amin canım inşallah .teşekkür ederim
Eki Görüntüle 946088
ne zamandır kendime lohusa tacı yapmak istiyordum. Malzemeleri almıştım ama bir türlü başlayamamıştım. Dün sabah aşkım bana süpriz yapmış :) Sabaha kadar tac yapmış bana ya :) Bide bana şarkı bestelemiş( lohusa lohusa Ata bebeğim artık doğsa ,kafasını göğsüme koysa )
Çok komik benim kocam ya, bide çok tatlı :)
canım bitane ben de okudum
Ben de okudum bir tane... Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin...
Bnde okudum bi tne ayetel kursi
Zehra kardeşim bende okudum 1 tane . Rabbim en hayırlı zamanda bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah amin
Okudum Allah kabul etsin
lohusa tacın çook güzel olmuş canım eşin ne kadar da becerikliymişAta'nın annesi de ayrı bi güzel çıkmış
Eki Görüntüle 946088
ne zamandır kendime lohusa tacı yapmak istiyordum. Malzemeleri almıştım ama bir türlü başlayamamıştım. Dün sabah aşkım bana süpriz yapmış :) Sabaha kadar tac yapmış bana ya :) Bide bana şarkı bestelemiş( lohusa lohusa Ata bebeğim artık doğsa ,kafasını göğsüme koysa )
Aaaa erkenci anneler varmış
Eki Görüntüle 946088
Çok güzel olmuş cnm güle güle kullan...
Kociş Ankara'ya gitti 6 da uykumuz kaçtı akşama gelcek ama gene de huzursuz oluyorum uçağa binince
Sen nasılsın cnm, rüyamda doğum yapmıştım bende hemşire bebeğin kıyafetlerini istiyor olmaz ki diyorum daha hepsini ütülemedim bekleyin diyorum sanırım işleri bitirsem iyi olcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?