2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm kızlar , aranızda ankara balgat koru hastanesine giden var mı? bu hafta sonu emzirmeyle ilgili kurs var ,katılacak olan var mı aranızda?

Valla kızlar ben ilk Doğumumda hiç sendrom falan yaşamadım. Anneciğimin desteği sayesinde diye düşünüyorum. Normal hayatımda da ne eşime ne kızıma ne annemekarşı olsun sevgimi çok belli edemiyorum yapım gereği. Kendim de aşırı ilgiden hoşlanan bir insan değilim. Yani eşim aşırı ilgiye alışkın değil o yüzden sorun olmaz. Ayrıca kızım doğduğunda annemin varlığından yararlanarak beni yalnız bıraktı her akşam dışarı çıktı o bebek ağlamaları misafirler koşuşturmaca onu sıktı. Ama ben 10 sene geçmesine rağmen hala başına kakıyorum. Bana destek olmadı tam anlamıyla yani parayı verdi arabayı verdi imkanlar tamm yani o kadar. Buna rağmen 2. Ye doğurmaya karar verdim ama bunu sırf kızım çok istediği için , bu hayatta kardeşsiz kalmasın diye bile bile lades dedim sonradan pişman olmamak için. Bu sefer durum biraz farklı şu an annemlerle farklı şehirlerdeyiz ve burda kimsem yok, bu sefer öyle kaçmak yoooook burnundan getiricem Allah kısmet ederse bunu her fırsatta da söylüyorum kendisine bakalım zaman neler gösterecek

ne zamandır kendime lohusa tacı yapmak istiyordum. Malzemeleri almıştım ama bir türlü başlayamamıştım. Dün sabah aşkım bana süpriz yapmış :) Sabaha kadar tac yapmış bana ya :) Bide bana şarkı bestelemiş ( lohusa lohusa Ata bebeğim artık doğsa ,kafasını göğsüme koysa )

Çok komik benim kocam ya, bide çok tatlı :)

lohusa tacın çook güzel olmuş canım eşin ne kadar da becerikliymiş Ata'nın annesi de ayrı bi güzel çıkmış

Zehra kardeşim bende okudum 1 tane . Rabbim en hayırlı zamanda bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah amin

amin canıminşallah.umarım bende sizin yaşadığınız heyecanları yaşarım.çok teşekkür ederim

Çok güzel olmuş cnm güle güle kullan...
Aaaa erkenci anneler varmış

Kociş Ankara'ya gitti 6 da uykumuz kaçtı akşama gelcek ama gene de huzursuz oluyorum uçağa binince
Sen nasılsın cnm, rüyamda doğum yapmıştım bende hemşire bebeğin kıyafetlerini istiyor olmaz ki diyorum daha hepsini ütülemedim bekleyin diyorum sanırım işleri bitirsem iyi olcak artık

Son düzenleme:
Gunaydin herkese.uyumak ayakta kalmaktan daha yorucu olmaya basladi.bir cogumuzda da oyle sanirim.neyse ki az kaldi.saglikli bir sekilde geciririz insallah bu sureci de.

Zehra9090 ben de 1 adet ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin..
Günaydın güzel anneler. Erkenciyiz bgn çünkü babannemiz ameliyat olacak 8 gibi. Babamız gitti beni götürmedi tabi hastane ortamı diye. Uzun da sürecekmiş. Hayırlısıyla atlatır inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.. Güzel 1 gün olsun hepimize!

ayy çok güzel olmuuşş çokta yakışmış canım ve de çoook güzelmişsin canım aman da maşallah maşallah

günaydın herkese
2 gün önce toplamda 4 saat uyuduğum için dün gece saat 9da bayıldım resmen ve sabah 7olmadan karnımın acıkmasıyla uyandım :) ama nasıl bir acıkma anlatamam sanki 10 gündür yemek yemiyorum hemen kalkıp kendime 10 numara kahvaltı hazırladım ve anında mideye indirdim şimdi gazetemi alıp tv başında keyfe geçtim bile :)

günaydın cnm :) tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…