ayy çok güzel olmuuşşçokta yakışmış canım ve de çoook güzelmişsin canım aman da maşallah maşallah
Eki Görüntüle 946088
ne zamandır kendime lohusa tacı yapmak istiyordum. Malzemeleri almıştım ama bir türlü başlayamamıştım. Dün sabah aşkım bana süpriz yapmış :) Sabaha kadar tac yapmış bana ya :) Bide bana şarkı bestelemiş( lohusa lohusa Ata bebeğim artık doğsa ,kafasını göğsüme koysa )
Çok komik benim kocam ya, bide çok tatlı :)
kızlar yakın arkadaşımın 2 yaşındaki oğluna şifa için ayetel kürsi dağıtıyorum okuyabilirmisiniz? ismi kerem çelik nekadar okursanız sayı söyleyebilirmisiniz
Zehra9090 ben de 1 adet ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin..
Günaydın güzel anneler. Erkenciyiz bgn çünkü babannemiz ameliyat olacak 8 gibi. Babamız gitti beni götürmedi tabi hastane ortamı diye. Uzun da sürecekmiş. Hayırlısıyla atlatır inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.. Güzel 1 gün olsun hepimize!
Ben düşünüyorum canım ama bana da çok pahalı geldi.. 1000 Euro dediler sanırım hemen hemen aynı oluyo sana söylenenle.. Bodrum'da yok izmirden gelecekler önümüzdeki hafta görüşmek için eğer ödeme kolaylığı yaparlarsa isterim ama sanmıyorum hani indirim yapıp 700 bile deseler doğum sırası zaten masraflı çıkarıp veremem :/ ancak 12 aya bölmeleri lazım ama bakalım bizde 2.ye yaparız artık :) bu arada paylaştığın bilgiler için teşekkürler
çocukluğumda evimizin arkasında küçük bi bahçemiz vardı, mahalleden tüm çocuklar toplanır toprağı eşer solucanlar üzerinde ufak deneyler yapardık :) ammaaa birazcık şişman bi solucan gördüğümüzde ona dokunmaz diğer hayvanlar da rahatsız etmesin diye kenara koyar yaprak falan verip güya onları beslerdik.. sonuçta onlar hamileydi ve hamile olan hayvana zarar veremezdik.. bize göre azıcık şişman olan tüm hayvanlar hamileydi zaten onlara bulaşan çocuklar olursa dışlardık, konuşmazdık çünkü Allah onları çarpacaktı.. kim hamile bi canlıya zarar verebilirdi ki!!! hele de bu hamile olan mahalleden bi tanıdıksa eyvah rahat bırakmazdık yardım edelim poşetlerini taşıyalım diye :) küçücüktük minnacık çocuklardık ama bilirdik ki hamile bi insan içinde bi mucize bi can taşıyo.. şimdi koca koca insanlara bakıyorum da aynı insanlığı göremiyorum.. herkesin ağzına sakız olmuş 'sanki bi tek sen hamilesin'.. insanlar ne zaman bu hale geldi anlamak da zorluk çekiyorum özellikle de bunu yapan hemcinsim olunca daha da beynime sıçrıyo kan..
benim canım annecim hiç hamilelik yaşamamış beni de abimi de evlat edinip kalbinde büyütmüş bi ona bakıyorum bi benim geçtiğim yoldan geçen insanlara ama yok ben bu insanları anlamıyorum :) :)
gunaydin kizlarr.. bugun erkenciyim yine.. dedemiz vefat etti. sabaha karsi zyandik esim gitti ben evdeyim isten izin aldim bugunluk. sabahtan beri temizlik yapiyoum bi kahvalti yapip devam etcem simdii
Zehra9090 ben de 1 adet ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin..
Günaydın güzel anneler. Erkenciyiz bgn çünkü babannemiz ameliyat olacak 8 gibi. Babamız gitti beni götürmedi tabi hastane ortamı diye. Uzun da sürecekmiş. Hayırlısıyla atlatır inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.. Güzel 1 gün olsun hepimize!
Sevgili tatlı göbişlerrrr...
Bugün temizlik var.
Coşku doluyum.
Temiz eve bayılıyorum :)
Hatta kısmetse ev temiz olacak diye yarın;
Bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum.
Dezenfekte edilecekleri dezenfekte etmek istiyorum.
Vücudun değişiyor, sana 7 24 muhtaç bir can bir anda kucağına geliyor.uykusuzluk, kendinle ilgilenmeye fırsat bulamama. Aslında bilinçli şekilde karşılanırsa bu tür değişiklikler hiç de bunalım gibi bir durum olmuyor tabii cevresel faktörler de varm biri bir yerden sütün yetmiyor der,biri bir yandan bu doğum kiloları senden gitmez der vs..
ama dediğim gibi herşeye eşlerimiz ile birlikte göğüs gerecek bilince sahip olursak kolay atlatılır sen hiç korkutma sadece hazırlan..
Eki Görüntüle 946088
ne zamandır kendime lohusa tacı yapmak istiyordum. Malzemeleri almıştım ama bir türlü başlayamamıştım. Dün sabah aşkım bana süpriz yapmış :) Sabaha kadar tac yapmış bana ya :) Bide bana şarkı bestelemiş( lohusa lohusa Ata bebeğim artık doğsa ,kafasını göğsüme koysa )
Çok komik benim kocam ya, bide çok tatlı :)
günaydın cnm :) sabah sabah fena sımardım valla cok tsk ederim:) ya hani bebek anne karnında nasılsa doğunca da öyle olurmuş ya ben bebeğimin uyuduğuna hiç şahit olmadım daha 1 kere bile :S benim bebeğim hiç uyumıcak ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?