2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benimde en sevdiğim temiz ev..
Ama birde halim olsa temizlik yapmaya
günaydın bu arada :)

Ben yapamıyorum bir tek mutfağı hiç bir zaman pis ve dolu bırakamam.
2 haftada bir kadın geliyor çok şükür.

Heeeyy diş doktoru nasıl geçti?

Eski memleketim yeşilköy civarı : )

gunaydin kizlarr.. bugun erkenciyim yine.. dedemiz vefat etti. sabaha karsi zyandik esim gitti ben evdeyim isten izin aldim bugunluk. sabahtan beri temizlik yapiyoum bi kahvalti yapip devam etcem simdii

gÜNAYDIN CANım.Allah rahmet eylesin ...

Yani ben şahsen kimyasal herşeye karşıyım sadece hamileyken değil emzirirken de geçerli.
Ama tabi insan kendini kötü hisseder, ruh hali bozulur ve bebeğine verimli anne olamaz ise; o zaman kar zarar hesabı yapmak lazım Alevcim.

eşim haftasonu eve bir girdi maşalahı vardı ilk defa dip köşe süper bir temizlik ...(daha önce kızkardeşim gelip yapardı sağolsun o şimdilik başka yerde ) evet temiz ev bambaşka oluyor

Günaydın tatlı göbişler..
Diş ağrımın olmadığı bir güne uyanmak paha biçilemezzz

ayy canım benim bilmez miyim...Allah bir daha göstermesin

Kan ilacı dediğin demir hapı ise; bazı insanların vücutlarında demir fazlası zaten vardır ve ekstra destek ile demir fazlalığı , demir azlığı kadar zararlıdır.

Hamile olduğum için tuvalette sıralarını verdi kadınlar diye çok şaşırıyorum hala. :)
Hamileliğin en büyük avantajı bu şimdiye kadar gördüğüm :)))

Ben yapamıyorum bir tek mutfağı hiç bir zaman pis ve dolu bırakamam.
2 haftada bir kadın geliyor çok şükür.

Heeeyy diş doktoru nasıl geçti?

Mutfak takıntım benimde var.. Tezgahta falan bişey olmucak ya makinede ya yerinde :)
Dişçiye gittik baktı kurcaladı,20 lik dişimden dolayı ağrım varmış, çıkcak yer bulamadığı için öndeki dişe baskı yapıyormuş..
Şuanda müdahale edemem dedi.. gargara verdi bu hafifletir ağrını dedi..
Sonra dedi eve gidince sarımsak yiyosun bol bol ki apse olmasın,
bende bol sarımsak yoğurtlu bişiler yaptım sölemesi ayıp sabah hiçbişeyim yoktu ki dr un verdiği gargarayıda 1 kere kullandım.
Sarımsağın gözünü seveyim :))

Aminnn canım en azından doğurup emzirene kadar göstermesin inşallah bi daha :)

Bizim de mutfak hep showroom gibi, tezgah hep boş :)
Yemek yapsam bile daha yaparken toplamaya başlıyorum.
En son ocakta tencereler kalıyor etraf tertemiz. O haldeyken yemek yemek de ayrı zevkli, sonrası toplamak da daha kolay oluyor :)

Dişçiye gitmen iyi oldu yine de en azından içimiz rahatladı.
Sarımsak zaten antibiyotik niyetine. Ben tosta bile koyuyorum artık.

gunaydin kizlarr.. bugun erkenciyim yine.. dedemiz vefat etti. sabaha karsi zyandik esim gitti ben evdeyim isten izin aldim bugunluk. sabahtan beri temizlik yapiyoum bi kahvalti yapip devam etcem simdii

Çok başınız sağolsun, en azından torunu olacağını ve cinsiyetini de biliyordu. Zor.zamanlar, kendini yormamaya gayret et. Tekrar başınız sağolsun...

Allah bebislerimize uzuuuunnnn huzurlu mutlu sihhatli omuler versin... rahmet exleyen herkese tesekkurler arkadaslsr.m bu hafta sonu annemler geliyo besik ve bebidimin eksiklikleri tamamlanacak sonunda. kuzum benimn.. annem kizar diye yapiyoum temizligi valla temiz eve bayilirim ama su anda cokkk zorrrr

Aynen bende senin gibiyim.. Annem hep kızar yemek yaparken elimin altındakileri niye topluyorsun diye
Ama olmaz salçayla işin bittiyse dolaba koncak o :))

Bende artık hergün sarımsak yiycem valla doğurana kadar bi daha diş ağrısı çekmiyim de..

