2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm aynen benim yaşadıkarımı yaşıyosun anladığım kadarıyla bende diş ağrısıyla dr.'a gittim meğer yirmilik çıkıyomuş diğerlerini sıkıştırıomuş, bana da dr. yapacak hiçbirşey yok çıkmasını bekliceksin, çok ağrın olursa minoset yada parol iç demişti, kloroben gargara vermişti, birde ben sık sık tuzlu suyla gargara yapıodum 3 hafta sürdü ağrısı maalesef, bütün diş etim şimişti, ilk hafta resmen günde üç parol içiodum ağrıdan duramıodum çünkü, sonra ilaç içmedim ama tuzlu suyla gargara yaptım nerdeyse her saat, azala azala geçti ağrısı, bana sonradan bol sakız çiğneseydin dediler ,çıkmaya çalışan dişin olduğu tarafla, daha çabuk çıkarıyomuş, ne kadar çabuk çıkarsa o kadar iyi, umarım hemen çıkıverir senin dişte

Canım senin için hayırlısı neyse o olur inşallah.. Bebişini kucağına aldınmı hiçbirinin ağrısını acısını hissetmiycez ben eminim.. :)

canım tercih senin en azından eşinde anlayışlıymış

gözün aydın canımmm

sarımsak mı iyi geliyormuş vay be
her ne kadar tüketemesemde ekstra birçok
yerde kullanıyorum bunu da unutmamam lazım

Saol canım..
Evet ben her yemeğe mutlaka 1 diş koyuyorum ama diş ve vücuttaki apseler için çiğ tüketmek gerekiyormuş
Onu da dün dişçi söyledi :)

Benim kayınvalidem yok canım rahmetli olmuş yıllar önce ama arkadaşlarımdan duyduğum hep doğum anında ve mümkünse 1 hafta falan kayınvalideni çok yakınında tutma.. Çünkü tecrübeli oldukları herşeyi bebişinde uygulamak istiyorlar ama senin yapmasını istemediğin şeyler olcak kendi annene yapma dediğinde o sana kırılıp küsmez ama kayınvalideler hemen alınır.. Yani bence doğumdan sonra gelmeleri çok daha iyi olur gibi :)

Saol canım..
Evet ben her yemeğe mutlaka 1 diş koyuyorum ama diş ve vücuttaki apseler için çiğ tüketmek gerekiyormuş
Onu da dün dişçi söyledi :)

her yemeğe bende koyuyorum sadece çiğ sarımsaklı yoğurtlu ya da başka türlü sos

yaparsam tansiyonum düşüyor

hatta şampuan şişemde bile rendelenmiş sarımsak var şampuanla karıştırdım

saçlarım oldu rapunzel gibi doğum öncesi biraz kestirmem lazım şimdi zor

o zaman daha da zor olacak benim için

Kıyamam yaa.. Allahtan benim o kadar uzun sürmedi yani en azından şimdilik geçti inşallah doğuma kadar bi daha yaşamam..
Gerçekten bi diş ağrısı bi böbrek ağrısı derleryaa çok doğru.. Eşime dün dedim zaten bu diş ağrısından sonra doğum ağrısı sanırım vız gelicek :)) Ama aklınızda olsun kızlar diş etinizde falan şişme varsa apse vs. sarımsaklı bişiler yapıp yiyin gerçekten hemen etki ediyor.

hmm..akışına bırakalım o zman

tansiyonuna dikkat et bu arada...

Yaa onu sorucam bide, benim tansiyona ait hiçbi şikayetim yok yani en azından hissettiğim yok.
Dr umda hiç tansiyonumu ölçmedi henüz veya takip et artarsa düşerse gel falan demedi..
Arada bi baktırmam gerekiyor mu ki ?:44:

ay canım sorma canım her konuştuğumuzda felaket senaryoları çiziyor.aman şu doğumda böyle oldu da bunun bebeği şöyle oldu da vs...bizim bebiş sağlıkla doğsun yeter bana deyip durur.geçen gün de başladı yine ben de dedim ki anne çevrenizde ne çok olumsuz şeyler oluor sen de düşündükçe üzme kendini torununa hazırlıklar yap örgüleriyle uğraş ;olumlu düşün boşver dedim(ha hiçbir hazırlık yapmıyormuş;ya uğursuzluk getirirse diye !) bi de benim görümcem 18 yıllık evli ve tüm tedavilere rağmen çocuğu olmuyor.ben de geçen yıl düşük yaptım 24 saatlik otobüs yoculuğu yüzünden...bunlar da etkilemiş onu anlıyorum ama sürekli olumsuz düşünmesi beni üzüyor.
gelelim konuya dün eşime gelinim üzdü kırdı beni falan demiş ben herşey yaparım torunuma ama vs e bu hareketi de beni kırdı haliyle

