2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar okuyanlardan okuyacak olanlardan Allah razı olsun ayetel kürsi tamamlandı Allah kabul etsin dularımızı.. Hamilelerin duası kabul olurmuş.. şimdi küçük kereme şifa için 41 yasin okucaz okuyabilecek olanlar yazabilirmi?

malesef öyle inşallah bundan seneler sonra yaşadığımız bu 9 ayı unutup onlar gb bilmiş huysuz olmayız :)

valla hamilemisin değilmisin kimsenin umrunda değil.. benim elimde poşetler bir elimde 2 yaşında oğlum bir Allah'ın kulu yardım edeyim demiyo.. bide bir tek sen mi hamilesin lafını çok duydum herkez çocuk doğuruyormuş.. umursamıyorum artık..

kızlar kordon kanı konusunda ne düşünüyosunuz? ben oğlumda düşünmedim ama bundakini saklasam mı diyorum ?? araştıran varmı?

aynen umursamamak gerek zaten :) kordon konusunu da cuma günü ben kordon bankasından biriyle görüşecem detaylarını yazarım buraya

malesef öyle inşallah bundan seneler sonra yaşadığımız bu 9 ayı unutup onlar gb bilmiş huysuz olmayız :)

ben kizima hamileyken karbima bakip da otobuste yer vermeyenleri iphobelarina gomulenlerihic unutmadim. dogumdan sonra hep yer verdim, yardim ettim. simdi hala ayni duyarsizlik devam ediyor en azindan istanbulda boyle gozlemliyorum. gecenlerde yaski bir amca kalkti da yer verdi ben de hoslanmam boyle soylenmekten ama oturanlar utansin kaz gibi bakiyorsunuz dedim artik. tabii umurlarinda olmadi

demir depolarim artmis ama dontorum daha da artsin diye ferflex verdi off ne berbat bi tadi var bunun.bir yandan dodex vurukuyorum bir yandan elevit bir de kalsiyum aliyorum ayyy biktim:)

ben 7 yasin okurum canım acilmi????

İstanbulda daha fazla sanırım bu olay, küçük yerlerde insanlar daha samimi oluyor :/ elimiz ayağımız tutuyor Allaha şükür hasta değiliz ama ne bilim üzülüyorum insanların bu kadar duyarsız olmasına, kendimi yerlerine koyuyorum yok öle değilim olmadım da hiç.. Bende alışkanlık heralde doktor da sıra beklerken bile diğer hamilelere yer veresim geliyor :))

Olur olmaz insanın gobegime ellemesinden bende sinir oluyorum hatta bebegimde sevmiyor...........

Bende hiç hoşlanmıyorum yaa yakın ya da uzak önüne gelen el atıyor, bir eşim elleyince hoşuma gidiyor benim, hele bir arkadaşım bir keresinde öyle bir hoyrat sevdi ki göbeğimi yerinden zıplattı napıyosun dedim suyum gelcek biraz daha oynarsan top zannetti heralde, oysa ki bizim şuan en hassas bölgemiz...

aynen kimse artık hamilelere yardım ediym falan demiyo hani mecburlar demiyorum ama insan bekliyo biraz.. geçen gün bankaya gittim felaket sıra vardı ben ayakta duruyodum yaslı olanlara demiyorum ama bi kaç tane genç oturuyodu telefona gömülmüşler.. herkes göbegime bakıyo sonra hiç oralı olmuyo benim bebiş de uzun süre ayakta durunca kasılmaya baslıyo bi yandan karnımı tutup onu sakinleştirmeye çalışıyorum bi yandan oturmam lazım yoksa duzelmiyo neyse ki bankanın güvenlisi farketti biraz kötü oldugumu bi yer açtı bana insanlar hiç duyarlı değil artık

el ayak tutma meselesi değil bu aslında, duyarlı olma sorunu, yoksa yaşlıya da yer vermez adam der ki evinde otursaymış, ki böyle diyeni çok duydum hatta bir öğretmen arkadaş ilkokula giden oğlunun otobüs vs. de başkasına yer vermesini istemiyormuş, yaşlıysa hastaysa evinde otursaymış. bu kadar kendilerini de haklı görüp türlü bahaneler buluyorlar. insanlar iyice bencilleşti, maalesef çocuklarını da böyle yetiştiriyorlar.

ben de pek hoslanmıyorum bana sorup dokunulunca sinirlenmiyorum ama dışarda tanımadıgım insanlar lank diye elini göbegime götürünce sinirleniyorum..

kızlar sızlere bır sorum var ben ılk 3 ay gereksız yere bılmeden kan ılacı kullandım ve asırı kabızlık cektım sımdıyse kan ılacı kullanamıyorum cunku hemorıt oldugu ıcın bıde kabız olursam zaten ıkınma sorunu varkı ben kan ılacı ıcmedıgım halde kabızlık cekıorum ara ara sonuc olarak kan ılacı ıcmıorum ve korkuorumda aslında kansızlık oldumu dr ye dedım tahlıl yapın dıye ıstemedı kan ılacı yazdım kullanırsın ddı gecen ay.bu aksamda basım felaket dondu mıdem garıp bır sekılde bulandı ve halsız dustum cıkardım fılan anca rahatladım fıkrı olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…