Kızlar, dün akşamdan beri kk forumlarda sezeryanla doğum yapan annelerin deneyimlerini okuyorum. Epiduralle olanlar, spinal anestezi ile olanlar ve genel anestezi olanlar. Hepsi memnun. Şikayetçi değiller. Spinalle sonradında bacaklar birkaç saat hissedilmiyormuş, epiduralle sonrasında bel ağrısı olabiliyormuş, genel anestezi sonrasında bebeğişi en son anne göüyor haliyle. Doğduğu ana şahit olmak önemli midir? Bilemiyorum. Hepsinin bir yan etkisi oluyor, bunu deneyimleyen anneler gerçekten şikayetçi değil, özetle hepsi öneriliyor. Ne yapmak lazım bilemedim. Pazartesi doktorumla bunu konuşacağız. Anestezist görecek. Ayın 30'unda hayatımın en önemli deneyimini yaşayacağım. :18:

Başınız sağolsun canım..

evet temizlik çok zor.bende annemden korktuğum için yapıyorum valla.hafta sonu yaptım derin temizlik karnım birbirine girdi çok yoruldm

spinal daha iyiymiş diyolar amargicim.epidural de bir kaç doz veriyolarmış.ama spinalde tek doz yetiyormuş.ve ağrılar daha hafif oluyormuş.ben spinal düşünüyorum

bugün iş yerinde son günüm.sınıfım olmadığı için karne dağıtmayacağım için yarın okula gitmiycem. pazarteside raporumu alıp okula teslim etcem. hem mutluyum hem mutsuz.iş hayatına 6 ay ara vercem.3-4ayda ücretsiz izine cıkcam toplamda 10 ay( ama son haftaları evde geçirmek dinlenmek de keyif verici olacak.

canım başınız sağolsun nur içinde yatsın ....

temiz ev temizden güzeli var mı misss missssss

Günaydın tatlı göbişler..
Diş ağrımın olmadığı bir güne uyanmak paha biçilemezzz

gözün aydın canımmm

Hamile olduğum için tuvalette sıralarını verdi kadınlar diye çok şaşırıyorum hala. :)
Hamileliğin en büyük avantajı bu şimdiye kadar gördüğüm :)))

çok nadir avm de falan oğlanı götürürüm wc'ye asla kimse sıra vermez
daha bu haftasonu yaşadım aynı olayı çocuk çatlayacak kimse sıra vermedi
çocuğu aldım arabaya götürdüm ve pet şişe ile çözdüm işi desem beni
ayıplamazsınız değil mi ?
kendim zaten dışarıda kullanmam ama çocuk olunca mecbur kaldım
sonrasında da eşime lütfen bir daha böyle olaylarda sen devreye
gir çünkü ben zorlanıyorum en azından sizinkinde o kadar sıra olmuyordur

sarımsak mı iyi geliyormuş vay be
her ne kadar tüketemesemde ekstra birçok
yerde kullanıyorum bunu da unutmamam lazım

mutfak demekki çoğunluğumuzun takıntısı

Çok başınız sağolsun, en azından torunu olacağını ve cinsiyetini de biliyordu. Zor.zamanlar, kendini yormamaya gayret et. Tekrar başınız sağolsun...

amargicim bende tam sana soracaktım nasılsın nasıl gidiyor diye ?????
senin kendini nasıl iyi hissedeceğin önemli olan bu yüzden kararını
verirken lütfen bunu da göz önünde bulundur

kızlar size akıl danışayım ;şimdi benim doğum seçim öncesine denk gelecek nasip olursa.kaynanamlar da memelektte ve 24 saatlik uzaklıktalar.doğumda yanımda olmak isityordu ama sanırım seçim dolayısıyla seçimden sonraya da kalabilr gelmesi.sizce de sonradan gelmesi daha iyi olur değil mi? nedn mi doğumda annem yanımda olmak isitoyrdu refakatçi olarak ama eşim annem gelse o olmak ister ya sorun çıkarsa diye düşündük..e ben tabiki annemi isterim.çünkü en rahat olacağım kişi o...

(bu arada o doğum öncesi gelme düşüncesinde hala sadece biz aramızda böyle konuştuk sabah eşimle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…