Valla dün baya bol bol yedim ama çok şükür bişi olmadı inşallahta olmaz..
Ama dişimin ağrısı geçtiyaa çok şükür gözüm açıldı resmen..

Saç için iyi geldiğini bilmiyodum, şampuanda sarımsak kokusu olmuyo dimi canım ?
Bu arada benimde saçlarım çok uzadı doğumdan sonra kestiricem inşallah hemen..

ben gititğimde direk ölçüyorlar canım..sağlık ocağında hastanede...genelde düşüyor benim hele sarımsak direk halsizleştirir beni ve anlarım düştüğünü..belki de sende yoktur cnm

Geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın, bebişinizi sağlıkla mutlulukla kucaklayın inşallah..
Valla dediğim gibi canım kendi annene söylesen bunları kırılmaz, kırılsada 1-2 saat sonra unutur ama kv oldumu iş değişiyor malesef..
Bide şimdi bizim en hassas dönemimiz.. Yani biz herkesten fazla düşünüyoruz olasılıkları.. Ama ne kadar pozitif olursak o kadar mutlu bebişimiz olur.. O yüzden inşallah doğumdan sonra gelirler canım yani senin için daha hayırlı olur eminim.

sadece ıslakken ama kuruduktan sonra asla koku falan yok

ben gititğimde direk ölçüyorlar canım..sağlık ocağında hastanede...genelde düşüyor benim hele sarımsak direk halsizleştirir beni ve anlarım düştüğünü..belki de sende yoktur cnm

Geçen bi yerde okudum hamileliğin son 1 ayında tansiyonu iyi takip etmek gerekiyormuş..
Bebek için bi yüksek ateş bide tansiyon tehlikeli olabiliyormuş..

canım aslında eşin keşke sana son yazdıklarını söylemeseymiş ama olan olmuş

lütfen sende çok üzerinde durma ve bunu düşünme rabbim sağlıklı sıhhatli

bir doğum nasip etsin sen sadece bebeğini ve o dünyaya geldikten sonraki

zamanını düşün boşverrrr

bence kesinlikle annen olsun canım ben,im eşimde annen kalsın diyo ve ben bunu bi iki gün önce çok iyi anladım.aşırı derecede grip oldum üzerimi bile degiştiremedim eşim anneme bıraktı beni ve gerçekten grip halinde bile üzerimi annem giydirdi çünk çok fenaydım ve kaynvalidem iyi biridir ama onun yanında o kadar rahat olamazdım şimdi bu bide dogum tabiki annen yanında olması daha iyi olur

iyi cnm inşallah bir daha ağrımaz seninki de, bu arada evet bi diş ağrısı hayattan bezdiriyo resmen, ama böbrek ağrısı,başka alemlere götürüyo insanı onuda yaşamıştım üniversitede, kum dökmüştüm aman allahım böyle bi ağrı yok, zaten ağrıdan yarı baygındım hastaneye nasıl gittim ne yaptılar yarım yamalak hatırlıorum, gözlerim açılmıo, kan alcaklar kolumdan tahlil için kan akmıodu ya resmen hemşire sıkıo kan gelsin diye yok iğne içerde ama kanım akmıo, allah kimseye yaşatmasın,5 gün boyunca sürekli devam eden bi ağrı, bide böbrek ağrısı kemik ağrısı gibi, ıyyyyyy allahım bidaha yaşatmasın valla tüylerim diken diken oldu yine,diş ağrısı onun yanında devede kulak aslında böbrek sancısı doğum sancısının bilmem kaç katı derler diye duymuştum, o zaman oo ben normal doğururum bebeğimi diyodum ama hiçte öyle olmuyomuş yine korkuyourm yine korkuyorum normal doğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…