Benimde en sevdiğim temiz ev..
Ama birde halim olsa temizlik yapmaya
günaydın bu arada :)
biraz kültür eğitim farkı da etken oluyo yer vermelerde yardımcı olmalarda.. ben oğlumu international hospitalda doğum yaptım hastane yeşilköyde.. minibüse otobüse bindiğimde gencinden yaşlısına yer veriyolardı hatta oturabilirmiyim dediğimde pardon farkedemedim özür dilerim gibi cvplar alıyodum..ama yenibosnada bin otobüse herkez uyur çocuğunu oturtur yer açılınca senden önce koca koca adamlar totosunu sıkıştırır..
gunaydin kizlarr.. bugun erkenciyim yine.. dedemiz vefat etti. sabaha karsi zyandik esim gitti ben evdeyim isten izin aldim bugunluk. sabahtan beri temizlik yapiyoum bi kahvalti yapip devam etcem simdii
slmm.. ben saç kestirme değil ama boyatmaya taktım. bir kere dip boya yaptırdım dr desteğiyle. ama benim saçlarım röfleli ve röfle 6-7 saat sürüyor. saçımın her teliyle ayrı ayrı ilgileniyorlar ve böylece kesinlikle yanma yıpranma olmuyor. ama kafamı karıstıran su. ben bebiş doğunca ne onu kuaföre ortamına sokabilirim ne de evde 6-7 saat bırakabilirim. ya acaba doğuma yakın boyatsam sorun olurmu. dip boya yaptırdım tamam ama röflede sorun olur mu acaba ?
Sevgili tatlı göbişlerrrr...
Bugün temizlik var.
Coşku doluyum.
Temiz eve bayılıyorum :)
Hatta kısmetse ev temiz olacak diye yarın;
Bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum.
Dezenfekte edilecekleri dezenfekte etmek istiyorum.
Günaydın tatlı göbişler..
Diş ağrımın olmadığı bir güne uyanmak paha biçilemezzz
kızlar sızlere bır sorum var ben ılk 3 ay gereksız yere bılmeden kan ılacı kullandım ve asırı kabızlık cektım sımdıyse kan ılacı kullanamıyorum cunku hemorıt oldugu ıcın bıde kabız olursam zaten ıkınma sorunu varkı ben kan ılacı ıcmedıgım halde kabızlık cekıorum ara ara sonuc olarak kan ılacı ıcmıorum ve korkuorumda aslında kansızlık oldumu dr ye dedım tahlıl yapın dıye ıstemedı kan ılacı yazdım kullanırsın ddı gecen ay.bu aksamda basım felaket dondu mıdem garıp bır sekılde bulandı ve halsız dustum cıkardım fılan anca rahatladım fıkrı olan varmı?
İstanbulda daha fazla sanırım bu olay, küçük yerlerde insanlar daha samimi oluyor :/ elimiz ayağımız tutuyor Allaha şükür hasta değiliz ama ne bilim üzülüyorum insanların bu kadar duyarsız olmasına, kendimi yerlerine koyuyorum yok öle değilim olmadım da hiç.. Bende alışkanlık heralde doktor da sıra beklerken bile diğer hamilelere yer veresim geliyor :))
Ben yapamıyorum bir tek mutfağı hiç bir zaman pis ve dolu bırakamam.
2 haftada bir kadın geliyor çok şükür.
Heeeyy diş doktoru nasıl geçti?
eşim haftasonu eve bir girdi maşalahı vardı ilk defa dip köşe süper bir temizlik ...(daha önce kızkardeşim gelip yapardı sağolsun o şimdilik başka yerde ) evet temiz ev bambaşka oluyor
ayy canım benim bilmez miyim...Allah bir daha göstermesin
Mutfak takıntım benimde var.. Tezgahta falan bişey olmucak ya makinede ya yerinde :)
Dişçiye gittik baktı kurcaladı,20 lik dişimden dolayı ağrım varmış, çıkcak yer bulamadığı için öndeki dişe baskı yapıyormuş..
Şuanda müdahale edemem dedi.. gargara verdi bu hafifletir ağrını dedi..
Sonra dedi eve gidince sarımsak yiyosun bol bol ki apse olmasın,
bende bol sarımsak yoğurtlu bişiler yaptım sölemesi ayıp sabah hiçbişeyim yoktu ki dr un verdiği gargarayıda 1 kere kullandım.
Sarımsağın gözünü seveyim :))
gunaydin kizlarr.. bugun erkenciyim yine.. dedemiz vefat etti. sabaha karsi zyandik esim gitti ben evdeyim isten izin aldim bugunluk. sabahtan beri temizlik yapiyoum bi kahvalti yapip devam etcem simdii
Bizim de mutfak hep showroom gibi, tezgah hep boş :)
Yemek yapsam bile daha yaparken toplamaya başlıyorum.
