya da uzak önüne gelen el atıyor, bir eşim elleyince hoşuma gidiyor benim, hele bir arkadaşım bir keresinde öyle bir hoyrat sevdi ki göbeğimi yerinden zıplattı napıyosun dedim suyum gelcek biraz daha oynarsan top zannetti heralde, oysa ki bizim şuan en hassas bölgemiz...
Selam kızlar 18 tane ayet el kürsim kaldı.bebek için her hamileye bi tane dağıtıyorum.allah rızası için okumak isteyen varsa yazabilirmi
canım bir tane de ben okudum, allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?