2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ayy çok güzel olmuuşş çokta yakışmış canım ve de çoook güzelmişsin canım aman da maşallah maşallah

günaydın cnm :) sabah sabah fena sımardım valla cok tsk ederim:) ya hani bebek anne karnında nasılsa doğunca da öyle olurmuş ya ben bebeğimin uyuduğuna hiç şahit olmadım daha 1 kere bile :S benim bebeğim hiç uyumıcak ozaman

çokkkkk güzel olmuş eşin ellerine sağlık sana da arkadaşım

kızlar yakın arkadaşımın 2 yaşındaki oğluna şifa için ayetel kürsi dağıtıyorum okuyabilirmisiniz? ismi kerem çelik nekadar okursanız sayı söyleyebilirmisiniz

rabbim acil şifa versin
bende 50 tane okurum inşallah
allahın esselam ismini ölüm hariç herhastalığa 983 tane okunursa allah şifasını verir iğleştirir diye okumuştum
arkadaşına söyle bir bardak suya okusun üflesin oğluna içirsin inşallah selamete kavuşup şifa bulur

canım çok geçmiş olsun
gitme sen
karnındaki canı düşün
rabbim acil şifa versin inşaallah

ben izmirde oturuyorum.aracı firma 500tl sini peşin gerisini taksit yaparız dedi.ama dediğin gibi zaten masrafımız çok oluyor birde bunu veremeyeceğim şimdi.bu arada eğer karar verirsen enaz 1 ay önceden haber vermek gerekiyormuş firmaya.

ya codulu bu insanlar bos bos konusmuyo mu ben de sinir oluyorum.. bugun markete kadar gittim yolda yaslı bı kadın yol sordu sonra basladı konusmaya azıcık kilo almışssın dedi bide genç bi anne olucagım için (21 yasımdayım)basladı konusmaya ne acelen vardı niye yaptınız falan sana ne yaptık bebişimizi alla allaaa hayat hikayesini anlattı 4 tane cocuk yap benim de oyle falan demeye basladı.. size ne kaç tane yaparsam yaparım ki ben cocuk dogurmak için dogurmak istemiyorum imkanım olursa yaparım bi tane daha size ne sinir oldum gitti hemen göbeğime dokundu o kadar sinir oldum ki anlatamam.. yaşlı oldugu için bi şey demedim ama deli oldumm ..[/QUOTE]

insanlar hasta.. dusunceleri hasta mantiklari hasta.. bide bna devletten 2500 tl alcan biliyonnu seklinde sorularda geliyo. o para asgari ucretle calisana veren miktar ve devlet vermiyo. zaten senden kestigini veriyo. offff insanlar cok dusuncesiz..

ya evet yaa.. gozlerim doldu.. bizde coxuklugumuzda oyleydik. vee insanlarin yabanci tanimadiklari hamilekere gosterdigi ilgiyi kendi yakinina da gostermemesi komikk.. ama bizim yetistirdigimiz cocukklar boyle olmayacak

gunaydin kizlarr.. bugun erkenciyim yine.. dedemiz vefat etti. sabaha karsi zyandik esim gitti ben evdeyim isten izin aldim bugunluk. sabahtan beri temizlik yapiyoum bi kahvalti yapip devam etcem simdii

Sevgili tatlı göbişlerrrr...
Bugün temizlik var.
Coşku doluyum.
Temiz eve bayılıyorum :)

Hatta kısmetse ev temiz olacak diye yarın;
Bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum.
Dezenfekte edilecekleri dezenfekte etmek istiyorum.

gunaydin kizlarr.. bugun erkenciyim yine.. dedemiz vefat etti. sabaha karsi zyandik esim gitti ben evdeyim isten izin aldim bugunluk. sabahtan beri temizlik yapiyoum bi kahvalti yapip devam etcem simdii

Aaa başınız sağolsun canım benim.

Allah sağlık versin. Ameliyat kolay geçsin inşallah.

Benimde en sevdiğim temiz ev..
Ama birde halim olsa temizlik yapmaya
günaydın bu arada :)

Emel çok güzel ve doğru şeyler söylüyorsun arkadaşım

Çok tatlıymış gerçekten
İnce düşünceli insanlar çok hoşuma gidiyor ya
Güle güle kullan Alev :)

benimki gece boyunca sürekli hareketliydi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…