En son ocakta tencereler kalıyor etraf tertemiz. O haldeyken yemek yemek de ayrı zevkli, sonrası toplamak da daha kolay oluyor :)
Dişçiye gitmen iyi oldu yine de en azından içimiz rahatladı.
Sarımsak zaten antibiyotik niyetine. Ben tosta bile koyuyorum artık.
Allah bebislerimize uzuuuunnnn huzurlu mutlu sihhatli omuler versin... rahmet exleyen herkese tesekkurler arkadaslsr.m bu hafta sonu annemler geliyo besik ve bebidimin eksiklikleri tamamlanacak sonunda. kuzum benimn.. annem kizar diye yapiyoum temizligi valla temiz eve bayilirim ama su anda cokkk zorrrr
Allah bebislerimize uzuuuunnnn huzurlu mutlu sihhatli omuler versin... rahmet exleyen herkese tesekkurler arkadaslsr.m bu hafta sonu annemler geliyo besik ve bebidimin eksiklikleri tamamlanacak sonunda. kuzum benimn.. annem kizar diye yapiyoum temizligi valla temiz eve bayilirim ama su anda cokkk zorrrr
Kızlar, dün akşamdan beri kk forumlarda sezeryanla doğum yapan annelerin deneyimlerini okuyorum. Epiduralle olanlar, spinal anestezi ile olanlar ve genel anestezi olanlar. Hepsi memnun. Şikayetçi değiller. Spinalle sonradında bacaklar birkaç saat hissedilmiyormuş, epiduralle sonrasında bel ağrısı olabiliyormuş, genel anestezi sonrasında bebeğişi en son anne göüyor haliyle. Doğduğu ana şahit olmak önemli midir? Bilemiyorum. Hepsinin bir yan etkisi oluyor, bunu deneyimleyen anneler gerçekten şikayetçi değil, özetle hepsi öneriliyor. Ne yapmak lazım bilemedim. Pazartesi doktorumla bunu konuşacağız. Anestezist görecek. Ayın 30'unda hayatımın en önemli deneyimini yaşayacağım. :18:
Sevgili tatlı göbişlerrrr...
Bugün temizlik var.
Coşku doluyum.
Temiz eve bayılıyorum :)
Hatta kısmetse ev temiz olacak diye yarın;
Bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum.
Dezenfekte edilecekleri dezenfekte etmek istiyorum.
Günaydın tatlı göbişler..
Diş ağrımın olmadığı bir güne uyanmak paha biçilemezzz
Hamile olduğum için tuvalette sıralarını verdi kadınlar diye çok şaşırıyorum hala. :)
Hamileliğin en büyük avantajı bu şimdiye kadar gördüğüm :)))
Mutfak takıntım benimde var.. Tezgahta falan bişey olmucak ya makinede ya yerinde :)
Dişçiye gittik baktı kurcaladı,20 lik dişimden dolayı ağrım varmış, çıkcak yer bulamadığı için öndeki dişe baskı yapıyormuş..
Şuanda müdahale edemem dedi.. gargara verdi bu hafifletir ağrını dedi..
Sonra dedi eve gidince sarımsak yiyosun bol bol ki apse olmasın,
bende bol sarımsak yoğurtlu bişiler yaptım sölemesi ayıp sabah hiçbişeyim yoktu ki dr un verdiği gargarayıda 1 kere kullandım.
Sarımsağın gözünü seveyim :))
Bizim de mutfak hep showroom gibi, tezgah hep boş :)
Yemek yapsam bile daha yaparken toplamaya başlıyorum.
En son ocakta tencereler kalıyor etraf tertemiz. O haldeyken yemek yemek de ayrı zevkli, sonrası toplamak da daha kolay oluyor :)
Dişçiye gitmen iyi oldu yine de en azından içimiz rahatladı.
Sarımsak zaten antibiyotik niyetine. Ben tosta bile koyuyorum artık.
Çok başınız sağolsun, en azından torunu olacağını ve cinsiyetini de biliyordu. Zor.zamanlar, kendini yormamaya gayret et. Tekrar başınız sağolsun...
Kızlar, dün akşamdan beri kk forumlarda sezeryanla doğum yapan annelerin deneyimlerini okuyorum. Epiduralle olanlar, spinal anestezi ile olanlar ve genel anestezi olanlar. Hepsi memnun. Şikayetçi değiller. Spinalle sonradında bacaklar birkaç saat hissedilmiyormuş, epiduralle sonrasında bel ağrısı olabiliyormuş, genel anestezi sonrasında bebeğişi en son anne göüyor haliyle. Doğduğu ana şahit olmak önemli midir? Bilemiyorum. Hepsinin bir yan etkisi oluyor, bunu deneyimleyen anneler gerçekten şikayetçi değil, özetle hepsi öneriliyor. Ne yapmak lazım bilemedim. Pazartesi doktorumla bunu konuşacağız. Anestezist görecek. Ayın 30'unda hayatımın en önemli deneyimini yaşayacağım. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?